— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Stoute vriendinnen (dl 1): Bijkletsen

Het is vrijdagavond. Genietend van een glas wijn hebben Marloes en ik bij mij thuis afgesproken. Binnen onze vriendinnenkring is iedereen al bezet, behalve wij. Wij zitten in hetzelfde schuitje: Allebei 26, beetje klaar met teleurstellende relaties en meer de bloemetjes buiten zetten. Aandacht van mannen komen wij nooit tekort. Wij bespreken werkelijk álles met elkaar. Zoenpartijen, dates, fantasietjes, experimentjes, harten gebroken en gebroken harten.

Mijn smartphone speelt zijn berichtenmelodie. Al pratende pak ik hem nonchalant op om te kijken wie mijn aandacht vraagt. Het scherm onthult zijn bericht: “Hey Ilse. Zit met collega in de kroeg te poolen. Zin om later met mij een feestje te bouwen? Xxx Roy” De conversatie stopt. Mijn hart slaat een tik over en mijn wangen worden warm. Ik laat het Marloes lezen. Zij lacht van oor tot oor. “Wat toevallig dat hij wat stuurt, Ilse. We dansen om de hete brij heen. Ik wil wel eens weten hoe het twee weken geleden ging met jou en hem!”. “Wat wil je weten?” vroeg ik twijfelend aan haar. Zij positioneert zich in een luisterende houding: “Eigenlijk alles. Begin gewoon bij het begin…”

Het was zaterdagavond twee weken geleden. Marloes, ik, en vier andere vriendinnen waren stappen in de lokale discotheek. Een redelijk bekende DJ trad op en deed dat fantastisch. Wat een show! Met ons allen op de dansvloer feesten op de muziek die ons voorgeschoteld werd. Wij hadden het geweldig. Na een uurtje of twee werd de drukte en warmte mij iets te veel. Lopend door de uitgang kwam de verkoelende wind mij tegemoet. Daar stond hij dan. De uitsmijter die ik later leerde kennen als Roy. Hij was minstens anderhalve kop groter dan mij. Ik ben dol op lange mannen, maar dit was wel meer dan dat. Het houthakkerstype. Zwarte kisten, een blauwzwart outfit met logo dat hem paste. Armen en handen als kolenscheppen. Een grote bos krullen dat op zijn hoofd een eigen leven had. Verder een goed verzorgd uiterlijk. Geheel begrijpelijk waarom zij hem vroegen voor de baan die hij deed. De ingang was leeg. Het zag eruit dat hij weinig te doen had. Met een kleine glimlach richtte hij zich naar mij, maar bleef in zijn professionele plooi. “Heet binnen?” vroeg hij met een diepe zwoele stem die mij in beroering bracht. “Eh, ja, enorm. Ik druip overal”, te laat beseffend wat ik uitkraamde. Hij zag mijn vergissing aan mijn blik en lachte. “Dat wil ik wel geloven.” Wij wisselden namen uit en raakten in een ontspannen gesprek. Het voelde alsof ik hem mijn hele leven kende. Ik was onder de indruk van hem, en hij ook van mij. Mijn zomerjurkje verhulde weinig van mijn inkijk en mijn rondingen, waar zijn ogen soms schaamteloos gebruik van maakte. Mijn stoute kant gunde het hem, en dikte het met mijn lichaamstaal iets aan. Onze houdingen ontdooiden en langzaam kwamen wij dichterbij elkaar. Hoe dichter ik bij hem kwam des te groter ons verschil leek. Hij kon mij helemaal inpakken. Zijn portofoon verbrak ons intiem momentje: “Ik moet naar een situatie binnen. Als je zin hebt in een afterparty samen: vanaf vier uur bij de personeelsingang.” en ging ervandoor, mij vertwijfeld achterlatend.

Een afterparty sámen? Had ik dat goed gehoord? Ik wist precies wat hij daarmee bedoelde. Dat ging geen kopje thee en filosofie worden. Enerzijds was ik nieuwsgierig en wond hij mij enorm op. Anderzijds voelde het zo fout en goedkoop: Je avond eindigen met de uitsmijter van de disco. In de disco! Eenmaal terug liep ik de dansvloer op naar de meiden. Het voorstel ging constant door mij heen en stond meer te denken dan te genieten van de avond.

“Ja Ilse. Toen benaderde ik jou”, zei Marloes. “Ik vroeg hoe het ging, want je leek afwezig. Je vertelde mij samengevat wat er gebeurd was”. “Ja, en weet jij nog wat je tegen mij zei?” Zij haalt haar schouders op: “Als je twijfelt zeg dan ja. Als je gaat, app mij of het goed gaat. Als ik niets hoor maak ik kabaal. Die afspraak maken we wel vaker met elkaar”. Dat is Marloes. Waar anderen meteen in afkeur gaan zitten, ziet zij een sexy kans nu en een mooi gesprek later. “Ja, en daarna?”. Zij wacht even en geeft schoorvoetend toe: “plompverloren of ik mee zal gaan?” Wij moeten hard lachen om die opmerking. “Dat was niet nodig nee. Ik kon het zelf wel aan. Enige was of jij jouw mond kon houden tegen de rest”. Evengoed:

Een kwartier voor sluitingstijd zei ik de meiden gedag. Buiten het zicht van de rest wees Marloes naar haar smartphone, en gaf lachend nog een knipoog. “Alleen personeel” was te lezen op de grijze deur voor mij. Mijn hart bonkte in mijn keel en mijn maag voelde zwaar van de zenuwen. Een paar keer diep in- en uitademend klopte mijn hand op de deur. Enkele seconden later werd die geopend door Roy. “Hey Ilse. Leuk dat je kon komen. Kom verder!”, toonde hij zich enthousiast. Wij passeerden een TL verlichte gang met lockers. Eenmaal rechtsaf kwamen wij in de personeelskantine. Meer een kleine huiskamer eigenlijk, die best comfortabel was ingericht. Inclusief doucheruimte en kleine keuken. Hij begaf zich achter mij en plaatste zijn handen op mijn middel. Een kleine zoen in mijn nek liet mijn zenuwen ontsnappen. “Heerlijk dat je er bent Ilse. De rest van het personeel is tot minstens zes uur bezig, dus er komt niemand hier. Iets te drinken?”, terwijl hij zich naar de koelkast bewoog. “Lekker. Wijntje?”, zei ik hem terwijl ik op de bank plofte. Snel appte ik Marloes een duimpje omhoog.

Hij ging naast mij zitten en overhandigde mijn glas. Wij keken elkaar aan. Niets werd gezegd, maar wij wisten precies waar wij hiervoor waren. Hij nam een slok van zijn wijntje, maar slikte het niet door. Glimlachend snapte ik de boodschap. Mijn hand streelde zijn wang en onze monden vonden elkaar eindelijk. Onze tongen hadden een goddelijk rondedansje met elkaar, vermengd met de wijn in onze monden. Ow wat heerlijk nat. Een halve slok uit zijn mond slobberend wat niet helemaal goed ging. Lachend vervolgden wij ons zoenspelletje. Langzaam knoopte ik zijn overhemd los en ontblootte zijn grote torso. Alles was groot aan hem. Heerlijk verkende ik het met mijn mond en handen. Verlekkerd keek Roy mij aan. Met zijn rechterhand vleide hij mijn zomerjurk omhoog en plaatste zijn rechterhand op mijn billen. Mijn hand streelde zijn bovenbeen richting de bobbel in zijn broek. Het voelde daar al erg veelbelovend. Ik knoopte zijn broek los en samen trokken wij die naar beneden. Ik probeerde zijn erectie te bevrijden uit zijn short, maar dat ging nog niet zo makkelijk. De reden daarvoor liet zich snel raden: Half stijf was het al een behoorlijk apparaat!

We stonden op en ontdeden hem van zijn laatste kleren. “Ga zitten lekker ding” vertelde ik hem zwoel. Ik bleef staan en draaide mijn kont naar hem toe. Ik keek hem aan en hij keek verlekkerd terug. De schouderbandjes maakte ik los van mijn schouders. Langzaam gleed het naar beneden over mijn lichaam. Het gaf hem een schitterend uitzicht over al mijn rondingen. Eenmaal op de grond stapte ik eruit. Onze handen ontdeden mij van mijn bh en string. Ik ging boven op hem zitten en onze tongen vonden elkaar weer. Ik schuurde met mijn geslacht langs zijn stijve mannelijkheid. Hij draaide zijn bekken en wist zijn erectie tegen mijn natte opening te krijgen. Ik voelde dat het niet meteen ging passen. “Voorzichtig”, opperde ik naar hem. Als vanzelf maakte hij kleine lieve stootjes. Eerst alleen met zijn eikel, daarna steeds een beetje dieper. “Ow wat voel je strak Ilse”. Het weeïge gevoel helemaal gevuld te worden gaven mij rillingen. “Ow Jezus, je vult mij maximaal met die paal van je. Neem me. Ik kan je hebben.” In zijn honger naar mij boorde hij zijn geslacht dieper en dieper in mij. Op het moment dat hij helemaal in mij zat werd langzaam het tempo opgevoerd. Zo neukten we en genoten wij van elkaar voor een paar minuten.

Toen kwam het echte kunstje. Hij stopte diep in mij en kwam met zijn rug van de bank af. Hij legde één hand op mijn kont en drukte met de ander mij tegen hem aan. Toen stond hij op. Ik schrok en spande mijn armen en benen om hem heen. Toen wij stevig stonden begonnen wij verder te tongen. Zijn handen pakten mijn billen. Via mij begon hij neukbewegingen te maken. Omdat mijn benen helemaal gespreid waren kon hij heel diep in mij komen. Zo hard en diep ben ik nog nooit door een kerel genomen! Pijn en rauwe lust vermengden zich. Ik moest eraan wennen, maar wij vonden een ritme. Alsof zwaartekracht niet bestond, begon hij steeds harder en dieper in mij te stoten. Elke dreun van zijn dikke geslacht in mij duwde een kreun uit mijn mond. Ik dacht dat ik gek werd. Ik deed mijn uiterste best om alles te ervaren maar de sensatie was gewoon te groot. “Hengst van me. Ram… ram mij harder. Ik voel het komen.” Een spasme ontstond tussen mijn benen, verder versterkt door zijn geram. De kamer begon te draaien. Een knetterend orgasme drong zich op in mij. Ow Jezus waar moest ik het zoeken? Alleen maar lust en geil hield mij nog bezig. Hijgend en gillend onderging ik het grootste orgasme dat ik ooit heb gehad. Ik werd zeiknat van onder en de tranen liepen over mijn wangen.

Het werd merkbaar dat dit standje erg uitputtend was voor ons allebei. Hij vleide mij bijna lief op de bank. Hij had een rood aangelopen hoofd en zijn cardio maakte overuren. Langzaam positioneerde hij zich boven op mij en drong zijn erectie opnieuw in mij. Ik werd langzaam geplet en kon weinig meer doen dan zijn grote knots ontvangen. Hij hijgde steeds harder in mijn oor. Geil motiveerde ik hem: “Ow ja dekhengst van me. Spuit mij vol. Over mij heen. Ik wil je sperma uit je klotsende ballen. Geef het me. Nu!” Dat was de motivatie die wij nodig hadden. Tegen mijn verwachting in drong alweer een knallend orgasme zich op. Een golf van genot ging door mij heen. Roy trok zich terug uit mij en begeleidde zijn zeiknatte stijve lat naar mijn gezicht. “Ow Ilse maak het af.” Ik begreep de opdracht en ontving hem. Ik fladderde met mijn tong over zijn eikel en toompje. Met beide handen trok ik hem af aan zijn stam alsof mijn leven ervan afhing. Klaarkomende mannen vond ik altijd hemels om te zien. Nu helemaal vanaf mijn gezichtspunt. Zijn bovenbenen, torso en gezicht torenden enorm boven mij uit. Hij kreunde hard en maakte de laatste neukbewegingen tussen mijn handen. Zijn geslacht zwol verder op! Met een paar harde spasmes kletterde zijn sperma over mijn nek en borsten. Ow wat goddelijk. Compleet uitgeput lagen we naast elkaar bij te komen en te verwerken wat wij hadden gedaan. “Wat heb ik genoten van je Ilse”. “En ik van jou hengst. Wat put je mij uit.” Zo lagen wij nog een paar minuten te knuffelen. Heerlijk die rust samen na al die actie. We moesten ons daarna snel opfrissen. Het was bijna zes uur en de rest van het personeel zou elk moment afronden. Samen liepen wij naar buiten, waar de zon aan de hemel opkwam. Wij gaven elkaar nog een vurige tongzoen en wisselden wij telefoonnummers. “Laten we dit nog eens overdoen” zei hij. “Zeker. Het was heerlijk”.

Marloes hangt met rode wangen aan mijn lippen “Wat… een… verhaal, Ilse. Zie je wel, ik had mee moeten gaan!” Wij moeten er samen om lachen. “Heb je hem daarna nog gezien?”. “Jawel. We hebben nog twee dates gehad, maar het blijft alleen fysiek tussen ons. Ik denk niet dat ik hem ooit aan mijn moeder zal voorstellen. Maar we hebben het heel gezellig samen.” Marloes knikt bevestigend. “Jij nog een wijntje, Ilse?”. “Ja lekker. Momentje hoor, ik moet Roy even beantwoorden”. Ik druk op het telefoon icoon. Het nummer gaat over…

Ilse

Beoordeel dit verhaal

9 Reacties

  1. Thomas 26 okt 2022
  2. Ilse 27 okt 2022
  3. Jacq 27 okt 2022
  4. Ilse 28 okt 2022
  5. J 30 okt 2022
  6. Ilse 31 okt 2022
  7. kamsalamander 27 nov 2022
  8. Ilse 28 nov 2022
  9. kamsalamander 02 dec 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *