— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Triootje in de file

Mijn naam is Danielle. Ik ben vrachtwagenchauffeur. Geen typische job voor een vrouw van 27. I know. Get over it people. 😉

Vorige zomer stond ik op weg naar Zuid-Frankrijk langs Route du Soleil met mijn truck, een Man TGX, vast in de file. Het was warm in de cockpit. Ik had de raampjes opengezet, maar dat hielp niet tegen de zuiderse hitte. Mijn hemdje hing open en ik droeg zoals gewoonlijk verder enkel een slipje. Heel zelden woei een bijna onmerkbaar briesje door de cabine.

Ik verveelde me, maar had me al neergelegd bij de verkeershinder en probeerde er het beste van te maken. Dus ik had één van mijn favoriete hete podcasts opgezet, zachtjes zodat niemand anders het zou horen. De podcast gaat over een triootje en het duurde niet lang of ik had zin. Mijn ene been lag loom op het dashboard en ik streelde wat langs mijn dij, in de veronderstelling dat niemand me zag. De vertelstem leidde me naar een appartementje in New York waar een koppel een onverwachte gast over de vloer krijgt.

Maar net toen ik bijna vergeten was dat ik in een vrachtwagen zat, schoof de file op en moest ik gas geven. Na tien meter stonden we weer stil.

Er was een rode Mercedes-bestelwagen naast me komen staan. Vanuit de hoogte van mijn vrachtwagen heb ik een duidelijk zicht op het interieur van personenwagens, dus ik kon ook nu zien wat er zich daar afspeelde. Een man had plaats aan het stuur en een vrouw op de passagierszetel. De vrouw zat met haar benen wijd, haar rokje tot boven de heupen. En de rechterhand van de man bewoog heen en weer in haar slipje. De vingers van de vrouw klemden over de rand van het open raam in het portier. Ik zag hoe haar been af en toe schokte. Ze drukte zich fel in haar zetel en bracht soms gesmoorde kreuntjes uit, behoed voor mogelijk toehoorders. Ik kon zelfs subtiel het sappig geluidje horen dat ontstond op het ritme van zijn vaardig werk. Ze hadden meteen mijn aandacht.

Ik bracht ook een hand tussen mijn benen en beeldde me in dat het zijn hand was. Mijn slipje was klam, mijn schaamlippen gezwollen. Ik streelde mezelf terwijl ik hen gadesloeg. Even kon ik zijn tempo nadoen, maar toen schoven de auto’s voor ons op en moest ik volgen.

De rode camionette bleef staan. Ik wist natuurlijk wel waarom en glimlachte. Ik zag in mijn zijspiegel hoe de vrouw extatisch naar boven keek en op haar lip beet. Maar toen de wagen achter hen toeterde, gaf de man haar een innige, korte kus, likte zijn vingers af en reed langzaam terug naar de plek naast me. Ik zag dat ze in dat korte stukje haar slipje had uitgedaan, zelf het werk van hem had overgenomen met haar rechterhand en hem nu ook bediende met haar andere hand.

Ze boog zich vervolgens naar zijn schoot zodat ik haar naakte kont ongegeneerd naar me toe zag golven. Ik strekte mijn benen en verwende mezelf. Mijn linkerhand masseerde mijn borst. Het hoofd van de vrouw ging traag op en neer. Ze waanden zich ongezien. Hij slaakte soms een onderdrukte grom, maar hield de handen op het stuur, want de rij in hun baanvak ging gestaag vooruit. Tot mijn teleurstelling deed de wagen waarachter ik stond dit niet en verloor ik hen uit het oog. In de achteruitkijkspiegel van de auto voor me ontmoette mijn blik onverwacht de blik een andere man. Ik sloot dan maar enkele knoopjes van mijn hemd.

De file loste langzaam op, nog voor ik mezelf tot een hoogtepunt kon brengen. Opgewonden door de situatie nam ik me voor om me bij het volgende tankstation even terug te trekken op de parking, gordijntjes gesloten.

Toen ik een halve kilometer later dus langs de geparkeerde auto’s naar de plek voor vrachtwagens reeds, zag ik tot mijn verrukking de rode Mercedes staan. Tegen de wand stonden de twee intens te zoenen.

Eens geparkeerd wilde ik de ramen verduisteren, maar toen ontwaarde ik hen weer. Ze staken het pleintje over naar een weide die enkele meters lager lag dan het domein van het tankstation. Vanuit mijn cockpit had ik weerom een bevoorrechte plaats als toeschouwer.

Het moest snel gaan. Hij deed meteen zijn broek open en zij droeg nog steeds haar slipje niet. Ze zette zich op haar knieën in het gras. Ze deden een driftig vluggertje. Het maakte me geil. Ik kwam in een heerlijke masturbatie-roes en hield hen strak in de gaten. Mijn adem werd zwaar. Ik kreunde, sloot mijn ogen, vergat hen en met mijn ene voet op de deur en de andere op het handschoenenkastje leidde ik mezelf naar een hoogtepunt.

Maar nog voor dat lukte werd er op het portier geklopt.

Verbaast knoopte ik snel mijn hemdje toe, schoof mijn onderbroekje wat beter en keek uit het raam.

‘Jij spreek Nederlands?’, vroeg de vrouw uit de rode Mercedes. Het koppel stond beneden aan mijn vrachtwagen.

‘Euhm, ja’, antwoordde ik. Ze hadden mijn nummerplaat juist begrepen.

‘Kom eens mee.’, gebood ze me.

‘Waarom?’

‘We willen je graag iets tonen.’

‘Wat dan?’

‘Heb je ons gezien in de weide?’

Ik voelde schaamrood in mijn nek gloeien en zocht naar een antwoord.

‘Euhm, ja’, zei ik eerlijk, waarvan ik meteen spijt had.

‘Vond je het leuk?’

Ik zweeg.

‘Ok goed’, zei ze beslist, ‘ik denk wel dat je het leuk vond. En als dat zo is, kom dan maar naar die rode Mercedes daar. Ze wees naar de auto die ik maar al te goed kende.

De twee liepen weg. Ik bleef achter, verbouwereerd, met een nat slipje, wat verward en met een ongeduldig gevoel in mijn onderbuik. In de zijspiegel zag ik hen naar hun wagen stappen. Hij zei iets waarom ze moest lachen. En alsof ze wisten dat ik hen nog kon zien, zette de vrouw zich tegen de motorkap toen ze aankwamen, trok hem tegen zich aan en geilde hem helemaal op. Het raakte weer een gevoelige snaar bij me. Ik dacht dat ik er klaar mee was, maar was dat duidelijk niet. Er zinderde iets tussen mijn benen en terwijl ik zijn hand naar haar borsten zag gaan, streelde ik over de mijne.

Ik trok mijn stoute schoenen en mijn short aan en sprong op het asfalt, sloeg de deur dicht en sloot af. Toen ik op hen afstapte, had ik vreemd genoeg de aandrang om hen een lesje te leren. Ik weet niet van waar die gedachte kwam, maar ik voelde me sterk. Er speelde spanning in mijn borst. Ik merkte hoe mijn tepels tegen mijn halfopen hemdje streken. Ze stonden hard. Die gedachte maakte me zelfverzekerd. Tussen mijn benen was het alsof mijn schaamlipjes bij elke stap langs elkaar schoven, het voelde warm en soepel. Van over de schouder van de man zag de vrouw me naderen. Ze bracht haar ene hand onder zijn hemd en haar andere naar tussen zijn benen terwijl ze in zijn nek beet.

Toen ik vlakbij was, zei ze me, nog voor ik hoefde te beslissen wat te doen, om via de achterdeuren in ‘onze rode road hunter’ binnen te gaan. Die vrouw wist hoe ze mensen moest aansturen. Mij goed, want ik ben daar geen heldin in. Ik deed wat ze vroeg. De aanblik van de binnenkant verraste me. Op de bodem lag een knusse matras en kussens. Er brandde een flauw lampje in de rechterhoek. Het vale licht viel op een hippie-achtige inkleding. Het rook er aangenaam kruidig. Het stelde me gerust. Ik deed de deur toe. Mijn schoenen liet ik buiten.

Ik ben geen initiatiefnemer maar eens ik me voor iets engageer ga ik er voor. Dus ik kleedde me gewoon helemaal uit. Er hing een kleine spiegel aan de wand waarin ik de glooiing van mijn heupen zag in het schaarse licht. De wagen bewoog subtiel heen en weer, aangedreven door wat de twee op de motorkap uitvoerden. Ik hoorde gedempte kreuntjes. Mijn zintuigen stonden op scherp. Ik streelde mijn nek en mijn borsten, bracht mijn vingers tussen mijn schaamlippen, likte ze af en maakte mezelf nog natter met mijn eigen speeksel. Het geluid van buiten en het tempo van het schudden van de wagen nam toe. Hoewel het gewaagd aanvoelde, speelde ik met mezelf. De auto stopte met schudden. Ik hoorde haar lachen. Voetstappen gingen langsheen de wagen naar de deur. Er snelde een schokje van opwinding door me heen toen ik het slot hoorde opengaan.

De man opende, liet de vrouw binnen, klauterde haar achterna en sloot de deuren. Er werd niets gezegd. Ze vonden het blijkbaar niet raar dat ik daar helemaal naakt lag. In zijn blik die over mijn lichaam ging las ik begeerte. Zij trok zijn hemd uit, likte zijn tepels en duwde hem naast mij op zijn rug. Hij keek me aan maar maakte geen aanstalten om me te benaderen. Ze knoopte zijn jeans los, trok die uit en begon hem te pijpen terwijl hij me bleef aankijken. Er klonken gulzige lik- en zuiggeluidjes. De twee genoten van elkaar en lieten mij de vrijheid om te laten en doen wat ik zelf wilde. Daarom besloot ik haar te helpen. Ik kleedde haar eerst uit, zodat we alle drie naakt waren. Even leken we een kussend spiegelbeeld, één hand op elkaars borst, één hand tussen elkaars benen, beiden benieuwd hoe nat de ander was. Heel nat.

We balsemden zijn harde lul met ons eigen vocht en zetten daarna de pijpbeurt verder waarbij onze tongen elkaar vonden. Dan ging ze op haar rug liggen. Hij kwam recht en leidde me over haar, zodat ik op mijn knieën met mijn benen open over haar gezicht zat, mijn hoofd tussen haar benen. Zij likte me en ik haar. Dit had ik nog nooit gedaan. Zij duidelijk wel. De sterretjes dreven voor mijn ogen. Ze wist hoe ze een andere vrouw moest plezieren.

Ik hoorde dat de man achter me een condoom uit een pakje haalde. Wat later streelde hij met het topje van zijn lul tussen mijn schaamlippen zonder dat hij dieper ging. Hij gleed op en neer, streelde mijn onderrug. Het opgehitst gehijg van twee in plaats van één bedpartner bracht me in vervoering. Dit was mijn eerste trio.

“Wat ben jij een geil chauffeurtje.”, hoorde ik haar na een poosje zeggen. “Wil je zijn dick eens in je voelen?”

Ja dat wilde ik, maar wist niet hoe het te zeggen. Als antwoord schoof ik mijn vingers op en neer in haar, waardoor ze kreunde: “O ja, sneller.” Ik vingerde en likte energieker. Ze was drijfnat.

Zijn lul lag rechtop tussen mijn billen en schoof op en neer waardoor mijn vocht zich verspreidde over mijn kont. Ik voelde me open en heet en wilde hem in me. Hij nam mijn borsten vast. Haar handen grepen rond mijn heupen.

Het gekreun van de vrouw gaf aan dat ze een hoogtepunt naderde. Ze bleef me bevelen: “sneller”. Ook mijn orgasme zat niet ver. Haar tong trilde over mijn klitje terwijl ik de schacht van zijn penis tussen mijn schaamlippen voelde drukken. Ze bracht haar handen langs mijn billen naar zijn lul en richtte die op mij. Haar gekreun zwol aan. En toen het losbrak in een ontlading, trok ze zijn heupen stevig naar zich toe, waardoor hij me penetreerde. Ik wist niet waar ik het had. Haar tong over mijn clitoris en zijn harde lul in me deden me roepen. Hij kwam in en uit me, geleid door haar handen op zijn bovenbenen. “Dat vind je lekker hé?”, hoorde ik haar zeggen.

Buitenstaanders op de parking hoorden me ‘ooo ja’ schreeuwen toen een orgasme me overviel. Als ik er nu aan terugdenk ben ik een tikkeltje beschaamd. Maar nog steeds windt het me op als ik herinner hoe ze ‘geil chauffeurtje’ tegen me zei.

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Bram 29 sep 2021
  2. Bram 30 sep 2021
  3. Raspoes58 19 feb 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *