— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Eerste keer squirten

Ik kwam hem tegen op straat. Hij had sinds kort een puppy. Je kon zien dat hij nog moest wennen aan een hond. Mijn hond was al iets ouder en ik heb al veel ervaring met honden. Het leek toeval maar elke keer kwamen we elkaar tegen, alsof het lot dat bepaalde, hoewel ik er al zeven jaar woon en hij nog langer. We raakten aan de praat en gingen steeds vaker met elkaar om. Het feit dat hij 52 en ik 28 ben was geen belemmering voor ons contact. Hij is weduwnaar en heeft twee kids. Het voelde gewoon goed. We wisselden al vroeg onze telefoonnummers uit zodat we makkelijker konden afspreken via WhatsApp. Dat appen nam extreme vormen aan. Geen dag ging voorbij of we hadden contact. Eén dag terugkijken betekende minimaal vijftien pagina’s omhoog scrollen.

De apps begonnen onschuldig, maar werden steeds gewaagder. Onderwerpen als relaties en strings kwamen steeds vaker langs. Tot die keer dat we appten over onze eerste keer seks… Ik begon hem uit te dagen en hij hapte. Al snel wisselden we alles uit en begon hij over masseren. Ik zou je best willen masseren appte hij voorzichtig en vroeg of hij niet te ver ging nu. Na wat twijfel besloot ik dat hij best door mocht gaan met zijn verhaal. Ik was nieuwsgierig naar wat er komen zou. In detail vertelde hij wat hij met me ging doen tijdens die massage, waarbij we eindigden met zijn vingers die via mijn rug, billen en lipjes in mijn poesje belandden.

Het was inmiddels half drie in de nacht en we besloten te gaan slapen. Na een onrustige nacht werd ik wakker en dacht ik spijt te hebben. We hadden het hierover en lieten het hierbij. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan, het bleef kriebelen als ik hem zag of als we appten en dat was bij hem ook het geval. Het contact bleef, werd alleen maar hechter en ging langzaam weer de kant op die we allebei graag wilden.

Die ene keer…. Toen begon het. Zijn hondje liep tussen mijn benen door. Nonchalant reikte hij voor de riem en zei: “sorry hoor ik moet even tussen je benen zijn”. Met zijn warme handen raakte hij heel langzaam de binnenkant van mijn benen om de riem te pakken. Ik voelde mijn benen gaan gloeien. Vanaf dat moment wisten we allebei dat het hier niet bij zou blijven, zonder dat we dat hadden uitgesproken. Vaak gingen we wandelen met de honden en steeds vaker kwam ik bij hem thuis. Zijn cappuccino was een feestje op zich, maar die warme handen bleven me bezig houden… Hoe dan, daar moest ik meer van weten.

Tijdens één van onze koffiemomenten vertelde ik dat ik spierpijn in mijn rug en nek had. Hij hapte en zei dat hij magische handen had en het weg kon halen. Ik werd naar het puntje van mijn stoel gedirigeerd. Zachtjes streelde hij met zijn handen mijn nek. Het begon te gloeien. Zijn handen gingen verder onder mijn shirt over mijn rug. Ook daar begon het te gloeien. Toen zijn handen dit keer onderaan mijn rug begonnen en een klein stukje mijn broek in gingen sloegen alle zenuwen in mijn billen op tilt. Hoe zou het zijn als hij mijn benen op die manier zou betasten. Ik moest het weten….

Uiteraard had ik de eerstvolgende keer ook last van mijn kuiten en bovenbenen. Ondeugend keek hij me aan en zei “zal ik….”. “Ja hoor prima”, antwoordde ik. Hij ging op zijn knieën voor me zitten en bewoog met zijn handen over mijn kuiten. Ik voelde stroomstootjes door mijn benen omhoog schieten, mijn poesje merkte ook dat die handen magisch waren. De stroomstootjes reikten tot aan mijn poesje. Alsof hij wist wat ik wilde, vonden zijn handen de bovenkant van mijn benen. Ze schreeuwden om aandacht en aanraking. Tot hoever zou hij durven gaan? Zijn vingers kwamen tot aan mijn liezen, elke keer weer, vanaf mijn knieën tot aan mijn liezen. Alles begon te tintelen. Ik voelde mijn string nat worden, zoals ik dat al eerder had gevoeld als hij bij me in de buurt was. Maar dit keer was het anders, natter, geiler dit was het begin van een avontuur dat niet anders dan tot een hoogtepunt zou kunnen leiden. Meerdere hoogtepunten zo zou later blijken. Man, ik moest hem hebben.

Uiteraard bleef mijn rug mijn zwakke plek elke keer als ik hem zag. In de hoop dat…. En ja hoor hij vertelde dat hij mijn hele rug toch echt onder handen moest nemen, maar dan boven op zijn bed. Samen liepen we de trap op. Hij leidde me naar zijn bed, deed mijn trui en mijn hemd uit. Ik ging op mijn buik liggen met alleen mijn broek en bh aan. Uit zijn nachtkastje haalde hij een flesje massageolie. Onhandig maakte hij mijn Marlies Dekker-BH los. “Zonde als er olie op komt”, zei hij. De olie druppelde op mijn rug, iedere druppel wond me op. Met zijn magische handen masseerde hij mijn nek, gevolgd door mijn rug. Steeds een stukje lager. Ik voelde mijn spieren afwisselend aan- en ontspannen.

“Maak de knoop van je broek even los, dan kan ik ook je onderrug goed masseren”. Mijn broek was open en werd handig door hem iets omlaag geschoven. Mijn rode string was gedeeltelijk zichtbaar. Zijn ademhaling werd zwaarder. Zijn ene hand bleef op mijn rug en nek bewegen, de andere ging naar mijn billen. Eerst de rondingen, daarna zachtjes ertussen met zijn vingers. Ik zuchtte steeds dieper en onregelmatiger. Mijn heupen bewogen uitnodigend. Elke keer als zijn vingers tussen mijn billen doorgingen bewoog ik mijn heupen zo dat hij in de buurt van mijn poesje kwam. Hij begreep de hint.

En zijn vingers gleden langs mijn natte lipjes. Ik werd kletsnat en nog geiler. Twee vingers gleden in mijn poesje, ik kreunde zacht en teder. Nu al wist ik zeker dat ik verder wilde, dat ik dingen ging voelen die ik nog nooit had gevoeld. Hij vingerde me zo lekker. Tegelijkertijd zoende hij mijn schouders, ik draaide mijn hoofd om en onze tongen vonden elkaar. Vlinders nestelden zich in mijn buik, mijn clitoris werd inmiddels ook verwend door een derde vinger. Ik werd gek.

Ik draaide me op mijn rug en keek opzij. Zijn lul tekende in zijn jeans, hij was net zo opgewonden als ik, hij was stijf. Zijn riem en knopen waren snel los. Hij deed zijn broek en Tommy short uit, gevolgd door zijn trui. Zijn stijve lul glom van zijn voorvocht. Ik likte het vocht van zijn eikel, het smaakte heerlijk. Daarna nam ik zijn lul in mijn mond, met mijn ene hand streelde ik zijn lul terwijl ik hem pijpte, met mijn andere hand masseerde ik zijn ballen. Hij bleef me vingeren met zijn ene hand, de andere bewoog over mijn borsten.

Hij draaide mijn lichaam zodat mijn billen precies op het randje van het bed landden . Mijn broek en string lagen al snel op de grond. Langzaam ging hij op zijn knieën zitten. Zijn handen duwden mijn benen iets omhoog en hij kuste de binnenkant van mijn benen. Teder vond zijn tong mijn poesje en hij likte mijn lipjes. Van boven naar beneden en terug. Mijn hele lijf ervaarde het genot van zijn geile bewegingen. Terwijl hij met zijn vingers mijn lipjes iets open trok befte hij mij. Mijn clitoris zwol op tot een bloempje. Hij likte en zoog soms. Ik kreunde steeds harder en smeekte hem om door te gaan.

Dan opeens deed hij iets wat ik nog nooit had ervaren. Hij trok mijn billen uit elkaar en zijn tong ging via mijn poesje naar mijn kontje. Hij likte mijn kontje, dit was zooo intens. Zo geil ben ik nog nooit geweest. “Neuk me, neuk me alsjeblieft”, fluisterde ik hem toe. Hij gaf gehoor aan mijn smeekbede. Zonder zijn handen te gebruiken vond zijn stijve lul de ingang van mijn poesje. Hij ging langzaam naar binnen en bewoog heen en weer. Hij vulde me helemaal, ik was zo nat dat hij makkelijk in en uit me gleed. Steeds harder stootte hij in me. Zonder dat hij klaargekomen was verliet zijn harde lul mijn poesje. Wat nu?

Hij ging naast mijn been staan, bukte en tongde me. Zijn vingers gleden in mijn poesje en hij deed iets wat ik niet kende. Zijn vingers bewogen zo dat ik genotsgolven door mijn hele lijf voelde gaan. “Ben je wel eens spuitend klaargekomen?”, vroeg hij. “Neee, dat kan ik niet hoor”, antwoordde ik. Hij stelde me gerust en zei dat ik dat wél kan. “Vertrouw je me?”, vroeg hij. “Jaaa ik vertrouw je.” “Okeee, laat je helemaal gaan, geen remmingen gewoon genieten en loslaten, laat het gebeuren”, fluisterde hij. Hij vingerde me steeds harder en duwde met zijn andere hand op mijn venusheuvel. Ik voelde dat ik moet plassen, zo’n gevoel kreeg ik. Hij keek me aan en zei: “laat je gaan, vertrouw me, laat het komen”. Ik deed wat hij zei en ik liet het komen.

Ik kwam klaar en voelde dat het vocht spuitend uit mijn poesje kwam. Het voelde als een vulkaanuitbarsting…. De spetters van mijn squirt vocht kwamen in zijn gezicht, op mijn benen en kaatsten via zijn hand zelfs in mijn gezicht. Wat een geile geur, dit had ik nog nooit geroken. Zijn natte gezicht kwam naar mijn gezicht en we zoenden geil. Ik proefde wat hij al eerder proefde. Waarom had ik dit niet eerder meegemaakt, wat deed hij met me? Uitgeput maar voldaan kropen we tegen elkaar aan op bed.

“Waarom kwam je zelf niet klaar?”, vroeg ik hem. Hij antwoordde dat mijn genot belangrijker is dan zijn genot. Dit had ik nog nooit meegemaakt en vertelde hem dat als ik weer bijgekomen was hij ook zou gaan gaat genieten. Eerst even bijkomen, hij had me uitgeput. De pijn in mijn rug was trouwens op wonderbaarlijke wijze verdwenen. Dit was het begin van nog veel meer, dat wisten we allebei.

Martin Kelly

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *