— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De nieuwe Klusjesman

Rond mijn 18e ging ik al alleen op kamers en sinds die tijd is er niet zo veel veranderd. Mijn naam is Anne en ik ben nu 36 en nog steeds gelukkig single. Na mijn studie kreeg ik de baan die ik graag wilde hebben en met hard werken heb ik inmiddels een loon dat me financieel onafhankelijk maakt. Doordat ik tussendoor altijd goedkoop heb gewoond heb ik verschillende appartementen kunnen kopen. Dit maakt dat ik rond kan komen van de huur en tegenwoordig nog maar 4 dagen hoef te werken. Kortom, het gaat lekker met mij.

Vandaag ga ik kijken naar een nieuw pandje dat ik heb gekocht. Omdat mijn bestaande klusjesman genoeg werk omhanden heeft, zoek ik een nieuwe. Bij voorkeur gebruik ik jongens die net gestart zijn, omdat ze nog wat te bewijzen hebben en omdat ze betaalbaarder zijn. Via KvK vind ik verschillende opties en als ik de website van Daan zie, ben ik eruit. Jong en woest aantrekkelijk. Tel daarbij op: een zelfstandige vrouw, een lege woning en een geile outfit en je weet wel wat er gebeuren gaat.

Ik loop naar mijn inloopkast en duik tussen mijn kleding een mooi kort zomerjurkje op. Precies kort genoeg. In mijn lingerielade vind ik een mooi paars setje, die mijn borsten perfect uit laten komen in dit jurkje. Een paar mooie hakken en klaar is Clara. Ik bekijk het resultaat in de spiegel en knik tevreden: probeer daar maar eens vanaf te blijven, Daan.

Ik fiets naar het appartement, dat maar een kilometertje van me vandaan ligt en open de deur. Ik heb nog ruim een half uur, dus ik gooi wat ramen tegen elkaar open, zodat het lekker fris wordt. Ik zet het koffiezetapparaat en kopjes klaar, want dat is het eerste dat ik altijd doe in een nieuw huis. De geur van verse koffie maakt klusjesmannen kneedbaarder. Goed voor de prijs, voor Anne en voor hun!

Ik bekijk alvast de woning. Ziet er goed uit. Ik verwacht niet dat er heel veel hoeft te gebeuren in de meeste kamers. Behalve de badkamer, deze is tamelijk gedateerd en het is nou eenmaal beter te verhuren met een nieuwe erin. Dat mag Daan gaan doen, als hij lief is. Bij de gedachte aan deze gast, voel ik kriebels in mijn buik. Ik maak nog één knopje van mijn jurkje los, waardoor net iets meer te zien is, zonder dat het sletterig wordt.

De deurbel gaat en daar is Daan. Het is warm en hij heeft een werktuinbroek aan met een soort hemdje. Zijn armen zijn gespierd, net als zijn borstkas. Hij ziet er nog beter uit dan op de foto. Het is ook meteen duidelijk dat hij mij niet verwacht had. “Mevrouw de Nooijer?”, komt er iets wat stamelend uit zijn mond, maar Daan hervat zich snel steekt zijn hand uit en zegt: “Mevrouw de Nooijer!”. “Zeg maar Anne hoor”. “OK, Anne, wat kan ik voor je betekenen?”. We lopen door het huis en ik laat heb de kamers zien. Daan ziet ook dat er weinig zwaar werk gedaan hoeft te worden.

In het berghok wil ik graag de scheuren tussen vloer en plint weggewerkt hebben. Ik klik het licht aan en wijs, met gestrekte knieën de spleten aan. Als ik tussen mijn arm door naar Daan kijk, zie ik dat hij naar een andere spleet kijkt. Helemaal goed Daan! Ik ga weer rechtop staan en Daan kijkt me enigszins verschrikt aan. Ik zeg niets, maar ik zie dat zijn tuinpak zojuist iets strakker is gaan zitten.

Dit vind ik geweldig, een man die vecht tegen zijn lust. Zeker omdat ik weet dat hij gaat verliezen.

We lopen naar de badkamer en ik geef hem aan dat ik deze eruit wil hebben en een nieuwe erin. Ik ga op de badrand zitten en leun een klein beetje naar voren, terwijl Daan opschrijft dat de badkamer opnieuw gedaan moet worden en wat mijn wensen zijn. Als hij opkijkt vallen zijn ogen meteen op mijn c-cup in pushup BH. Doordat zijn ogen afgeleid zijn, zie ik wat dit met hem doet. Zijn mannelijkheid groeit en als hij ziet dat ik hem aankijk verontschuldigd hij zich.

“Zit je nou naar mijn borsten te kijken, Daan?” Hij kijkt me aan en ik zie zijn hoofd gloeien. “Geeft niet hoor, daar zijn ze voor!”. Hij kijkt me aan en knippert met zijn ogen. Zijn broek staat strakker dan normaal en hij begint dit zelf ook te voelen. Ik kijk naar zijn kruis en hij draait zich meteen om. Grijpt een rolmeter en geeft mij het puntje in de hand. “Zou je deze even in de hoek vast willen houden?”

Ik pak de rolmeter en wrijf ‘per ongeluk’ over zijn hand. Ik zie een rilling over zijn rug lopen. Daan zal een jaar of 25 zijn en heeft het niet meer. Met trillende hand schrijft hij zijn metingen op. Ik loop naar de andere hoek en hou de meter in het hoekje. Mijn gestrekte benen en een jurkje dat precies lang genoeg is om een heel klein stukje van mijn billen en stringetje te laten zien, laten Daan binnensmonds vloeken.

Dit gaat de goede kant uit. Zijn lust begint hem te irriteren. Dan zijn ze er bijna klaar voor. Nog één of twee keer teasen en Daan zal op zijn prooi, op mij springen. We lopen naar de opbergruimte in de kelder. Aangezien hier nooit iets gedaan is, moet er gewit worden. Ik sta tegen de muur en als één van de bandjes van mijn jurkje afvalt wordt het Daan bijna echt te veel.

Ik geniet enorm van zijn worsteling en lach. Hij kijkt me boos aan, “wat lach je nou?”. “Om jou, hoeveel moeite je doet om je in te houden”, gooi ik lachend olie op het vuur. “Ik bedoel, je bent alleen, met een vrouw, in een kelder, duhh…”

Daan knapt. Hij loopt naar me toe en grijpt me vast. “Wat wil je nou? Dit?” Hij grijpt met zijn handen onder mijn jurkje en trekt met één ruk mijn string op de knieën. Hij gooit zijn tuinbroek uit en zijn lul plopt uit zijn onderbroek tevoorschijn. Met een ruk draait hij me om en hij duwt me naar voren. “Jeetje Daan, wat doe je nu? Dit gaat wel meteen heel erg ver!”, moedig ik hem aan. Daan kan niet meer stoppen en doet precies wat ik wil. Zijn geslacht knalt in mijn hongerige kutje en met lange halen begint Daan te pompen. “Hier, is dit wat je wilt?” “Stop, stop…” zeg ik.

Maar Daan kan niet meer stoppen, met een oerkreet voel ik zijn geil binnenstromen, dit is voor mij het signaal om me om te draaien. Daan is zwak nu, staat knikkend op zijn benen. Hij kijkt me aan met een verontschuldigende blik. Ik neem de handboeien uit mijn tasje en klik deze behendig vast aan zijn pols. Achter langs de verwarmingspijpen en aan de andere pols. Daan staat en kan niets meer. Nu ben ik aan de beurt.

Ik zak door mijn knieën en neem zijn half stijve piemel in de mond. Deze herinnerd zich acuut waarvoor hij gemaakt is en wordt weer stijf. Ik masseer hem helemaal hard met mijn hand en pak twee doeken uit de tas met mijn andere hand. De kleine prop ik in Daans mond. Zijn ogen worden groter als ik de andere doek om zijn mond bind. “Zo Daan, schreeuwen kan wel, maar niemand gaat je horen!”. Ik begin hem langzaam te pijpen en hoor zijn gesmoorde kreten. Ik sommeer hem om te gaan zitten op de grond. Zijn armen strekken omhoog, maar zitten kan hij. Zijn pik staat statig omhoog.

Ik zak eroverheen en begin op hem te rijden. “Stoute, stoute, Daan”, fluister ik in zijn oor. Ik blijf op en neer gaan en kijk hem brutaal aan. Zijn armen zijn gestrekt en gebonden. Ik zit op hem. Hij kan werkelijk geen kant uit. “Dit wordt de fuck van je leven” zeg ik, terwijl ik hem doordringend aankijk. Ik knijp met mijn rechterhand zijn neus dicht en zie de paniek in zijn ogen. “Toe maar, als je me vol blaast krijg je weer lucht”. Daan zijn blik veranderd in pure geiligheid en precies dat wil ik zien! Ik begin te kreunen en voel zijn vocht weer in mij lopen. Niet alleen Daan heeft de fuck of a life time, maar ik ook. Ik laat zijn neus los en nu spuit zijn sperma pas echt voluit. Ik schreeuw het uit in de doek om Daans mond en spuit mijn geil over zijn schoot.

Als we klaar zijn maak ik hem snel los. Ik zoen hem op zijn mond en zeg dat hij het goed heeft gedaan. “Nu nog een goed prijsje maken en wellicht mag je vaker komen”. Daan kijkt me aan en knipoogt. “Ja hoor mevrouw de Nooijer, u kunt zeker op me rekenen”. Hij lacht, pakt zijn spullen en loopt naar de deur. Hij kijkt om en met een jongensachtige glimlach op zijn snoet zegt hij: “We zien ons zeker snel weer!”

Anne

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. w 15 okt 2016
  2. Sander 17 okt 2016
  3. Anne 19 mrt 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *