— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Wat een heerlijke baan met uitdagingen

Toen ik aangaf ook haar wel te willen verwennen zei ze dat dat voor een volgende keer was. “Geniet vanavond maar van jouw nieuwe ontdekkingen en beloof me dat je er nog lang van blijft genieten”.

Ik werk al ruim tien jaar in een lingeriewinkel in het centrum van Utrecht. Toen ik destijds begon in de winkel heb ik van de eigenaresse een uitgebreide opleiding gehad om de klanten goed te kunnen helpen. Ik ben er toen achter gekomen dat het goed adviseren van de klanten best een heel moeilijk vak is. Om het juiste model en de juiste maat te verkopen moet je heel veel ervaring opdoen. Maar na tien jaar zijn alle geheimen van dit vak mij eigen geworden. Als een klant binnenkomt kijk ik met mijn professionele blik en schat ik in wat ik aan deze klant kan verkopen. Niet iedereen is in staat om een duur merk BH of body te kopen en daarnaast is een juiste pasvorm van belang. Heel veel vrouwen lopen met een verkeerde maat rond. Juist het contact met de vrouwen die bij mij in de winkel komen vind ik zo verschrikkelijk leuk.

Soms hebben de vrouwen moeite om zich aan mij te tonen en soms zijn de klanten erg vrij. Ik ben al jaren getrouwd met een man, maar ik moet eerlijk verklappen dat ik soms ook enthousiast kan worden bij het zien van een mooie vrouw. Ik vind het een van de bijkomende voordelen dat ik iedere dag vrouwen in lingerie mag bekijken in de paskamer. Dat is echt heel fijn om te kunnen doen. Van jonge meiden met kleine cups tot volwassen vrouwen met een prachtige boezem komen bij mij langs en voeden soms mijn lustgevoelens. Een tijd geleden kwam er onverwacht een man onze winkel in gelopen. Dat komt maar heel zelden voor en meestal is het om iets spannends te komen kopen voor hun vriendin. Ze maken dan meestal de fout om een rood setje te kopen dat een dag erna weer moet worden geruild voor een andere kleur, omdat de dame in kwestie het te hoerig vindt. Mijn collega stond dit keer de man te woord en ik hoorde dat hij haar vroeg om zogenaamde BH vullingen ofwel kipfilets genoemd. Toen mijn jongere collega wat onzeker werd door deze vraag nam ik het even van haar over.

Ik trok een stalen gezicht, keek de klant aan en vroeg: “Is het voor uzelf?”. De klant antwoordde dat dat zo was. Ik vroeg hem om even met mij mee te lopen naar de paskamer. Daar vertelde ik hem dat ik even wat zou pakken. Ik zag dat de man blij was dat ik hem begreep. Een paar tellen later stond ik met een paar BH’s en een aantal vullingen van verschillende groottes in mijn handen in de paskamer. Hij trok een BH aan en samen zochten we naar de beste vulling voor die BH. Mijn collega die dit zag gebeuren was even sprakeloos. Een minuut of tien later kwam ik met de man en de door hem uitgezochte BH’s en de vullingen naar de kassa. Hij rekende de uitgezochte items af en bedankte mij vriendelijk voor mijn hulp. “Als u weer hulp nodig heeft komt u maar langs en vraag dan maar naar Irma, dan kom ik u helpen.”

Mijn collega was sprakeloos en toen de man de winkel had verlaten sprak ze mij aan. “Wat doe jij nou?”, vroeg ze mij. “Ik heb even een klant geholpen en volgens mij was hij daar heel blij mee”. “Ik had dat nooit gekund,” vertelde mijn collega. “Ja dat ik het verschil tussen jou en mij. Ik ben niet zo gauw verlegen en dat kwam nu prima van pas”. De man kwam daarna met enige regelmaat terug om spullen te passen en hij vond het geweldig als ik hem als een vriendin meenam door de winkel om spullen te bekijken en daarna naar de paskamer. We spraken daarbij over allerlei vrouwenzaken. Hij vond dat heerlijk en genoot ervan. Zo wilde hij ook van alles weten over panty’s en kousen. Na verloop van een tijd kocht had hij bij mij een collectie nylons en panty’s in verschillende kleuren aangeschaft. Op een keer vroeg hij aan mij of ik nylons of panty’s droeg. “Dat is voor mij een vraag en voor jou een weet. Ik wil je heel graag helpen bij het maken van keuzes in onze winkel maar wat ik persoonlijk doe of niet doe is voor mij en niet voor mijn klanten”. De man keek mij aan en vertelde dat hij altijd heel graag naar mijn benen keek als hij de winkel in kwam, omdat ze er zo mooi uitzagen gehuld in nylon. Ik vertelde hem dat ik mij vereerd voelde maar bleef bij mijn standpunt dat er grenzen waren. Gelukkig accepteerde hij mijn grenzen en tot de dag van vandaag blijft hij met enige regelmaat bij mij langskomen om zijn collectie uit te breiden.

Een andere klant waar ik heel blij van word is een vrouw die samen met een andere vrouw woont. Als ze komt is ze altijd goed voor de nodige omzet en het is altijd heel gezellig als ik met haar bezig ben. Ze vertelt ook altijd hoe het met haar relatie gaat en dat ze enorm van haar geniet. Ze polste een tijd terug of ik wellicht ook open stond voor de vrouwenliefde. Ik gaf haar aan dat ik getrouwd was met een man en nog nooit met een vrouw de liefde had bedreven. “Dat is jammer zei de klant, je zou er wellicht veel plezier van kunnen hebben”. De avond nadat ik deze klant had geholpen was ik alleen thuis omdat mijn man ging biljarten. Ik douchte mezelf en ging al vroeg naar bed. Op de een of andere manier kon ik mijn klant niet uit mijn hoofd krijgen. Ik stelde mij voor dat zij mij wegwijs maakte in de vrouwenliefde. Hoe zou het gaan?, dacht ik. De ene na de andere gedachte kwam bij mij langs en het duurde niet lang of ik begon mijzelf te vingeren terwijl ik door ging met het fantaseren. Ik kwam die avond wel drie keer heerlijk klaar.

Toen deze klant een maand later weer langs kwam kreeg ik van de klant de opmerking: “en heb je nog nagedacht over de vrouwenliefde?”. Ik weet niet waarom, maar ik antwoordde haar: “Ja, en ik ben er steeds nieuwsgieriger naar aan het worden”. “Dan moet je maar gauw eens langs komen dan kan ik je overtuigen”. Ik wist niet wat ik hoorde. Zei ze dat echt? Alhoewel ik meestal mijn woordje gauw klaar heb was ik even stil. De klant deed haar tasje open, keek op haar telefoon en zei: “Wat dacht je van komende woensdagavond, dan is mijn partner aan het werk.” Ik dacht even na en wist dat mijn man dan ook weer weg zou zijn om te biljarten. Met een kloppend gevoel zei ik: “Dat kan wel, dan ben ik vrij.” “Nou dan zie ik je graag bij mij thuis. Is een uur of 19.30 uur goed?” “Prima,” zei ik. We wisselden onze adressen uit. Nadat de klant weg was stond ik even helemaal perplex. Ik had een date met een vrouw die mij wel wilde inleiden in de vrouwenliefde! Nu zou het echt kunnen gaan gebeuren.

Op de afgesproken woensdag ging ik na de afwas naar het afgesproken adres. Ik had een mooi blauw setje met grijze nylons met kanten boorden aangetrokken onder mijn mantelpakje. Vol zelfvertrouwen drukte ik op de bel. De deur ging open en daar stond ze. Ik stapte naar binnen en direct nadat de deur was gesloten kreeg ik een heerlijke zoen ter verwelkoming. Ik voelde dat ze mij tegen zich aan drukte. Onze boezems drukten tegen elkaar. Wat voelde dat heerlijk. We liepen naar de huiskamer en gingen op de bank zitten. Ik keek rond en zag een gezellige huiskamer die warmte uitstraalde. Na een rondje koffie vroeg de klant die aangaf dat ze Connie heette of ze mij haar huis mocht laten zien. Ik zei:“ Prima”. We liepen door het ruime huis en kwamen boven op de slaapetage. Daar stond in haar slaapkamer een groot bed van enorme afmetingen. Ik zag dat op de nachtkastjes aan weerskanten een aantal speeltjes lagen, terwijl er een prachtig schilderij van een naakte vrouw hing. Een echt vrouwenhuishouden.

Ineens voelde ik dat ik van achteren werd vastgepakt en op het bed werd geduwd. Ik liet mij vallen en zag dat Connie zich naast mij op het bed liet vallen. Ze kwam dichterbij en als vanzelf opende ik mijn mond om haar tong binnen te laten toen die mij naderde. Wel tien minuten lang lagen we daar met elkaar te zoenen. Toen voelde ik de onderzoekende handen van Connie langs mijn kousen onder mijn rok verdwijnen. Er kwam een enorme spanning in mijn lichaam tevoorschijn. Ik wilde maar een ding en dat was kennis maken met de vrouwenliefde. Connie voelde aan mijn slip en binnen no time zat ze met haar vingers in mijn kut, die nat van lust was. Mijn slip ging omlaag en voor het eerst in mijn leven werd ik verwend door een vrouw. Het duurde volgens mij maar kort. Veel te kort! Ik voelde de lustgevoelens stijgen en plaatsmaken voor een enorm naderend orgasme. Toen ik na even bijkwam vroeg Connie: “En is er ook bij jou plaats voor de vrouwenliefde?” Ik knikte en zei: “ja”. “Mooi,” antwoordde ze. “Als je wilt mag je voortaan met mij en mijn partner meedoen”. Ik wist niet wat ik hoorde. Na even begon Connie opnieuw mij te verwennen. Die avond was een aaneenschakeling van lustmomenten.

Na een tijdje liepen we terug naar beneden. Daar dronken we nog wat waarna ik richting huis ging. Wat was ik blij met deze ontdekking. Vanaf nu kon ik zowel van mannen als vrouwen genieten. Ik wachtte een geschikt moment af om het mijn man voorzichtig mee te delen. Die was helemaal blij dat ik de stoute schoenen had aangedaan om het te gaan proberen en gaf aan hij er niet mee zat dat ik naast hem ook nog een vriendin had. Het liefst wilde hij mee doen was zijn opmerking. Met deze wetenschap maakte ik een nieuwe afspraak met Connie en haar partner. Dit keer namen allebei de dames tijd voor mij. Het was geweldig en mijn lichaam tintelde nog na toen ik naar huis ging. Daar moest ik verslag uitbrengen bij mijn man. Hij wilde het naadje van de kous weten en werd daar zo heet van dat ook hij mij nog een keer flink verwende. Ik genoot die avond zowel van de dames als van mijn man. Moe maar voldaan viel ik daarna in slaap. In de winkel genoot ik daarna nog meer dan anders van het feit dat ik veel dames in hun lingerie mocht aanschouwen. Wat had ik toch een heerlijke baan.

Marianne.

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Anna 24 aug 2023
  2. Fenna 24 aug 2023
  3. Fenna 31 aug 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *