— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Proeffoto’s

Op een feestje van mijn nichtje leerde ik een man kennen. Het klikte meteen en we raakten niet uitgepraat. Er was direct een prettige spanning tussen ons. Op een bepaald moment vertelde hij dat zijn beroep het maken van erotische foto’s was. Hij bekeek mij van top tot teen en zei dat het hem een uitdaging leek mij eens naakt te fotograferen. Ik moest erom lachen maar gaf hem toch mijn telefoonnummer. Tot mijn grote verrassing belde hij de volgende dag meteen op. Nog diezelfde week wilde hij wat proeffoto’s maken. Ik voelde mij gestreeld door zijn voortvarendheid.

Zijn studio was op loopafstand van mijn huis. Ik liep naar hem toe en verheugde me bij het vooruitzicht hem weer te zien. Ik belde aan en rende de trappen op. Mijn hart klopte in mijn keel toen ik voor zijn neus stond, maar of het aan het traplopen lag?

Hij nam mijn jas aan en we liepen naar een sfeervol verlichte ruimte met ruime banken vol fluwelen kussens. De sfeer die hij gecreëerd had, stelde mij onmiddellijk op mijn gemak. Om het af te maken klonk daar plotseling mijn lievelingsmuziek. Dat had hij heel goed onthouden.

Ik bestudeerde hem terwijl hij zijn camera in orde maakte. ,,Vind je het hier warm genoeg?” vroeg hij, terwijl hij zich plotseling naar mij omdraaide. Ik voelde hoe ik weggleed in zijn ogen en wist eigenlijk niet of ik zijn vraag beantwoord had.

,,Kleed je maar uit,” sprak hij zacht terwijl hij me vanachter de lens volgde in al mijn bewegingen. Het wond me op en ik kleedde me langzaam en uitdagend uit, opgezweept door cameraklikjes die verraadden dat hij elke handeling vast kon leggen. Ritmisch bewoog ik mijn heupen waarbij ik provocerend in de lens blikte. Ik danste en terwijl ik mijn verlangen naar hem voelde groeien, bewoog ik mijn vingers strelend over mijn borsten, mijn buik en dijen, naar mijn poesje dat natter en natter werd.

Ik wenkte hem, mijn bedoelingen waren overduidelijk. Het geklik van het fototoestel stopte. Hij legde de camera neer en kroop naar mij toe terwijl ik mezelf bleef strelen. Zijn ogen waren onophoudelijk op mij gericht. Hij nam mijn hand en likte mijn vingers af waarna hij mijn borsten streelde en kuste. Zijn lippen vonden de mijne in een heftige zoenpartij waarna zijn tong een weg baande naar beneden. Ik trok zijn T-shirt uit. Hij had zijn prachtig gespierde lichaam versierd met een flonkerende tepelpiercing. Ik kleedde hem verder uit en streelde zijn strakke billen terwijl zijn tong mijn poesje beroerde.

Ik hield het niet meer en wilde dat hij in me kwam. Nu! Hij voelde mijn verlangen perfect aan en voorzichtig gleed hij in me. Eerst rustig en kalm, daarna sneller en wilder waarbij hij me onmiddellijk een weergaloos hoogtepunt bezorgde.

Maar ik had nog lang niet genoeg van hem. Het was mijn beurt om hem te verwennen. Ik duwde hem van mij af. Zijn pik was nog steeds hard en uitnodigend. Ik likte hem en liet hem in mijn mond glijden, op en neer, opnieuw en opnieuw, totdat hij mij plotseling om mijn middel pakte en op mijn buik legde, waarbij hij mijn overgevoelige tepels masseerde. Ik kreunde en wreef met mijn kont over zijn kruis. Weer gleed zijn pik bij mij naar binnen, het was alsof hij me nog meer vervulde dan de eerste keer. Zijn handen leken overal en het was onontkoombaar dat ik weer een hoogtepunt bereikte ditmaal gelijktijdig met hem.

Toen ik die middag weer naar huis liep was het alsof ik droomde. Dat gevoel bleef totdat ik een paar dagen later een pakketje foto’s in de bus kreeg die bevestigden dat die middag wel degelijk had plaatsgevonden. Ik verlang nog vaak naar hem maar ik kan alleen nog van hem dromen omdat we inmiddels beiden vaste verkering hebben.

de fotograaf

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *