— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het geilste plan ooit

Hoe we erop kwamen? Geen idee. Waarschijnlijk zoals dat gaat met hartsvriendinnen: dagje samen uit, shoppen, terrasje, verder shoppen, nog een terrasje. Lekker eten en een glaasje (of twee, of …). Het gesprek zal steeds losser zijn geworden, steeds intiemer. Vroeg of laat is er het onderwerp ‘seks’. Geniet je ervan, hoe vaak doen jullie het, is hij lekker, verwent hij jou een beetje? Wat vind je lekker, wat windt jou het meest op? Hebben jullie wel eens…?

En zo kwamen onze fantasieën aan bod. Aarzelend, ons eerst verschuilend achter de meest voor de hand liggende. Triootje, partnerruil, parenclub, spanking. Eigenlijk hadden we helemaal niet zoveel gefantaseerd, bleek wel. We waren al snel aan het eind van het lijstje. Wat zouden we samen met onze mannen willen doen? Met z’n vieren? Wie zei dat? Zenuwachtig gegiechel was de reactie … jeetje … wat een gedachte! Onze mannen mogen er zijn en wij zelf ook. Mensen kijken vaak naar ons en het wordt ons ook wel een gezegd: ‘Wat zijn jullie en stel mooie mensen!’. Haar man valt zéker in de categorie lekker ding.

Het hek was van de dam. De volgende keren dat we elkaar spraken kwam het onderwerp steeds weer op één of andere manier ter sprake. Soms kort, steeds vaker langer. Hoe zou je het vinden als ik het met jouw man deed? Lijkt me wel geil te kijken als je mijn man pijpt en hem laat klaarkomen in je mond. Heb jij het wel eens met een vrouw gedaan? Ik niet, maar ben best wel nieuwsgierig hoe dat zou voelen. Zachter, denk ik, bekender terrein. Hee, zouden we samen die twee niet helemaal gek kunnen maken? Laten toekijken hoe wij … vastgebonden, zodat ze zelf niets kunnen doen? Oef … dat ging wel even heel ver en snel. Het was eruit voor ik het wist. Het zweet brak me uit bij de gedachte alleen al. Toen zich een beeld voor mijn ogen ontvouwde kreeg ik krampen in mijn onderbuik, m’n kutje stroomde spontaan over. Ik was acuut botergeil.

Weken later was het zover. We hadden alles tot in de details uitgewerkt met voldoende ruimte voor creativiteit en spontaniteit. Spulletjes gekocht, plek op zolder ingericht. Mannen voorbereid op een verrassingsavond. Ze moesten eens weten. Dresscode: spannend, op z’n minst verleidelijk. We begonnen onschuldig met een drankje en hapjes, gevolgd door een eenvoudig, maar overheerlijk etentje met zorgvuldig gekozen bijpassende drankjes. De sfeer was geweldig, mooie combinatie van sfeerverlichting, olielampjes en kaarslicht. Fijne, zachte, exotische muziek die je als vanzelf meevoerde naar zwoele dromen.

We namen de mannen mee naar boven met de belofte dat dáár de echte verrassing wachtte. Voordat we de zolder bereikten was het ‘schoenen uit’, deden hen een blinddoek voor en zachte boeien om. We parkeerden ze even in het midden om alle kaarsen aan te doen en erotiserende muziek aan te zetten. Het was zover, nu zou het beginnen. Ik was bloednerveus. Eerst moesten de heren wat opgewarmd worden en vervolgens die hinderlijke shirts uit. Elk met onze eigen vent begonnen we te dansen, slow, sensueel, dicht tegen elkaar aan. Terwijl hun handen zacht maar stevig gebonden waren, hadden onze handen vrij spel. En daar maakten ze ook dankbaar gebruik van, niet gestoord door bewegingen van onze partners vonden ze hun weg. Onder jasje, naar knoopjes, onder shirt. Over schouder, over buik, over borst. Een lichte aai over een tepel. Vrijwel synchroon met elkaar.

Korte onderbreking om de boeien los te maken, jasjes en shirts te verwijderen. Boeien weer vast, nu ook aan een touw dat we over een balk hadden geslagen. We hesen ze op tot ze met gestrekte armen voor ons stonden. Het was wel duidelijk dat dit alles ze niet onberoerd had gelaten: hijgerige ademhaling, lichte kreuntjes en een onmiskenbare bobbel. Tijd voor een volgende stap. We begonnen te praten. ‘Mag ik die van jou eens voelen ?’. We streelden de mannen over hun naakte borst, hun flanken met licht krassende nagels en hun tepels op alle denkbare zachte en spannender manieren. Strelen, knijpen, nagels, met de veren die waren klaargelegd. Ze hadden geen idee wie hen streelde en dat was duidelijk opwindend. Zéker toen we tegen elkaar zeiden dat we weer van man wilden wisselen. Ruggen, schouders, billen, armen om hen heen, reikend naar stijve tepels.

Tijd voor onze show. We bonden de mannen een gag voor en deden de blinddoek af. Stilte op de set. We begonnen weer te dansen op de zwoele muziek en bewogen steeds dichter naar elkaar toe. Het ging als vanzelf, terwijl het ooit zo moeilijk leek. Steeds dichter, tot onze lijven elkaar raakten. Armen om elkaar, zoekend naar houvast, naar rondingen, plekjes om aan te raken. Onze handen vonden als eerste elkaars borsten … wàt een sensueel gevoel! Hetzelfde en tòch anders dan mijn eigen borsten. Zacht, zacht en rond. Decolletés maakten een klein beetje meer verkenning mogelijk, maar niet genoeg. Handen strelend naar binnen, vingers die knoopjes losmaakten, onze lange jurken die langs ons heen vielen. Kanten setjes en hold-ups. Ons publiek keek geboeid toe en liet, voor zover mogelijk, duidelijk hun instemming blijken.

Verder. Onze beha’s verloren het van onze vingers. Eindelijk vrij spel over een mooi lijf, borsten, priemende tepels, zachte buik. Billen, nog verpakt in zijde. Handen omvatten mijn billen en gingen mijn broekje binnen. Dat moest uit, zat in de weg. Twee blote vriendinnen. Sensueel samen dansend voor hun mannen, elkaar strelend en verkennend. Langzaam verplaatste onze aandacht zich naar hen. We stonden achter ze en deden de blinddoeken weer om. Strelen waar we maar konden. Knoopjes, ritsen, riemen gingen allemaal los, de broeken uit. Twee knetterharde pikken barstten uit hun jasjes. We deden alsof we overlegden en lieten in het midden wie nu met welke man verder ging. Weer vrijwel synchroon kusten we ons langzaam een weg naar beneden, pakten de rand van de boxers en tilden die behoedzaam over de kloppende eikels. Dit was zó’n geil gezicht! Twee hulpeloze mannen, tot het uiterste opgewonden, eikels glimmend.

We hervatten onze kusjes-route. Even hier, dan weer op een andere, onverwachte plek. Tepels, buik, liezen, gladgeschoren ballen en hele pikken. Als toetje hun eikel, zacht op sabbelend. Ik trok de voorhuid naar achter, de hele eikel toonde zich nu, het randje nodigde uit gelikt te worden door het puntje van mijn tong. Hij smaakte anders, ietsje zouter. Hoe zou hij voelen ? Mijn hand sloot zich om zijn ballen, bewoog ze lichtjes heen en weer, kneedde ze zacht. Zijn bewegingen waren zoals die van mijn eigen man, zijn buurman in dit bizarre avontuur. Ik kon het niet laten, ik zou en ik moest die hele pik in mijn mond nemen. Heel langzaam verdween zijn pik in mijn mond. Toen ik even opzij keek, zag ik dat de pik van mijn man ook uit het zicht was verdwenen. Tot aan zijn ballen in de mond van mijn vriendin. We genoten alle vier op onze eigen manier van deze exotische ervaring.

Nu waren we zelf aan de beurt. We schoven de klaarliggende matras naar het midden en begonnen elkaar te strelen. Opgewonden als we waren kostte het geen moeite elkaar tot een uiterste staat van geilheid te brengen. De dubbele dildo vond z’n weg naar binnen bij mijn vriendin. We vergezelden alles dat we deden met kreunen, zuchten, aanwijzingen en ‘ik wil ‘m in me voelen’. ‘Oh, dit voelt zo lekker’ … ‘M’n klitje schreeuwt om aangeraakt te worden’ … ‘Ooooh … ik ga komen … ik koooom ‘. We verloren ons totaal in dit waanzinnige spel. ‘Doe je dildo voor’, riep ik tegen mijn vriendin, ‘ik wil je in me voelen’. ‘Wat een vreemd gevoel is dit, een pik in me en eentje voor jou’ … Toen schoof ze heel voorzichtig haar dildo in mijn drijfnatte kut, pakte mijn billen, dan mijn borsten, streelde mijn klit. Voor ik het wist kwam ik gillend en spuitend klaar.

Ik deed ook mijn dildo voor en we zochten onze mannen weer op. Die klapten zowat uit elkaar. Het touw werd iets gevierd, toen de boeien aan elkaar geklikt en het touw weer strak getrokken. Ze konden niet anders dan dicht tegen elkaar staan. Buiken tegen elkaar, pikken er tussen geklemd. Een zacht zijden koord om hun middel deed daar een schepje bovenop, net als een koord onder hun armen. We duwden hun voeten iets uit elkaar en doken onder de mannen. Wat een pracht gezicht: pikken en ballen vlak bij elkaar! Een derde koord met een lassoknoop legden we om hun ballen en trokken het zachtjes strak. Het kreunen van de heren was niet van de lucht. Ik kon me nauwelijks voorstellen hoe dit moest voelen … je kloppende stijve tegen die van een andere man, terwijl je geen kant op kon.

Dat bundeltje ballen kreeg waar het om vroeg: een zachte massage met olie. Langzaam gleden onze vingers omhoog, perineum met wat extra druk. Door naar het sterretje, zachtjes eerst, extra olie, toen gleed mijn vinger opeens naar binnen en startte de massage daar. Dit duwde de mannen al bijna over het randje aan de bewegingen te merken. We goten wat olie tussen hen in, over hun borst en over en tussen hun billen. Toen schoven we de twee piepkleine lage bankjes aan en gingen erop staan. Onze dildo’s schoven zonder moeite naar binnen en we neukten langzaam onze mannen. Ik deed wat kutvocht op mijn vingers, trok de gags weg en zei: ‘likken en proeven’. Dat deden de mannen, hun tongen likten gulzig en toen ik mijn vingers weghaalde, likten ze elkaar. Overweldigd door deze seksuele waanzin, waren ze helemaal van de wereld en zoenden elkaar. Wij leefden ons uit, krassen in flanken, knijpen in tepels. En neuken. ‘Kom maar, mannen, laat je gaan! Spuit je leeg!’. Aangemoedigd door onszelf waren wij de eersten die kwamen, gevolgd door de heren.

Anoniem

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Chris 13 sep 2023
  2. Acip Dunch 14 sep 2023
  3. jwbr 14 sep 2023
  4. Isabel 18 sep 2023
  5. Jantine 24 sep 2023
  6. Zusterjessica 25 sep 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *