— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Geheime afspraak – Deel 1

Op mijn hakken die hoger zijn dan ik ooit heb gehad, loop ik op het zachte tapijt richting de lift die me naar de hotelbar op de bovenste verdieping zal brengen. Zelfverzekerder dan ik me voel knik ik naar de receptioniste. Haar glimlach is mooi, maar bovenal beroepsmatig. Dit grote hotel in de binnenstad ademt stijl uit. Het combineert haar historie met de moderne ambiance van deze tijd, hetgeen niet alleen te zien is aan de inrichting, maar zeker ook aan het publiek. De L-vormige bar voorzien van een glanzend zwart blad is ondanks het vroege tijdstip van de avond al grotendeels bezet. Op de hoge met donker leer beklede krukken zitten voornamelijk mannen. Aan hun kleding te zien waarschijnlijk zakenmannen. Maatpakken met strakke snit, zonder stropdas. Veel jasjes hangen al over de leuning. Tegen het licht spiegelende glas van de achterwand staan vele flessen sterke drank op zodanige manier opgesteld dat ze onderdeel uitmaken van het zorgvuldig uitgedachte geheel. Ondanks het gedimde licht hebben de barkeepers toch meer dan voldoende zicht om te zorgen dat niemand een leeg glas voor zich heeft en hebben de gasten het gevoel dat er voldoende afstand is tussen iedereen om een privégesprek te kunnen voeren.

Er is nog wel plek genoeg op de lage leren banken en bijpassende fauteuiltjes. Ik kies voor een stoel bij het raam waarbij ik zowel een goed uitzicht heb op de bar, als waar ik kan genieten van het prachtige uitzicht over de stad. Ik heb het nodig om even tot rust te komen voordat ik naar mijn afspraak ga en deze prachtige locatie kan me daarbij helpen. Ik trek mijn halflange zwarte jas uit en hang deze samen met mijn handtasje voorzichtig over de fauteuil naast me. Mijn zwarte leren jurk toont door het vrij diepe decolleté de welving van mijn borsten en lijkt gemaakt voor mijn slanke lichaam. Mijn jarretels zijn heel even zichtbaar als ik ga zitten en mijn benen over elkaar sla. Voelde ik bij binnenkomst al de blikken van sommige mannen op me gericht, dan is het nu niet minder geworden. Het voelt niet ongemakkelijk, het sterkt me nog meer om te doen wat ik zo dadelijk ga doen. Datgene waar ik zo lang naar heb toe geleefd, staat op het punt waarheid te worden en nippend aan mijn gevraagde drankje voel ik dat ik kalm word.

Het is bijna tijd. Eén van de gastheren loopt meteen naar me toe wanneer ik mijn hand opsteek. ‘Deze heren hebben uw drankje reeds betaald.’ Hij kijkt zo onopvallend mogelijk richting de bar. Twee mannen van middelbare leeftijd heffen hun glas. Ik schenk hen een kleine glimlach, waarna ik mijn tasje over mijn schouder hang en mijn jas over mijn arm leg. Ik passeer hen bij het verlaten van de bar. ‘Dankjewel voor het drankje heren, maar ik moet helaas door naar mijn afspraak.’ Met een knipoog loop ik snel door. Ik voel dat hun ogen me volgen.

In het toilet breng ik mijn halflange donkerblonde haar, dat door de coupe-soleil wat blonder is geworden nog even in model. Het is eigenlijk niet nodig omdat het altijd goed valt, maar wat na de styling van vanmiddag zelfs nog beter zit. Ook mijn make-up hoeft met uitzondering van de rode lipstick op mijn lippen niet bijgewerkt te worden. Met de groene oogschaduw die mijn zelfde kleur ogen nog beter laat uitkomen en de mascara die mijn wimpers nog langer laat lijken is het gewenste plaatje compleet. Stijlvol sexy. Ik trek mijn jas weer aan en neem de lift naar de één verdieping lager gelegen kamer. Langzaam en met bonzend hart, de kalmte is helaas verdwenen, loop ik richting kamer 1118 en klop op de deur. De seconden voordat de deur wordt geopend, lijken minuten te duren.

Met een armgebaar naar achter geeft de man in de deuropening aan dat ik binnen kan komen. Hij ziet er aantrekkelijk uit met zijn donkere krullende haar waar het grijs enigszins doorheen komt. Sprekende ogen, een rechte neus en een mond met volle lippen die witte tanden omlijsten. Zijn kleding is net als die van de mannen aan de bar. Een donkerblauwe pantalon met smalle pijpen waarin zijn mooi gevormde billen goed uitkomen. Hij heeft de bovenste knoopjes van zijn witte overhemd open, waardoor zijn geschoren borsthaar een heel klein beetje zichtbaar is. ‘Fijn dat je er bent.’ Hij geeft me een kus op mijn mond, nadat hij de deur heeft gesloten en mijn jas heeft uit gedaan. ‘Kan ik je iets te drinken aanbieden?’ ‘Graag’, zeg ik met een stem die niet als de mijne klinkt. ‘Een Gin-Tonic graag.’ Ik zet mijn glas meteen neer. ‘Zullen we eerst het zakelijke deel maar afhandelen.’ Ik wil dit moment gehad hebben. Alsof hij er op gewacht heeft, neemt hij meteen een envelop van het dressoir waarop hij de fles Gin heeft gezet. ‘Controleer maar, als je wilt.’ De envelop is niet dicht geplakt en met mijn vingers ga ik door de briefjes: zeven nieuwe briefjes van honderd en één van vijftig. Dit enorme bedrag voor drie uur met deze man in dit prachtige hotel. Ik stop de envelop in mijn tasje. Ik voel de spanning van me af glijden en loop naar hem toe.

‘Hoe heet je?’ vraag ik hem zacht met mijn zwoelste stem, waarbij mijn lippen bijna zijn oor raken. ‘Martijn.’ Zijn stem is laag, accentloos, bijna elitair zelfs. ‘Mag ik jou Yvette noemen?’ Ik knik. ‘Dat mag. Je mag me noemen zoals je wilt.’ Mijn mond gaat als vanzelf naar die van hem. Onze lippen raken elkaar even, maar onze lichamen niet. Dan trekt hij me zo dicht naar hem toe, dat ik bijna geen adem meer kan halen. Ik voel zijn opwinding tegen me aan drukken. ‘We gaan er een heerlijke avond van maken. Ik wil zo veel met je doen.’ Hij klinkt schor van verlangen. ‘Kleed je langzaam uit alsjeblieft.’ Zo sensueel mogelijk beweeg ik op de muziek die Martijn inmiddels via zijn bluetooth zacht uit de luidspreker laat komen. De hoge vrouwenstem samen met de melodieuze klanken geeft hetzelfde verlangen weer als dat in deze kamer bijna tastbaar is.

Ik draai me van hem weg, zodat hij de rits van mijn jurk open kan maken. Met één hand streelt hij voorzichtig mijn heup, als hij tergend langzaam het leder van mijn lichaam laat glijden. Ik voel hoe zijn ogen steeds verder naar beneden gaan, van mijn haren die net de bovenkant van mijn zwarte bustier raken, naar mijn bijpassende stringetje, naar mijn jarretels, naar mijn pumps. Ik hoor zijn adem stokken in zijn keel. De macht die ik op deze manier over deze man heb is misschien wel de meest erotische ervaring die ik ooit heb gehad. Ik blijf licht bewegen op de maat van de muziek. Als ik mijn hoofd ietsje omdraai kijk ik in zijn ogen waarin het verlangen is te lezen. ‘Draai je om.’ Het klinkt eisend. Deze keer is het geen verzoek.

Ik heb de touwtjes niet meer in handen. Ik weet welk effect ik op hem heb, maar hij bepaalt. En dit brengt een bijna ongekende lust bij me naar boven. Tergend langzaam doe ik wat hij vraagt. Zijn vingers strelen mijn borsten die omhoog worden geduwd door mijn bustier, waarna hij met zijn vingers onder het kant gaat. Mijn tepels reageren al voordat hij ze aanraakt, net zoals mijn kutje. Dan trekt hij zijn handen weg en loopt naar een sofa die wat verder van het bed afstaat. ‘Breng jezelf naar een hoogtepunt.’ Zijn stem verraadt nog steeds zijn opwinding, maar toont nu ook de man die gewend is om de leiding te nemen. Als ik me op het bed neerleg voel ik de zijdezachte stof van de lakens op mijn huid. Ik trek mijn benen wat omhoog en streel met mijn vingers op dezelfde manier als hij deed mijn borsten. Met de vingers van mijn andere hand ga ik onder mijn stringetje. Ik probeer hem aan te kijken, maar zijn blik is gericht op mijn handen. Ik trek mijn stringetje opzij, zodat mijn lipjes, die glanzen van het vele vocht, goed voor hem zichtbaar zijn en duw deze met mijn vingers uit elkaar. Dan steek ik één vinger in mijn kutje en lik deze vervolgens af. Dan doe ik hetzelfde met twee vingers. Het lukt me bijna niet om dit trage tempo vol te houden, want ik zou niets liever willen dan al tot mijn hoogtepunt komen, zo geil ben ik. Maar als ik zie wat het met hem doet, weet ik dat mijn nog grotere genot zal bestaan om hem helemaal gek te maken.

Martijn zit licht onderuit gezakt, met zijn overhemd inmiddels nog iets verder open geknoopt. De stof van zijn pantalon staat strak door zijn opwinding. Het kost hem zichtbaar moeite om zijn pik niet te bevrijden. Ik richt me enigszins op, zodat ik mijn stringetje over mijn pumps heen uit kan trekken en leg mijn hoofd weer voorzichtig neer. Ik trek mijn kutje open en ga met twee vingers met snelle bewegingen in en uit mijn kutje. Het soppen is ook voor hem goed te horen. Met mijn andere vingers ga ik snel en hard over mijn klitje. Deze combinatie laat me altijd meteen tot een gigantisch orgasme komen, maar net op tijd weet ik te stoppen. Ik wil nog niet. Ik kijk naar Martijn en zie dat het hem niet onberoerd heeft gelaten. Hij heeft de knoop van zijn pantalon los gemaakt en zijn strakke short iets naar beneden gedaan. Met trage bewegingen trekt hij aan zijn pik, die van een meer dan behoorlijk formaat is. Met mijn vingers ga ik weer over mijn klitje en met de vingers van mijn andere hand, drie deze keer, ga ik in mijn kutje, waar het vocht nu uit sijpelt. Het lukt nu niet meer om te stoppen. Mijn lichaam verstrakt en ik hoor kreten uit mijn mond komen, waarvan ik het bestaan niet wist. Schokkend kom ik klaar en spuit mijn sap over de lakens.

Suus

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *