— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Van de redactie 6

Verhalen.

De redactie is blij dat er een paar schrijfsters zijn die ons verhalen toesturen. Echter: in ons vorige bericht konden jullie al lezen dat we naarstig op zoek zijn naar nieuw schrijftalent. En ook dat iedereen die daar hulp bij nodig heeft kan mailen naar [email protected]. Onderaan dit bericht vinden jullie een lijst met splinternieuwe verhalen. Dit is echter de laatste actuele lijst. We hebben nog verhalen genoeg tot het eind van dit jaar, maar dat betreffen vooral archiefverhalen die nog niet eerder zijn gepubliceerd. De realiteit is dat er vrijwel, op de vaste paar schrijfsters na, geen nieuwe content meer binnenkomt. Dat betekent dat we in het nieuwe jaar geen ritme van twee verhalen per week kunnen volhouden. Pas als er een schrijfster weer iets inlevert kan dat verschijnen op Shespot.nl. Dus bij deze de oproep: probeer het eens, het geeft je voldoening bij het schrijven en je doet er anderen veel plezier mee!

Grensgevallen.

De redactie heeft onlangs twee verhalen ontvangen, waarvan we gemeend hebben dat die niet gepubliceerd kunnen worden. Het eerste verhaal handelde over een jongedame van negentien jaar, die nog geen ervaring had met seksualiteit. Een ouder stel zou haar dat evenwel kunnen geven. Je zou kunnen zeggen dat het personage oud genoeg zou kunnen zijn voor zo’n ervaring, maar Shespot wil hierin geen grensgevallen toelaten. De combinatie met onervarenheid (en daarvanuit de twijfel bij onvrij willigheid ) en het oudere stel heeft ons bij onze beslissing gebracht. In een ander verhaal was er sprake van drugsgebruik. Daar zijn onze richtlijnen helder over.

Artikelen.

De redactie schrijft zelf ook stukken. Onlangs waren dat twee verhalen, het tweedelige “Ons seksperiment”, advertorials eigenlijk, om jullie te wijzen op onze erotische webshop Willie.nl . Kijk er eens rond en lees de reviews. Deze zijn niet nep, maar van echte klanten! Ook kunnen jullie redactionele stukken lezen, als je op Nieuws klikt. Die gaan over allerhande onderwerpen die een link met erotiek hebben. Hebben jullie een verzoek, qua onderwerp, tip ons dan via [email protected]

Een nieuwe lijst van geplande verhalen:

Het ontdekken van een dominante kant 19 juli, Satisfaction guaranteed 23 juli, Samen porna kijken dl1 27 juli, Samen porna kijken dl2 30 juli, Vreemdgaan op de tennisbaan dl2 2 aug, Wijntje schat? 6 aug, Mike en Esmee 9 aug, Samen porna kijken dl3 13 aug, Samen porna kijken dl4 15 aug, Dubbel gedekt 19 aug, Samen porna kijken dl5 22 aug.

Dank aan de auteurs, met vriendelijke groet.
Redactie Shespot.

Beoordeel dit verhaal

9 Reacties

  1. Natalja 15 jul 2022
  2. JD 17 jul 2022
  3. Redactie 17 jul 2022
  4. Alicia0107 18 jul 2022
  5. Redactie 19 jul 2022
  6. Ilse 02 aug 2022
  7. Redactie 02 aug 2022
  8. CR 03 aug 2022
  9. Redactie 03 aug 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *