— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Van de redactie 20

Beste lezeressen, lezers, schrijfsters en schrijvers.

Zomervakantie.

Het is goed merkbaar dat het zomer is, we hebben er zin in! Dat is te zien aan de uitslag van de Willie.nl enquête, waarin gewag wordt gemaakt van het feit dat er in de warme maanden meer wordt gevreeën en dat speeltjes daarbij een belangrijke rol spelen. De uitslag van de enquête lees je hier . Ook kunnen we het zien aan het verkeer op onze website: er wordt veel gelezen en druk op de verhalen gereageerd. Dat is vooral fijn voor alle auteurs van de erotische verhalen. Hun inzet wordt zo beloond en gewaardeerd. En… zo valt ons op… er wordt zelfs contact gemaakt tussen mannen en vrouwen die verhalen hebben gelezen! Ook fijn!

Inzenden van een verhaal.

Via het formulier ( klik hier )op de website kan iedereen die een verhaal geschreven heeft dat uploaden. Helaas bereikte ons een bericht van een schrijfster dat dat maar niet lukken wilde, ondanks herhaalde pogingen. Hoewel we daar niet helemaal zeker van zijn, zou het kunnen zijn, dat dit ligt aan een ingeschakelde Adblocker. Zet je die even uit, dan moet het lukken. Een andere mogelijke oorzaak is dat de samenvatting die ingestuurd moet worden niet langer mag zijn dan twintig woorden. Je krijgt wel een foutmelding als die langer is, maar dat is je mogelijk niet opgevallen, omdat die melding pas op de volgende pagina (tussen de overige tekst) verschijnt. Lukt het helemaal niet, stuur dan je verhaal naar [email protected]. Vergeet in dat geval niet je naam of nickname onder het verhaal te vermelden.

Nalezen.

De redactie leest alle verhalen na en haalt er de meest opvallende taalfouten uit. Verwacht echter niet dat de redactie elk foutje corrigeert. Het verhaal moet zoveel mogelijk blijven zoals het is. Ben je aan het schrijven, lees het dan alsjeblieft zelf na en corrigeer waar nodig. Zie je de fouten niet staan, leg het verhaal dan een dagje weg. Vaak zie je de imperfecties eerder als je met je hoofd niet meer zo bij de inhoud van het verhaal betrokken bent. Wie fouten op papier eerder ziet dan op een scherm kan beter het verhaal even printen en ouderwets met een pen verbeteren. Aan de hand daarvan kun je de digitale versie bijwerken.

Liefde en seks.

Het is mooi als een verhaal niet alleen een verslag van een vrij-sessie is, maar meer inhoud heeft. Blijkt duidelijk waarom de vrijpartij plaatsvindt, dan past deze actie in een duidelijke context. Karakters, plekken, aanleidingen, de tijd waarin het plaatsvindt, de emotionele betrokkenheid van de personages, ze maken het verhaal levendig en vooral: de lezeressen en lezers kunnen zich er beter in inleven. Een handigheidje hierbij: staat een verhaal in de verleden tijd, dan is het al gebeurd. Is er sprake van tegenwoordige tijd, dan vindt het plaats op het moment dat het gelezen wordt! Een nog diepere betrokkenheid onder het lezen bereik je door in de ik-vorm te schrijven. Gedachten, ervaringen, verlangens krijgen dat een natuurlijke plek in het verhaal. Handigheidje: stel je onder het schrijven voor dat jij zelf die ik-persoon bent. Jouw denken en doen kunnen enorm veel details oproepen bij het denkproces bij het schrijven!

Lijstje.

Het is telkens fijn als we kunnen melden dat er weer flink geschreven is. Als gevolg kunnen we jullie een nieuwe lijst aanbieden. Alle schrijfsters en schrijvers, bedankt! Alle lezeressen en lezers, veel plezier!

Redactie Shespot.

vr 4 aug Nieuwe relatie opdoen
ma 7 aug Drie jongens in Toscane deel 1
wo 9 aug Drie jongens in Toscane deel 2
vr 11 aug De laatste avond
ma 14 aug Leuven Lovers
wo 16 aug Fris en fruitig genieten deel 1
vr 18 aug Fris en fruitig genieten deel 2
ma 21 aug Passie in de boulderhal
wo 23 aug Nu of nooit deel 1
vr 25 aug Nu of nooit deel 2
ma 28 aug Zakenreis

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *