— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De affaire 1

Ik kon er niks aan doen, ik moest naar haar kijken. De manier waarop haar lijf bewoog, haar armen in de lucht, haar handen nonchalant boven haar hoofd, het draaien van haar schouders en haar heupen. Ze keek op en voor ik er erg in had keek ik recht in haar ogen. Snel keek ik naar het drankje in mijn hand en nam een slok, maar ik kon het niet laten om over de rand van mijn glas haar kant op te kijken. Ze glimlachte en danste ongestoord door. De vrouw waar ze mee danste had de glimlach gezien en keek mijn kant op. Ze keek me aan en haar gezicht vertrok. Ik probeerde verontschuldigend te glimlachen en draaide me om terwijl ik de rest van mijn drankje achterover sloeg. Ik zette het glas terug op de bar en probeerde de aandacht van de barman te trekken om een nieuwe te bestellen. Op dat moment kwam er iemand naast me staan en werd ik ruw bij mijn bovenarm gepakt. Geschrokken keek ik de persoon aan, het was de boze vrouw van de dansvloer. De greep op mijn arm werd strakker.

‘Hé,’ protesteerden ik. ‘Je blijft bij mijn vriendin uit de buurt, hoor je,’ dreigde ze. ‘Ze is van mij.’ ‘Ik hoef haar niet,’ zei ik verontwaardigd en ik stak mijn hand op om mijn ring te laten zijn. ‘Ik ben getrouwd.’ ‘Laat haar met rust, Chloé,’ hoorde ik een engelachtige stem achter me zeggen. De danseres kwam naast haar staan en probeerde haar bij me weg te trekken. ‘Waarom kijk je naar haar als je getrouwd bent?’ Vroeg Chloé. De walging klonk duidelijk door in haar stem. ‘Ze is een mooie vrouw, ze danst mooi,’ antwoordde ik stoer, stoerder dan ik me daadwerkelijk voelde. ‘Je hebt zelf een vrouw,’ beet ze me toe. ‘kijk lekker naar haar, zou ik zeggen.’ ‘Ik heb een man,’ verbeterde ik haar. Haar ogen werden gelijk zachter en ze liet mijn arm langzaam los. ‘Ik wil dat je haar nu met rust laat, Chloé,’ zong haar vriendin. ‘Ze kan haar ogen moeilijk in haar zakken stoppen, laat haar lekker kijken.’ Chloé keek van mij naar haar en liep vervolgens, zonder nog iets te zeggen, terug naar de dansvloer.

‘Ze is nogal jaloers,’ verontschuldigde ze zich, terwijl ze de barman betaalde die mijn nieuwe drankje voor me neer zette. ‘Ik zal zorgen dat ze je met rust laat.’ Even legde ze haar hand op mijn onderarm, en verdween weer. Beduusd staarde ik naar de plek die ze net had aangeraakt. Was dat allemaal net echt gebeurd? ‘Wie was dat?’ vroeg Vivianne, die net aan kwam lopen. Ze leunde tegen de bar en keek me aan. ‘Ik heb geen flauw idee,’ antwoordde ik. ‘Haar vriendin kwam me vertellen dat ik uit haar buurt moest blijven en daarvoor bood ze haar excuses aan.’ Vivianne keek me verward aan. ‘Ze dacht blijkbaar dat ik een move wilde maken, of zo,’ legde ik uit. ‘Een move maken?’ Ze schaterde van het lachen. ‘Je bent niet eens gay!’ ‘Daar was ze duidelijk niet van op de hoogte,’ zei ik en lachte met haar mee.

‘Ik ga even naar het toilet,’ riep ik een paar drankjes later boven de muziek uit. Vivianne, die inmiddels los ging op de dansvloer, stak haar duim op. Met wat moeite en gedraai lukte het me om mijn broek te laten zakken en zat ik net op tijd op het toilet. Op dat moment werd de deur open getrokken en keek ik recht in de donkerblauwe kijkers van de bloedmooie vrouw van de dansvloer. Ze stopte abrupt en keek me strak aan. ‘Oh, sorry,’ stamelde ze, ze deed de deur weer dicht en ik draaide snel het slot om. Zag ik haar nou echt lachen? Ik probeerde te luisteren of ze nog stond te wachten. Naast me hoorde ik het slot van het andere toilet op slot gaan. Dat moest zij geweest zijn. Snel trok ik mijn broek op, spoelde het toilet door en ik maakte me klaar om meteen het toilet uit te rennen. Ik waste later mijn handen wel. Zachtjes opende ik de deur en ik wilde net een sprint inzetten, maar in plaats daarvan bleef ik aan de grond genageld staan. Ze stond recht voor mijn neus en glimlachte naar me. Onbewust liet ik mijn ogen over haar lichaam glijden. Haar witte hemdje met blauwe bloemetjes was net te kort, waardoor ik een stukje van haar zongebruinde strakke buik kon zien, en haar skinny jeans leek wel op haar huid geschilderd. De blouse die ze eerder op de dansvloer nog droeg was nergens te bekennen, waardoor ik nu niet meer om haar borsten heen kon. Ze waren klein, maar zagen er door haar push-up bh stevig en rond uit. Een luide zucht ontsnapte me toen ze met haar vingers een plukje van haar korte donkere haar uit haar gezicht duwde. Plotseling stapte ze op me af, waardoor ik geschrokken een stap terug deed. Voor ik er erg in had stond ik met mijn rug tegen de muur. Ze deed de deur achter zich op slot en keek me vragend aan. Wat gebeurde er? Ik verroerde me niet en wachtte af wat ze ging doen. Ze deed voorzichtig een stap naar me toe, dit keer deinsde ik niet terug. Haar gezicht kwam langzaam dichterbij en mijn ogen gleden omlaag naar haar volle, donkerrode lippen.

Als vanzelf voelde ik hoe ik langzaam naar voren boog, alsof onze lippen als twee magneten naar elkaar toe werden getrokken.‘En je vriendin dan?’ vroeg ik, ik voelde haar adem al op mijn huid. Ze ademde zwaar, ik kon horen hoe ze hiernaar verlangde. ‘Geen zorgen,’ zuchtte ze begerig. ‘Dat is over.’ Meer had ik niet nodig, ik boog naar haar toe en voelde hoe mijn lippen kennismaakten met die van haar. Ze legde haar hand in mijn nek en haar tong ging op zoek naar de mijne. Haar andere hand duwde in mijn rug, waardoor ik een stap naar voren deed en mijn lijf tegen het hare drukte. Haar been duwde zich tussen mijn benen en ik voelde hoe mijn schaamstreek tegen haar dij gedrukt werd. Een warm gevoel van verlangen gleed door mijn schaamstreek en ik voelde mijn tepels stijf worden tegen de stof van mijn bh. Mijn handen gleden over haar lichaam, op zoek naar een ankerpunt. Eén hand vond haar bil, de andere gleed onder haar hemdje door over haar warme, gladde huid en vond de sluiting van haar bh. Ik stond op het punt de sluiting los te maken, toen het gezicht van Casper opeens helder door mijn gedachten dreef.

‘Stop… stop,’ fluisterde ik, ik duwde haar zachtjes een stukje bij me vandaan. Ik zocht haar ogen op, maar die waren nog gesloten. Ze liet haar voorhoofd tegen het mijne rusten, haar handen nog steeds in mijn nek. ‘Wat is er?’ Vroeg ze. Haar stem klonk schor en ze hijgde zacht. ‘Ik kan dit niet doen, ik ben getrouwd,’ legde ik uit. Haar ogen gingen langzaam open. ‘Oh, ja,’ zei ze uiteindelijk. Ze liet me los en zette een stap naar achteren. Gefrustreerd leunde ik weer tegen de muur aan en keek haar afwachtend aan. Ook zij ging tegen de muur staan en ze probeerde bij te komen. ‘Wil je dat ik ga?’ vroeg ze zacht.
‘Nee,’ antwoordde ik eerlijk. Er verscheen weer een glimlach op haar gezicht, ze keek me ondeugend in mijn ogen. ‘Ik zeg niks als jij niks zegt,’ zei ze uitdagend. Het maakte me aan het lachen. Ik wilde haar aanbod afslaan, maar ik kreeg de woorden niet over mijn lippen. In plaats daarvan borrelden de verlangens alleen maar meer op, mijn onderbuik vulde zich met vlinders en mijn schaamstreek tintelde. Ik kon voelen hoe opgewonden ik raakte en vocht met al mijn kracht tegen dat verlangen. Ik zag aan haar houding dat ze mijn innerlijke gevecht duidelijk kon zien. Ze zoog haar onderlip in haar mond en beet er zachtjes op.

‘Oh, ik ga hier zo’n spijt van krijgen,’ zonder verdere waarschuwing dook ik op haar af. Ze gaf een gilletje en begon te lachen. Ik duwde mijn lijf tegen haar aan en snoerde haar de mond door haar lustig te zoenen. Onze handen vonden hun originele plek terug en zonder na te denken opende ik haar bh. Ik trok zowel de bandjes van haar bh als de bandjes van haar hemdje van haar schouders. Mijn hand ging gretig op zoek naar haar borst en met mijn duim wreef ik zachtjes over haar tepelhof. Ondertussen had ze haar hoofd laten zakken en kuste ze me in mijn nek. Haar handen zakten vastberaden af naar beneden om mijn broek los te knopen. Ze ging meteen op onderzoek uit. Ik voelde hoe haar vingers mijn clitoris vonden, mijn adem stokte even in mijn keel terwijl ze grondig kennis maakte. Ze liet haar vingers verder naar beneden zakken en stak ze kort bij me naar binnen, waarna ze weer terugkwamen bij mijn clit. Haar vingers gleden er nu soepel overheen, dankzij mijn eigen vocht, en het maakte me nog natter dan ik duidelijk al was. Ik voelde hoe de energie zich verzamelde in mijn schaamstreek en hoorde mijn eigen kreunen toenemen. Ik knoopte vluchtig haar broek los en mijn hand gleed onder de stof, over de gladde huid van haar bil, op zoek naar haar vagina. Met de topjes van mijn vingers kon ik er net bij, de rest van mijn hand liet ik op haar bil rusten. Meer kon ik op dat moment niet doen, ik voelde hoe mijn heupen begonnen te stoten en de bal van energie in mijn schaamstreek een toppunt ging bereiken. ‘Ik kom,’ zei ik geluidloos, mijn greep op haar bil werd strakker en mijn lichaam verstijfde. ‘Ja, goed zo. Kom maar,’ fluisterde ze in mijn oor. ‘Kom voor mij.’ Ik kreunde en hing hulpeloos in haar armen, terwijl ze haar vingers ritmisch over mijn schokkende clitoris bleef wrijven, tot mijn lijf zich weer begon te ontspannen. Hijgend nam ik een kort moment om bij te komen, voordat ik haar lippen opzocht en haar dankbaar kuste. Daarna liet ik me op mijn knieën zakken en trok ik haar broek en haar slipje naar beneden. Zachtjes liet ik mijn tong over haar vagina glijden en proefde haar zoete natheid. Ze liet zich tegen de muur aan hangen en kreunde zacht. Ik liet mijn tong op verkenning gaan en zoog af en toe zachtjes aan haar clitoris. Voorzichtig duwde ik een vinger bij haar naar binnen, en daarna nog één. Boven me hoorde ik haar ademhaling versnellen en ze bewoog zich langzaam op en neer, waardoor mijn vingers dieper bij haar naar binnen gleden.

‘Wat wil je dat ik doe, schat,’ vroeg ik fluisterend tegen haar clitoris, ik keek omhoog en zag hoe ze genoot. ‘Ga door,’ hijgde ze en ze legde haar hand in mijn nek, zodat ze mijn gezicht terug in haar schaamstreek kon duwen. ‘En meer vingers.’ Ik stak er nog een vinger bij en likte haar gulzig. ‘Meer,’ hijgde ze. Ik clusterde mijn vingers in een punt en stak ze bij haar naar binnen. Ze bewoog zich op en neer, steeds sneller, en ze zakte steeds wat verder over mijn hand. Ik bewoog mijn hand op haar ritme mee en maakte bij elke beweging een kleine draai vanuit mijn pols. Het hijgen ging over op kreunen. Mijn hand verdween inmiddels tot over mijn knokkels en ze werd met elke stoot natter. Ik kon voelen dat het niet lang meer zou duren voor ze haar hoogtepunt zou bereiken. Het gekreun werd luider en haar handen zochten naar iets om zich aan vast te houden. ‘Sneller,’ ik voelde hoe ze begon te trillen. Ik sloeg mijn vrij arm om haar heupen, waardoor ze wel stil moest staan en bewoog mijn hand ritmisch draaiend heen en weer, sneller en sneller. Mijn lippen sloten zich om haar clitoris en zogen zacht. ‘Ja, oh ja,’ sputterde ze. ‘Sneller, ik ga komen.’ Ik kon voelen hoe haar vagina zich samenkneep om mijn hand, maar ik bleef doorgaan tot ze het uitgilde en haar benen oncontroleerbaar trilden. Plotseling zakte ze door haar benen, waardoor we nu beide op de grond zaten. Ze legde haar handen in mijn nek en kuste me. Het was een flauwe kus, ze was duidelijk gesloopt door haar orgasme.

Wordt vervolgd

L.A.

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Fenna 09 mei 2023
  2. Dennis 09 mei 2023
  3. rik 11 mei 2023
  4. c 15 mei 2023
  5. Melinda 31 mei 2023
  6. Marjan 01 jun 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *