— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

A friend with benefits – Deel 1

Spijtig en vervelend, dat is het. Joost kan er gewoon niet tegen dat ik maar steeds voor van alles en nog wat moet komen opdraven. Dan invallen voor een collega, dan weer vergaderingen en ouderavonden, gesprekken met moeilijke ouders en hun kinderen, kortom: er is altijd wat. Joost is iemand van de regelmaat, zo blijkt meer en meer. Aanvankelijk zegt hij er weinig van als ik van huis ben, maar als blijkt dat dit een structureel verschijnsel in het voortgezet onderwijs is, beginnen de klachten te komen. “Moet je nu alweer weg?”, klinkt het als hij plannen heeft. Uiteindelijk hebben we besloten dat de relatie niet gaat werken. Ik ben de rondfladderende rommelkont en van de zoete inval, hij is de man van regelmaat en de van negen tot vijf mentaliteit.

“Hoi juf, heeft u een vriend?”, vraagt op een dag een jonge knul midden in een les Nederlands. “Waarom vraag je dat Danny?”, is mijn antwoord. “Oh zomaar”, laat de jongeman weten, maar zijn rode hoofd spreekt boekdelen. Hij schaamt zich voor de vraag die hij zich heeft laten ontvallen in een vlaag van baldadigheid en overmoed. En jawel, daar klinkt het door het lokaal: “hé Danny heb jij een oogje op de juf?” Ik sus het rumoer, ik wil niet dat de jongen het lachertje van de klas wordt. Ik doe net alsof ik niks gehoord heb als een andere knul tegen zijn buurman fluistert: “Danny wil haar neuken in haar geile kont joh, ha ha ha”. “En nu stil!”, roep ik er overheen, “en aan het werk!” Met een vernietigende blik kijk ik in de richting vanwaar de opmerking is gekomen, waar men plotseling voorover in boeken zit te loeren. Ik heb nog wel een vervelend corveeklusje voor de beide heren, als ze na de les bij me moeten komen praten. Dat gaat geen tweede keer voorvallen.

“Hé Mariët, mis je het?”, vraagt mijn vriendin, “ik bedoel niet alleen de gezelligheid, maar ook de seks?” Ik kijk Esra aan, mijn “bestie”. We zijn het “duo zwart wit”. Dat omdat ik zo blond als een Zweedse ben en zij ravenzwart van haarkleur is. Zij heeft mij al pratend door de moeilijke periode van afscheid geloodst. “Ik heb mijn Satisfyer toch?”, werp ik tegen, maar weet ook dat het apparaat in feite surrogaat voor het echte werk is. “En Tinder dan?”, zet Esra door. Ik geef toe dat als ik op zoek naar seks zou zijn, ik met deze app snel succes zou hebben. Toch voel ik hier niet voor. Het voelt te goedkoop, te plat. Voor mij althans. “Joh, ik weet wat”, klinkt het plotseling, “ik ken iemand van het stappen die ik gesproken heb. Dennis heet hij. Knappe jongen en single, dus…”, kwettert mijn vriendin door, “zal ik hem eens vragen? Ik weet waar hij woont, vlak bij mij in de buurt”.

“Ben jij Mariët?” Ik kijk in de ogen van een jongeman die voor mijn deur staat. “Ik ben Dennis”, gaat hij verder. Esra heeft het er niet bij laten zitten, wat een brutaaltje is ze toch. Onverschrokken heeft ze bij Dennis aangebeld, gevraagd of ze binnen mocht komen en heeft verteld over mij. Niet te geloven, zoiets zou ik nou nooit durven. Wat zal die jongen gek opgekeken hebben. Ze heeft hem mijn Tinderprofiel laten zien, ook dat nog! “Nou, wat vind je ervan? Doen?”, zette ze hem voor het blok. En jawel, de brutalen hebben de halve wereld. She doesn’t take no for an answer, zogezegd. “Kijk, die zijn voor jou”, zegt Dennis terwijl hij mij een klein bosje bloemen aanreikt.

Sindsdien heb ik een friend with benefits. Dennis heeft me verteld niet op zoek te zijn naar een serieuze relatie. En als ik eerlijk tegen mezelf en hem ben: ik ook niet. De band met Joost is daarvoor nog te kortgeleden doorgesneden. Tijdens het gezellige avondje met Dennis is mij duidelijk geworden dat Esra hem veel meer verteld heeft dan dat ik aanvankelijk in de gaten heb gehad. Laat dat nu juist de reden zijn dat hij het voorstel van haar om bij mij langs te gaan niet naast zich neer heeft gelegd. Esra heeft overduidelijk een rooskleurig beeld geschapen van mij. De schat. Dit lijkt verder op een gewone Tinderdate, alleen is er iemand die dat afspraakje heeft gepromoot. Bijzonder is dat Dennis bij mij niet heeft aangedrongen. “Ik laat de volgende stap aan jou”, heeft hij gezegd, “als jij zin hebt in een spannend avondje, dan kom ik naar je toe. Zullen we het zo afspreken?” Nu hij mijn huis verlaten heeft app ik Esra: “je bent me ook een mooie, wat een typ ben jij. Maar toch bedankt hoor, ik heb nu een vriend met voordelen!” Ik ontvang een hele rij smileys terug.

Ik heb er wat bedenktijd overheen laten gaan. Het is zo wonderlijk hoe dit alles is verlopen. Ondertussen houden Dennis en ik app-contact en hebben we een soa-test laten doen. We hebben elkaar een fotootje gestuurd, waarop de gunstige uitslag staat vermeld. En nu zit ik deze avond met zenuwen in mijn lijf en de telefoon in de hand te wachten op antwoord. Mijn appje is kort: vanavond? Acht uur bij mij?

Daar staan we dan, als twee pubers tegenover elkaar. In mijn slaapkamer, in het gedempte licht, kleden we ons uit en zien elkaar voor het eerst in naakte toestand. Onze kleren liggen door elkaar op een stoel. Het bevalt wat ik zie. Dennis lacht me toe. Ik kijk uiteraard ook naar beneden. Boven zijn jongeheer zie ik een pluk schaamhaar, maar zijn balzak is netjes geschoren. Uiteraard heb ik zelf ook de trimmer gehanteerd. “Ben je zenuwachtig?”, vraagt Dennis. Ik geef toe dat ik moet wennen aan deze, voor mij nieuwe, situatie. “Kom maar dan, dan gaan we eerst gezellig onder het dekbed liggen. Dat blijkt inderdaad goed tegen mijn nervositeit te werken. Tegen elkaar liggend ruik ik hoe goed Dennis zich heeft voorbereid. Hij ruikt zo fris en lekker.

Hij streelt mij gemoedelijk door het haar en over mijn schouders en armen. Ik aai zijn gezicht en laat mijn vingers door zijn krullen gaan. “Leuk hè?”, zegt hij, “we kunnen het reuzefijn hebben samen toch?” Ik beaam zijn vraag en merk hoezeer ik tot rust kom. “Weet je wat? Laat mij deze keer mijn gang maar gaan. Jij hoeft niks te doen. Dat komt wel als je je van meet af aan ontspannen voelt, oké?” Eigenlijk ben ik totaal verbaasd. Dit heb ik nog nooit meegemaakt, altijd is het bij de seks “voor wat hoort wat” geweest. Ik besluit, alsof ik met een yogasessie bezig ben, mijn spieren te ontspannen en met gesloten ogen te wachten op wat er komen gaat.

Diepgevoelde stilte valt over me heen, als ik merk dat mijn gezicht wordt bedekt door een hele rij tedere kusjes. Iets dat ik van tevoren niet heb bedacht. Seks op afspraak, dat zal wel even snel wat voorwerk en dan penetreren worden, zo heb ik me voorgesteld. Maar dit lijkt alsof ik de liefde bedrijf met mijn allerliefste. Ik houd ervan als er aandacht aan mijn borsten wordt besteed. Daar hoef ik niet lang op te wachten. Dennis omvat ze met zijn beide handen en kust dan de ene en dan de andere. Hij steekt zijn tong uit en draait er rondjes mee langs de knopjes, die meteen reageren. Dat ze hard worden nodigt hem uit om ze met de punt van zijn tong aan te tikken. Het voelt een beetje kriebelig. Als ze nat zijn van zijn spuug blaast hij er tegenaan. Het maakt dat de tepels nu helemaal knalhard worden. Er trekt een huivering door mijn lichaam als hij nog eens blaast. Maar dan pakt hij beide borsten stevig vast en drukt er eentje in zijn opengesperde mond en zuigt die zo ver hij kan naar binnen. Niet veel later doet hij hetzelfde met de andere borst. Oei, dat windt me behoorlijk op.

Het pad van kusjes wordt nu voortgezet en gaat richting mijn navel. Daar gestopt steekt hij zijn tong in het gevoelige kuiltje. Ook dat kietelt zo dat ik er bijna niet tegen kan. Ik maak mijn rug hol en duw mijn buik tegen zijn gezicht. “Het kietelt”, kerm ik. Ik hoor gesmoord lachen, maar merk ook dat de kusjes nu richting mijn venusheuvel trekken. Die belanden op een dun bedje van dons zachte haartjes.

Dan is het kapje boven mijn clit aan de beurt. Als een prof heeft Dennis zijn puntige tong zo slap gemaakt als hij kan. Die is nu een kleddernat kussen, waarmee hij over dat kapje glijdt. Heel traag aan de ene kant, dan er bovenlangs en dan langs de andere kant van mijn genotsknopje. Ik begin ernaar te verlangen dat hij mijn clitje likt, maar heel plagerig besteedt hij nu eerst aandacht aan mijn vulvalippen. Eerst strijkt hij met zijn slappe tong een pad langs de buitenkant van mijn lippen, daarna over de opstaande randjes en dan ineens voel ik hoe hij zijn punt weer verstevigt en in mijn kutje steekt. Nadrukkelijk drukt hij tegen mijn plasgaatje, dan omhoog en… eindelijk over mijn clitje.

Mijn zachte ademhaling gaat over in goed hoorbaar zuchten als Dennis steeds nadrukkelijker mijn clitoris verwent. Het vocht vloeit over zijn tong, mijn gezwollen lipjes staan open om hem te ontvangen. Uiteraard heeft Dennis dit gezien. Hij richt zich op van de matras, waardoor ik goed zicht heb op zijn erectie. Die staat fier overeind. De kop glimt een beetje van het voorvocht. “Doe maar zonder”, zucht ik ten teken dat, wat mij betreft, een condoom niet nodig is. Ik zie hoe Dennis zijn piemel vastpakt bij de schacht en daarmee de voorhuid over de rand van zijn eikel schuift.

Het voelt zo opwindend om een keiharde pik in mijn kut te voelen komen. De geile bui waarin ik verkeer maakt dit tot zoiets fijns. “Ik wil je hard Den”, breng ik uit. Dat laat Dennis zich geen twee keer zeggen. Hij stoot zijn lul diep in mij en begint heerlijk te stoten. Hij schudt mij helemaal door elkaar. Mijn borsten wiebelen heen en weer, elke keer als hij in mij ramt. “Oh jaaa, meer, meer”, jammer ik. Vanuit zijn heupen stoot hij weer toe en nog eens en nog eens. Zo teder het begin is geweest, zo wild gaat het er nu aan toe. Ik voel de transpiratie op zijn rug. Zelf word ik ook heter en heter. Ik stoot terug met mijn kut. Klaarkomen wil ik, samen met Dennis. Mijn vagina knijpt samen, golven van krampen denderen door mijn onderlijf, ik roep door de slaapkamer als ik hardgrondig klaarkom: “aahhhh”. Mijn geluid wordt doorkruist door de mannenstem van Dennis die mij volspuit met golven van intens warm sperma. Nog een stoot, nog een straal zaad, tot hij uitgeput zijn lichaam naast mij op de matras laat vallen.

Dit is genieten, zo concluderen we beide tijdens het uithijgen. Sterker nog: dit vraagt om meer! Nu dat gezegd is, weten we beide dat dit nog mooie momenten op kan leveren. Omdat hij zo lief voor mij is geweest, mag Dennis deze nacht bij mij slapen. Morgen wacht het werk weer, maar de nacht is zo de afsluiter van een heerlijke avond.

Janina.

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Dennis 01 nov 2023
  2. Thomas 02 nov 2023
  3. Janina 02 nov 2023
  4. Maartje 05 nov 2023
  5. Gustav 06 nov 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *