— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Van de redactie 18

Beste lezers en lezeressen, schrijvers en schrijfsters,

Verhalen.

Ook deze maand kunnen we jullie weer een lijstje met nieuwe verhalen aanbieden. Dat rijtje verhalen vinden jullie onderaan deze nieuwsbrief. Zoals jullie zien is het deze keer maar een korte lijst, kortom er is nog genoeg ruimte om verhalen in te sturen die op korte termijn geplaatst kunnen worden. Het is met de verhalen nu eenmaal zo dat we alleen kunnen plaatsen wat we binnen krijgen. En zo is er als altijd devraag: doen jullie mee?

Adblocker.

Een af en toe terugkerende klacht is dat er lezers of lezeressen zijn die de verhalen niet in beeld krijgen op hun laptop of mobiel. Het is een technisch euvel dat op de nieuwe website opgelost zal zijn, maar momenteel niet verholpen kan worden. Maar gelukkig is de oorzaak achterhaald. Wie een adblocker in een webbrowser heeft geïnstalleerd kan dit probleem tegenkomen. Geef die adblocker even toestemming om op onze website advertenties te tonen en het probleem is opgelost!

Info over Shespot-verhalen 1

Wil je tips ontvangen over het schrijven van erotische verhalen, dan kun je op onze website terecht. Op de pagina (klik HIER) vind je het hoofdstuk EEN EROTISCH VERHAAL INSTUREN. Daarop vind je niet alleen de werkwijze met betrekking tot het insturen van een verhaal, maar ook een reeks tips over waar je op letten kunt als je een verhaal schrijft.

Info over Shespot-verhalen 2

Nieuw is het Word-document “Aanwijzingen bij het schrijven van een erotisch verhaal voor Shespot”. Dit bestand kun je eenvoudig aanvragen door een mailtje te sturen naar het bekende adres: [email protected] Het gaat dieper in op het genre erotisch verhaal en geeft op bondige wijze tips en voorbeelden waar je op letten kunt. We geven je in de volgende alinea een voorbeeld.

Voorbeeld.

Dit voorbeeld vind je in bovengenoemd hulp-bestand voor beginnende (en mogelijk iets verder gevorderde) auteurs van erotische verhalen:

Korte zinnen:
Veel mensen lezen de verhalen op hun mobiel. Rijg je lange zinnen met komma’s aan elkaar, dan bemoeilijkt dit het lezen. Gebruik daarom korte zinnen, dat leest een stuk prettiger. Voorbeeld: “Ze ziet dat het bed niet opgemaakt is, ze denkt dat ze dat zelf dan maar doet, maar wie heeft daar geslapen vraagt ze zich af.” Het is beter leesbaar als deze zin in delen wordt geknipt: “Ze ziet dat het bed niet is opgemaakt. Zal ze dat dan zelf maar doen? Ineens vraagt ze zich af wie daar dan geslapen kan hebben”.

Lijstje:

Aan alle schrijfsters en schrijvers zeggen we: bedankt voor jullie creativiteit en inzet. Zonder jullie kan dit onderdeel van Shespot niet bestaan. Daarom ook: keep up the good work!

ma 1 mei Een stomend sprookje. Deel 1
wo 3 mei Een stomend sprookje. Deel 2
vr 5 mei Een sprookje in het openbaar.
ma 8 mei De affaire l
wo 10 mei De affaire lI
vr 12 mei De kennismaking met de Sybian
ma 15 mei Een ondeugend spelletje
wo 17 mei Hoteldebotel deel 1
vr 19 mei Hoteldebotel deel 2

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *