— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Afspraak met Karin. Deel 1

Daar stond ik dan. In de paskamer met mijn rokje aan zonder slipje eronder. Mijn tepels waren nog hard en ik betrapte me erop dat ik het bloedheet kreeg als ik weer aan Karin dacht en hoe ze me zo heerlijk en intens had verwend. Net toen ik de andere rokjes wilde passen kwam Karin weer het pashokje ingelopen. Ze keek me heel ondeugend aan.

“Wat dacht je ervan om vanavond bij mij thuis de rest te passen.”

Zonder ook maar een seconde te twijfelen zei ik meteen:

“Ja, lijkt me een heerlijk idee.”

Ze glimlachte en kuste me op mijn lippen en drukte tegelijk een briefje in mijn handen.

“Mijn adres” zei ze en net zo vlug als ze de paskamer binnen wipte, was ze weer weg.

Ik schoot snel mijn eigen rokje aan en liep naar de kassa om af te rekenen. Terwijl ik naar huis liep voelde ik de wind langs mijn nog natte lippen waaien. Mijn slipje zat immers nog in mijn handtas. Wat een heerlijk gevoel was dat. Dat alles met de gedachten over vanavond maakte me nog natter.

Stipt om acht uur stond ik bij Karin voor de deur. Ik had mijn mooiste lingerie aangedaan om haar te verrassen. Karin deed open. Mijn mond viel open van verbazing. Ze stond daar in de opening met werkelijk een supersexy satijnen jurk die haar billen maar net bedekte. Fel rood. Haar zwarte jarretels staken mooi af tegen het rode van haar jurk. Die hielden een paar mooie sexy zwarte kousen op die op hun beurt weer eindigden in een paar superhoge rode hakken. Werkelijk oogverblindend.

“Kom gauw binnen” zegt ze. Ze neemt mijn jas aan en kijkt naar mijn rokje. “Die staat je ook super.”

We lopen door naar de kamer waar de kaarsjes al branden en de glazen wijn al klaar staan.

“Rood of wit?”

“Rood graag.”

We gaan samen zitten op de bank. Op de achtergrond staat muziek op die me al aardig in de stemming weet te brengen. We drinken even wat en kletsen heel even over wat er vandaag gebeurde, wat ons ontzettend naar elkaar deed verlangen. Het duurt dan ook niet lang voordat we elkaar kussen. Mijn handen glijden door haar haren en ze tongt werkelijk zo heerlijk. Terwijl we kussen knoopt ze mijn blouse open en daarna mijn rokje. Ik begin haar in haar nek te kussen en mijn handen glijden over haar lichaam. Mijn verlangen naar haar groeit met de seconde.

Ik laat me op mijn knieën zakken en Karin opent haar benen voor me. Haar zijden jurk schuif ik naar boven en ik begin haar dijen te kussen. Nog nooit heb ik dit gedaan, maar ik kan niet wachten om haar geil te proeven. Met een snelle beweging trek ik haar slipje opzij en ik haal in een keer mijn tong door haar lippen. Karin kreunt en pakt mijn hoofd teder vast. Haar geil proeft zoet en warm. Voor het eerst proef ik het geil van een andere vrouw op mijn lippen. Mijn tong gaat voorzichtig over haar klitje.

“Harder schat” roept Karin. “Lik me harder.”

Mijn tong gaat nu lekker strak over haar klit.

“Ow schatje je bent lekker, neuk me erbij.”

Zonder te aarzelen steek ik mijn vinger in haar gleufje en zoek haar G-plekje op. Met zachte en sensuele likjes en soepele bewegingen verwen ik haar. Haar lichaam kronkelt onder mijn tong. Ze duwt mijn hoofd zachtjes naar beneden zodat mijn tong wat harder over haar klit gaat.

“Hmmm nog een vinger schatje.”

Mijn tweede vinger schuift langzaam bij haar binnen. Mijn lichaam schreeuwt van genot van binnen. Het voelt of ik haar al jaren ken en het is zo’n heerlijk gevoel.
Mijn vingers glijden steeds sneller en sneller in haar kutje en ik voel haar lichaam steeds sneller kronkelen. Mijn vingers worden langzaam natter en natter.

“Ik kom schatje” hoor ik heel zachtjes en met een hijgende stem. Met het beeld nog voor me van het klaarkomen in de paskamer haal ik mijn vingers snel uit haar natte spleetje maar ik blijf haar klitje likken. Ineens voel ik haar warme geil over mijn kin, over mijn nek en over mijn borsten spuiten. Hmmm, heerlijk hoe lekker ze klaarkomt op me. Karin gaat recht opzitten en doet haar armen omhoog.

“Kleed me uit Angelica. Ik wil naakt met je zijn.”

Ik ga naast haar zitten en trek haar sexy jurkje uit. Ze heeft er geen bh onder aan en haar slipje die ik aan de kant had geschoven is helemaal nat van haar geil. Terwijl we elkaar heel sensueel uitkleden, wat gepaard gaat met tedere kusjes en likjes over elkaars tepels, zitten we niet veel later poedelnaakt elkaar op de bank te strelen en hopeloos verliefd elkaar in de ogen te kijken. Ze leunt wat achterover en doet haar benen uit elkaar.

“Kom maar Angelica,” zegt ze, “doe je benen ook even open en leun ook wat naar achter.”

Ik heb even geen flauw idee wat ze wil, maar dat is maar heel even. Ze schuift haar benen langzaam over mijn benen, en onze kutjes komen steeds dichter tegen elkaar tot onze klitjes elkaar raken. Oww wat heerlijk is dit gilt het in mijn gedachten. We bewegen voorzichtig op en en neer en onze klitjes masseren elkaar steeds intenser. Ons geil vermengt zich met elkaar en Karin neemt al snel het initiatief. Ze rijdt steeds sneller en sneller over mijn klit en ik kreun alles bij elkaar.

“Kom maar lekker, laat je gaan,” zegt ze. Met een luid gekreun voel ik mezelf ontploffen van binnen. En Karin zou Karin niet zijn als zij nog geen seconde later al haar geil uitspuit over onze al zeiknatte poesjes. Hmm wat is dit lekker. Ze streelt mijn been en weet me elke seconde intens te laten genieten. We komen beiden op onze knieën op de bank. Houden elkaars handen vast en tongen elkaar intens.

Wat genieten we van elkaar. Maar de avond is nog lang en Karin stelt voor om lekker samen eerst van een wijntje te genieten voordat we verder gaan. Lijkt me een heerlijk plan. Ze schiet haar jurkje even aan en loopt weg. Ik laat me nog even op de bank zakken en geniet nog na van wat me is overkomen. Karin komt terug met twee badjassen, twee glazen en een fles wijn. En een mooie roze doos die ze op tafel legt.

Wordt vervolgd…
Heel nieuwsgierig kijk ik naar de doos terwijl Karin me een wijntje inschenkt.
Wat zou erin zitten, denk ik. Karin glimlacht.
“Nieuwsgierig? ” vraagt ze. ” Rustig maar schatje, Je komt daar straks wel achter.” zegt ze terwijl ze me een badjas aanbiedt .. (wordt vervolgd)
-Angelica-

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Lieve 11 feb 2021

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *