— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Meidenmiddag

Macht erotiseert, macht corrumpeert, macht verteerd. En macht maakt ook onzeker. Het gezicht dat me aanstaart met de smokey eyes en overdadige rode oogschaduw laat alle facetten van macht aan me zien. Het is mijn eigen gezicht, gereflecteerd in de badkamerspiegel. Flashbacks over hoe ik hier gekomen ben buitelen in mijn hoofd over elkaar heen. Wijn. Wijn was de bitterzoete boosdoener die me hier gebracht heeft. Na een avond wijnen, romcoms kijken met twee vriendinnen nam de loslippigheid het over. Met deze avond als gevolg…

In het vakantiehuisje tikken mijn hakken statig op de plavuizen. Een laatste zucht om me te vermannen voor ik de badkamerdeur open. De middag van voorbereiding is geen verspilde moeite geweest. Kaarsen werpen hun lichtjes dansend door de kamer. Voor de één zijn ze een romantische tango, voor de ander een dreigement. De met rode koontjes gekochte speeltjes liggen uitgestald op het fragiele tv kastje. Zelfs de fles champagne, met de toepasselijke naam ‘Dame’ in de koeler is met gêne gekocht.

In het midden van de slaapkamer zitten mijn twee medespelers in de thriller van vanavond. Mijn zweepje horizontaal in beide handen houdend loop ik langzaam, maar met grote stappen, om de dames heen. De studs op mijn rode latex korset fonkelen als kleine dreigementjes. De jarretelpanty, van zwart latex zit als een tweede huid om mijn slanke benen. Het korset zit niet eens zo comfortabel, maar geeft mijn borsten een mooi push up effect. Mijn twee subs voor deze avond zitten geknield en houden hun ogen op de grond. Pas als ik het zeg mogen ze me aankijken. Ik tril als een rietje. Kan ik dit? Op de meidenavond had ik een grote mond, maar nu ik zo voor de meiden sta ben ik bang. Bang en onzeker. Maar ik geef niet op. Ik probeer mijn rol te passen als de lange handschoenen die ik aanheb. Mijn onzekerheid krijgt bijna de overhand. Beide dames hebben een diepe fantasie over deze avond. Te soft en ze zijn teleurgesteld. Als ze het stopwoord gebruiken ook.

Bdsm komt in vele vormen en wensen. Beide dames, beide dominant in het dagelijks leven hebben een diepgewortelde fantasie tot onderdanigheid. Pijn is vanavond niet de hoofdzaak. Daarom moet ik de brunette aan mijn linkerhand als eerste aanpakken. Een vrouw die het waagt lingerie van meer dan tweehonderd euro aan te trekken op een avond als deze is een ondermijning voor mijn autoriteit. ‘Hoe zal ik jou eens noemen?’ Mijn stem klinkt zoet doch doorspekt met dreiging.

De vrouw in de roestbruine lingerie slaat haar ogen op. ‘Ik wilde je Eén noemen maar omdat je me al meteen teleurstelt zal ik je maar Halfje dopen.’ De brunette doet haar mond open om wat te zeggen. Een opgetrokken wenkbrauw van mij legt haar het zwijgen op. In mijn rol komend stap ik een volgend rondje langs Halfje en haar metgezel. Het gladde latex van mijn handschoen glijdt door de halzen van de dames. Ik hurk achter de tweede sub. Ik kan het nu niet toegeven natuurlijk maar haar aanblik doet echt wel wat met me. Asblonde haren waaieren over een witte blouse, geruit plooirokje en witte kniekousen gecomplimenteerd met rode Allstars.‘ Dan zal ik jou maar Eén noemen? Je bent tweede keus voor die naam. Snap je dat?’ Zwijgend knikt Eén.

Ploppend gaat de kurk van de fles. Mijn twee subjes mogen ernaar kijken. ‘De dame heeft haar zoete vocht nog niet gespoten. Pas dan is de avond voorbij.’ Met een glas bubbels ga ik in de enige zetel die de kamer rijk is zitten. Met het zweepje, dat vooral een rol als aanwijsstok heeft, wenk ik de dames dichterbij. Met kleine nipjes ledig ik mijn glas, terwijl de twee subs het latex van mijn voeten en benen kussen. Ik wil voelen dat ze me aanbidden. En daarbij mogen ze letterlijk onderaan beginnen. Met een goed begin en shot alcohol achter de kiezen zit ik helemaal in mijn rol. Ik delegeer de dames rechtop. Een grondige inspectie doet ze krimpen. Ik trek de string van Halfje opzij. Moeiteloos glijdt een vinger bij haar naar binnen. Ze zucht als ik mijn hand samentrek. Mijn ogen boren zich in de hare terwijl mijn vinger uit haar glijdt. Haar ogen vasthoudend glijdt dezelfde vinger haar mond in. Halfje sabbelt wat maar geeft weinig actie. ‘Ik had verwacht dat je blijer zou zijn met een geschenk van mij.’ Mijn ogen laten de hare niet los.
‘Sorry meesteres.’

Ik reageer verder niet en ga verder naar Eén. Het puntje van mijn zweep glijdt over haar schouders naar haar borst, langs de knoopjes naar beneden. Een paar zachte tikjes en ze draait zich om. Op mijn aanwijzing bukt ze voorover. ‘Oei’, zeg ik als de witte slip van Eén blootgelegd wordt. De saaie witte stof wordt nog verder ontsierd door pluisjes van het vele wassen. ‘Knielen’, mijn stem klinkt hard in de kleine ruimte. ‘Jullie stellen me teleur’, met afgemeten passen stap ik rondom de twee geknielden. ‘De één spreekt me aan zonder toestemming en met de verkeerde titel, de ander denkt dat ik zit te wachten op zulke vrouwonvriendelijke ballontenten. Jullie mogen me, mits met toestemming aanspreken met: Dame Ik weet nu niet eens waar ik moet beginnen jullie te straffen.’

‘Het spijt ons’, jammert Eén. Een tik van mijn zweep op de billen dirigeert het mikpunt van mijn komende straf vooruit. Met twee vingers trek ik de slip van Eén naar beneden tot haar billen half bloot zijn. Halfje krijgt het dubieuze voorrecht een anaalplug in te smeren met glijmiddel en deze in te brengen met bij Eén. Zonder voorbereiding is de redelijk grote kegel best ongemakkelijk. Zeker als ze als een hondje achter mij aan mag kruipen naar de badkamer. Halfje neemt op mijn aanwijzing plaats in de douchecabine. Als een menselijke X staat ze met armen en benen wijd. Ik draai de kraan open. Het water is koud. En blijft koud. ‘Pas als ik klaargekomen ben gaat die kraan terug dicht.’ Halfje knikt en kruipt zo snel als ze kan op me af. Vol overgave vlindert haar tong over mijn liefdeslipjes. Als een ontluikende bloem openen ze zich, het pareltje bloot gevend.

Halfje heeft het koud. Het water is niet ijskoud maar sluipend koud. ‘Je vriendinnetje heeft het koud, en dat is jouw schuld’, hijg ik over de tong van Eén heen. Als antwoord krijg ik twee vingers tussen mijn lipjes door bij me naar binnen. Dartelend stoeien de vingers binnenin me. Alle spanning die zich al sinds vanmiddag opbouwt zal zich weldra uiten in een orgasme. Als Eén haar ene vinger verandert in een cheeky finger en allebei mijn gaatjes vult val ik bijna omver. Ik bijt mijn tanden bijna stuk maar ik mag niet uit mijn rol vallen als dominante. Ondanks de voorpret overweldigt het orgasme toch nog. De wereld is even wazig maar ik houd me recht. ‘Eén, ga mijn zweep nog even halen wil je?’ Ik hoop dat ze de vibrato in mijn stem niet opmerkt. Ze is in ieder geval zo slim er niks over te zeggen. Met haar blik naar beneden komt ze enkele seconden later terug met mijn gereedschap. Voor Halfje, die intussen staat te rillen moet heel het scenario een eeuwigheid geduurd hebben. De zucht die aan haar ontsnapt als ik de kraan dichtdraai vergeef ik haar, uit angst dat ik te ver gegaan ben. Maar zonder ‘Rood’ het stopwoord kan ik verder gaan. Ook ‘Oranje’ het teken dat ik aan de grens ben is nog niet gevallen.

Beide dames kruipen braaf achter me aan terug naar de slaapkamer. Halfje rilt van top tot teen. ‘Kleed jullie allebei maar uit.’ Voor Halfje maakt het geen verschil. Zo’n touwtje tussen je billen houdt toch niks warm. Beide dames staan nu voor me. Mijn ogen dwalen over hun naakte lijven. Niks geen perfecte filmlijven of een modellenlook. Ongelijke borsten, heupjes met aanpak, putjes, bultjes en hier en daar een vlekje. Hoe ging dat liedje ook alweer? ‘All your perfect imperfections.” Met het puntje van mijn zweep raap ik de witte slip van Eén op. Halfje snapt me direct als ik die voor haar gezicht houd. De tegenzin staat op haar gezicht als ze het onflatteuze ding samen met een al even saaie sportbeha aantrekt. Haar eigen dure string word gebruikt om de handen van Eén vast te binden op haar rug. Voorover gebogen met haar voorhoofd tegen de spiegel staat Eén met haar rug naar ons toe. Ik verkoop het als goede daad maar eigenlijk is het uit medelijden dat ik Halfje de kans geef om op te warmen. Ze mag kleine stroompjes champagne van mijn lijf likken, terwijl mijn handen door haar haren woelen. Ik voel haar tong op mijn borsten, buik en benen door de tweede huid die de latex kleding is heen. Zuchtend van genot laat ik haar een tijdje haar gang gaan, mijn blik op Eén gericht. Als ze beweegt heeft ze een probleem, en dat weet ze.
Als het glas leeg is mag Halfje naar Eén toe kruipen. Gehurkt, met het diamantje van de plug tegen haar voorhoofd likt Halfje Eén achterlangs aan haar lipjes.

‘Enthousiasme is een toverwoord vanavond.’ Eén begint met haar heupen te rollen maar beide vrouwen reageren niet. ‘Horen jullie mij?’ De ene stem klinkt gedempt, de ander doorspekt met opwinding. Halfje laat haar handen over het lichaam van Eén gaan. Over haar benen, strelen de billen en proberen de borsten te bereiken. Eén kreunt en hijgt. Ik kijk toe hoe ze klaarkomt. Beide dames nemen terug plaats voor me, hun gezichten naar de vloer. De billen parmantig omhoog. ‘Wie had er ook alweer gezegd dat je klaar mocht komen?’ De stilte van hun beider ingehouden adem spreekt boekdelen. Ze weten dat ze in de problemen zitten.

Nu zet ik beide dames tegen de spiegel. De slip van Halfje heb ik kapot getrokken. ‘Jullie krijgen een kans om het goed te maken. Gewoon blijven staan. Simpel toch?’ ‘Ja Dame’, klinkt het tweestemmig. Beide vrouwen krijgen een trileitje in. Achterover leunend, mijn benen gespreid, kijk ik met in elke hand een afstandsbediening toe. Ik hoef niet tussen mijn benen te voelen om te weten dat ik weeral goed nat ben. Afwisselend krijgen de dames verschillende programma’s te verduren. Dan weer hard, dan weer zacht. Of snel maar oppervlakkig of juist langzaam maar indrukwekkend. Halfje is als eerste bijna bij een orgasme. Nogal wiedes, die heeft nog geen portie gehad. Maar de vrouwen hebben straf. Ik gun ze geen orgasme. Zo laat ik ze een paar keer bijna hun eindstation bereiken. Als ze het echt niet meer op kunnen houden zet ik de trillertjes uit. Zonder speeltjes in leg ik beide dames op bed. Theatraal schenk ik nog een glaasje voor mezelf in. Ik wil liefde zien. En passie. Ik ben dol op zoenende vrouwen. Maar er is een addertje onder het gras. Jullie mogen niet allebei klaarkomen. Om te zorgen dat er niet gefaket wordt zeg ik niet wat beter voor je is. Wel of niet klaarkomen.’ De twee vrouwen stellen met niet teleur. Halfje ontdoet zich snel van de sportbeha en de kapotte slip. Met uitgestoken tongen zoenen de dames dat het een lieve lust is. Handen glijden overal heen. Er wordt gevingerd, gestreeld, geknepen en gevoeld. Dan weer de één, dan de ander ligt bovenop. Van het kastje pak ik een vibrator en leg deze bij de vrouwen in bed. De trilstaaf wordt tussen beide vrouwen hun warmste plekje ingeklemd. De bewegingen worden sneller, abrupter. Meer ongecontroleerd. Het is Halfje die komt. En eerlijk gezegd ben ik blij voor haar. Al laat ik dat niet merken.

De finale vindt ook plaats in de badkamer. Halfje is de winnaar. Zij mag rechtop lopend meekomen terwijl Eén op haar knieën mij volgt en mijn billen kust. Het kettinkje dat ik vasthoud eindigt in twee tepelklemmen. Mijn zweepje tikt een paar keer plagerig tegen de harde knopjes als ik haar neerzet zijdelings van ons. Wijdbeens leun ik achterover naast Eén, mijn zweepje trekt aan de klemmen. De blosjes op haar wangen verraden dat ze geniet van het ongemak. Halfje zit ter hoogte van mijn enkels, nog op haar knieën, het bovenlijf verticaal. Twee vingers, glad door het latex glijden in en uit me, tot ik echt heel nat ben. Met halfopen ogen kijk ik naar de borstjes van Eén en fantaseer over haar kale lipjes op mijn gezicht. Drukkend op mijn g-spot ga ik voor mijn tweede orgasme. Het is zo mogelijk nog heftiger dan het eerste. Mezelf verliezende spuit ik Eén gillend onder. Mijn squirtvocht plakt in haar haren, doet haar mooie borstjes glimmen en valt als een waterval over haar lijf naar beneden. De dame heeft gespoten. Niet de champagne maar ik. De douche gaat terug aan, warm dit keer. Mijn twee beste vriendinnen kleden me uit. Mijn knieën knikken nog een hele symfonie zowat, als we met zijn drieën onder de douche gaan staan. Ze hebben genoten en willen snel een herhaling. Maar eerst, nu we weer elkaars gelijken zijn heb ik nog wat goed te maken grijnzen ze…

Was getekend, Lidnaë

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Lidnaë 07 jan 2022
  2. Frank de Lange 16 jun 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *