— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Koffie na de stort

De afgelopen paar dagen waren mijn man en ik druk met de zolder uitmesten en sjonge jonge wat komt daar een oude meuk vandaan. Nooit gedacht dat we zoveel oude spullen zouden bewaren. Natuurlijk kwamen we ook nog wat onverwachte zaken tegen, zoals de kaartjes die mijn man mij stuurde in het begin van onze relatie. We hebben er hartelijk om gelachen en die kregen een ander plekje om wel te bewaren.

Door de warmte op de zolder liepen we allebei al snel in ons ondergoed en ik merkte dat het mij ook wel opwond om mijn man de hele dag zo bijna bloot aan het werk te zien. Hij ziet er nog steeds goed uit. Door alle drukte en het sjouwen kwam er echter niets van seks die avond en de volgende ochtend was hij al vroeg weg naar zijn werk, toch jammer. Voordat ik de bus met afval naar de stort zou rijden besloot ik om nog een korte blik te werpen op die kaartjes die mijn man mij vroeger had gestuurd.

Na een braaf begin in onze relatie werden de kaartjes al snel ondeugender en vanaf een bepaald moment werden ze dan ook in een envelop verstuurd om nieuwsgierige blikken van huisgenoten en postbodes te voorkomen. Zo teruglezend hoe hij beschreef wat hij in gedachten had voor een weekend samen voelde ik de opwinding van gisteren weer opkomen. Leuk en lekker om terug te lezen hoe hij toen al duidelijk wist wat hij wilde … en waar ik hem toen en nu nog steeds graag in volg.

In enigszins opgewonden staat zag ik dat het inmiddels tijd was om naar de stort te rijden en ik trok snel even een jurkje aan over mijn string en BH. Ik pakte nog snel even wat van die kaartjes mee die ik nog niet gelezen had want je moest toch altijd wachten bij de stort. Dan had ik tenminste even iets te doen, nieuwsgierig als ik was geworden. Aangekomen bij de stort stond er inderdaad een rij en het duurde een klein half uurtje voor ik aan de beurt was. Inmiddels had ik al gelezen hoe mijn man vroeger beschreef hoe hij mij de hele nacht zou verwennen … en de herinneringen daaraan maakten mij nog wat meer opgewonden dan ik al was.

Maar nu was het tijd om onze rommel te dumpen in de verschillende containers en snel weer naar huis te rijden. Bij de eerste de beste container stapte ik uit en liep om de bus heen. Half in gedachten lette ik niet goed op en botste frontaal op iemand anders die net langs de bus liep. Excuses stamelend zag ik niet eens direct wie het was en pas toen hij aanbood om mij even te helpen sjouwen keek ik eens goed. Een knappe, goedgebouwde vent met helblauwe ogen en een mooie bos krullen. Ik was even stil en hij lachte om mijn starende blik. Ik bloosde en voor ik het wist deed hij zelf de deur van de bus open en voegde er aan toe dat hij zo’n aantrekkelijke vrouw toch niet alleen kon laten sjouwen en zweten.

Voortvarend begon hij daarop de spullen uit te pakken en weg te gooien in de verschillende containers. Voor de show liep ik er een beetje bij, met af en toe wat spulletjes. Ik merkte dat ik vooral oog voor hem had. Breedgeschouderd, sterke armen, een strak shirtje en goede jeans. Misschien was het mijn eerder door de kaarten opgewekte opwinding, maar ik stond hem gewoon te begluren. Even gingen mijn gedachten zelfs uit naar hoe dat lijf er uit zou zien zonder kleren. Wat dacht ik wel niet.

En toen, toen was de bus leeg … hij lachte naar me en wenste me een goede thuisreis. Beteuterd keek ik hem aan en stamelde dat ik hem op z’n minst een kop koffie kon aanbieden voor zijn hulp. Dat vond hij prima maar hij vroeg wel waar dat dan zou moeten zijn. Ik kende de buurt hier niet en hij stelde voor achter hem aan te rijden zodra ook hij zijn spullen had weggegooid. Ik stapte in de bus en keek vanaf mijn stoel hoe hij nog wat zware stukken uit zijn auto tilde en betrapte mijzelf er op dat ik vooral oog had voor dat lijf van hem.

Hij was klaar, keek om zich heen waar ik was en zwaaide hartelijk. Hij stapte in en wenkte mij hem te volgen. Zo reden we achter elkaar aan het terrein af en na een paar keer afslaan zag ik al snel in de verte een McDrive waar hij naar toe reed. We reden rustig het parkeerterrein waar het heel onverwacht nu al druk was. Hij vond snel een parkeerplaats maar voor mij was alleen nog aan het eind een plekje waar ik strak langs de bosjes en onder de bomen moest inparkeren. Ik liet mij niet kisten en parkeerde strak in. Toen ik tevreden opkeek en uitstapte zag ik hem al lachend staan wachten. “Een mooie vrouw bij de stort die een grote bus strak inparkeert … dat zie je niet elke dag”, lachte hij mij toe en ik bloosde. Hij bood mij overdreven galant zijn arm en zonder erbij na te denken pakte ik die en zo liepen we naar de entree.

Mmmmm, hij rook lekker en van zo dichtbij kon ik zien dat hij mooie tanden had en inderdaad een goed lijf. Wat een lekker hapje voor bij de koffie dacht ik even. Binnen stond een rij en ik bleef gewoon arm-in-arm met hem staan tot we aan de beurt waren. Hij bestelde twee koffie en net op tijd bedacht ik mij dat ik hèm wilde trakteren dus trok mijn pasje tevoorschijn en rekende af. Binnen was het druk en benauwd door de warmte dus we liepen als automatisch naar buiten. Ook daar waren de tafeltjes allemaal óf bezet, óf vol in de zon. We zochten een plekje in de schaduw en ik stelde voor richting mijn bus te lopen want die stond in de schaduw.

Aangekomen bij de bus schoof ik de zijdeur open zodat we naast elkaar konden zitten, in de schaduw en in alle rust. We zaten prima en het gesprek liep vlot. Wat grapjes over een weer en opeens vroeg hij gewoon waarom zo’n knappe vrouw in een zomers jurkje eigenlijk alleen naar de stort ging. Het was toch geen uitje of zo ? Ik bedacht hoe het er uit moet hebben gezien en glimlachte. Voor ik het zelf in de gaten had antwoordde ik gevat dat je nooit weet wie je tegen komt, dus, dat je er altijd goed moet uitzien. Dat deed ik zeker, zei hij en toen vroeg hij of ik misschien nog iets was tegengekomen dat de moeite waard was. Ik keek hem aan en volgens mij wisten we allebei wat hij bedoelde met deze opmerking. Het was nu aan mij.

Zonder twijfel reageerde ik gevat dat ik een smakelijk hapje voor bij de koffie had gevonden. En nu bloosde hij zowaar. Dat maakte mij weer aan het lachen. Maar toen hij vervolgens zijn hand op mijn knie legde slikte ik toch even en keek hem aan. Stil zaten we daar, in de zijdeur van de bus. Hij boog zich naar mij toe en ik liet het toe. Zijn lippen raakten die van mij en we zoenden zacht. Hij trok zijn mond heel even terug maar ik bewoog mij nu naar hem en weer zoenden we. Nu hartstochtelijker en ik voelde het puntje van zijn tong tussen mijn lippen. Zijn hand schoof iets omhoog op mijn been en zijn andere hand streek nu mijn hals.

Alle opwinding van die ochtend kwam direct weer naar boven en ik draaide mij naar hem toe. Zo konden we elkaar beter zoenen maar zo kon hij ook zijn hand nog iets verder naar boven schuiven. Inmiddels lag mijn ene hand op zijn knie en de andere op zijn borst. Hij kneep in mijn bovenbeen en als reactie duwde ik mijn tong dieper in zijn mond. Dat was voor hem voldoende om nu ook mijn borst te omvatten en zijn hand verder omhoog te schuiven richting mijn slipje. Ik liet mijn hand nu ook omhoog glijden en kneep in zijn kruis. Ik voelde hoe hij daarop ook zijn volle hand warm over mijn kruis legde.

Zodra zijn vingers mijn kruis raakten voelde ik hoe opgewonden en nat ik was. Ik kreunde en duwde mijn bekken vooruit zodat ik zijn hand nu goed tegen mijn kutje voelde. Ik kneedde zijn stijve door zijn broek heen en ook hij kreunde. Ik liet mij langzaam achterover vallen in de bus en hij kwam half over mij heen liggen. Zijn hand zat nu volledig onder mijn jurkje en ik spreidde mijn benen iets verder zodat hij er goed bij kon. Hij trok mij nog iets verder de bus in en schoof toen de zijdeur dicht. De achterdeuren deed hij open voor wat frisse lucht want daar hadden we toch geen inkijk. Daarna kwam hij terug bij mij en schoof half over mij heen. We zoenden nu geil en onze handen gingen weer op onderzoek uit.

Ik kwam wat overeind en trok het jurkje over mijn hoofd, hij deed zijn shirt uit en ik bewonderde zijn borst, strak en glad. Ik begon aan zijn jeans en stroopte die af. Nog voordat hij die helemaal uit had bewoog ik mijn hoofd doelbewust naar zijn kruis en met beide handen trok ik zijn boxer naar beneden. Een heerlijke stijve grote pik kwam tevoorschijn en ik nam zijn eikel direct in mijn mond. Ik sabbelde en zoog hem af terwijl mijn hand zich om zijn pik sloot. Hij steunde en zuchtte en en ik voelde zijn handen rond mijn billen. Hij trok mijn slipje half uit en opzij en ik voelde zijn vingers nu op mijn kutje. Hij masseerde mijn lipjes en ik voelde hoe nat ik was. Soepel gleed een vinger tussen mijn lippen en toen zijn vinger voorzichtig een stukje bij mij binnen kwam kreunde ik zelf ook … daarop stootte hij zijn vinger dieper in mij en ik gromde van genoegen.

Een tijdje lagen we elkaar zo te verwennen maar ik wilde meer en stopte met pijpen. Hij keek me verwonderd aan maar zodra ik boven op hem begon te klimmen lachte hij. Zijn handen lagen nu op mijn heupen en hij leidde mij naar het standje dat we allebei wilden. Ik zat nu bovenop hem, pakte zijn pik en zette die tegen mijn lippen. Even wachtte ik nog en keek hem aan … dan liet ik mij over hem heen zakken, voelde hoe diep en hard hij in mij kwam en in het kwartiertje daarna neukten we elkaar naar een heerlijk hoogtepunt.

Wie had ooit gedacht dat een ritje naar de stort zo’n avontuur zou opleveren ? Alleen de twee lege bekertjes koffie op de vloer van de bus en mijn drijfnatte slipje herinnerden mij nog aan de heerlijke sex die ik net had gehad met een man waar ik de naam niet eens van wist.

Maud

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. dagreiziger 24 okt 2023
  2. Sjaak 25 okt 2023
  3. Fenna 28 okt 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *