— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hete momenten in de sauna deel 1

Eindelijk weer tijd voor een heerlijk dagje samen genieten in de sauna. Even rust en tijd voor elkaar. Met het inpakken van de tas doe ik met een glimlach een schoon sexy setje in het zijvak voor vanavond. Als je vanavond in de kleedkamer ziet wat ik aan doe, zal het moeilijk zijn om je gedachten erbij te houden op de terugweg. Beetje teasen is niet verboden toch?

We stappen op tijd in de auto zodat we rond openingstijd bij de sauna kunnen zijn. We houden ervan om zolang mogelijk van de saunadag te genieten, zodat we echt tot rust en tot elkaar kunnen komen. In de auto kletsen we gezellig en zoek ik ook even op waar ik in mijn boek gebleven was. Ik was het boek al als luisterboek begonnen, maar omdat een mobiel (gelukkig) niet welkom is in de sauna zal ik vandaag het met het gewone boek moeten doen. ‘Heb je een bladwijzer nodig?’, vraag je. ‘Ja, graag’, zeg ik. Achteloos haal je een papier ter grootte van een kleine kaart tevoorschijn, die ik vervolgens tussen de bladzijden stop.

We verkennen de sauna eerst; een nieuw complex aan het water. Ook kijken we alvast even naar de tijden van de opgietingen. De volgende is al snel, dus we warmen even wat op in een voetenbadje en nemen dan plaats in de grote opgietsauna aan het water. Ik laat de verschillende geuren van de opgieting op me inwerken en geniet van de warmte op mijn lijf. Al snel beginnen er pareltjes op mijn huid te ontstaan. Ik spiek ook even naar jou, naar je mooie borstkast, je benen. Ook bij jou lopen de pareltjes van je lijf, heerlijk! Ik vind je mooi en ben trots op je!

Na de opgieting lopen we naakt een stukje over het terrein om af te koelen. Het is een koude dag en de damp dwarrelt van onze huid af. Bij een vlonder aan het meer ga ik zitten, je blijft dicht naast mij staan. Een vrouw is voor ons uit gelopen en staat schuin voor ons naar het meer te kijken. Het is mistig en de mist rolt langzaam in onze richting over het water. Wat een uitzicht! De vrouw draait zich om, glimlacht en loopt langs ons heen. Ik kijk naar jou en ben benieuwd of je haar ook hebt opgemerkt. Blijkbaar wel, want ik zie je pik, die door de sauna wat was gekrompen, weer zijn normale vorm aannemen en zelfs iets meer. Jij bent je er ook bewust van en we glimlachen naar elkaar. Ik strijk langzaam met mijn hand langs je been omhoog over je billen en naar beneden. Je gromt van genot en je pik reageert ook. Ik kijk even om me heen en als ik zie dat we alleen zijn draai ik mijn hoofd naar je toe en lik zacht aan je ballen, de schacht en geef een kusje op het puntje van je eikel. Je legt een hand op mijn schouder en wrijft erover richting mijn nek en haar. Aangemoedigd neem ik nu je, nog wat zachte, pik in mijn mond. Je ziet eerst je eikel en dan de rest tot aan je ballen in mijn mond verdwijnen. Ik voel je hard worden en pijp je kort maar diep en laat je dan weer met rust. Je geef een kusje op mijn hoofd en we genieten nog even van het uitzicht voordat we teruglopen.

’s Middags geniet ik van de heerlijke gezichtsbehandeling en daarna kruipen we met onze boeken in twee grote stoelen die naast elkaar staan in het restaurant. We lezen lekker met een drankje erbij. Plotseling valt mijn oog op de ‘bladwijzer’ die tussen mijn boek zit. Er is een lange tekst in kleine letters op geprint. Ik begin te lezen en al snel beginnen mijn wangen te gloeien. Het is een seksverhaal! Neeee, denk ik, maar ik merk tegelijkertijd dat het mij zeker wat doet. Ik kijk even naast me, waar je onschuldig zit te lezen in je eigen boek en lees verder. Het verhaal gaat over een stel dat samen in de sauna is. Ik ga helemaal op in het verhaal en lees: ‘in het bubbelbad waren ze even alleen, zijn hand gleed over haar been richting haar kutje, en daar gleed hij met twee vingers zachtjes naar binnen. Ze kreunde zacht terwijl ze hem verlangend aankeek.’ Oef. Ik ga wat verzitten en zoek met mijn vrije hand tussen mijn badjas mijn kutje op en wrijf over de kaalgeschoren zachte lippen. ‘hij genoot zichtbaar van het uitzicht op haar lichaam, van hoe ze haar clitje masseerde en bewoog de hand waarmee hij zijn pik nu had vastgepakt.’ Zo, die durven; in een leeg stoombad samen masturberen. Ik voel mijn lichaam warm worden, laat mijn boek iets zakken en laat vervolgens mijn badjas wat open vallen. Dan kijk ik naar jou terwijl mijn vingers mijn kutje verkennen. Je zit nog steeds lekker te lezen, onbewust van wat er naast je gebeurt. Ik voel dat ik nat ben geworden en gebruik dat vocht om mijn clitje lekker te verwennen. Een klein kreuntje, dat mijn mond ontsnapt, doet je verrast opkijken. Er verschijnt een stoute glimlach op je gezicht en je geniet van het uitzicht op mijn kale kutje onder mijn boek. Je kijkt om je heen en laat nu je badjas ook wat open vallen om daarmee mijn uitzicht ook te verbeteren. Je doet verder niets, maar blijft rustig kijken terwijl ik steeds verder richting een orgasme ga. Ik buig naar je toe en geef je een zwoele kus. ‘Geil verhaal hoor’, zeg ik. ‘Oh je hebt hem gevonden?’, vraag je lachend. ‘Ik zou dat ook wel willen’, zegt ik en schrik eigenlijk gelijk bij wat ik zeg. ‘Graag’, zeg je en kust me nog een keer, waarbij ik voel dat er bij jou ook niet veel nodig is om de passie op te wekken. We staan op en lopen, als twee verliefde tieners, hand in hand naar buiten. Binnen is het sowieso te druk voor een intiem momentje. Ook buiten is helaas geen lege sauna te vinden en bij de relaxruimtes staat een bordje dat er cameratoezicht is. Ai, tsja dat viel te verwachten, het zal vaker voorkomen dat stelletjes niet van elkaar af kunnen blijven in de sauna.

Wordt vervolgd.

M.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *