— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De oppas, deel 1

Het is inmiddels rond 23u als we de parking afrijden, veel geile mensen achterlatend. Het gebeuren op de parkeerplaats heeft hooguit 10 minuten geduurd, maar oh zo geil.

Voor wie niet weet waar het over gaat, lees dan eerst mijn waargebeurde verhaal: Spanning na een dagje sauna.

Toen we wegreden van het welnesscenter vroeg Dennis of hij Chantal nog naar huis moest brengen of dat ze bleef slapen. ik vertelde dat ik met Chantal had afgesproken dat ze zou blijven slapen omdat we niet wisten hoe laat we thuis zouden zijn. En anders zou het ook zo laat worden. Dat uitsprekend tegen Dennis ging mijn fantasie gelijk met me op de loop. Maar is het fantasie? Of iets wat ik werkelijk mee zou willen maken?

Met een druk op de knop rijdt het hek open en het grind knispert onder de wielen als we het tuinpad oprijden. Ik vind het altijd een vreselijk geluid en nu nog erger omdat we vandaag de cabrio hebben genomen vanwege het prachtige weer. Omdat ik moest plassen en me wilde fatsoeneren, zeker na de gebeurtenis net op de parkeerplaats, zet Dennis mij vast af bij de voordeur en nadat ik uitgestapt ben, rijdt hij door naar de garage.

De auto kan best buiten blijven staan omdat ons voorterrein is afgeschermd van de weg en niemand er eigenlijk bij kan. Maar deze oude Mercedes cabrio uit de jaren 60 is Dennis’ grote trots. Er is een speciale garage voor de auto gebouwd, dus moet ie daar ook in. Er staat trouwens ook een Citroen Snoek en een VW Kever in, alle auto’s zijn eigenhandig door Dennis gerestaureerd.

Wanneer ik binnenloop brandt er alleen licht in de hal en de gang naar het souterrain. In ons souterrain hebben we ons eigen privé welness-gebiedje. Sauna, stoombad, zwembad… Eerder had ik Chantal al gezegd dat als ze wilde zwemmen ze gewoon haar gang kon gaan. Vroeger was ze al kind aan huis en nu ze op ons dochtertje past komt ze regelmatig langs. Haar ouders, onze vorige buren, zijn nogal gelovig en enorm preuts. Chantal is heel duidelijk van een ander kaliber dan haar moeder. Inmiddels wonen ze in een ander dorp waar het openbaar vervoer nu ook niet echt soepel is. Maar goed. Ik ging er al vanuit dat ze beneden zou zijn.

Onderweg daarheen kom ik langs het toilet en bezoek ik die eerst even. Zittend op het toilet hoor ik geluiden vanuit het zwembad, veelzeggende geluiden. Geluiden die mij zeggen dat ze bezoek heeft. Chantal is een studente van 22jr jong en een hele mooie meid om te zien en ik had al gemerkt toen we laatst waren winkelen dat ze heel veel aandacht heeft van jongemannen. Ze viel dan ook altijd wel op met haar lange witblonde haren, haar bruine ogen en haar, voor mij, perfecte figuur. Ze is echt prachtig, lang, mooi slank, lekker kontje en heerlijk flinke borsten. Ik denk een volle cup C of zelfs D. Ze kan zich ook ontzettend sexy kleden zonder dat het ordinair is. Soms vertelt ze me dat ze met andere kleding van huis gaat omdat haar ouders haar het liefst in een lange rok zien met hooggesloten bloesje.

Als ik klaar ben met plassen en mezelf wat heb opgefrist, loop ik zachtjes verder en worden de geluiden duidelijker en als ik de hoek om kijk zie ik waar het geluid vandaan komt… alsof ik dat nog niet doorhad. Iemand, haar vriend?, ligt op de grond en Chantal zit in standje 69 op hem en ik zie dat ze uitgebreid gelikt wordt. Op het moment dat ik kijk gaat ze rechtop zitten, ik zie alleen zijn haren en haar lange haren over haar rug. Ze gaat zitten met haar hoofd achterover terwijl haar handen haar borsten pakken en hoor ik dat ze tot een orgasme komt. Ze gilt het bijna uit, en zie haar lichaam schokken.

Zelf loop ik terug naar boven om Dennis op te vangen. Ik wil dit jonge stel niet storen en Dennis kan nogal herrie maken als hij binnenkomt. Als hij de deur dicht doet hou ik mijn vinger voor mijn mond dat hij zachtjes moet doen. Fluisterend vraagt hij wat er is en neem ik hem aan de hand mee naar beneden. Op blote voeten lopen we over onze koele marmeren vloer naar beneden. Dennis staat achter me en we zien dat Chantal inmiddels op haar knieën zit en een mooie jongeman achter haar plaats heeft genomen. Het is wel duidelijk dat hij haar aan het neuken is. We zien haar borsten op het ritme van zijn stoten heen en weer slingeren, het is een super geile aanblik.

Zo te voelen vindt Dennis dit ook. Hij staat dicht tegen me aan en ik voel zijn inmiddels weer harde lul tegen mijn billen drukken. Ik druk mijn billen naar achter tegen zijn onderbuik als ik zijn handen om mijn borsten voel. Hij trekt de bandjes van mijn jurkje omlaag en mijn blote borsten komen te voorschijn. Wat een geil gevoel, zijn lul, zijn handen en dat geile neukende stelletje. Dan ineens voel ik dat Dennis zijn broek laat zakken, mijn jurkje omhoog doet en zijn lul tegen mijn kutje stoot. Als ik iets vooroverbuig glijdt hij moeiteloos bij me binnen. Na de behandeling op de parkeerplaats zijn we allebei nog zo geil…

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Marie 29 aug 2016
  2. Robin 20 apr 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *