— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De student

De eerste indruk was goed. Ik wist alleen dat hij Spanjaard was, wat ik al een pluspunt vond. Hij was niet heel veel langer dan ik, had een grove baard en snor en ik zag in een oogopslag dat hij behaard was en mooie ogen had. Hij lachte lief. Ook bleek hij hoffelijk te zijn naar mijn moeder en tante en ook naar mij. Als hij potentieel datemateriaal was, had hij zeker alle punten verdiend.

Die dag kletsten we over de meest uiteenlopende onderwerpen. We tastten elkaar af. Het was een gezellige, zonnige dag en we bleken raakvlakken te hebben.
‘The other students and I are going out tonight, do you want to join?’ vroeg hij. Ik checkte met mijn tante of ik kon blijven slapen. Dat kon. Die avond hebben we op de bank knus onder een deken naar een film gekeken. Hij probeerde steeds mijn hand vast te houden. Na een afschuwelijke relatie en jaren vrijgezel te zijn geweest vond ik zelfs dit spannend. Maar het was fijn toen zijn vingers zich met die van mij verstrengelden.

Het was tijd om uit te gaan. Met een groepje van zes, inclusief hij en ik, gingen we op pad. Het eerste adres was een latin club. Met verschrikkelijke onritmische muziek. Hij bleek geen salsadanser te zijn, waar ik hem mee pestte, want hij was immers een volbloed Spanjaard. Hij kon erom lachen. We besloten al snel ons heil ergens anders te zoeken en belandden in een gewone club.

Al snel werd het erg gezellig. Na een paar biertjes kwam ook hij los en danste we met elkaar. Ik was blij met deze spontane avond, ik voelde me goed en ging los op de muziek. We hadden lol met elkaar. En met hem werd het steeds intiemer. We dansten tegen elkaar aan. Ik liet me meeslepen door de melodieën, voelde de beats door mijn lichaam dreunen, voelde me vrij en energiek.

Hij probeerde me te zoenen. Maar ik hield het tegen. Ik wilde dansen. Dit vrije gevoel nog lang niet loslaten, er niet uit raken door een zoen. Hij probeerde het een paar keer. Ik vond het al erotisch om dicht tegen hem aan te bewegen. Om mijn voorhoofd tegen zijn voorhoofd te voelen. Mijn armen om zijn nek, zijn handen op mijn heupen. Onze neuzen die elkaar licht raakten. We vormden een cocon van energie.

Als laatste bleven wij nog over. De andere studenten gingen naar huis. Uiteindelijk besloten wij ook te gaan. Aanvankelijk opzoek naar een andere club, maar we liepen later rustig naar mijn tantes huis. Hij hield mijn hand vast. We kletsten wat, keken naar de sterren, genoten van de nacht. En opeens werd ik nerveus. Een logische volgende stap zou zijn om te zoenen. Hij had het immers al in de club geprobeerd. En straks wilde hij meer…

Ik uitte mijn zorgen. Ik was niet zomaar iemand die met iedereen een relatie kan aangaan, ik kom uit een kloterelatie, ik ben hard aan mezelf aan het werken, ik- Maar hij hield me staande. En snoerde mijn mond met een kus… Warm en zacht, verlangend en gepassioneerd. Seconden lang bleef ik als bevroren staan, zijn lippen op mijn mond, mijn gedachtestroom stond stil. Maar zodra er weer beweging in mijn lichaam kwam liet ik mijn handen over zijn jas glijden.

Zijn omarming werd inniger. De kus dieper. Ik was verloren. Hij drukte zijn lichaam tegen dat van mij. Ik omhelsde hem en drukte mijn lippen hongerig op zijn mond. Zijn tong gleed soepel in mijn mond, hij draaide speelse lome rondjes om mijn tong en de buitenwereld viel weg. Ik snoof zijn geur op, ademde zijn adem in, proefde zijn mond. Ik voelde zijn hardheid tegen mijn schaambot drukken en kwam terug op aarde. Ik keek hem aan. Hij glimlachte. En we begonnen opnieuw.

Tijdens de laatste meters tot mijn tantes huis zei ik stellig dat ik geen seks met hem zou hebben. Het was verdomme de eerste nacht, ik kende hem nog maar een dag. En het was het huis van mijn tante. Hij verzekerde me dat het niet erg was. Mijn gedachten schoten alle kanten op. Vooral naar hem en de erectie die hij in zijn broek had. Ik veranderde van mening, ja ik wilde met hem naar bed, maar alleen met condoom. Hij wilde duidelijk met me naar bed. Even twijfelde ik. Maar met de gedachte aan seks met hem was het al gebeurd. Binnen in de hal kuste hij me weer en ik wilde meer. Veel meer.

We liepen zo stil mogelijk de trap op naar zijn kamer. Zoenend deden we zijn kamerdeur dicht. Ik kon niet wachten om te zien of hij echt zo behaard was als ik dacht. Hij ging op zijn bed zitten en trok mij naar hem toe. Met mijn benen aan weerszijden van hem zat ik op hem. We tongde elkaar geil. Ik sjorde aan zijn broek die hij naar beneden deed. Zijn stijve drukte warm door de stof van zijn boxer tegen mijn poes. Ik voelde met mijn vingers. Terwijl hij zijn bovenkleding uit deed leunde ik naar achteren. Wild van nieuwsgierigheid en verlangen keek ik naar hem. Hoe hij zich uitkleedde. Ik zag haar op zijn buik, haar op zijn getrainde borst, okselhaar.

Hij gooide zijn trui op de grond en keek lachend naar me. Mijn gezicht sprak waarschijnlijk boekdelen. Ik liet mijn vingers over zijn lichaam gaan, betastte zijn borst en schouders, betastte zijn onderarmen, zijn bovenbenen en buik, betaste zijn lichaamshaar. En werd bloedgeil. Onverwachts zoende hij me weer en trok me tegen hem aan. Ik kuste hem overal en ging toen staan en draaide me om. Met mijn rug naar hem toe schoof ik mijn rokje naar beneden. Mijn blote benen tegen elkaar gedrukt zodat hij een goed zicht had op mijn billen. Ik kleedde me verleidelijk uit tot mijn onderbroek en bh en we gingen in bed liggen.

Hij kroop op me. Deed zijn boxer uit. Zijn grote dikke besneden lul sprong naar voren, een druppeltje vocht parelde op zijn eikel wat ik met mijn vingers uitsmeerde. Ik spuugde op mijn hand en trok hem af, hij deed mijn bh uit. En hij zoende me weer heerlijk. Hij zoende mijn wang, beet in mijn wang en het wond me enorm op. Ik omhelsde hem, sloeg mijn benen om zijn hete lichaam, voelde hoe zijn nog hetere lul tegen mijn slipje drukte. Zijn hand vond mijn slipje ook en hij schoof het opzij. Mijn adem stokte. Ik voelde me opeens erg naakt. Hij merkte het op en keek me aan.

‘Are you alright?’ Ik knikte. Met een rustgevende en verlangende blik in zijn ogen verkende hij mijn natte kutje en ik liet me gaan. Het was zo lekker… Hij begon me te vingeren. Eerst voorzichtig, maar toen ik zelf opgewonden mijn klitje betastte ging hij dieper en sneller. Hij ging verder met zoenen, mijn wang, mond, hals, borsten. Ik kronkelde begerig onder hem, duwde mijn borstkas omhoog, liet hem mijn tepels liefkozen met zijn lippen, zijn tong, zijn tanden. Maar ik wilde zijn lul.

Terwijl ik doorging met het vingeren van mijn klit, pakte ik met mijn andere hand zijn lul en leidde hem naar mijn verlangende poes. Hij duwde zijn eikel tegen mijn hete natte opening. Net als met het vingeren begon hij voorzichtig. Maar toen hij door wilde drukken lukte het niet. Hij was groot! Ik trok mijn knieën op, liet een been zakken, liet mijn andere been zakken en trok mijn knieën weer op, het hielp niet. Hij begon rustig te stoten en ik merkte dat hij steeds iets dieper bij me binnendrong. Terwijl hij zag hoe ik met mezelf speelde, uiting gaf aan mijn genot. Ik zag aan hem dat hij er geil van werd. En zonder waarschuwing gleed hij in me.

Ik werd gekmakend gevuld, hapte naar adem terwijl ik in zijn ogen keek. Hij greep mijn haar en trok mijn hoofd achterover in het kussen. Drukte zijn lippen op mijn mond om een mogelijke kreun te smoren. Mijn gespannen benen sloeg ik om zijn lichaam. Terwijl hij me gekmakend neukte en ik mijzelf naar een hoogtepunt vingerde. Hij liet mijn haren los en kwam wat omhoog om te zien hoe hij me neukte. Ik hijgde zwaar, voelde hoe de spanning zich in mij opbouwde. Zijn rustige maar vurige cadans strookte niet met de storm die in mij woedde. De stroom tintelende energie wat vanuit mijn tenen kwam en zich samenbalde in mijn onderlijf. En ik kwam. Trillend. Hijgend. Zacht kreunend. Zijn lichaam krachtig tussen mijn benen geklemd.

Langzaam kwam ik weer terug op aarde. Hij was nu helemaal opgegeild. Ik ging on top en liet mijn poes weer helemaal opvullen. Bewoog mijn onderlichaam ritmisch, sensueel, op en neer, heen en weer en kon niet van mijn klitje afblijven. Hij masseerde mijn borsten, pakte mijn handen vast en liet me mijn gang gaan. Hij gaf zich over, keek naar me of deed genietend zijn ogen dicht. Ik streelde zijn lichaamshaar, streelde zijn baard, tongde hem. Tot ik het niet meer uithield en mijn bovenlichaam op zijn lichaam liet rusten. Ik liet me neuken. Vingerde mijn klit. Hij ademde zwaar, beet in mijn nek, hield mijn billen in een stevige greep. En ik kwam weer. Hijgend en kreunend in zijn oor.

Langzaam ging ik van hem af. Ik positioneerde me in 69 terwijl ik on top was zodat ik zijn lul helemaal in mijn keel kon laten glijden. Hij speelde met mijn poesje en maakte het moeilijk me te concentreren. Maar ik ging door. Speelde met zijn ballen, trok hem af, pijpte hem met veel en dik speeksel. Hij trok me van hem af en ging voor me staan. Ik nam met mijn mond zijn ballen onder handen terwijl hij zich aftrok. Hij keek naar me. En greep opeens mijn haren vast en neukte mijn mond. Met moeite keek ik naar hem op. Met zijn hoofd in zijn nek kwam hij klaar. Hij kreunde ingehouden. Zijn hete zaad schoot met stralen tegen mijn gehemelte en over mijn tong.

Ik stond op om mijn onderbroek weer aan te trekken. Het was ijskoud in zijn kamer, dus kroop ik snel weer naast hem in bed om warm te worden. Maar hij stond ook op. Ik kon naar zijn lekkere billen kijken. In zijn boxer deed hij het licht uit en kwam naast me liggen. Toen onze ogen waren gewend aan het donker vond ik dat ik eigenlijk in mijn eigen bed moest gaan slapen. Maar hij trok me tegen hem aan en kuste me.
‘Stay with me tonight.’

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *