— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Kennismaken met de buurman

De nieuwe buurman

Zoals bij alle nieuwe bewoners stel ik mij altijd even voor als ze een paar dagen de sleutels hebben. Zo ook bij de nieuwe buurman, in de stukken van de notaris zag ik dat het een jonge man betrof. Gezien mijn emotionele toestand van de afgelopen maanden verwachtte ik er niet zoveel van. Mijn hoofd stond totaal niet naar mannen of mannelijke aandacht. Ik belde aan en zijn moeder deed open. Hijzelf was boven bezig met klussen en werd naar beneden geroepen. En ineens stond hij daar sport broek, T-shirt en OMG ineens héél dichtbij. Ik schrok een beetje van zijn dominante overkomen en wist bijna mijn eigen naam niet meer. Wat ik precies heb gezegd weet ik ook niet meer. Wat was dit ineens!

Via Linked-in had hij al connectie gezocht en wat berichtjes gestuurd. Zo ook nog die dag. “Leuk dat je even langs kwam om je voor te stellen. Dit is mijn nummer, wellicht handiger dan via Linked-in.” De ontmoeting zat nog vers in mijn geheugen. Wat nu? Ga ik hem appen of niet? Na even getwijfeld te hebben toch geappt en zo ging daar het gesprek verder. Die spanning? Was ik de enige die dit gevoeld had? Wat wás dit ineens? Sinds de breuk met mijn ex zo’n acht maanden geleden had ik echt even geen behoefte meer aan mannen gehad. Minimale afstand van anderhalve meter was dichtbij genoeg. En die grens had hij al overtreden bij de eerste ontmoeting.

Het gesprek met de buurman kreeg al gauw een flirterige toon. Zo niet handig! Het is de buurman van een paar huizen verder. Of juist wel, want lekker dichtbij. Heel voorzichtig kwam mijn seksuele ik weer uit haar schulp gekropen. Toch voorzichtig en op mijn hoede voor de go with the flow gekozen. Beetje afhoudend wel de eerste paar dagen. Dat het super lekker zomers weer was hielp alleen niet echt mee. Ik word daar toch altijd een beetje hitsig van. Heb van die hitsige sferen op een avond, na het werk al even goed gebruik van gemaakt en mijn fantasie de vrije loop gelaten. Hoe zou hij zoenen? Zou hij fijn mijn huid kunnen strelen? Wat als mijn hand, zijn hand was…Wat als hij dit wist…

De volgende ochtend werd ik gewekt met een goedemorgen en de vraag of ik lekker geslapen had. Gek genoeg had ik gedroomd over mannen met tatoeages. Hij heeft er ook een paar, vertelde hij. En hij liet vallen dat hij een handdoekfoto wilde sturen. Waarop ik aangaf dat toch echt niet aan te kunnen. Dit moedigde hem alleen maar aan en daar zit je dan in de auto naar kantoor bij een stoplicht met een half naakte man op je scherm en als gevolg daarvan toch met een kloppend kutje. Het komt niet doordat hij interesse toont, dat is de afgelopen maanden wel vaker voorgekomen. Wat is het dan dat ik zó benieuwd ben hoe zijn lippen op de mijne voelen? Heel de dag werd er een beetje plagerig geappt. Leuke werkdag wel zo. Een avond per week heb ik tennisles. Ik appte nog een beetje plagerig van: ik ga even aan mijn balgevoel werken.

Eenmaal thuis was de hitte nog zeker niet uit de lucht. Het appen ging weer verder, ditmaal over waarom onze relaties uit gegaan waren. Waar ik de vader van mijn kinderen zoek, zoekt hij alleen de benefits en niet de lasten. Ik was inmiddels redelijk klaar met de dag en zat lekker van de zomerse avond te genieten van een drankje. Het praten over wat je wel of niet zou willen proberen qua seks maakte hem opgewonden. Hij deelde een stiekeme foto van zijn hard geworden penis onder een laken. Oef oké helder nadenken nu. Het beeld zat helemaal in mijn hoofd. Hoe fijn zou die voelen in mijn hand? Zou hij het fijn vinden als ik hem zou aanraken? Die avond eindigden we beiden masturberend in ons eigen huis en ondertussen stuurden we voice berichten. Het werd een late hete avond.

De volgende dag werkte ik in de ochtend thuis want er zouden pakketjes bezorgd worden en ik had een lunchafspraak voor werk. Hij ging al vroeg sporten en erna klussen in zijn nieuwe huis, oftewel een paar deuren verder. Het meest naïeve idee ever kwam in mij op. Ik kan mijn rug en schouders niet goed insmeren. Zou hij wellicht even een handje kunnen helpen? Zou ik hem dat vragen? Met de herinnering aan de afgelopen nacht en de fuck it modus in mijn achterhoofd had ik dat gestuurd en niet geheel verrassend wilde hij dat wel even komen doen en zo voor de deur zou staan. Ik had wel gezegd dat ik aan het werk was en nog een call had. Maar dat hij prima even op het terras kon gaan zitten. Het was nog aangenaam zo in de ochtend. Ondanks dat ik wist dat hij eraan kwam, schrok ik van de bel. Direct kreeg ik drie kussen en iets te drinken hoefde hij niet. We hebben een beetje zitten kletsen over het sporten en klussen voordat hij mijn schouders ging insmeren. “Er zit wel veel spanning in je schouders”, zei hij. “Dat klopt inderdaad”, antwoordde ik. Een paar minuten later, met ingesmeerde schouders, begon de call. Gelukkig voor mij eentje waarbij ik vooral kon luisteren, maar niet hoefde te praten. De camera en microfoon konden dus uitblijven. Toen ik hem zo zag liggen vroeg ik mij af wat hij zou doen als ik op hem zou gaan zitten en hem over zijn borst zou strelen en een kus zou geven. Kortom helemaal aanwezig in de call was ik niet.

Ineens besloot hij dat hij naar huis moest gaan. Stond op, gaf een kusje op mijn mond en liep door naar de deur. Ik had niet eens tijd om na te denken voor ik zei “dit is niet eerlijk”… “Wat is niet eerlijk?”, vroeg hij mij terwijl hij terugliep en zijn hoofd boven het mijne hield. “Dat je een kusje geeft en dan wegloopt, dat is niet eerlijk.” Hij gaf nog een kusje, keek mij aan en vroeg of het nu beter was. Nee schudde ik en reikte met mijn hand naar zijn hoofd om hem zachtjes naar mij toe te trekken. Weer een kusje, maar nu streelde ik voorzichtig zijn lip. Een korte tongzoen volgde en hij ging staan. Ik zag op ooghoogte naast mij dat de kus hem niet onberoerd had gelaten. De call was nog bezig, maar ik was er niet echt meer bij. Terwijl hij zo naast mij stond streelde ik zacht zijn kuit en kroop langzaam omhoog naar zijn bovenbeen. Een sis tussen zijn opeengeklemde kaken ontsnapte: “wat is dit?” Hij duwde mij wat naar achter, pakte mij bij mijn keel en boog weer over mij heen voor een heerlijke kus, terwijl ik zacht de achterkant van zijn bovenbeen bleef strelen. En oké soms ook een beetje richting het randje van zijn boxer.

Hij keek mij diep in de ogen aan en een vrije hand pakte mijn borst. In eerdere gesprekken hadden we het over onze ogen gehad. Wat die kunnen zeggen. Ik vroeg hem wat mijn ogen nu vertelden. “Ik wil je”, zei hij. Hij zat er niet ver naast. Hij stapte van mij weg en ging op de lounge set aan de andere kant zitten. De seconden van de call tikten tergend traag voorbij. Eindelijk was de call klaar en kon de laptop dicht. Ik stond op, liep naar hem toe en ging op hem zitten om hem nog eens goed te zoenen. Onder mij voelde ik zijn hard geworden penis duidelijk aanwezig zijn. Ik gleed er overheen en och wat voelde dit heerlijk! Zijn blik ging wellustig van mijn ogen naar mijn mond, naar mijn borsten. Een hand op mijn bil. Hij schudde zijn hoofd en zei: “man, man die billen van jou.” Zoenend en kusjes gevend in zijn hals en bij zijn oor gingen mijn en zijn handen overal heen. Hij trok de voorkant van mijn jurk en bh cups omlaag en ik drukte zijn gezicht tussen mijn borsten. Hij pakte een borst en zoende mijn tepel. Met mijn handen in zijn haar hield ik hem even daar. Hij duwde mij van me af, zette mij op de lounge set en ging voor mij staan. Zijn erectie stond fier overeind in z’n broek. Ik keek hem aan met een blik van: “kus mij”. Hij duwde mij achterover en zoende mij. Mijn handen verkenden zijn borst, buik, rug, band van z’n sportbroek. Een vinger stak ik tussen de band van z’n broek om zijn erectie ruimte te geven. Zijn ogen vroegen om aangeraakt te worden. Voorzichtig trok ik zijn short wat omlaag en pakte ik zijn erectie. Wat een fijn exemplaar. We bleven elkaar aankijken en zoenen. Weer pakte hij mijn borst en speelde wat met mijn borsten terwijl ik hem aftrok. Voor zover mogelijk steeg de temperatuur nog verder. Zijn stoppelbaard kriebelde heerlijk tijdens het zoenen. Ik pakte hem bij zijn kaak vast en vroeg hem met een uitdagende blik wat hij wilde. Hij vroeg of hij over mijn borsten mocht klaarkomen. Mijn tempo om zijn penis versnelde wat en hij genoot zichtbaar. “Alsjeblieft?”, kwam er half smekend uit. Ik gaf hem een goedkeurende glimlach en hij nam het van mij over, terwijl we elkaar zo lang mogelijk bleven aankijken. De intense blikken maakten dat het niet lang duurde voor hij over mijn borsten en in mijn hals klaar kwam.

We giechelden beiden om dit moment. Wat was dit, wat er zojuist gebeurd was? Ik moest mij gauw klaarmaken voor de lunch en hij ging naar zijn oude huis om nog wat op te halen. Eenmaal daar appte hij of wat zonnebrand mocht lenen zo, als hij weer in ons complex was. Ik kwam hem bij de trappen tegen, gaf hem met gestrekte arm de zonnebrand en zei geen kus meer, want dan kom ik zeker weten nergens meer vandaag!

Mirthe Rose

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. catnoir 10 jul 2023
  2. Redactie Shespot 11 jul 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *