— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een vrouw met een plan

Hij had een trekje om zijn mond dat een afstandelijke arrogantie verried. Hoe hard ze ook probeerde, ze kon zijn blik niet vangen, laat staan dat hij haar begroette. Nochtans was hij al een aantal maanden de trainer van haar negenjarige zoon en stond ze op regelmatige basis aan de zijlijn te supporteren. Dit kon ze niet zomaar laten passeren. Getriggerd door zijn complete desinteresse en vastberaden hier verandering in te brengen, schakelde ze instinctief een standje hoger. Dit soort mannen haalden iets in haar naar boven.

Ze zou moeten infiltreren in de groep “voelbalouders”, wilde ze dat hij haar in het vizier kreeg. Ze mocht er niet aan denken haar kostbare zaterdagen te moeten spenderen tussen die bier zuipende, platte compagnie, maar ze had weinig keuze. Gelukkig kon witte wijn het leed verzachten. Ze had het niet voor mogelijk gehouden maar eigenlijk amuseerde ze zich wel, naarmate ze de mensen beter leerde kennen. En bovenal, hij begon te ontdooien. De eerste keer dat hij haar ook een blik waardig gunde en “dag” zei bij vertrek, de eerste keer dat er een glimlach doorbrak op zijn gezicht bij een grappige opmerking die ze maakte, het waren kleine overwinninkjes. Naarmate ze meer tijd met elkaar doorbrachten (weliswaar in groep maar toch) werden de gespreksonderwerpen wat uitdagender, de opmerkingen wat plagerig, wat dubbelzinnig. Was het inbeelding, of hield hij haar blik soms net iets te lang vast? Er leek beweging in te zitten, haar inspanningen begonnen te lonen.

Zonder dat ze er veel extra moeite voor moest doen, belandden ze al eens naast elkaar aan de toog waardoor er een één-op-één gesprek mogelijk werd. De gesprekken werden intiemer en ze leken bij elkaar de illusie te wekken elkaar te verstaan. Ze schakelden moeiteloos van existentiële vraagstukken naar expliciete seksuele voorkeuren en weer terug. Zijn woorden leken in rechtstreekse lijn te staan met haar onderbuik, waar de tintelingen zich niet langer lieten negeren. De drang om zijn gezicht aan te raken tijdens het praten, werd steeds groter en het vroeg wel wat van haar om haar impulsen te controleren. Dit was niet de bedoeling, het was geen deel van het plan dat het voor haar uitdagend zou worden. Zij dirigeerde immers het spel, of dat dacht ze toch. Het werd een beetje flou (onduidelijk, red) allemaal. Tijd om zich te herpakken en terug zelf de touwtjes in handen te nemen. Ze had er immers nog steeds het raden naar of hij die seksuele aantrekking ook voelde, hij bleef moeilijk te lezen op dat vlak.

Op een feestje, aan het einde van het voetbalseizoen, toen de shift van de barvrouwen erop zat maar de feestgangers nog geen zin hadden om naar huis te gaan, boden ze zich samen aan om het werk achter de bar over te nemen. Hoewel ze bier kon tappen als een pro (een overblijfsel uit haar studententijd), hield ze zich een beetje van de domme en vroeg om zijn assistentie. Hij kwam achter haar staan om de techniek te demonstreren. Ze voelde zijn warme adem langs haar oor en wang gaan. Hij rook mannelijk, een mengeling van zijn parfum en bier. Ze bleef staan met haar handen op de tapkraan zodat hij tegen haar aan moest komen staan, zijn handen op die van haar. Er ging een siddering door haar lijf. Ze verlangde naar zijn lippen in haar nek en sloot even haar ogen. Ze duwde haar kont ietsje achteruit tegen zijn kruis. Bleef hij nu ook langer staan dan technisch gezien nodig was om een pint te tappen? Het verbale spel waarmee ze elkaar al de hele avond (weken, maanden) opgeilden en waar ze intussen sterk in waren geworden, lieten ze meer en meer achterwege. Het was nu vooral een spel van blikken en van rond elkaar heen draaien met slechts hier en daar een vluchtige aanraking. Een spel van “net niet”. Nu was de erotische lading in de lucht haast tastbaar.

Aan het einde van de avond, toen er alleen nog een harde kern in de fuifzaal overbleef, liet ze zich ongemerkt op haar knieën zakken waardoor ze uit het zicht van de tooghangers verdween. Ze legde haar hand op zijn kruis. Ze zag hoe zijn adem even stokte bij haar aanraking. Ze voelde dat het verloop van de avond toch ook hem niet koud had gelaten. Hij bood nog even weerstand door haar hand met zijn hand te omklemmen. Maar toen hij voelde hoe ze met twee handen zijn knoop probeerde los te maken, ging hij overstag en liet haar begaan. Eenmaal ze zijn half stijve penis bevrijd had en hem met haar hand omklemde, zocht ze zijn blik. Hij keek vluchtig naar beneden. Hoe kort hun blikken ook kruisten, ze zag zijn ogen wazig worden van begeerte. Eindelijk. Met één hand greep hij zich vast in haar haren. Voor haar een teken dat zijn koele zelfbeheersing aan het einde van zijn latijn was. Tergend langzaam liet ze haar hand op en neer gaan terwijl ze haar tong een paar keer rond en over zijn eikel liet gaan. Zijn voorvocht smaakte bitter, voor haar was het de smaak van overwinning. Ze voelde hem stijver worden in haar mond. Met haar lippen omvatte ze zijn eikel en bewoog al zuigend haar hoofd op en neer. Ze nam echter niet veel meer dan zijn eikel in haar mond en hield haar hand weer stil, niet van plan direct te geven wat hij wou. Nu had zij de macht en hij zou het geweten hebben.

Na hem een tijdje zo geteased te hebben, nam ze hem zover in haar mond als ze hem hebben kon en begon ze hem rustig maar vol te pijpen, haar rechterhand meebewegend met haar hoofd, met haar linkerhand zijn ballen masserend. Ze hoorde hoe één van de tooghangers hem in het gesprek wilde betrekken. Op het moment dat hij aan het woord was, dreef ze haar tempo op. Ze genoot toen ze hoorde dat hij zijn ademhaling met veel moeite onder controle probeerde te houden. Bij hem vermengde het verlangen zich met de angst om daar publiekelijk klaar te komen, maar hij was al weerloos. Hij was al te ver om haar nog af te weren. Toen ze zijn ballen strak voelde worden, hield ze abrupt op.

Zo achteloos mogelijk kwam ze weer vanachter de toog tevoorschijn en begon wat glazen te spoelen. Hij keek haar aan met een haast dierlijke blik die ze nog niet eerder gezien had en die een mengeling van lust en angst bij haar teweegbracht. Eenmaal het feest ten einde was, greep hij haar pols vast en leidde haar mee naar de kleedkamers beneden. Tegen zijn wil ingaan was geen optie meer, dat voelde ze aan alles. Eenmaal in een verzorgingslokaal aanbeland, liet hij haar pols los. Ze zette een paar passen achterwaarts bij hem vandaan en durfde het nog aan te glimlachen. Hij kwam naar haar toe en dreef haar achteruit tot ze op een massagetafel zat die daar tegen de muur stond. Hij hield zijn hoofd ietsje schuin en keek haar strak aan terwijl hij zijn broek liet zakken. Was het haar hier om te doen geweest? Hij ging tussen haar benen staan waardoor die zich verder spreidden en haar jurkje omhoogschoof. Hij trok doortastend haar slipje opzij, pakte haar bij haar heupen en stootte in één beweging zijn penis tot aan zijn ballen in haar vagina. Het ontnam haar de adem, maar ze bleef hem aankijken. Hij bleef een paar seconden zo staan en ze voelde hoe hij haar helemaal vulde. Zijn blik was haast bestraffend. Elke spiertje van hun lichaam leek gespannen te staan en ze hielden beiden hun adem in. Ze legde haar voorhoofd tegen het zijne en omvatte zijn gezicht met haar handen. Hier had ze zo naar verlangd. Ze lieten tegelijk hun adem ontsnappen en hun lippen en tongen vonden elkaar. Hij begon in en uit haar te bewegen. Hij kon niets anders meer dan in een strak tempo op zijn orgasme afstevenen. Ze nam het hem niet kwalijk. Hij begroef zijn gezicht in haar hals toen hij grommend klaarkwam. Ze liet haar handen door zijn krullen gaan en slaakte en zucht van voldoening. Het zou niet bij deze keer blijven, zoveel wist ze wel zeker.

Angele

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Gustav 11 nov 2023
  2. Page 11 nov 2023
  3. Esther 19 nov 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *