— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Student Life – Het huisfeestje

Terug thuis voelde ineens als een soort zwart gat na die twee weken Ibiza. Meteen weer volle bak aan de studie helaas. De achtergebleven Olivier en Merel hadden het zwaar elke keer als de rest herinneringen ophaalde. En dan niet de herinneringen aan de hippiemarkt en de bbq-avondjes, maar vooral de seksuele escapades vonden ze interessant. Ik had intussen mezelf ook al een aantal keer verwend met de herinneringen van het Spaanse eiland in mijn gedachten. Elke keer weer maakte het me supergeil.

Na een aantal weken kregen we met kerst zin in een feestje. Tussen kerst en Oud en Nieuw besloten we een huisfeestje te geven. Iedereen zou vijf tot zeven vrijgezelle vrienden of vriendinnen uitnodigen, we zouden een thema verzinnen, het huis een beetje versieren en dan zou het vast een legendarische avond worden. Het thema werd vrij snel bedacht. Het werd een Adults Only Party; Burlesque Moulin Rouge. Iedereen zou zich sexy kleden volgens thema, de genodigden moesten openstaan voor een beetje geiligheid en ook de kamers werden ingericht in verschillende thema’s. Zes kamers met mooie bordjes op de deur om te verklappen wat erachter schuil ging. Ménage à trois, L’expérimente, Le voyeur, Le première Fois, La surprise en Les jeus de Sexe. Alleen al de gedachte aan deze seks-kamers, de mooie aangeklede mensen vanavond, de zwoele muziek, het maakte dat ik een soort permanente geiligheid had de gehele dag. Na ons gezamenlijk diner gingen we ons allemaal omkleden. Ik nam eerst een warme douche en merkte dat ik moeite had om niet aan mezelf te zitten, maar ik wilde mijn hoogtepunten bewaren voor later deze nacht. Dus hoeveel moeite het me ook kostte, ik hield mijn handjes thuis. Mijn kutje was diezelfde ochtend nog gewaxt en ik smeerde mijn lichaam in met een shimmering bodylotion. Toen ik mijn hals en borsten insmeerde moest ik mezelf weer op de rem trappen. Van mij mocht de avond beginnen. Terug in de gezamenlijke woonkamer zag iedereen er supersexy uit. Wat had ik toch een stel geile en sexy roomies. De mannen met enkel een boxer, manchetten en een strikje, de dames in vol-ornaat Burlesque met korsetten, tepelkwastjes, netpanty’s en jarretels. Zelf had ik een rood korset aan, met halve cups. Dus mijn borsten waren goed te zien. Mijn tepels bedekt met een rood, wiebelend, kwastje. Verder had ik een slipje aan zonder kruisje en zwarte hold-ups.

Langzaam kwamen al onze supersexy geklede gasten binnendruppelen. Iedereen had moeite gedaan om er supergeil uit te zien en in de lucht hing een heerlijke mysterieuze spanning. Ik liep de hele week al te denken welke kamer ik als eerste zou kiezen, de gedachte aan zes kamers en misschien wel zes keer seks of meerdere orgasmes liet me geen moment los. Op mijn gastenlijstje stonden onder andere Rosa, met wie ik mijn eerste lesbische seks beleefde en Ralph, de man die mij uit de club lokte om me thuis heerlijk te likken en neuken op de bank. Na wat gekletst te hebben met iedereen, hoorde ik Earned it van The Weeknd via de speakers, het teken dat de kamers open waren en het feest kon beginnen. Ik besloot rustig te beginnen met kamer vier; Le Voyeur.

De muziek stond er zacht, het licht was sfeervol gedimd. Op het grote bed van Olivier, dat voor de gelegenheid in het midden van de kamer was gezet, zat een meisje op haar knieën. Ik kende haar niet. Ze had een kanten burlesque masker op, kanten manchetten die als handboeien gebruikt konden worden en een kanten bodysuit met open kruis. Haar volle lippen rood gestift en bruine, golvende haren tot halverwege haar rug. Doordat het kant haar lichaam strak omhulde zag je haar mooie vormen, haar grote borsten en haar harde tepels. Haar prachtige lijf van top tot teen ingepakt in een spannende stof. Ik vond haar schitterend om te zien en ze deed nog helemaal niets. Toen ze zag dat er zich mensen in de kamer bevonden en de deur zachtjes werd gesloten, begon ze te bewegen. Ze liet haar handen over haar lichaam gaan. Ik beeldde mij in hoe het zachte kant onder mijn handen zou voelen als ik haar borsten zou strelen en in haar billen zou knijpen. Want de behoefte om haar aan te raken was zo groot. Sowieso had ik sinds mijn kennismaking met Rosa, veel meer oog voor vrouwelijk schoon. Maar dit was de kamer van alleen maar kijken. En kijken doe je met je ogen…Deze dame wist wat ze deed, de mensen om mij heen keken sprakeloos naar de show die zich voor hun ogen afspeelde. Ze maakte iedereen geil met haar sensuele, subtiele, maar o zo geile bewegingen. Ik voelde inmiddels ook enorm de behoefte om met mezelf te spelen, ik voelde dat ik supergeil was en omdat ik een kruisloos slipje aanhad, voelde ik de binnenkant van mijn dijbenen nat worden.

Mijn benen werden een beetje slapper en ik was aan de goden overgeleverd toen ze op de rand van het bed kwam zitten. Ze liet haar handen via haar borsten naar haar knieën afdalen en spreidde toen haar benen wijd open. Ik had goed uitzicht op haar gladde kutje met dat strakke streepje haar erboven. Je zag dat ze zelf ook enorm opgewonden was geworden. Haar natte lipjes glinsterden in het licht. Ze maakte draaibewegingen met haar heupen en opende de rits van haar bodysuit tergend langzaam tot aan haar navel. Ze bevrijdde haar borsten. Deze waren, weliswaar met de hulp van de chirurg, rond, stevig en groot. Ik hoorde mezelf zuchten, wat een geil gezicht dit. Ze ging terug naar haar beginpositie en zat op haar knieën. Haar handen daalden af richting haar kutje en ik merkte dat ik haar bewegingen nadeed. Ik beet op mijn lip en kreunde zachtjes toen ik voelde hoe geil ik was. Het meisjes vingerde zichzelf met twee vingers en ik deed haar na. Haar andere hand kneep in haar tepels, en masseerde haar borsten. Ik hoorde mezelf steeds harder kreunen. Even keek ik om me heen, maar ik was niet de enige die onrustig op zijn of haar stoel heen en weer wiebelde. De gedachte dat wij allemaal naar haar keken, maar wij ook allemaal naar elkaar konden kijken, wond me nog meer op.

Klaarkomen deed ze niet, ze wenkte één de mannen die net ademloos naar haar had zitten kijken. Ze hield haar vingers verleidelijk over zijn lippen gaan en de man likte haar vingers gulzig af. Hij nam plaats bij haar op het bed, de show was nog niet afgelopen en zou alleen maar heter worden. Ze lag op haar rug en de man pakte haar been vast. Haar sierlijk gebogen voeten, haar gespierde kuiten, hij liet geen plekje onbemind. Via haar navel richting haar borsten en haar hals. Overal zijn lippen. Hij maakte haar handen vast boven haar hoofd en zij lag gewillig op het bed te wachten op wat er komen ging. Hij bond haar enkels vast aan het bed met haar knieën gebogen. Haar rug een beetje hol, klaar voor lust, klaar voor seks. Hij ging op haar zitten. Ook hij had de hele tijd naar haar gekeken dus zijn pik was hard en stond recht overeind. Hij liet zijn pik tussen haar borsten doorglijden. Ze kon niets doen, behalve kreunen. Ik had nog steeds uitzicht op haar kutje en zag dat zijn pik haar enorm opwond. Hij daalde af richting dat kletsnatte kutje en waar al haar bewegingen in het begin sensueel en gecontroleerd waren, liet zij zich nu volledig gaan toen hij haar likte. Zijn tong speelde met haar clitje en toen ik om me heen keek zag ik dat de eerste mannen op het punt van klaarkomen stonden. Het uitzicht was ook zo geil, ook mijn eigen handen over mijn hele lichaam. Hij likte haar, liet meerdere vingers in haar kutje glijden en ook haar kontje kon rekenen op zijn tong en zijn vingers. Nadat ze luid kreunend haar hoogtepunt had bereikt maakte hij haar enkels en polsen los. Ze zat op haar handen en knieën voor hem. Haar rode, volle lippen openden zich en met haar tong bevochtigde ze haar bovenlip een beetje. Daarna nam ze zijn pik in haar mond. Haar holle rug, haar kontje omhoog en die mooie rode mond om die heerlijke pik duwden mij over het randje, ik kwam zacht kreunend klaar bij dit schouwspel. Ze nam zijn pik helemaal in haar mond, tot aan zijn ballen en ook dit gebeurde geil, sensueel en beheerst. Hoe zij aan het pijpen was, was bijna kunst om naar te kijken. Ik hoorde veel gekreun om mij heen en heftig trekkende mannen die wachten op de apotheose. Die kwam er. Ze werd op zijn hondjes genomen. Haar mooie lichaam onder die geile stof krioelde van lust en ze liet zich gewillig van achteren nemen. Haar bruine haren had hij stevig vast en uit haar mond kwamen aanmoedigende zinnen. Ze wilde het harder en dat kreeg ze. Ze was niet sterk genoeg om te blijven zitten, dus haar borsten werden in de lakens gedrukt maar haar kontje nog steeds geil omhoog. Ze genoot van de kracht waarmee ze genomen werd en toen hij haar af en toe een tik op haar billen gaf, hield ze het niet langer. Ze kwam kreunend en zuchtend klaar, smekend om zijn zaad. Terwijl zij klaarkwam, had ik ook mijn tweede hoogtepunt bereikt. Nagenietend van mijn eigen orgasme keek ik hoe hij zijn warme zaad in haar leegspoot en hoe een aantal andere mannen om mij heen ook klaarkwamen.

Ik bleef even op de luie stoel zitten, ik moest even bijkomen van wat er nu net eigenlijk gebeurd was. Dit was pas de eerste kamer en dit was al zó geil, wat zou ik kunnen verwachten bij de andere kamers. Ik keek er naar uit! Iedereen begaf zich terug naar de woonkamer klaar, om na een hapje en drankje, te wisselen. Ik had nog heel even om te bedenken welke kamer ik zou kiezen…

Scarlett

Beoordeel dit verhaal

7 Reacties

  1. jwbr 27 feb 2023
  2. Scarlett 01 mrt 2023
  3. jwbr 01 mrt 2023
  4. Genieter 03 mei 2023
  5. Duimpje 09 sep 2023
  6. Me 10 sep 2023
  7. WoW! 15 okt 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *