— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Van de redactie 24

Beste lezers, lezeressen, schrijvers en schrijfsters,

Schrijven voor een ander.

Stel dat je goed bent in het schrijven van verhaaltjes. In dit geval van erotische aard. Dan zou je iemand, die je kent daarmee kunnen verrassen. Het kan maar zo zijn dat je een fijne ervaring tussen de lakens hebt gedeeld, je hart daar vol van is en dat je jouw partner van dat moment vertellen wilt hoe fijn het was. Dat kan uiteraard op elk moment, maar hoe leuk zou het zijn als je geliefde Shespot bezoekt en de gebeurtenissen herkent die hij of zij leest? Dat maakt het lezen bijzonder spannend en opwindend.

Schrijven voor later.

Ook kan het zijn dat je een archief wilt opbouwen van datgene dat je op erotisch vlak hebt meegemaakt. Dat kan in een dagboek of een blog. Maar in verhaalvorm kun je al je avonturen ook op Shespot vereeuwigen. Hoe leuk is het om later al die vertellingen te lezen en herinneringen op te halen. Details naar boven te halen, die je eigenlijk allang weer vergeten was.

Aanwijzing voor de redactie.

Uiteraard staat het je helemaal vrij hier vorm aan te geven. Lees wel even, voordat je een verhaal instuurt waar een verhaal aan moet voldoen. Die voorwaarden staan bovenaan het formulier waarmee je een verhaal uploadt, of klik hier
Heb je verzoekjes aan de redactie, zet die dan gewoon onderaan het verhaal. We lezen de verhalen immers door en komen dan vanzelf tegen wat jij belangrijk vindt. Te denken valt aan: een gewenst pseudoniem en/of publicatiedatum. Wil je andere zaken aangaande het verhaal aan ons kwijt, zet het er gewoon onder. Uiteraard moet je dan wel een geldig e-mailadres erbij zetten, anders kunnen we je geen antwoord geven.

Verhalenlijst.

Dit zijn de verhalen voor het nieuwe jaar. Bedankt auteurs!

ma 1 jan A friend with benefits – deel 4
wo 3 jan Ze kwam op visite en wilde alles zien wat een man solo doet.
vr 5 jan Geheime afspraak – deel 1
ma 8 jan Geheime afspraak – deel 2
wo 10 jan Voetbalwedstrijd als vanouds
vr 12 jan Een gezellige avond met vriendinnen
ma 15 jan A friend with benefits – deel 5 (slot)
wo 17 jan Hittegolf in september – deel 1
vr 19 jan Even er tussenuit – deel 2
ma 22 jan De sieraden foto’s en het oude klasgenootje

Redactie Shespot.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *