— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Starship Universe Explorer deel 1: Andy en Alysa

Turend naar het touchscreen denk ik na over de keuze die ik maken zal. Uiteindelijk valt die op Alysa. Ze heeft, volgens de afbeelding op het scherm, het uiterlijk van een Aziatische schone. Lang, zwart haar en een mooie tint op haar huid, ondeugende blik in haar ogen, grote borsten, een minuscuul streepje haar boven het spannendste plekje en een figuurtje waar menig fotomodel jaloers op zou zijn. Verder laat het keuzemenu zien dat ze in is voor alles dat stout is, kortom perfectie in optima forma. Ik tik mijn PSN (Personal Space Number) in en op de oplichtende groene cirkel onder haar afbeelding, naast de rode die gaat branden als de optie tijdelijk niet beschikbaar is. Ik wacht op de deur die zo dadelijk openschuiven zal.

Volgend jaar, in 3041, moet ik voor de keuring. Mijn DNA zal nogmaals worden onderzocht, op zoek naar de perfecte gen eigenschappen. Ook de algehele conditie en mijn hersenactiviteit zullen voor de zoveelste keer worden gemeten. Dat gebeurt bij alle mannen op Starship Universe Explorer, en zeker als ze vijfentwintig jaar worden. Kom je door die test, dan mag je bij een echte vrouw op bezoek en haar bevruchten, zo heeft de Wereld Creatie Raad besloten. Sinds de aarde onbewoonbaar dreigt te raken, doordat de hoeveelheid grondstoffen beperkt is en veel van de aarde is uitgeput, zijn we in een enorme vloot met honderden ruimteschepen vertrokken naar andere sterrenstelsels. In de hoop een planeet met een dampkring te vinden en die te gaan bewerken en bewonen. Tijdens die lange reis zal de bevolking op peil moeten blijven, het liefst bestaand uit nakomelingen samengesteld van de meest krachtige soort.

De bevolking van de vloot is voor vertrek zorgvuldig samengesteld. De achterblijvers op aarde zullen het moeten zien te bolwerken met dat wat voor hen overblijft. Wij zien onszelf als de uitverkorenen, maar of dat achteraf ook zo is zal moeten blijken. Wat ons tevreden stemt is dat het bedrijf Future Strain Relief seksrobots (zowel mannelijk als vrouwelijk) heeft laten ontwikkelen die in vrijwel niets van echte mensen zijn te onderscheiden. Dat heeft tot uitgebreide ethische discussies geleid. Als een robot altijd maar zin heeft, wordt die mentale instelling dan ook van echte mensen verwacht? En wordt er nooit eens seks geweigerd door een robot, is dat gezond voor de echte mensen? Hoe zit het met de privacy? Moeten de aangeboden diensten vallen onder de standaard ziektekostenverzekering? Zo zijn er heel wat vragen beantwoord, voordat de robots in productie zijn gegaan. Ik weet dat ik een test zal moeten afleggen, of ik het onderscheid nog wel goed tussen mens en robot duidelijk heb, voordat ik in aanmerking kom voor de levensdaad met een echte vrouw.

“Hoi Andy”, klinkt het opgewekt als Alysa door de deuropening verschijnt. Ik schrik op uit mijn gedachten. Wat is ze mooi en sexy. Ze loopt naar me toe, gekleed in een badjas van satijn. Als die wat openwaait zie ik hoe haar licht getinte huid prachtig afsteekt tegen de rode lingerie die ze draagt. Bij elke stap bewegen haar imposante borsten mee. Hier word je als man door beneveld. “Zullen we naar jouw hut gaan, lieverd”, lacht ze haar hagelwitte tanden bloot. Ze kijkt naar mijn uniform. “Zo, dus jij werkt in de stuurcabine? Ik ben benieuwd of je mij goed besturen kunt”. Ik lach om deze opmerking, die zowel grappig als veelbelovend is. We lopen door de gangen van het ruimteschip naar mijn slaapruimte. De deur ervan zoeft zachtjes open. In het midden van de ruimte bevindt zich mijn VFB, mijn Versatile Floating Bed. Het is niet meer dan een rechthoekige streep licht in de ruimte, die zich vanzelf aanpast aan mijn lichaamsgrootte. Ga ik er met nog iemand op liggen, dan wordt de verlichte rechthoek vanzelf een vierkant. Met mijn stem commandeer ik de temperatuur van het VFB. Ik vertel bovendien aan het wandpaneel dat het felle licht gedimd moet worden en ik dromerige space-muziek aan wil hebben staan.

Als ik me omdraai komt Alysa op mij aflopen. Ze laat onderweg haar badjas op de grond vallen. Haar minuscule string en BH’tje vullen haar egaal getinte huid prachtig aan. Bij elke stap golft haar lange donkere haardos op en neer, net zoals haar borsten dat doen. “Kom maar lieverd, vanavond mag je alles met me doen wat je maar wilt”, belooft ze. Haar ogen glanzen uitdagend. Als ze dicht bij mij staat, grijpt ze naar mijn broek en weegt met uitgespreide vingers mijn geslacht. Ik merk hoezeer mijn penis ruimtetekort begint te krijgen. Recht op haar doel af ritst ze de gulp open en zakt door haar knieën. Met vaardige handen heeft ze mijn piemel mijn broek uitgewerkt. Ik kijk omlaag hoe ze de huid van mijn penis over de eikel schuift en die vervolgens tussen haar lippen laat verdwijnen. Dat ze met de punt van haar tong tegen het toompje tikt doet me rillen van stijgende opwinding. Ze houdt dit een poosje vol. Klaarkomen wil ik echter nog niet. Daarom strijk ik met een hand over haar zwarte haren. Ze voelt aan dat ze nu beter even stoppen kan.

“Nu wil ik dat je me beft”, zegt ze als ze opstaat en naar mijn zweefbed loopt. De lichtgevende rechthoek daalt vanzelf iets in de ruimte, zodat ze er gemakkelijk op kan komen. Als ik mij bij haar voeg verbreedt het bed zich. Tussen de vierkante lichtstreep is het aangenaam warm. Alysa trekt zelf haar rode string uit en spreidt haar benen zo wijd ze kan. Daardoor heb ik volop zicht op haar schaamlippen. Die zijn net iets donkerder dan de huid eromheen. Teder zoen ik die eerst, maar de zin om haar schaamlippen te likken neemt daardoor onweerstaanbaar bij me toe. Ze krullen een beetje, waardoor ze heerlijk meebewegen als ik mijn tong over ze heen strijk. Het wordt nog lekkerder als ik merk dat haar vocht tussen die lippen door begint te lekken. Ik lik het op alsof het een feestwijn is. Met recht, de smaak is heerlijk, daar wil nog meer van proeven. Mijn spiegelgladde tong bereikt nu het kapje boven haar clitoris. De rozige huid ervaar kus ik en vederlicht neem ik het knopje tussen mijn lippen. Aan het kreunen van Alysa merk ik dat het goed is wat ik doe.

Even richt ik mij op, stap van het bed om mijn kleren uit te doen en om mij heen op de grond te gooien. Ik weet niet hoe snel ik weer bij Alysa wil zijn. Als ik tussen haar benen op haar lichaam lig kan ik haar borsten verwennen. Nog altijd heeft ze haar rode bovenstukje aan. Met volle handen voel ik de omvang van haar grote borsten. Ze zijn misschien wat te omvangrijk voor haar slanke lijf, maar ik geniet er met volle teugen van. Haar BH heeft een voorsluiting en dat komt mij goed uit. Ik maak die los en dan springen haar borsten de vrijheid tegemoet. Weer omvat ik ze met mijn handen en laat mijn natte tong rondom de tepels cirkelen. Zo ga ik volledig in Alysa op en voel me geheel met haar verbonden. Mijn penis voel ik kloppen van opwinding. Het gevoel van een optimale stijve is overweldigend. Het lijkt wel of mijn erectie op mijn hartslag op en neer beweegt.

Ik richt mij iets op, zodat ik goed kan zien dat het voorvocht mijn eikel al bedekt. Nu rest er nog maar één ding, ik moet en zal die keiharde stam tussen Alysa’s natte en gekrulde schaamlippen door duwen en het binnenste van haar vagina om mijn hele piemel heen voelen. Het gevoel van thuiskomen beleven. Dat door mijn stijve bij haar naar binnen te brengen, we volledig één zijn met elkaar. Alysa voelt exact aan wat ik ervaar. Ze spreidt haar benen zover dat ze links en rechts in de lucht steken. Meteen reageren de lichtgevende bedranden daar op en schuiven zo mee omhoog, dat ze haar enkels ondersteunen. Nu staan ook haar schaamlippen iets uit elkaar. Ik zie de rozige huid glinsteren van haar vagina. En daartussen dat heldere vocht, die nectar, die zo opwindend lekker smaakt. Ik pak mijn piemel bij de stam en richt de eikel naar de roze opening voor me. Ik schuif en schuif, tot aan de ballen gaat mijn hele mannelijkheid bij haar naar binnen.

“Wil je me nu neuken Andy?”, vraagt Alysa met een smekende stem, “ik wil dat je in me klaarkomt lieverd. Neuk me hard en zo geil je kunt. Spuit me vol met je sperma, kom op doe dan!” Heerlijk vind ik die aanmoedigingen, ik voel mijn pik zelfs kloppen nu die zich diep in haar vagina heeft gedrongen. Ik trek terug en dan stoot ik toe. Niet eenmaal, maar door en door en door. De borsten van Alysa wiebelen heerlijk mee op het ritme van de stoten die ik uitdeel. Samen zuchten en kreunen we een heel concert bij elkaar. We denken niet aan verschillende standjes, we zijn zo verschrikkelijk opgewonden dat we niets willen dan dat dit eeuwig duren zal. Mijn heupen gaan nu zo snel heen en weer, dat het ganse lichaam van Alysa meebeweegt. “Ja ja ja”, gilt ze door mijn kamer, “ja neuk me, neuk me harder!” Na die laatste kreet komt ze hartgrondig klaar. Grommend en bijtend in mijn oor hijgt en puft ze haar climax.

Even moet ze wat uithijgen, maar al snel is ze weer bij en zegt: “draai je maar om lieverd, ga maar op je rug liggen”. Als ik dat doe steekt mijn piemel recht de lucht in. Alysa schuifelt ernaartoe en gaat omgekeerd op mijn buik zitten, zodat ze voor zich mijn voeten ziet en ik tegen haar rug aankijk. Ik voel hoe ze met haar handen mijn penis masseert. Die is nog steeds zo hard als we ons maar kunnen wensen. Dan tilt ze haar lichaam iets op en zie ik dat ze met een hand haar vulva in gaat. Die komt er kletsnat van haar eigen lichaamsglijmiddel weer uit. Vervolgens brengt ze die hand naar achteren en smeert haar sterretje in met haar eigen nattigheid. Nadat ze dat een paar keer heeft herhaald, heft ze haar lichaam zo op, dat de kop van mijn penis haar anus aanwijst. En dan laat ze zich langzaam zakken. Geheel mijn pik is nu in haar kontje verdwenen. Wat ziet het er opwindend uit, de strakke kringspier die om mij penis knelt..

Voor mij zie ik haar billen een wilde, opgewonden dans uitvoeren. Ik kijk toe hoe mijn fallus uit haar schuift en weer in haar anus verdwijnt. In een volhardende cadans melkt ze die tot ik het orgasme niet meer tegenhouden kan. Met volle kracht spuit ik mijn sperma haar lichaam in. Door de krampen rond mijn ballen volgt er nog een lading van het warme goedje, gevolgd door nog een straal. Mijn lichaam trilt nog van de spanning als Alysa van mij af klimt en ik zie hoe ze naar mij lacht. Ze schuift haar lichaam langs dat van mij en kust mij op mijn mond. Het leidt tot een tongenspel met veel speeksel en gevoel. Daardoor duurt het hemelse gevoel nog even door.

Ontwaakt uit de passie besluiten we te gaan douchen. We staan samen in de glazen cabine als een wasem ontsnapt uit de gaatjes van ronde cilinders die rechtop rondom ons staan. Omdat de druppels door de mindere zwaartekracht aan onze huid blijven plakken, moeten we onszelf daarna met doeken droogwrijven. Eenmaal aangekleed breng ik Alysa weer terug. Wat een heerlijke vrouw is zij toch, één van mijn favoriete cyborgs. Met een voldaan gevoel lopen we nog wat na te praten, tot we bij de schuifdeuren staan, waar we afscheid zullen moeten nemen. We kussen elkaar een laatste keer. Dan tik ik op het touchscreen mijn PSN-nummer weer in. Direct daarna openen de schuifdeuren zich en verdwijnt Alysa uit het zicht. Ik krijg op het scherm tenslotte nog een bericht te zien dat ik binnenkort op mijn mobiele device een verzoek zal ontvangen om een review achter te laten. Ik sta op het punt om weer naar mijn hut te gaan als ik Farida zie staan. Een echte vrouw, een mens van vlees en bloed, met een beschermde status op de Universe Explorer. Hoe zou het zijn om met haar….

Wordt vervolgd.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *