— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Politieagente rolt van avontuurtje naar trio

Jaren geleden werkte ik bij de politie. Na een aantal jaren op straat te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik werkte in een groot korps en daar waren regelmatig vacatures. Plotseling viel mijn oog op een vacature bij de post- en volgploeg. Dit zijn collega’s, die gericht in burger beruchte figuren uit de onderwereld in de gaten houden en hun verrichtingen vast leggen. Ik vulde een sollicitatie formulier in en wachtte af. Na een paar maanden werd ik door de chef van die afdeling uitgenodigd. Ik was in die tijd vrijgezel en had de tijd aan mijzelf. Het gesprek verliep uitstekend mede omdat ik geen thuisfront had dus nooit moeilijk hoefde te doen over uitlopende werkzaamheden. Afgesproken werd dat ik vanaf de volgende maand een interne opleiding zou gaan volgen. Daar werd geleerd hoe je zo onopvallend mogelijk iemand kon observeren zonder dat die argwaan ging krijgen. Als ik zou slagen voor de opleiding zou ik daar een aanstelling krijgen.

Toen ik mij de eerste dag meldde bij de opleiding, die werd gegeven in wisselende hotels door het hele land, kreeg ik te horen wat er allemaal geleerd moest worden. Ik zou me in de toekomst veilig en snel moeten kunnen verplaatsen en kreeg daarom wekenlang een rijopleiding om met de snelle en soms dikke auto’s veilig te kunnen rijden. Daarbij werd het circuit van Zandvoort en de slipbaan benut om een te worden met het voertuig. Ik kreeg de opdracht om vanaf de eerste dag geen bezoeken meer te brengen aan een politiebureau zodat ik langzaam uit beeld zou raken bij de collega’s.

Al snel wende het om door het hele land te rijden en overal op verschillende locaties te vergaderen. Ik had een uitgebreide collectie burgerkleding die bij dit werk goed van pas kwam. In de auto’s waren diverse camouflage artikelen aanwezig. Zo kon er gevist worden met een kruk en hengel, de natuurfreak worden geïmiteerd met groene kleding en verrekijker en dankzij een sport outfit worden gedaan of je aan het sporten was. Na maanden van opleiding waarbij fotograferen, observeren en rapporteren uitgebreid aan de orde kwam was het zover. Ik deed mijn toetsen en slaagde daarvoor. Ik kreeg een vaste maat toegewezen en zou met hem samen als koppel gaan werken. Hij nodigde mij bij hem thuis uit om koffie te komen drinken.

Herman was getrouwd en had geen kinderen. Zijn vrouw Madelon was stewardess en ook regelmatig langere tijd van huis. Herman vertelde mij dat hij een vrije relatie had opgebouwd met zijn vrouw. “Weet je als zij in Thailand een paar dagen in een hotel moet wachten op de volgende vlucht is ze geen non. Ze gaat dan regelmatig uit met andere mannen en komt dan niets te kort. Gelukkig is ze daar heel open over en vertelt mij na afloop wat er gebeurd is. Daardoor kunnen wij het van elkaar hebben.” Ik was blij dat Herman mij zo in vertrouwen nam en mij dit vertelde. Dat betekende dat hij het met mij zag zitten als maat en daar werd ik blij van.

Onze eerste klus was het observeren van een bekende kluiskraker. Er was informatie binnengekomen dat hij eerdaags op pad zou gaan om een grote slag te gaan slaan. Door hem ongezien in de gaten te houden moest duidelijk worden of die tip klopte of niet. De eerste week stonden we halve nachten te posten bij zijn woning om te zien of hij op pad zou gaan. Onze auto was ingericht met een kachel die ook als we stil stonden werkte. En met de stoelverwarming aan was het goed toeven tijdens koele nachten. Ik had al een week een sportief jack, trui en broek aangehad tijdens mijn dienst. Al pratend tijdens de observaties was ik steeds meer verzot geworden op Herman. Hij was een leuke en knappe vent met de nodige humor en ik voelde mij ook seksueel sterk tot hem aangetrokken. Door zijn mededeling over zijn vrije relatie werd mijn lust nog groter. Ik besloot daarom om de volgende nachtdienst eens van kleding te wisselen. Ik trok een niet te lange rok met flinke split aan en daaronder een open kruis panty. Mijn slipje liet ik bewust uit. Toen Herman mij op de afgesproken plaats op kwam halen voor onze dienst keek hij op. “Hoi, schoonheid, heb je dat voor mij aangetrokken”, lachte hij. “Nee hoor, maar als je het leuk vindt wil ik dit wel vaker aan doen hoor.” Herman lachte en zei: “ Ik vind je er zo prima uitzien.” We gingen aan de slag en het viel mij op dat Herman tijdens het rijden regelmatig even naar mijn benen zat te kijken. Toen we op onze observatieplek waren aangekomen en onderuit in de stoelen gingen hangen zag ik hem weer kijken. Ik genoot er van dat ik hem kon opwinden.

Na een poosje brak er plotseling paniek uit in de auto. We stonden op een doodlopend stukje straat waar normaal gesproken niemand zou gaan staan. Er kwamen twee mensen aangelopen en we zouden ons verdacht maken als we zo maar zonder reden op die plek in de auto bleven stilzitten. Herman zag de mensen naderen en trok mij plotseling naar zich toe en begon mij uitgebreid te zoenen. Terwijl de mensen langs de auto liepen greep hij mij van buiten zichtbaar onder mijn rok om het echt te laten uitzien als een vrijend stel. Ik moest lachen dat hij daarbij verrast werd door het aanraken van mijn onbedekte kut. Toen de voorbijgangers waren weggelopen reageerde hij verrast. “Wat heb jij nou,?” vroeg hij. Ik lachte en antwoordde dat ik mij had ingeleefd in mijn rol. “Nou dat is wel heel realistisch”, lachte Herman. “Maar vond je het vervelend om mij te moeten voelen?”, lachte ik. “Nee, niet bepaald,” lachte hij. “Een glad kutje voelt altijd lekker aan!”

We gingen weer normaal zitten en wachtten af wat de nacht verder ging brengen. Tegen vier uur was het doodstil geworden in de omgeving van onze auto. Kennelijk was onze kluiskraker lekker gaan slapen en bleef hij gewoon thuis. Plotseling zei Herman: “Weet je wat ik heel geil zou vinden”. “Nou,” zei ik. “Als jij je rokje optilt en jezelf eens lekker klaarmaakt waar ik bij zit.” “Meen je dat?”, vroeg ik hem. “Ja, dat zou ik heel geil vinden.” Ik wachtte heel even, keek ondertussen goed rond en trok toen in het donker mijn rokje omhoog. Ik spreidde mijn benen en begon met mijzelf te spelen. Mijn vingers gingen langzaam langs mijn lippen en af en toe dook er in naar binnen. Na een paar minuten stopte ik en pakte uit mijn tas een mini vibrator, die ik altijd bij mij heb voor plotseling opkomende geile buien. Herman keek in het schemer naar mij en zag dat ik mijn vibrator in de richting van mijn gevoeligste plekje bracht. Ik schakelde in en het duurde maar even voordat ik de schokjes richting mijn kruis voelde komen. Ik kwam kreunend heerlijk klaar en zat daarna even rustig bij te komen. “En, was dat wat je wilde zien?” vroeg ik. “Ja prachtig meid, ik heb genoten”. In de maanden die volgden werden we steeds gekker op elkaar. Ik had zelden meer een broek aan en kleedde me altijd wat uitdagender. Herman vond het heerlijk en zijn handen vonden regelmatig tijdens het werk mijn kruis als we een stel moesten spelen.

Op een dag vroeg Herman mij of ik een avond bij Madelon en hem wilde langskomen voor een gezellige avond. Hij vertelde dat hij Madelon van onze avonturen op de hoogte had gehouden en zij vertelde op haar beurt over haar slippertjes tijdens haar werk. “En wat wil je dan doen als ik langs kom?”. “Nou ik ben in het bezit van twee prachtige vrouwen die allebei gek op mij zijn en waarom zullen we dan niet een keer gezamenlijk het bed in duiken.” Ik wist niet wat ik hoorde, maar toen ik er wat over had nagedacht veranderde mijn houding. Dus na ampel beraad belde ik op een avond bij Herman aan. Zijn vrouw opende de deur en gaf mij een hartstochtelijke omhelzing. Het voelde meteen goed. Ik vond haar knap en sympathiek en zij mij ook dus daardoor was het ijs al gauw gebroken. Ik had bewust een leuke rok en blouse aangetrokken, samen met een paar mooie nylons en jarretelles. Toen we eenmaal met elkaar in gesprek raakten tijdens de koffie bleek dat we elkaars gevoelens deelden.

Plotseling kwam Madelon mijn kant op en begon mij te zoenen. Het voelde goed en ik beantwoordde haar zoenen dan ook meteen. Herman stond op afstand te kijken naar onze verrichtingen en zag dat Madelon met haar handen onder mijn rokje dook. Het ging vanzelf en binnen een paar minuten bracht haar zalige tong mij tot mijn eerste hoogtepunt. De rollen werden omgedraaid en ik dook op Madelon. Ook dat ging eigenlijk van zelf. Toen we na zo’n half uur beiden meerdere keren waren klaargekomen, werd het tijd voor Herman. Hij kreeg van ons beiden de aandacht en wij brachten hem al zoenend en pijpend tot een hoogtepunt. Daarna kroop Madelon op hem en liet zich door hem nemen. Ik schoof onderuit op de bank en vingerde mijzelf nog een keer klaar terwijl ik naar hen keek. Als laatste doken zowel Herman als Madelon op mij. Ik werd door hen beiden verschrikkelijk lekker klaargemaakt.

Het was al laat toen we afscheid van elkaar namen. Madelon zei bij het afscheid: “Ik weet zeker dat je Herman prima kunt verwennen als ik weg ben om te werken. Dus als je wilt mag je vanaf nu rustig bij hem blijven slapen als ik er niet ben. En trouwens ik vind het ook niet erg om jou in mijn bed aan te treffen als ik er wel ben. Ik vind je een schat. Ik bedankte haar voor deze hartelijke woorden en zegde toe dat ik ervoor zou zorgen dat Herman niets tekort ging komen. De volgende dienst die we samen draaiden na het bezoek voelde heel goed aan. Ik wist dat Herman geen problemen zou krijgen met een jaloerse echtgenote als hij mij een keer verwende. Intussen zijn we al vijf jaar een koppel en het werken verveelt mij nog geen dag. Wie had dat kunnen denken toen ik vanaf de surveillancedienst de stap maakte naar de sectie stiekem.

Marianne

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *