— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Verboden vrucht

Een buurtfeest! Sinds ik verhuisd was had ik nog geen tijd gehad om kennis te maken met de buren. Wat moest ik aan? En wat moest ik meenemen? In de straat waar ik sinds kort woonde had ik vrouwen gezien van mijn leeftijd, druk bezig met werk, kinderen en man. Ze zagen er zonder uitzondering verzorgd uit, altijd op hoge hakken, met dure leren tassen. Ook de mannen waren leuk om naar te kijken. Hippe dertigers en veertigers in spijkerbroek en op gympen. Nee, het was geen truttenbuurtje. En juist daarom maakte ik me zorgen. Ik had twee jaar onder een steen geleefd. Na mijn scheiding had ik nergens zin meer in. Voor de tv in een joggingbroek en met een zak drop, dat was mijn avondje uit. Mannen? Even niet. Zelfs voor soloseks was ik te moe. Ik las liever een boek. Maar nu, nadat ik uit mijn stadje was weggetrokken en had gesolliciteerd bij een gerenommeerd kantoor, en tot mijn verbazing was aangenomen, moest ik nodig weer eens socialisen. Ik was bijna verleerd hoe het moest.

Daar stond ik in mijn nieuwe King Louie-jurkje. Zenuwachtig trok ik de zoom naar beneden. Achteraf gezien was het toch wat kort. Ik hoopte dat ik niets zou laten vallen, want eronder had ik een oud slipje aan. Niet dat het iemand zou opvallen. Maar ik kon hier ook niet de hele avond in een hoekje van de tuin blijven staan. Met mijn glas witte wijn in de hand en voorzichtig lopend op mijn hooggehakte sandalen, liep ik naar de tafel met hapjes. Iedereen had wat meegenomen. Ik zag gevulde eieren, quiches, pastasalades en een grote schaal met sangria. Ik zou mezelf voorstellen als Juju had ik van tevoren bedacht. Judith was een naam uit het verleden. Ik glimlachte naar een vrouw die haar glas bijvulde.

“De vruchten in de sangria zijn het lekkerst.” Ze lachte ontwapenend. “Vooral de verboden vruchten”, zei ze er met een knipoog achteraan. Ze zag blijkbaar mijn verwarring, want ze vulde haar zin aan met “ik bedoel… die meloen hoort helemaal niet in een traditionele sangria”. Ze nam een slok en ging even met haar tong over haar volle lippen en vroeg toen: “Wil je ook wat?”

Ik zette mijn wijnglas neer. “Waarom ook niet”
“Ik ben Franka”, zei ze “en ik ben de gastvrouw van vandaag. Jij bent toch de nieuwe buurvrouw?”
Ze reikte me een vol glas met sangria aan, maar in plaats van in mijn hand kwam de inhoud van het glas terecht op mijn nieuwe jurkje. Ik voelde het koude vocht door de stof tegen mijn buik plakken. Straaltjes rode drank liepen langs mijn benen.
“Oh, wat vreselijk!” riep Franka uit. “Heel erg sorry”. Ze pakte een stapel papieren servetje van de tafel en begon mijn jurk en benen te deppen.
Anderen begonnen zich ermee te bemoeien: “Zout erop! Nee, witte wijn ertegen aan. Nee, direct in de was.”
“Je hoort het. Dat wordt strippen,” fluisterde Franka me lachend toe. “Weet je wat, loop even mee naar binnen, misschien kunnen we je jurk nog wel redden.”
Ik had ook naar huis kunnen lopen om wat anders aan te doen, maar ik was bang dat ik dan niet meer terug zou durven komen en mijn avond voor de zoveelste keer op de bank zou doorbrengen. Druipend liep ik achter Franka aan.
In het huis was het stil en koel. Langs de trap naar boven hingen schilderijtjes en foto’s van familievakanties bij een groot zwembad in een warm land.
“Kleed je maar even uit in de badkamer, neem een douche en dan kijk ik of je iets van mij aan kan. Een handdoek ligt in de kast.”

Daar stond ik dan, naakt en schoongewassen, in de badkamer van iemand die ik niet kende. Franka riep me vanuit de slaapkamer en wat timide liep ik de richting uit waar haar stem vandaan kwam. In de deuropening bleef ik met open mond staan: wat een kamer! Een hemelbed met afbeeldingen van fallussen en in elkaar gestrengelde mannen en vrouwen. Een open haard met een kleed ervoor en een champagnekoeler op de schoorsteenmantel. De kast die openstond onthulde een keur aan korte jurkjes, kousen, jarretels en heel veel schoenen.
“Kom verder en let maar niet op de rommel”, zei Franka. Ik liep door en voelde dat ze me van top tot teen bekeek. Weer likte ze aan haar volle lippen. “Trudy van de overkant vertelde me al dat je nodig eens onder de mensen moest komen en dat je de neiging hebt om je terug te trekken in je huisje.”
Haar blik gleed van mijn gezicht, langs mijn hals en bleef even steken bij mijn borsten. Zachtjes raakte ze mijn tepels aan, die door de koelheid van haar handen meteen hard werden. “Mooi, ” zei ze en haar handen gleden verder en kwamen tot stilstand op mijn heupen. Buiten hoorde ik geroezemoes van de buren en het getinkel van glazen. Iemand riep dat de hamburgers gaar waren.
“Ik zie dat er nodig een tuinman moet komen.” Weer die warme lach.
“Eh, sorry?”
Ze raakte heel even mijn poesje aan. Het was waar dat ik wat slordig was geweest bij het scheren. Niemand die het zag, toch? Nou ja, nu wel dus. Franka haalde haar handen van mijn lichaam en draaide zich om. Ze opende een la en haalde er iets uit.
“Liggen jij,” commandeerde ze op zachte toon, “we gaan er weer iets ordelijks van maken”. Ze duwde me zachtjes naar achteren tot ik de gordijnen van het hemelbed voelde. Ik kon niets anders dan achterover gaan liggen. Het matras voelde heerlijk zacht aan. De zwarte lakens leken wel van zijde. Franka knielde voor me neer en goot wat van de inhoud van het flesje in haar handen.
“Je benen iets wijder uit elkaar, schat.” Ik voelde haar handen tegen de binnenkant van mijn dijen. De geur die uit het flesje kwam rook donker en mysterieus. Ze wreef de olie langzaam in de richting van mijn poesje. Ik kon niet voorkomen dat er een rilling door me heen trok. “Ontspan, lieverd”, Franka wreef de olie nu ook rond mijn lipjes. Het voelde heerlijk warm aan en zacht. Mijn ademhaling werd iets sneller maar ik durfde niet te veel geluid te maken. Ze bleef met beide handen stevig langs mijn dijen en buik wrijven, waarbij ze met haar vingers steeds heel even bij mijn kutje bleef steken. Daar maakte ze heel zacht kleine cirkeltjes. Even later voelde ik hoe ze met een scheermesje alle haartjes weghaalde. Geroutineerd trok ze de huid strak totdat ik voelde dat het volledig glad was tussen mijn benen.
Franka pakte een handdoek en wreef de overtollige olie op mijn buik en dijen weg. Maar tussen mijn benen bleef het nat van mijn eigen vocht. Ik verwachtte dat ze nu op zou staan en een jurkje voor me zou uitzoeken. Ik schaamde me een beetje om mijn reactie op haar aanraking. Misschien had ze het zo helemaal niet bedoeld. Maar Franka bleef voor me zitten. Uit een ander flesje goot ze een paar druppeltjes op mijn gladgeschoren kutje. Het voelde wat plakkerig aan.
“Honing is een godendrank,” zei ze zachtjes en ik voelde haar adem op mijn buik.
Ik hief even mijn hoofd op en zag haar tong opnieuw lang haar lippen gaan. Daarna boog ze zich voorover en begon heel zachtjes de honing van mijn kutje te likken. Eerst nog beheerst maar na een tijdje steeds sneller. Ik voelde haar tong langs de buitenkant, en langs de binnenkant. Soms leek het alsof ze overal tegelijk was. Ze likte van voor naar achter en weer naar voren. Het leek net een veertje dat zachtjes kriebelde tussen mijn benen. Af en toe bleef ze even op een plek en zoog heel voorzichtig. Daarna ging ze weer van voor naar achter en van achter naar voren. Er ontsnapte een zucht aan mijn mond. Ik hoorde Franka ook zuchten. Ik wilde iets doen om daar niet passief te blijven liggen, maar ze hield me tegen. Ik zag dat ze een hand onder haar eigen jurkje had geschoven. Ik ging weer liggen en liet haar begaan. Ze bleef zachtjes likken en kuste me een paar keer heel zachtjes op mijn gladgeschoren kutje en plotseling liet ze haar tong diep in me glijden. Op en neer. Ferm en toch zacht. Op en neer. Een stroom die ik nooit meer zou willen onderbreken. Ik snoof de geur van honing op die zich vermengd had met de olie. Mijn eigen geur, de zoete sangria die uit haar mond kwam. Langzaam schoof Franka een hand onder mijn billen die nat waren van mijn vocht en haar speeksel. Voorzichtig duwde ze haar wijsvinger in mijn gaatje. Haar tong bleef maar op en neer gaan en ik kreunde het nu uit. Toen ik mijn ogen even open deed zag ik dat aan het plafond van het hemelbed een spiegel was bevestigd. Ik zag Franka’s hoofd op en neer gaan tussen mijn benen. Mijn handen lagen op mijn borsten. Daarna deed ik mijn ogen weer dicht.
Het orgasme kwam langzaam alsof het na al die jaren van heel ver moest komen. Het begon tussen mijn benen en verwarmde mijn kutje en straalde uit van mijn dijen maar mijn buik, naar mijn borsten, langs mijn keel waar het hoogtepunt samenkwam in een diepe kreun die zomaar uit het niets kwam. Ik hoorde Franka ook kreunen. Haar hoofd lag nu stil in mijn schoot. Door het slaapkamerraam klonken de gitaarklanken van een zomerhitje.
“Kom,” zei ze en ze trok me aan mijn armen omhoog. We keken elkaar even aan, maar daarna draaide ze zich meteen om en gooide lachend een jurkje naar me toe. “Trek aan, dan gaan we naar beneden, je hebt nog een sangria van me tegoed.”
Buiten was het buurtfeest in volle gang. Franka ging me voor en schepte voor de tweede keer een pollepel vol sangria in een glas dat ze me aanreikte. Daarna tikte ze met een lepel tegen haar eigen glas. “Mag ik even jullie aandacht…” riep ze naar de mensen die in haar tuin stonden. Ze draaide zich naar mij om en ik kreeg het plotseling heel benauwd in het geleende jurkje, waaronder ik nu helemaal niets droeg. Glimlachend raakte Franka even mijn arm aan “Een toast op Juju! Onze nieuwe buurvrouw.” “Een toast op Juju!” riep iedereen vrolijk en hief het glas. Blozend nam ik een slok van mijn drankje en beet een stukje meloen door dat zich vol had gezogen met de alcohol. Franka had gelijk. De verboden vruchten waren het lekkerst.

Juju

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Liesbeth 29 aug 2016
  2. leo 14 jan 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *