— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De B-weg

We hadden om 23.30 uur afgesproken na onze late dienst. Het was rustig op mijn werk, af en toe stuurde ik een appje. Ik had nog een paar leuke spannende foto’s opgeslagen. Die stuurde ik op om te teasen.

“Mart? “Stuurde ik
“Tess!”
“Ik heb zin in je, het is al veel te lang geleden “.
“Tess Liefje, ik ga het zooo goed maken, nog 2 uurtjes.”

Ik rende bijna naar de kleedkamer, snel omkleden en wegwezen. Ik reed naar het tankstation en wachtte 5 minuten. Ik ben altijd eerder, daar kwam hij. Mijn hart maakt altijd een sprongetje als ik hem zie.

Hij stapt in geeft me een kus en zegt: “He lekker ding.“ Ik grijns en zeg: “Hoi.” Ik
start de auto en rij richting de B-weg. Halverwege pakt hij mijn knie al vast, maakt zijn riem los en zegt: “Zet hem hier maar.”

Ik stop de auto, krijg nog net de tijd om mijn motor uit te zetten. Voor ik er erg in heb grijpt hij me vast en trekt me zo op zijn schoot. Hij pakt mijn hoofd en zoent me, onze tongen vinden elkaar en we gaan volledig in elkaar op. Hij trekt mijn staartje uit mijn haar, helpt me uit mijn jas, en pakt me stevig vast. Hij zoent mijn nek en weer terug naar mijn mond. Ik voel zijn groeiende erectie tegen mijn kruis drukken.

Ik kijk hem aan en zeg: “Achterbank”. Ik klauter over de stoel naar achter, trek mijn schoenen en broek uit en ga uitdagend zitten.

“Kom je niet?”

“Nee ik wil even zo van je genieten!”

Ik steek uitdagend een vinger in mijn mond, zuig erop en ga ermee richting mijn inmiddels erg natte kutje. Ik streel mezelf zacht, ga langzaam met een vinger naar binnen en blijf hem recht aan kijken.

Mart stapt uit de auto en opent de achterdeur. Hij stapt in en valt aan. Hij duikt tussen mijn benen, trekt ze verder uit elkaar en likt me precies op het goeie plekje. Ik druk mijn bekken omhoog, grijp zijn haar, krom mijn rug. Hij stopt een vinger in mijn kutje en nog een. Hij rekt me op. Zo fijn!

Al snel voel ik een orgasme vanuit mijn tenen opborrelen. Het spoelt over me heen en een heerlijke siddering trekt door mijn lijf. Ik trek zijn hand weg, pak zijn hoofd en zoen hem. Dan knoop ik zijn broek open. Ik ga op hem zitten, zak langzaam over zijn heerlijke erectie en kijk hem recht in zijn ogen aan.

“Jezus Tess wat ben jij toch lekker.”

Hij grijpt mijn heupen en bepaalt het tempo. Draaiend met mijn heupen leun ik wat naar achter, Mart neemt een tepel in zijn mond en bijt er zachtjes op. Een nieuw orgasme dient zich aan, ik kijk bijna verbaasd. Mart lacht. Ik geniet met volle teugen en berijd hem als een volleerde amazone. Zijn ogen verraden een naderend orgasme. Mijn kutje knijpt hard als ik zelf ook kom. Ik kijk Mart recht in zijn ogen. Hij grijpt me steviger vast en gromt.

Ik kruip van hem af ga tegen hem aanzitten, hij streelt mijn hoofd zoent mijn nek. Zo zitten we twintig minuten gezellig te kletsen en te zoenen. Mijn zin is nog niet weg dus ik kijk Mart aan.

“Nee liefje, ik moet gaan.”

Ik trek een pruillipje.

“Je had beloofd dat je het zoooooo goed zou maken.”

“Heb je nog niet genoeg gehad?”

“Nee!”

Ik duik op zijn pik af. Voor hij er erg in heeft neem ik hem in mijn mond en zuig erop. Het werkt: hij word hard.

“Zie je wel!”

“Nou kun je het krijgen, Tess!”

Hij pakt mijn benen, geeft me een zetje en ik val achterover. Hij gaat op zijn knieën zitten, trekt mijn kont wat omhoog, zet zijn eikel tegen mijn natte kutje en duwt hem in in één keer diep naar binnen. Hij stoot tergend langzaam, weet precies hoe hij me gek moet krijgen. Dan wisselt het tempo af met snelle, harde stoten. Hij pakt mijn hand, plaatst een vinger op mijn klitje terwijl hij doorstoot en zegt me met mezelf te spelen.

We zijn nat van het zweet, mijn mond wordt droog voel het volgende orgasme opkomen. Voor ik er erg in heb raast het door me heen. Mart stoot gewoon door. Kronkelend lig ik onder hem, duw mijn bekken omhoog, stoot met mijn hoofd tegen de deur. Ik geef er niets om. Het zweet druppelt van ons af.

Ondertussen val ik van het ene in het andere orgasme. Dit kan niet, ik schreeuw het uit. Net als ik denk dat het echt afgelopen is, grijpt hij me stevig vast. Hij stoot nog twee keer en komt dan klaar.

Wow. Dat mag hij vaker doen.

We zitten nog even lekker tegen elkaar aan uit te hijgen. Dan kleden we ons aan. Alle ramen zijn zwaar beslagen, mijn hele auto ruikt naar de seks. Ik klauter terug naar voren, probeer mijn haar nog wat te fatsoeneren wat hopeloos mislukt. Ik stap uit om de deur open te maken (kinderslot) en zie een politieauto staan. Een agent stapt uit, komt naar me toe en vraagt of ik alleen ben. Hij schijnt met een lamp naar binnen, ziet Mart. Die zwaait naar de agent en zegt vrolijk gedag. De agent grijnst.

“We gingen net weg”, zeg ik.

Mart plast bijna in zijn broek terwijl de agent wegloopt.

“Die heeft vast iets leuks met zijn collega’s te bespreken.”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *