— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mama op de erotiekbeurs

“Dit was al de tweede vandaag” denk ik terwijl ik met volle teugen geniet. Mijn vriendin heeft toch gelijk: wat een opwindend uitje is dit. Echt iets anders dan de negenmaandenbeurs die ik hier lang geleden bezocht. Nu ik weer single ben, ga ik weer vaker op pad. Tijdens mijn huwelijk was ik een echte huismus geworden. Tijd om lang na te denken heb ik echter niet, want daar is de volgende al: ook een heel mooi exemplaar. Lang en rank. Ik streel ‘m met mijn handen en voel ‘m groot groeien. Als ie eenmaal hard genoeg is, lik ik er voorzichtig aan. Maar al snel laat ik ‘m helemaal tussen mijn natte lippen glijden. “Hihi, niet te gulzig hè?” giechelt m’n vriendin terwijl ze zelf ook beide handen nodig heeft voor die van haar.

We zijn op een erotiekbeurs, in het gedeelte met de glory holes. Nooit gedacht dat ik dit zou durven. Ik, de gescheiden mama die jarenlang alleen maar rechttoe rechtaan seks heeft gehad. Van tevoren heb ik zelfs moeten googlen wat het precies is: een glory hole is een gat in een muur of wand waardoor lichaamsdelen worden gestoken om seks mee te hebben. Je ziet elkaar niet en op deze manier kun je op een anonieme manier seks hebben. Ik voel me als in een snoepwinkel. Op deze drukbezochte beurs zijn er namelijk tientallen mooie mannen die hun zaakje met veel passie door die gaten steken. Een goed systeem om interacties tussen de bezoekers te stimuleren. En om eerlijk te zijn: ik ben bloedjegeil en wil er vandaag gewoon zoveel mogelijk in mijn mondje voelen. Ik schrik van mijn gedachten, maar ik begrijp het wel. Jarenlang in een saai huwelijk heeft tot veel opgekropte geilheid geleid.

Mijn lippen omsluiten de nieuwe piemel terwijl ik met mijn tong de eikel lik. Met één hand trek ik snel, terwijl ik met de andere de ballen masseer. “Wat zou dit nu weer voor kerel zijn?” vraag ik me ondertussen af. Ik zie natuurlijk niets. Hij proeft geweldig in ieder geval. Mijn tong bewerkt z’n toompje terwijl ik nu steeds sneller trek. Meneer gaat zo komen, ik voel het. Ik wil slikken en neem ‘m snel weer in mijn mond terwijl ik zo hard mogelijk zuig. Z’n aderen kloppen. “O ja, spuit mijn mond maar flink vol”, denk ik hardop. Hij slaakt een oerkreet en daar is zijn warme lading al. Het blijft fantastisch om een man klaar te pijpen, helemaal als het al de derde binnen een half uur is. Die warme sperma in mijn mond. Wat een genot. Snel slik ik alles door. Ik kijk opzij naar m’n vriendin die ook net de klodders van haar gezicht afveegt. “Lekker bezig, alleen jammer van je make up” complimenteer ik haar giechelend. “We slikken niet allemaal zo graag als jij hè?” plaagt ze lachend terug. “Wijntje?” vraag ik. “Lekker, even die smaak wegspoelen”, antwoordt ze lachend.

We gaan weg van de glory holes en lopen naar de bar. “Twee rosétjes alsjeblieft” vraag ik aan de barman. “Wat een lekker ding”, denk ik tegelijkertijd. Lang, donker haar, blauwe ogen, baardje en een atletisch figuur. Vast een student die hier z’n collegegeld bij elkaar verdient. “Alsjeblieft dames, eerste keer hier?”, vraagt de barman met twinkelende ogen. “Ja, en zeker voor herhaling vatbaar”, giechelt mijn vriendin. “Dat zal best”, knipoogt hij en loopt lachend weg om de volgende bestelling op te nemen. “Wat een mooie man hè?”, stoot mijn vriendin me aan. “Heerlijk ja, wel wat jong”, antwoord ik quasi serieus. Ik schat hem 25 terwijl ik zelf inmiddels al 42 ben. Niet dat het leeftijdsverschil een probleem is. Integendeel zelfs, op Tinder zoek ik ook vooral studenten en mijn friend with benefits is ook nog jong. “Ach, voor een avondje is dat toch ook prima”, zegt ze zonder te oordelen. Zij weet immers als geen ander dat ik met jonge mannen date omdat ik me voorlopig niet wil binden. Mijn mislukte huwelijk is nog te kort geleden. De wonden nog niet geheeld. Nu wil ik weer leven. Ik wil mijn vrouwelijkheid terugvinden. Dit soort avontuurtjes helpen me daarbij.

We drinken onze rosé op en slenteren wat over de beursvloer. Allebei kopen we een nieuwe toy. Mijn vriendin een luchtdrukvibrator en ik een dildo. Een flinke, van 28 centimeter. “Zo meid, jij bent nogal wat van plan” merkt mijn vriendin op. “Sinds de bevallingen is er ook iets meer ruimte die gevuld moet worden”, antwoord ik lachend. Mijn vriendin knikt, zij heeft nog geen kids en daardoor nog een strakkere poes. Lucky girl, denk ik. Ondertussen dwalen mijn gedachten af naar de barman. Wat een heerlijke vent zeg, denk ik weer. “Jij nog een wijntje?”, vraag ik daarom. “Nee, ga jij maar even alleen, ik wil nog even naar dat optreden van die strippers in de andere zaal”, knipoogt ze.

Ik haast me terug naar de bar. Tot mijn spijt zie ik in eerste instantie mijn favo barman nergens. Teleurgesteld bestel ik een wijntje bij een rondborstige blonde collega van hem. Het is dat ik niet op vrouwen val, maar wat een stoot zeg. Terwijl ik van mijn wijntje geniet, zie ik hem vanuit mijn ooghoeken toch lopen. “Maak jezelf niet belachelijk door te wanhopig te doen”, denk ik. Toch besluit ik achter hem aan te lopen. Omdat het druk is, haal ik ‘m al snel in. “Hé, ik wilde nog een wijntje bestellen maar je was al weg”, is mijn openingszin. Hij kijkt mij aan en lacht: “ik heb hele leuke collega’s”. Ik lach terug en knik. “Dat zag ik ja, en als ik een man was, zou ik zeker nog bij haar aan de bar zitten nu. Ga je al?”, vraag ik met mijn verleidelijkste glimlach. “Mijn dienst zit erop dus ik kan nu zelf even over de beursvloer lopen, heb je nog tips?” vraagt hij ondeugend. Ik bloos een beetje en zeg vervolgens: “deze brave mamma vindt de glory holes wel een aanrader”. “O ja, kwamen jullie daar vanaf toen jullie die rosétjes bestelden?”, vraagt hij nieuwsgierig. Ik knik een beetje beschaamd maar tegelijkertijd ook opgewonden. Hij twijfelt. “Zin om er nog een keer heen te gaan of ben je verzadigd inmiddels?”, vraagt hij dan toch. “Met jou graag nog een keer hoor!”, fluister ik in zijn oor. We zijn bij de ingang van de glory holes. Hij loopt met de mannen mee en ik met de vrouwen naar de andere kant van de wandjes met de gaten erin. Ik weet de weg. “Hoe herken ik jou?”, roep ik hem nog na. “Volg je gevoel maar”, hoor ik ‘m nog net zeggen nadat hij naar de gaten loopt.

Ik ga op dezelfde plek zitten als eerder. Op mijn knietjes, borstjes vooruit en alle lipjes vochtig en getuit. Maar nu met een ander gevoel dan eerder, er is immers nog maar één pik die ik wil. Die van hem. Na een paar minuten steekt er een flinke paal door de gloryhole. Het is zo’n pik waar iedere vrouw aan ziet dat er een knappe kerel aan vast zit. “Ben jij dat?”, vraag ik toch nog enigszins twijfelend. “Ja …”, kreunt hij. “Mmm … lekker”, antwoord ik terwijl mijn handen meteen strelend op en neer gaan. Hij wordt al snel hard merk ik. Zachtjes begin ik hem af te trekken. Op en neer. Eerst nog in een langzaam tempo om hem te teasen. Dan buig ik langzaam voorover en neem ‘m in mijn mond. Meteen begin ik te zuigen. Wat een prachtige paal. Fier en ferm steekt ie omhoog. Mijn handen strelen zijn ballen en trekken afwisselend mee terwijl ik zijn eikel lik. Hij kreunt.

Mijn rechterhand glijdt ondertussen omlaag onder mijn spierwitte plooirokje. Eigenlijk ben ik te oud voor zo’n kort ding maar in deze fase van mijn leven boeit me dat niet. Sterker nog: ik zie de mannen altijd geil gluren als ik zo gekleed ga. Mijn kanten zwarte stringetje schuif ik ruw opzij. Ik moet mezelf namelijk gewoon vingeren nu. Na al die pikken in mijn mond houd ik het simpelweg niet meer. “Wie is hier nu frigide?”, denk ik even terug aan de discussies met mijn ex. “Deze mama in ieder geval niet”, lach ik trots in mijzelf. Al pijpend vinger ik met één hand mijn kletsnatte clitje en met de andere kneed ik mijn grote borsten. Ondertussen denk ik: “kijk maar eens goed hoe ik deze 25-jarige knul tot een denderend hoogtepunt breng”. De barman kreunt. Hij steunt. Hij schokt en hij stoot diep in mijn mondje. “Ow ja mama, ga door”, smeekt hij door het gat. Ik zuig nog wat harder en hoor hem grommen: “jaaa … ik kom!” In één grote golf voel ik het sperma in mijn mond spuiten, waarna ik het gulzig doorslik. Tegelijkertijd trekt mijn bekken samen. Alles tintelt en ook ik kom schokkend klaar. Hijgend blijf ik op mijn knietjes zitten terwijl ik zijn pik zorgvuldig tot op de laatste druppel schoonlik. “Wat een fantastische middag: vier onbekende kerels in mijn mondje laten spuiten”, denk ik met een grote glimlach en een zoete nasmaak.

X Saskia

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Marjan 03 mei 2024
  2. Fenna 05 mei 2024
  3. Saskia 05 mei 2024
  4. Fenna 05 mei 2024
  5. amad 07 mei 2024
  6. Marjan 07 mei 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *