— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Happy Wellness 3

Jennie,

Gelukkig, ze zet haar been op het bed, eindelijk geeft ze zich over. Wat een natte geile kut heeft ze zeg! Zo strak en nat tegelijk en vreselijk hongerig. Met dank aan Linda voor al het voorwerk. Ze heeft moeite om te blijven staan, maar als ik haar op bed laat liggen heb ik haar niet meer zoals ik haar nu heb. Overgeleverd aan mijn lusten. “Doe ik het net zo lekker als Linda?”, kreun ik in haar oor.“Jahjah, nee, nee”, kreunt Silvia, “dit, dit is geiler!!!!  Veel geiler!” “Ohhh Jen, ik weet niet wat er met mij aan de hand is maar alsjeblieft stop niet! Haal het verdomme niet in je hoofd om te stoppen”, kreunt ze en meteen komt ze met haar mond op mijn mond en begint mij geil te zoenen. Mijn hand beweegt ritmisch over haar clit en voel haar kut soepel over mijn vingers glijden, met mijn andere hand dwing ik haar om te blijven staan. “Ahhhhh, dit is geil zeg!” Silvia trekt zich vast aan mij en ik voel haar mond op mijn schouder. Kreunend zuigt ze zich vast in mijn nek en voel ik haar lichaam aanspannen. “Jaaaahhhh, ga door Jen, jaaahhhh, ik kom, verdomme ik sta staand klaar te komen”, gilt ze en ik voel haar tanden in mijn nek. Met moeite kan ik haar vasthouden. Haar kutsappen maken haar natter en gladder. Ongecontroleerd staat ze te wankelen op haar benen. Uitgeput hangt ze tegen mij aan en trek ik haar naar het bed.

Silvia,

“Heerlijk, echt heerlijk Jen, wat een orgasme zeg!” Mijn lijf rilt en trilt van genot. Jennie staat voor het bed mij aan te kijken. Ze heeft nog steeds haar slipje en daaronder haar laarzen nog aan. Ik kom omhoog en pak haar heupen en streel haar billen. Eén voor één trek ik haar benen op en ontdoe haar van haar laarzen. Jennie geniet van de zorg die ik haar geef. Als ik naar haar slipje kijk, zie ik dat omhoog getrokken tussen haar lipjes zitten. Met mijn hand ga ik naar de band van haar slipje. Terwijl we elkaar aan kijken laat ik haar slipje van haar billen glijden. Jennie kreunt en drukt haar zachte handen door mijn haar. Automatisch kijk ik naar haar poesje. Door het weinige haar zie ik haar lipjes iets open staan. Voor het eerst van mijn leven kijk ik tegen een nat kutje aan. Met mijn ene hand streel ik zacht haar warme billen en met mijn andere hand streel ik de binnenkant van haar dij. Jennie zet zacht haar nagels in mijn hoofd en kreunt; “ahh Sil, wat lekker.”

Jennie,

Eindelijk ben ik naakt. Wat spannend zoals Sil naar mijn poesje zit te kijken. Ik wil het wel uitschreeuwen hoe geil ik ben. Haar ogen, zo onwetend en verlegen maar hongerig en geil tegelijk. Haar handen die mij vastpakken, de warmte die ze uitstralen. Ik heb moeite om mij in te houden, maar ik wil mijn kut wel op haar mond drukken. Met haar duim wrijft ze verlegen over mijn knopje heen en van genot veer ik iets omhoog. Dit herhaalt ze een paar keer. Ik zet mijn benen iets verder uit elkaar om haar meer de ruimte te geven. Met haar handen streelt ze mijn liezen en haar duimen duwen mijn lipjes van elkaar. Mijn kut voelt als een vulkaan, super heet en klaar om uit te barsten! Sil haar ene hand houdt mijn lipjes open en haar andere hand glijdt omhoog. Ik voel haar vinger tegen mijn opening aankomen.

Silvia,

Jennie is geil, maar ik heb nog nooit een vrouw bemind. Mannen zijn anders dan vrouwen. Als een man zo tegenover mij had gestaan, dan had hij automatisch zijn pik al tegen mijn lippen aan geduwd. Vrouwen zijn anders. Ik weet eigenlijk niet wat ik moet doen, ik ben bang dat ik het niet goed doe. Jennie is verlegen en wil mij niet onder druk zetten. Mijn nagels zet ik zacht in haar bil en met mijn andere hand ga ik naar haar poesje. Haar lipjes staan open en ik kijk tegen haar natte spleetje aan. Jennie kreunt als ik meer kracht op mijn nagels zet en duwt haar bekken naar voren. Mijn hand kruipt naar haar poesje en ik laat een vinger bij haar binnenglijden. “Aaahh Sil”, wat lekker kermt ze en zet haar nagels in mijn hoofd. De warmte en natheid sluiten zich om mijn vinger heen. Verkennend voel ik hoe haar kutje reageert. Jennie geniet! Haar verlegenheid maakt plaats voor lust en haar heupen draaien mee op het ritme van haar vinger. Mijn krachtige nagels houden haar billen vast en als ik omhoog kijk, zie ik haar gesloten ogen en voel haar vingers mijn hoofd harder vastpakken. Haar tong cirkelt om mijn lippen.

Jennie,

Ahhh, wat geil, wat heerlijk zoals ze met mij speelt. Gelukkig heeft Sil zich niet laten afschrikken en krijg ik waar ik naar verlang. Ik zal alles doen om het haar ook naar de zin te maken. Heerlijk zoals haar vinger zich in mij beweegt. Die nagels, brandend in mijn bil, ik wist niet dat pijn mij zoveel genot kon geven. Mijn borsten deinen heen en weer en geven mij een heerlijk gevoel. Mijn tepels staan gespannen. Met een hand hou ik Sil haar hoofd vast om mijn evenwicht te bewaren maar ik wil met mijn borsten spelen. Ik streel met mijn vingers over mijn tepels en voel mij supergeil. “Meer! Sil, meer alsjeblieft, vul mij, maak mij gek”, kreun ik. Ik plaats mijn benen verder uit elkaar en meteen duwt Sil er twee vingers bij.

Silvia,

Heerlijk, ik heb nog nooit zoveel lust door mijn lijf voelen trekken zoals nu. Wat is het toch opwindend om iemand supergeil te maken! Mijn vingers gaan als een machine heen en weer, terwijl mijn duim haar gevoelige clit heftig stimuleert. Jennie begint steeds harder te kreunen en haar lichaam reageert steeds heftiger. Haar heupen dansen op het ritme van mijn vingers. Jennie kreunt en gromt en moedigt mij aan met allemaal geile toespelingen. Het laat mij ook niet onberoerd en de jeuk in mijn kut is niet te stoppen. Mijn vingers maken sopgeluiden en de eerste teken van haar naderende orgasme dienen zich aan. Snuivend en kreunend begint haar lichaam te schokken. Haar benen spannen zich aan en haar handen drukken mijn gezicht strak tegen haar vulva aan. “Daar Sil, ja daar, doe alles met mij”, gilt Jennie! Mijn mond wordt nog strakker tegen haar kut aangedrukt. In een reactie zet ik mijn nagels hard in haar billen en zuig mijn mond vol op haar clit. Jennie verkrampt en is de controle kwijt. Samen vallen we op bed en duw ik mijn tong diep haar poesje in en zuig ik hard op haar clit. Jennie verkrampt en is de controle over haar lichaam kwijt. Als haar orgasme uitgewerkt is, kruipen we tegen elkaar aan en zoenen heftig. Onze handen strelen elkaars lichaam.

Jennie,

Wie had dit durven dromen? Silvia dat ijverige nette, degelijke kantoordametje, van wie iedereen dacht dat ze een koelkast was, is helemaal los. Heerlijk zoals haar vingers zich vastzuigen in mijn lichaam. Die handen die mij niet meer loslaten en onze tongen die geen genoeg van elkaar krijgen. Geil wrijven onze lichamen over elkaar heen. Als ik haar op haar rug heb liggen, duw ik haar handen boven haar hoofd. Gewillig geeft ze zich over aan mij. Ik kus haar liefdevol op haar mond en neem één voor één haar tepels in mijn mond Haar borsten voelen vol en stevig. Haar tepels staan strak en mijn tong likt zacht over haar huid rondom haar tepels. Sil kreunt en geniet. Likkend ga ik naar haar navel en kijk omhoog. Met gesloten ogen pakt ze mijn hoofd en streelt mij door mijn haren. Met mijn puntje van mijn tong lik ik heel zacht lager en wacht haar reactie af. Sil kreunt harder! “Ohhhhh Jennie wat doe je?” Ik lik haar liezen en voel haar lichaam reageren. Met mijn vingers druk ik haar lipjes open en blaas op haar natte grotje. Haar bekken komt omhoog en haar benen openen zich verder. Voor mij ligt haar natte kut die ruikt naar geile seks! I love it!

Silvia,

Goddelijk, die tong van haar. En die vingers! Gedwongen door haar vinger moet ik mijn benen wel openen. Meteen voel ik haar tong. Met haar puntje likt ze geil over mijn lipjes! Ik kreun van genot. Met haar handen pakt ze mijn billen en drukt haar hoofd dieper mijn kruis in. Mijn handen strelen haar hoofd en hoe dichter ze bij mijn clit komt, hoe heftiger ik haar vastpak. Mijn nagels zetten zich in haar haren als ik haar tong over mijn clit voel likken Ik slaak en gilletje! Meteen likt ze weer en is de weerstand gebroken. Vol overgave spreid ik mijn benen meer om haar de ruimte te geven. Kreunend onderga ik hoe mijn poesje heerlijk wordt gelikt. Met haar duimen duwt ze mijn lipjes verder open en voel ik haar tong geil over mijn clit glijden. Goddelijk! Haar ander hand voel ik onder mijn billen gaan.

Jennie,

Heerlijk om haar zo te hebben. Eindelijk is ze over haar verlegenheid heen. Haar lipjes nat en glad, rekbaar en tot alles in staat. Ze proeft heerlijk en haar kut ruikt naar pure seks! Er is voor Silvia geen weg meer terug, integendeel, als ik nu stop vermoordt ze mij. Tijd om te kijken waar haar grenzen liggen. Voorzichtig ga ik met mijn hand onder haar billen. Met mijn andere hand duw ik haar kutlipjes verder open en zal haar clitje heerlijk likken. “Ahhhh Jen, wat lekker”, gilt ze. Ze duwt haar onderlichaam hoger en haar benen liggen helemaal open. Met haar hand duwt ze licht op mijn hoofd en ik zie haar andere hand zich vastgrijpen in het laken. “Ahhhh, kut Jen! Niet stoppen, waag het niet om te stoppen!” Ik voer de spanning op en merk dat het mij nog geiler maakt. Mijn vinger glijdt door haar billen en voel haar kutvocht langs haar sterretje. Mijn topje wrijft langs haar kringspier. Silvia gilt het uit! “Jen, Jennie, wat doe je?” Haar lichaam komt verder omhoog en ik krijg nog meer de ruimte van haar.

Silvia,

Wat geil, wat ben ik geil zeg! Ik kan er niets aan doen, maar zo geil ben ik nog nooit geweest. Jennie doet dingen waar ik mij normaal voor zou schamen maar het is zo vreselijk lekker. Zo ver heb ik mij nog nooit laten gaan. Haar vinger, haar tong, precies op de plekken waar ze moeten zijn. Ik wil het wel uitgillen! Haar vinger komt waar ik nog nooit ben aangeraakt, mijn god, wat is er met mij aan de hand? De spanning van de hele dag komt er in een keer uit. Haar vinger wrijft over mijn kontje, wat geil! Ik kan er niets aan doen, maar mijn billen gaan uit elkaar en ik voel haar vinger meteen kracht zetten. “Neeee, niet ahhh of toch?” Te laat, gemakkelijk voel ik haar topje binnenkomen. Mijn spier zuigt zich makkelijk om haar vinger en ik voel een scheut van genot door mijn lichaam trekken.

Jennie,

Zo dat ging makkelijk! Sil heeft totaal geen schaamte meer. Mijn vingertopje beweegt ritmisch in haar sterretje en ik voel haar spier op mijn bewegingen reageren, terwijl haar kut zo mals is dat ik er makkelijk wel vier vingers in kwijt kan. Volledig aan mij overgeleverd is ze niet meer te houden. Haar handen duwen mijn gezicht met zachte druk ritmisch heen en weer op haar natte kutje. Mij niet de tijd gevend om te stoppen. Af en toe bijt ik zacht in haar clitje en zuig hem licht mijn mond in. Sil begint harder te kreunen en schreeuwt dat ze er bijna is.

Silvia,

Mijn god zeg, wat is er met mij aan de hand? Ik raak buiten mijzelf. Het wordt teveel voor mij, het lijkt wel of ik zweef. Die tong en die vinger in mijn goddelijke kontje, wat is er aan de hand? Mijn clit staat te gloeien en ik heb nog maar een klein zetje nodig. Haar vinger in mijn sterretje beweegt soepel en ik geef zoveel mogelijk mee op dit vreselijk geile gevoel. Mijn hemel, het is waanzinnig! Nooit geweten dat dit zo geil is. Jen vertraagt haar likken en bijt zacht op mijn clit. Ik kreun en krijs en span mijn handen strak om haar hoofd en gil het uit van genot. Net op het moment dat ik mij wil ontspannen, zuigt ze mijn clit in haar mond en laat niet meer los. Mijn lichaam reageert heftig op en neer en trek haar strak tegen mij aan. Het wordt zwart voor mijn ogen. Gillend verlies ik de controle en voel mijn hele lichaam samentrekken. Dit is te heftig voor mij en voel alle kracht uit mijn lichaam wegtrekken.

Ben je er nog Silvia?

Langzaam ontwaak ik uit mijn roes en voel mij zweverig. Jennie ligt achter mij met haar armen om mij heen geslagen. Haar handen masseren mijn borsten en ik voel haar zachte lippen zoenend in mijn nek. “Was het naar je zin Sil?” Ik geef geen antwoord en voel dat ik rood word. Verlegen staar ik voor mij uit. “Of vond je het niet lekker? Eerlijk antwoorden!” Door mijn schaamte twijfel ik, maar het was goddelijk. “Ja Jen, het was goddelijk maar zo ben ik normaal niet. Het was de eerste keer voor mij en ik weet niet of er en tweede keer komt.” Meteen voel ik haar vinger weer mijn poesje inglijden en merk dat er nog veel gevoel in mij zit en geef een licht kreuntje. Automatisch duw ik mijn heupen naar achteren en voel er meteen een vinger bijkomen. Ik kreun harder en geef mij gewonnen. “Niet meer jokken Sil, de volgende keer is al begonnen.” Jennie draait mijn hoofd naar haar toe en geil zoeken onze monden elkaar weer op.

Eline S.

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Dennis 13 dec 2022
  2. Ilse 14 dec 2022
  3. Witvisje 16 dec 2022
  4. JoJo1962 15 apr 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *