— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Martin en Ilse: Verlegde grenzen

Het was een warme lente vrijdagavond. Na een week gewerkt te hebben hadden mijn vriend Martin en ik echt tijd genomen voor elkaar. Onder het genot van een wijntje bereidden we samen in de keuken een heerlijke zalm in champagnesaus met verse pasta. Ik keek naar mijn kerel: hij was een kop groter dan ik en licht gespierd. Blauwe ogen, kort haar, en een fantastische lach. Ik vond hem nog steeds fantastisch. Onze seks was heerlijk en wij bleven elkaar verrassen met kinky speelgoed of situaties. Saai was het nooit.

“Heb jij eigenlijk nog fantasietjes die je nog zou willen doen?” vroeg Martin plotseling. “Wat bedoel je? Parachute springen?” Hij lachte: “Nee, op dát vlak.” “Ow, dát vlak. Ik kan het zo niet verzinnen. Vind het al heerlijk met jou. Jij?” Martin zocht naar woorden en stamelde: “Ilse… Ik… denk dat ik het ontzettend spannend vind om… toe te kijken hoe jij… door een ander wordt genomen”. “Oh?”. Dat was iets nieuws van hem. We waren redelijk open en experimenteel, maar dit was nieuw terrein. Het passeerde mijn gedachten. Een warm gevoel bekroop mij. Het sloot wel aan op iets wat al een tijdje in mijn fantasie leefde, eerlijk gezegd. “Oké… als het maar niet bij toekijken blijft. Ik wil dat je dan ook wel meedoet.” Zei ik stamelend. “En wat of wie had je in gedachten eigenlijk?” “Ehh… Geen idee. Thomas misschien?” “Succes met regelen. Hij is vlot en ziet er goed uit. Maar volgens mij is hij niet het type dat een vrouw wil delen. Maar ik sta wel open voor jouw idee schat…”

Twee maanden later. Wij hadden een borrel met wat vrienden bij ons thuis. Ik had een prachtig zomers jurkje aangetrokken en bekeek mijzelf in de spiegel. Stijlvol, maar ook weinig verhullend wat ik in huis had: mooie ronde borsten en curves op de juiste plaatsen. Ik keek mijn mannetje door de spiegel aan: Hij had zich een zomers overhemd aangetrokken met een korte broek. Ik drukte mij tegen hem aan en gaf hem een prachtig uitzicht op mijn ronde inkijk. “Wat gaan wij eigenlijk doen als het feestje over is?” vroeg ik met een onschuldige blik. Hij lachte: “Jij bent de baas vanavond, schat”. De deurbel ging. Een laatste seconde in de spiegel of alles er goed uitzag en ik opende de deur. Geopend keek ik in de ogen van Thomas. Hij zag er zeer verzorgd uit met een zomers overhemd en pantalon. Thomas was de “losse vrijgezel” van de groep, altijd humoristisch en spraakzaam. Toen we net 21 waren hebben we wel eens gezoend in de disco, maar dat leidde uiteindelijk tot niets. Als goede vriend was hij echter fantastisch. Iemand die je er altijd wel bij kon hebben. “Hey Ilse, leuk je te zien”. Hij knuffelde zich tegen mij aan en gaf mij langzaam drie zoenen op mijn wangen. Daarna keken we elkaar een seconde te lang aan. Ik kreeg er warme wangen van en corrigeerde mij meteen. “Dank je wel Thomas. Kom verder. Je bent de eerste deze avond. Neem ergens plaats.”

De avond was heel gezellig. Het was een huis vol en er kwamen veel mensen over. Er werd honderduit gekletst en gedanst. Ik vermaakte mij opperbest en was in een geweldige stemming. Aan het einde vertrokken er steeds meer mensen totdat wij en Thomas overbleven. “Jullie nog een wijntje?” sprak Thomas terwijl hij alvast naar de keuken liep. “Lekker hoor!” beantwoordde wij hem in koor. Met Thomas uit zicht begonnen wij zacht te zoenen. Zijn mond zoende ook langs mijn wang, naar mijn nek. Een rilling volgde en het voelde heerlijk. Met een zachte kuch maakte Thomas kenbaar dat hij terug was met een wijntje. Ik stopte en voelde mij een seconde betrapt. Thomas keek ons uitdagend aan met een geile glimlach en ging in de fauteuil tegenover ons zitten. Wacht, wat hadden ze met elkaar bekokstoofd? Snapte ik dit goed? Een spannend geile tinteling ontstond in mijn buik. Ik speelde Martin zijn spelletje wel even mee. Hij vervolgde het zoenen en zijn hand aaide mijn buik, langzaam naar mijn borsten. Ik draaide mijn hoofd en lijf om het hem makkelijk te maken en streelde zijn bovenbeen. Thomas zijn ogen gingen gebiologeerd over mijn lichaam en rondingen, mij visueel uitkledend. Ik keek hem met een stoute glimlach aan en klopte op de plek rechts van mij. Hem lichtelijk gebiedend naast mij te komen zitten. Wat volgde was een heerlijk onbeschrijfelijk gevoel. Handen gingen over mijn hele lichaam en gaven mij een enorme tinteling waar ik mij aan overgaf. Om de beurt tongde ik met Martin, en dan met Thomas. Mijn borsten werden door de stof gekneed. Thomas zijn hand kroop langzaam over mijn bovenbeen, alsof hij wachtte op een toestemming. Ik spreidde mijn benen iets en gaf hem de ruimte. Hij streelde zacht over mijn string. Eén vinger harder drukkend tussen mijn lipjes. Hij moest gevoeld hebben dat ik behoorlijk opgewonden was. Ik sloot mijn ogen en een diepe kreun ontsnapte mijn mond.

De ondeugendheid nam bezit van mij en elke gêne verdween. Mijn handen kropen over mijn kerels hun bovenbenen langzaam naar boven. Daar aangekomen streelde ik hun erecties door hun broeken heen. Goedkeurende kreunen waren hoorbaar. Het werd Martin allemaal te krap en opende zijn gulp en rits. Hij wriemelde wat in zijn boxershort en bevrijdde zijn recht opstaande erectie. Mijn mannetje zijn speelgoed: groot, dik, geaderd en mannelijk. Ik likte mijn vingers af van zijn voorvocht en begon hem zacht af te trekken. Tegelijk opende Thomas zijn pantalon en grabbelde ook naar zijn erectie. Ietsje kleiner dan Martin, maar nog steeds veelbelovend. Beide mannen zat ik een zoenend een lichte trekbeurt weg te geven. Ineens ging het snel en hadden zij zich van hun kleren ontdaan. Alleen mijn lingerie verhulde nog details van mijn lichaam. Thomas had zich achter mij heen gebogen en bevrijdde mijn borsten uit mijn BH. Direct werden ze liefkozend gekneed met mijn tepels tussen zijn koude vingers. Een kreun ontsnapte mijn mond. Martin zijn vingers wisten wel raad tussen mijn benen. Ik kronkelde van verlangen. Zo lekker: Twee mannen, twee monden, tien vingers, twee erecties, allemaal mij begerend. Mijn kruis kriebelde en smeekte om gevuld te worden. “Jongens, zullen we het ons makkelijker maken en boven ons spel vervolgen?”. Er werd geknikt en Martin begeleidde mij de bank af naar boven. Eenmaal boven hervatten we ons spel. Ik stond tussen de twee mannen in en sloot mijn ogen. Het gevoel dat mij overviel probeerde ik te registreren, maar het was gewoon teveel. Ik hijgde als een bezetene. Handen overal op mijn lichaam. Erecties schurend tegen mijn buik en billen. Ik begon Martin weer vurig te zoenen toen ineens een eerdere uitspraak op mijn netvlies kwam. Bij zijn oor fluisterde ik zacht: “Ik ben de baas vanavond. Jij, lekker ding van me, mag in die stoel gaan zitten. Je blijft van jezelf af en je mag pas weer meedoen als ik het zeg”. Die zag hij niet aankomen. Hij sloot zijn ogen in een mengeling van teleurstelling en tegelijkertijd een vurig verlangen. Dat dominante beviel mij wel. Thomas keek stoïcijns naar ons en calculeerde wat er gebeurde. Sensueel stapte ik naar hem toe en fluisterde in zijn oor: “Ga met je rug op bed liggen, met je kruis richting Martin”. Thomas zei niets en volgde mijn commando op. Ik ging bovenop hem zitten en tongde hem vurig. Met mijn geslacht schuurde ik langs zijn stijve lat. Een zware rilling ging door mij heen. Thomas werd hongerig, pakte mijn billen vast en probeerde in mij te penetreren met zijn stijve. Dat ging echter nog niet gebeuren.

“Ssst” Als Martin wou toekijken hoe ik genomen werd door een ander, dan kon hij het krijgen ook. Ik zou hem een showtje geven die hij niet meer zal vergeten. Ik draaide mij om, met mijn rug naar Thomas toe. Met mijn ogen gericht op Martin geleidde ik Thomas zijn stijve paal naar mijn smachtende opening. Bij elke stoot werd ik dieper doorboord tot aan mijn baarmoedermond aan toe. Een en al geil overviel mij. Hier had ik naar verlangd en werd eindelijk heerlijk gevuld. Ik masseerde mijn borsten en maakte zwaar neukende bewegingen. “Ow Jezus wat lekker. Ow wat vul… ah, vul je mij goed met die knuppel van je. Ow ga door. Neuk mij! Gebruik mij!” Thomas pakte mij bij mijn heupen en neukte mij als een bezetene. Soppende en klappende geluiden vulden de kamer. Tegelijk fladderden zijn vingers snel langs mijn genotsparel. Martin moest wel gek worden: In detail moeten toekijken hoe ik hier niet lag te vrijen, maar ongegeneerd geneukt werd door een andere lul. Hij keek verlekkerd naar ons. Ingehouden spanning was van hem af te lezen. Ik speelde het mee en plaagde hem wat meer. “Die paal van je diep in mij. Ow wat neuk je mij diep en hard. Harder!” Geen seconde na ik dat zei, kwam dat gevoel op. Door het harde geram in mijn natte gleuf ontstond er een spasme in mijn kruis dat door mijn lichaam werd overgenomen. De kamer begon te draaien en er ontstond een elektrisch gevoel van tussen mijn benen naar mijn hoofd toe. Gillend nam een knetterend orgasme bezit van mij! Mijn kut werd zeiknat en ik liet het gaan. Happend naar lucht stopte ik even, met tranen in mijn ogen. Mijn kut hield niet op met lichte spasmes en moest even liggen naast Thomas. Met een rood aangelopen hoofd wreef hij zijn handen over zijn ogen en wangen. Hij was volledig bezweet. Zijn geslacht stijf en zeiknat van mijn geil. “Ben jij klaargekomen?” gezien ik het niet geregistreerd had. Zijn hoofd schudde lichtjes nee. “Bijna, maar net niet”. Mijn hand omvatte zijn stijve stam en trok hem lichtjes af.

Martin had wel genoeg geleden en mocht meedoen met ons spelletje. Zonder iets te zeggen ging ik op handen en knieën en parkeerde langzaam mijn geslacht tegen Thomas zijn gezicht. De boodschap werd begrepen! Met zijn handen op mijn billen begon hij mij te likken als een bezetene. Thomas zijn geslacht keek mij stijf uitnodigend aan. Mijn mond en handen wisten daar wel raad mee. Ik knikte naar Martin en was benieuwd wat ik op mij losliet. Dat liet zich niet lang raden. Martin plaatste zich achter mij, en duwde zijn dikke geslacht meteen keihard raggend in mijn druipende gleuf. Ik voelde mij een en al lust. Een tong fladderend over mijn glimmende parel. Martin zijn geaderde knuppel die zich losbeukt in mij. Met hun handen om mijn middel en billen was ik totaal gevuld en overgeleverd aan hun brute lust. Dit kon niet lang meer duren. Mijn kerels wilden hun volle zakken leegpompen in mij. Als Martin bijna zijn knuppel uit mij haalde stootte hij hem er weer met de volle lengte in. Met mijn hand trekkend om Thomas zijn stam onderdrukte ik zijn drang om mijn mond te neuken. Zijn gehijg versnelde en zijn lid zwol verder op. Ik was er klaar voor. Met mijn mond zoog ik zijn paal diep en drukte zijn eikel tegen mijn gehemelte. Hij kreunde hard en dikke stralen sperma vulden mijn mond, wat ik met meerdere slikken kon verwerken. Oh wat een heerlijke mannennectar. Het soppende geluid oversteeg mijn gehijg van een aankomende knallend orgasme. Het werd donker voor mijn ogen en ik kwam weer gillend klaar! Tegelijkertijd spoot Martin ook zijn zaad met een diepe grom mijn al reeds natte kutje in. Wij waren volledig uitgeput en suf geneukt. De hele kamer rook naar zweet en seks. Het vocht droop tussen mijn benen, een geil mengsel van mijn vocht en Martins sperma. Ik trilde nog na en dacht nog na wat er gebeurd was. Dit mocht zeker weten een vervolg krijgen. “Je mag wel vaker de baas zijn schat” zei Martin teder in mijn oor. Met een glimlach begaven wij ons alle drie naar de badkamer om ons op te frissen. Na een gloeiende warme douche viel ik tussen mijn mannetjes in een diepe slaap. Morgen weer een dag…

M.

Beoordeel dit verhaal

21 Reacties

  1. Natalja 02 jul 2022
  2. Bas 02 jul 2022
  3. Bas 02 jul 2022
  4. Jarno 03 jul 2022
  5. Dennis 03 jul 2022
  6. Chris 03 jul 2022
  7. Bram 03 jul 2022
  8. Esmee 04 jul 2022
  9. Chris 04 jul 2022
  10. Esmee 04 jul 2022
  11. Chris 04 jul 2022
  12. Esmee 04 jul 2022
  13. Chris 04 jul 2022
  14. Esmee 04 jul 2022
  15. Chris 04 jul 2022
  16. Bas 04 jul 2022
  17. Maaike 04 jul 2022
  18. Esmee 05 jul 2022
  19. Jade 05 jul 2022
  20. Tom 08 jul 2022
  21. Hans 10 jan 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *