— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Potje poolen?

Na een dag lang werken is er niets zo lekker als even relaxen in je stamkroeg.
Je kent ze wel, gemoedelijke sfeer, gedimd licht, lekker muziekje (niet te hard),
pooltafel in de hoek en je eigen groep gezellige mensen om je heen. Na een paar drankjes wordt de sfeer losser en de mensen vriendelijker. Met dromerige ogen volg ik het spel aan de pooltafel.

Twee heerlijke kerels vermaken zich daar met hun keu en een dosis ballen. Ik heb er eigenlijk nooit echt bij stil gestaan hoe erotisch dat spel kan zijn.
Tergend langzame stoten om de bal op de juiste plek te krijgen, of hardere haast agressieve stoten om te krijgen wat ze willen. En als ze dan geconcentreerd voorover leunen, volledig de aandacht bij die bal die in dat ene gaatje moet, spannen die heerlijke ronde billen in de nauwsluitende spijkerbroek.
Hmmm, als ze mij ook met diezelfde aandacht zouden bekijken zou ik ook wel met zo’n keu willen spelen.

Vlak na sluitingstijd hoor ik de eigenaar tegen een van de jongens zeggen: “Hier heb je de sleutel, sluit maar af als je uitgespeeld bent, ok?”
Dan pas valt het me op dat wij drieën de laatsten in de bar zijn. Zij daar aan tafel en ik schijnbaar toch wel erg diep in gedachten verzonken aan de bar.
Als ik hun ogen op me gericht voel besef ik dat ze precies hetzelfde denken.

“Kom gezellig bij ons zitten,” zegt de blonde knul, terwijl wij het potje even afmaken.
Ik loop naar ze toe en op het moment dat ik de donkere vent voorbij loop kan ik het niet laten en streel over zijn heerlijk strakke billen. Schijnbaar had hij het verwacht, hij pot de 8 bal namelijk zonder twijfel in de juiste pocket.
Als hij zich daarna omdraait en me met zijn grote donkere ogen aankijkt, voel ik de tintelingen door mijn lichaam gaan.
Ohhh, dit gaat een heerlijke afsluiting van deze avond worden.

Onbewust doe ik toch een stap achteruit en kom tot stilstand tegen een harde, brede borstkas. Ik laat mijn hand achter mijn rug naar beneden glijden en voel een grandioze harde belofte. Zachtjes knijp ik in zijn stijve lul en ik hoor als antwoord een zacht gegrom in mijn nek. Hij kust me vlak onder mijn oor en als je me ergens gek mee kan maken is het dat wel. Met een zucht van genot geef ik me over aan de vier handen die nu druk bezig zijn mijn lichaam te verkennen.

Ze kneden mijn borsten en billen en ook het hete plekje tussen mijn benen blijft niet onbenut. Mijn T-shirt en spijkerbroek worden uitgetrokken en het gevoel van hun handen op mijn naakte lichaam doet me hunkeren naar meer. Mijn bh verdwijnt ergens achter het biljart en niet lang daarna volgt mijn slipje. In mijn volle naakte glorie sta ik nu voor ze en ik zie het verlangen in hun ogen. Ze nemen allebei een tepel in hun mond. Mijn handen grijpen zich vast in hun haren en ik druk ze stevig tegen me aan. Dan tillen ze me op en leggen me zachtjes op het biljart. Op dat moment heb ik een grandioos uitzicht…

Twee heerlijke mannen staan voor me en kleden zich supersensueel voor mij uit.
Als hun T-shirts uit zijn geniet ik van de aanblik van hun gladde gespierde borstkassen, en als de spijkerbroeken ook zijn verdwenen kijken twee heerlijke, harde lullen me met hun glanzende kop aan. Ik kan me niet inhouden en neem er een in mijn mond en de ander in mijn hand. De heren kreunen en grommen van genot terwijl ik ze verwen.

Helaas laten ze me niet lang hun gang gaan, want al snel nemen ze het van me over. Ze komen naast me op het biljart liggen en de blonde kust me vol op mijn mond, heerlijke warme lippen dwingen de mijne zijn tong binnen te laten….
Mmmm…… zalig.

De donkere laat zijn hoofd zakken tussen mijn benen en begint mijn klitje te verwennen. De hete lange halen van zijn tong maken me helemaal gek en het duurt dan ook niet lang voor ik schokkend en kreunend klaarkom.
Dit is optimaal genot, wat een geile en overheerlijke mannen heb ik hier tot mijn beschikking.

Dan komt de donkere op me liggen en dringt met zijn harde lul in één flinke stoot mijn supernatte kutje binnen.
Oh mijn god dit is lekker! Met lange halen vult hij me telkens dieper en harder. Ik word helemaal gek. Hij begint met zijn duim rondjes te draaien om mijn klitje. En terwijl ik de heerlijke lul van de blonde afzuig voel ik alweer een hoogtepunt komen.
Hier kan ik echt geen genoeg van krijgen. De hete lul in mijn mond begint te kloppen en te groeien als ik hem telkens weer diep mijn keel in zuig. De blonde kreunt het uit.

Dan draait de donkere me om zodat ik op mijn knieën voor hem kom te zitten en hij een prima uitzicht heeft op mijn naar achter gestoken kontje.
Terwijl de een me in mijn hete, natte mond neukt, duwt de ander dwingend zijn harde lul in mijn kontje. Een diep gegrom komt omhoog uit mijn keel, iets wat de lul van de blonde zo te voelen alleen maar harder maakt.

Dan ineens wordt de heerlijke lul uit mijn mond gehaald, ze tillen me iets op zodat ik met mijn rug op de donkere komt te liggen, zijn lul nog steeds stevig in mijn kontje geduwd. De blonde komt voor mijn gespreide benen staan en vult met zijn hete lul mijn gladde, natte kutje.
Ik weet niet meer hoe ik het heb…

Handen op mijn billen en borsten, hete lippen in mijn nek en twee heerlijke harde lullen in mijn kut en kont.
Dit is hemels, ik ben op en top gevuld en voel me so alive!!

Langzaam beginnen de heren te bewegen, als één persoon gaan ze op en neer, in en uit, telkens weer. Ik gloei helemaal, dit is zoo geil, maar oh… wat lekker. Ik kan het wel uitgillen van genot,maar net op tijd komen de lippen van de blonde op de mijne en mijn gil wordt gesmoord in een overweldigende sensuele tongzoen. Als onze tongen met elkaar spelen en ik alsmaar geiler word begin ik met mijn kontje te draaien.

De heren spelen hier direct op in door het tempo op te voeren. Steeds sneller en steeds dieper word ik geneukt. Ik kan aan ze merken dat ook zij niet lang meer verwijderd zijn van een hoogtepunt. De een kreunt nog harder dan de ander en ze stoten alsmaar harder en feller in mijn hete natte lichaam. Ohhh… Dit voelt zo vol, zo heerlijk vol. Ze mogen van mij wel eeuwig doorgaan. De tintelingen missen ook op mij hun uitwerking niet en zo goed als ik kan volg ik hun ritme om mezelf ook de ontlading te geven waar ik zo enorm naar verlang.

Oh ja, ga door!! Alsmaar harder en wilder rammen ze die hete palen van hen in me en ik voel mezelf komen, alsof ik van binnen explodeer begin ik te sidderen en trillen. Ohhh wat een orgasme, dit voel ik nog in mijn tenen. Ook de heren laten zich van hun beste kant zien. Allebei stoten ze nog een paar keer bikkelhard in me en met een diepe kreun komen ze bijna gelijktijdig klaar. Ik voel het warme zaad naar binnen stromen en de beide schatten schokkend de laatste beetjes aan me geven. Ze trillen net zo erg als ik, en we blijven met zijn drieën heerlijk loom tegen elkaar aan liggen, ik tussen mijn beide minnaars.

Dan staat de een op en komt even later terug met een warme doek, hij begint me teder helemaal schoon te wassen. Hmm zelfs dit voelt sensueel… Ze helpen me mijn kleren weer aan te trekken, waarna ze ook zichzelf weer aankleden. Gedrieën lopen we naar de deur en als we die achter ons gesloten hebben krijg ik van allebei nog een natte hete zoen.
Een beetje dromerig loop ik weg en zie dat de zon alweer bijna opkomt.

Eén ding is zeker: als ik de volgende keer mannen bij een pooltafel zie, is het een heel ander soort poolspel dat door mijn gedachten zweeft.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *