— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Modeltekenen

De telefoon gaat. Een diepe mannenstem vraagt of ik vanavond privéles modeltekenen wil geven. Zijn vaste docent is ziek. Hij regelt de modellen en het materiaal. Eigenlijk wou ik vanavond op de bank hangen, maar hij betaalt goed en zijn stem intrigeert mij. Ik besluit het te doen. Ik spring snel onder de douche. Ik heb weinig tijd dus doe mijn natte haar in een strakke staart. Het adres is in een dure buurt, dus ik besluit om mij iets netter te kleden dan normaal. Ik kies een strak simpel zwart jurkje en mijn rode hakken. Ik spring op de fiets.

Het is een statig herenhuis. Het duurt even voordat er iemand open doet en ik merk dat ik wat zenuwachtig ben. Maar dan kijk ik in twee brutale ogen. Oef, wat een mooie man. Hij laat mij voorgaan door een lange hal. Mijn hakken tikken op de marmeren vloer en ik voel zijn ogen op mijn kont. Hij houdt mij staande voor een grote deur. “Wat fijn dat je zo snel kon komen. De modellen zijn al geïnstrueerd. Ze zullen korte standen doen van vijf minuten. Het enige wat ik van jou vraag is dat je met mij meekijkt en mij bijstuurt waar nodig tijdens het tekenen.” Ik knik. Dat wordt een makkelijk avondje, denk ik bij mijzelf.

Maar als de deur opengaat en ik naar binnen kijk weet ik niet wat ik zie. De kamer is helemaal donker op één fel spotlicht na. Dit schijnt op het ronde podium in het midden van de ruimte. Daar ligt een matras met daarop een man en een vrouw. De vrouw heeft een prachtige olijfkleurige huid met strakke kleine borsten. Haar donkere tepels priemen naar voren. Ze heeft donker krullend haar en lichte ogen. Het is alsof ze mij niet ziet. Ze is helemaal in haar rol als model. De man houdt haar stevig vast bij haar heupen. Ik zie zijn vingers in haar vel drukken. Zijn hoofd ligt in haar nek alsof hij haar geur probeert op te snuiven. Hij heeft prachtig ronde billen en een lange sterke rug.

Ik heb het gevoel dat ik uren sta te kijken, tot ik mijn leerling plots hoor zeggen: “Goed, zullen we beginnen?” Ik mompel een ja natuurlijk. “Mooi zo. Ik heb een kruk naast mijn ezel gezet. Dan kan je met mij meekijken.” Ik neem plaats op de kruk en voel dat mijn slipje nat is. Er gaat een timer piepen en hij begint druk te schetsen. Hij heeft mooie grote handen en zet zijn lijnen krachtig neer.

Ik hoef weinig bij te sturen en merk dat ik meer naar het podium kijk dan naar zijn papier. De timer piept en automatisch nemen de modellen een ander standje aan. Maar dit keer knielt de vrouw voor de man. Routineus neemt ze zijn harde pik in haar mond. Hij pakt haar haren stevig in zijn vuist en legt zijn andere hand achter haar hoofd. Ik weet niet wat ik zie. Maar zowel mijn leerling als de modellen lijken het de normaalste zaak van de wereld te vinden, dus ik zeg niks. Maar ik voel mijzelf steeds geiler worden. Mijn slipje is heel nat en het geil loopt naar beneden. Ik hoop dat niemand het doorheeft maar ik kan mijzelf nog maar net bedwingen om niet mijn hand onder mijn jurkje te doen.

Na nog wat standjes ben ik zo geil en afgeleid dat ik mijzelf excuseer om wat water te gaan drinken. Ik loop naar het toilet en ik weet niet hoe snel ik mijn jurkje omhoog moet schuiven. Mijn kutje klopt en ik ben zo nat. Ik voel het geil. Mijn vingers gaan over mijn klit, langs mijn lippen en weer terug. Heerlijk. Net als ik een vinger in wil brengen krijg ik een klap op mijn kont. “Wat is dit? Hier betaal ik je niet voor. Zomaar weglopen om jezelf te vingeren. Meekomen jij!” Ik schrik, maar iets in zijn stem maakt mij gedwee. Ik kan niet anders dan hem volgen. Het podium is leeg op de kruk na. “Trek je jurkje en je slipje uit, maar hou je hakken aan. En ga op de kruk zitten.”

Ik twijfel, maar ik ben ook nieuwsgierig. Ik doe wat hij zegt en ga met mijn natte kutje op de koude kruk zitten. Mijn tepels worden hard. Ik heb kippenvel. Net als ik wil vragen wat ik nu moet doen, krijg ik een sjaal voor mijn mond gebonden. “Jij hebt niks meer te zeggen. Ik zal jou nu een lesje leren juffrouw. Had je maar jouw werk moeten doen in plaats van jezelf te bevredigen.” Ik voel een mix van angst en opwinding, maar ik kan niks meer doen, want mijn polsen worden achter de kruk met touw vastgebonden. Langzaam spreidt hij mijn benen. Ik voel me ontzettend kwetsbaar en geil, Ik wil dat hij mij aanraakt. Mij neukt.

Maar hij neemt zijn tijd. Hij kleedt zich geheel uit. Hij heeft een mooie brede torso met donker borsthaar. Zijn stevige lul steekt naar voren. Ik probeer mijn bekken te kantelen om mijn kutje aan te bieden, maar hij kijkt er niet naar. Hij knielt bij mij neer en pakt een van mijn voeten. Langzaam doet hij mijn hakken uit. Mijn voeten zijn klam en zweterig van alle spanning. Ik schaam mij een beetje. Maar ik zie hem diep inhaleren en zijn lul springt op. Hij streelt mijn voet en likt heel langzaam de onderkant van mijn voet. Dan drukt hij zijn tong tussen mijn tenen. Hij pakt mijn kuiten en likt, hapt en bijt zich een weg naar boven. Inmiddels ben ik zo ontzettend nat. Ik kreun en worstel. Maar hoe meer ik beweeg, hoe strakker de touwen om mijn polsen zich spannen. Eindelijk komt hij bij mijn kutje aan. “Zo juffrouw, ik zie dat je het wel geil vindt om gestraft te worden.” En in één keer brengt hij twee vingers bij mij naar binnen. Zijn mond zuigt aan mijn klit. Zijn andere hand speelt met mijn tepels.

Hij maakt me gek. Maar net als ik mijn orgasme voel komen stopt hij abrupt. “Eerst ben ik aan de beurt”. Hij staat op, rukt de sjaal af en duwt zijn pik in mijn mond. Ik verslik mij bijna, maar het lukt mij om rustig te blijven. Met twee handen op mijn hoofd geeft hij het tempo aan. Ik zuig en slik. En ik merk dat ik nog steeds geiler wordt. Ik voel zijn pik verstrakken en hij komt heftig klaar in mijn mond. Ik kan het niet allemaal wegslikken en het druipt over mijn kin en op mijn borsten. “Mmm. Dat was lekker. Laat het een lesje zijn.”

Versuft en geil voel ik dat hij mijn polsen losmaakt. Hij legt mij op de grond. De geilheid heeft mijn benen slap gemaakt, maar ik wil nog zo graag geneukt worden. En dat heeft hij in de gaten. Hij legt mij op mijn buik en trekt mijn heupen iets op. Hij stoot in één keer naar binnen. Het is alles wat ik wil. Gevuld worden. Mijn haar trekt hij naar achter en hij neukt me ruw. Ik voel mijn orgasme mij overnemen. Het begint in mijn tenen en overspoelt mij als een golf. Mijn hoofd tolt en ik voel nog net hoe hij op mijn rug klaar komt. Ik moet even weg zijn geweest, want als ik mijn ogen weer open doe ben ik alleen. Mijn kleren liggen netjes naast me en daarop ligt een envelop met geld. Het kost mij moeite om mijn jurkje over mijn plakkerige lijf aan te trekken. Mijn hakken tikken in de gang. Met een nog nat kutje en een verward hoofd fiets ik naar huis.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *