— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vrijwilliger op een festival Deel 2

Het was inmiddels een paar weken na het festival. Daan en ik hadden het allebei druk gehad, maar waren in contact gebleven. Eigenlijk tot mijn verbazing, ik had gedacht dat het bij die ene nacht zou blijven. Maar daar zat ik nu, in de trein op weg naar hem. Met een glimlach dacht ik terug aan hoe we na die nacht nog een stuk in dezelfde trein hadden gezeten, op weg naar huis. Hij lag tegenover mij te slapen, met meerdere duidelijke zuigzoenen in zijn nek. Daar voelde ik een gek soort trots om.

Nu stond hij op mij te wachten op het station. We zagen er allebei een stuk beter uit dan die eerste keer op het festival, waar we allebei moe en ongewassen waren. Ik had een zomerse rok aan met een tanktop en hij een zwarte korte broek met een zwart T-shirt. Zijn blauwe ogen en blonde haar kwamen daar goed bij uit.

Het was toch even ongemakkelijk om elkaar weer te zien. Maar toen we eenmaal een beetje weg waren uit de drukte en het gesprek op gang kwam, was het al gauw weer goed. We liepen doelloos door het park heen terwijl we spraken over ons werk en de plaatsen waar we gewoond hadden. We hadden niet echt plannen gemaakt voor de dag, misschien omdat we stiekem wisten dat we alleen wilden afmaken waar we aan waren begonnen. We besloten even langs de winkel te gaan om nog wat te drinken te halen, Daan had al gezorgd voor wat te eten bij hem thuis. Het was niet eens een vraag meer, we wisten allebei dat ik niet helemaal deze kant op was gekomen om vervolgens alleen een rondje in het park te lopen. Met de fles wijn liepen we het flatgebouw in waar hij woonde. Hij was net verhuisd en dus was het appartement nog vrij leeg. Er stond een bank en een tafeltje, twee stoelen op het balkon en een heleboel dozen. “Ik hoop dat je ook een bed hebt, of slaap je op de bank?”, vroeg ik met een lichte toon van sarcasme. Hij lachte, “dat is wel heel direct, ja ik heb een bed, dat staat in de slaapkamer, wil je die ook zien?”. Zijn ogen stonden alweer net zo ondeugend als die avond dat we elkaar ontmoet hadden. Ik grijnsde; “eerst een glas wijn?”. Ik zag dat hij verbaasd was dat ik niet direct zijn aanbod had aangenomen, maar ik besloot er nog even wat spanning in te houden. Al had ik ook moeite om mij in te houden. Met ons glas wijn gingen we op het balkon zitten. We kletsten nog wat meer, maar dit keer werden er steeds meer meningvolle blikken gedeeld en werd er steeds meer geflirt. Ik begon mij te storen aan het tafeltje dat tussen onze stoelen in stond, maar wist ook niet zo gauw wat ik er aan kon doen. Tot hij opstond om onze glazen bij te vullen. Ik pakte zijn hand vast terwijl hij langs me wilde lopen en keek hem betekenisvol aan. Ik voelde mijn tepels al door mijn shirt heen drukken en had zo het vermoeden dat hem dit niet kon ontgaan. Hij zette de glazen terug op de tafel en grijnsde. Hij boog gevaarlijk over mij heen; “die wijn kan wel even wachten toch?”. Ik grijnsde terug en voelde mijn hart tekeer gaan, “Ja die kan wel wachten”, antwoordde ik schor. Ik had zijn lippen gemist, en een stuk minder vermoeid dan de vorige keer, smaakten ze nog beter. Zijn krullen roken nog heerlijk naar shampoo en zijn handen zochten al een weg over mijn benen onder mijn rok. “Hoe fijn ik het ook vind om je te zoenen, dit is niet de meest comfortabele positie”, mompelde hij, nog half tegen mijn lippen aan. Ik glimlachte, “Ga je me nu dan eindelijk die geheimzinnige slaapkamer laten zien?”. Hij lachte en trok mij overeind, hij zei nog dat ik er maar niet te veel van moest verwachten, dat het echt niet zo mysterieus was. Daar had hij gelijk in. Het was letterlijk alleen een opgemaakt bed met een nachtkastje ernaast. Maar dat was dan ook het enige dat we nodig hadden.

Hij sloeg zijn armen om mij heen, tilde me op en zette me op het bed neer; “mijn god wat zie jij er lekker uit”. Ik voelde mezelf rood worden en nat en sloeg mijn armen om zijn hals, “jij mag er ook wel wezen”. Lachend zoende hij me weer en iets wat onhandig ging ik op mijn knieën en trok hem verder het bed op. Ineens voelde ik hoe sterk mijn verlangen naar hem was. Ik trok zijn shirt uit en begon hem overal in zijn nek te zoenen. Hij had al gauw mijn beha onder mijn shirt gevonden, ik had dit keer een dun kanten beha aan en dus kon hij gemakkelijk door het kant heen mijn tepels vinden. Hij keek mij met een geile blik aan en ik trok mijn shirt uit zodat hij ook kon zien hoe goed het blauwe kant er uit zag op mijn lichaam. Hij was duidelijk niet teleurgesteld. Hij duwde mij achterover het bed op en trok mijn rok uit, waar ik een matchende string onder aan had. “Mijn god, wat ben je geil”, mompelde hij.

Ik voelde mijzelf nog natter worden en wilde hem weer dicht bij mij hebben. Maar hij liet mij op het bed liggen en trok ongeduldig zijn broek uit. Vervolgens kroop hij weer over mij heen. “Hey”, zei ik zwoel, en opnieuw kwam dat ondeugende lachje met kuiltjes in zijn wangen, “hey”. We zoende weer hevig en zijn hand zocht een weg onder mijn string. Hij vond mijn gevoelige knopje en draaide er zacht overheen. Ik kreunde en verheugde mij op wat nog komen zou. Hij stak een vinger in mij en al gauw een tweede. “Mijn god wat ben je lekker nat”. Ik kreunde instemmend, zijn lippen kusten mijn nek, mijn oor, terwijl zijn vingers ritmisch in en uit gleden. Mijn lichaam begon als vanzelf ritmisch terug te bewegen. Zijn duim draaide nog slome rondjes op mijn clitje en dit bracht mij gevaarlijk dichtbij mijn orgasme. Kreunend hield ik mij aan hem vast, trok hopeloos aan zijn krullen en klauwde aan zijn rug. Ineens trok hij zich volledig terug en toen ik mijn ogen open deed keek hij mij grijnzend aan; “nog niet meisje”. Ik beet op mijn lip en keek naar zijn prachtige stijve pik, die nog gevangen was in zijn boxer.

“Ik moest jou nog bedanken”, zei ik met een ondeugende grijns. Hij lachte en kroop van het bed af. “Dat klopt”. Hij trok zijn boxer naar beneden terwijl ik ook van het bed af stapte en naar hem toe kwam. Opnieuw zoenden we intens, tot ik hem op het bed duwde en tussen zijn benen knielde. Ik bekeek zijn prachtige pik en begon toen eerst zijn ballen te kussen en likken. Ik hoorde zijn goedkeurende kreunen en ik voelde mij aangemoedigd. Ik pakte zijn pik vast en begon ook die te likken en kussen, ik keek even omhoog en kon zien hoe hij het hele schouwspel aan het bekijken was. Vervolgens nam ik zijn hele pik in mijn mond en begon hem uitgebreid te pijpen. Ik hoorde hem zwaar hijgen en af en toe moedigde hij mij aan met; “jeez wat ben je lekker”, “goed zo meisje” en andere geile woorden. Tot ik ineens zijn handen op mijn schouders voelde en hij hijgend zei, “als je zo doorgaat kom ik”.

Ik stopte en keek hem geil aan; “mag ik je nu eindelijk in mij voelen?”. Daarop grijnsde hij blij en griste een condoom uit het nachtkastje. Al gauw had hij mij op het randje van het bed neergezet met mijn kontje in de lucht. Ik voelde zijn handen over mijn rug en kont strelen, zijn pik duwde zachtjes tegen mijn lipjes aan en nog even teasede hij mij door langs mijn clit te wrijven, tot we het allebei niet meer uithielden en hij zijn pik bij mij naar binnen duwde. Wat was hij lekker, na al dat wachten konden we ons bijna niet meer inhouden. Ik duwde mijn heupen ongeduldig naar achter over zijn pik heen en hij stootte heftig naar binnen. Zijn hand gleed opnieuw richting mijn gevoelige knopje en begon mij daar te verwennen, terwijl hij nog steeds naar binnen stootte. Ik voelde meteen dat ik dit niet lang vol zou houden. We kreunden en zeiden af en toe geile, aanmoedigende dingen tegen elkaar. Tot ik het orgasme over mij heen voelde golven, mijn lichaam trilde ongecontroleerd en ik genoot van hoe hij nog één keer diep in mij stootte en toen zijn pik daar diep binnen in mij hield. Ik pulseerde om hem heen en stortte uitgeput neer. Hij omarmde mij en liet me even bijkomen. Toen voelde ik hem uit mij glijden en hij draaide mij om. “Wat ben je toch een geil ding”, zei hij weer goedkeurend. Ik voelde zijn pik weer tussen mijn lipjes terwijl hij nu op het bed over mij heen kroop. Ik trok hem tegen mij aan en duwde mijn heupen hongerig weer omhoog. We zoende innig terwijl hij weer hard in mij stootte. Ik zoende hem op de plekjes waarvan ik inmiddels had uitgevonden dat hij die fijn vond, zijn nek, zijn oor, vlakbij zijn oksel. Hij kreunde hopeloos en ik fluisterde in zijn oor, “kom maar, geil ding”. Waarop hij nog een paar keer heftig kreunde, stootte en toen hevig schokkend klaarkwam. Hij viel op mij neer en nadat hij uit mij was knuffelden we nog na op het bed. Deze vriendschap mocht wat mij betreft nog lang duren.

Flo

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Thomas 07 jul 2023
  2. Flo 10 jul 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *