— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De ronde tafel

Ik werkte al een aantal jaren als opruimcoach en was toen zzp-er. Mijn hulp werd gevraagd bij een huishouden en ik ging er heen voor een eerste gesprek. De afspraak stond gepland voor tien uur en ik lag nog lekker loom in bed. Mijn vingers gleden over mijn venusheuvel naar beneden. Ik was een beetje geil en zocht naar bevrediging. Het was redelijk warm, niet alleen in bed, maar ook buiten.

Ik lag op mijn rug en dacht terug aan een filmpje van een vrouw die in een bus onder haar rok gevingerd werd. Hmmm, dat leek me spannend en wond me enorm op. Plotseling ging mijn telefoon en vroeg de klant of ik eerder kon komen. Twintig minuten later zat ik, licht geïrriteerd, in de auto op weg naar de klant. Pfff, het was toch eigenlijk ook geen weer om te werken. Toen ik uit de auto stapte, plakten mijn broek en shirt al aan mijn lijf.

Bij binnenkomst kreeg ik koffie, een uitleg en excuses. De beide dames hadden de afspraak in verband met de warmte liever wat eerder. We bespraken wat zij het eerst gedaan wilden hebben. De dames, beiden volrond, rond de 35 schat ik, wilden de zolder doen, maar ik koos voor een slaapkamer. De zolder was echt te heet voor dit weer. Daar gingen ze mee akkoord. Ondertussen verlangde ik alweer naar huis, zodat ik op mijn bed met mijn speeltjes porna kon kijken.

De slaapkamer stond vol met in het midden een grote eiken tafel. Ik ging aan de slag en haalde een kast leeg met schoenendozen die behoorlijk zwaar waren. Toen de eerste drie planken leeg waren, maakte ik de eerste doos open om te kijken wat er met de inhoud moest gebeuren. Er lagen allemaal seksboekjes in. Ik pakte er eentje uit en bladerde er vluchtig doorheen. Oohh, wat een geile plaatjes! Vrouwen die in allerlei poses en situaties op de foto stonden. Mijn kruis ging er terstond van kloppen. Dit zag er wel heel geil uit, zeg! Ik begon me ineens ook af te vragen of de twee vrouwen misschien lesbisch waren. Ik dacht zussen, maar goed…het waren mijn zaken ook niet. Zou ik stiekem een boekje in mijn tas stoppen en meenemen naar huis?!? Ik had nooit seks met een vrouw gehad, maar het wond me enorm op.

“Lukt het een beetje met het werken?”, hoorde ik ineens achter mij. Ik schrok toch wel een beetje en voelde me een soort van betrapt. “Mooie foto”, zei de buurvrouw achter mij en legde haar mond in mijn nek. Ze bewoog haar lippen zacht langs mijn nek en ik kreeg er kippenvel van. Rillingen ook, maar dan van pure opwinding. Haar handen gleden onder mijn shirt, maakten mijn bh heel snel los en  ze legde haar handen over mijn borsten. Zacht wreef ze over de huid en mijn tepels werden meteen hard. Ik beet op mijn lip.

“Voel je dat jouw knopjes wat aandacht willen?”, fluisterde ze in mijn oor, terwijl ze mijn tepels zacht tussen duim en wijsvinger rolden. Ik zakte iets door mijn knieën en zuchtte. Mijn handen legde ik op het tafelblad en ik voelde hoe mijn ademhaling veranderde. Oh, mijn gunst! Dit kon toch niet?? Ik stond op mijn werkplek, bij een klant thuis en zij stond me enorm op te geilen. Mijn kut klopte als een zotte en ik wist dat ik hartstikke nat was. Deels kwam dat natuurlijk door de foto’s in het boekje. De vrouw kneep net hard genoeg in mijn tepels dat het niet zeer deed. Het genot was zo hoog dat ik zacht begon te kreunen en mijn heupen begon te draaien. Het voelde heel erg lekker en soms toch ook net even iets teveel.
“Aahh, stop…stop, alsjeblieft!. Dit kan niet. Mag niet”. Dat was niet alleen omdat ik op mijn werkplek was, het was ook dat ik nog nooit seks had gehad met een vrouw. Het gevoel werd me even teveel en ik duwde haar handen weg, maar die waren meteen weer terug.

“Vind je dit lekker?”, fluisterde ze, terwijl ze zacht over mijn tepels wreef en mij tegen de tafel duwde. “Oooohhh ja!”. Het gevoel werd me weer even teveel en weer duwde ik haar handen weg. “Hou dan op!”, fluisterde ze en pakte mijn beide handen. “Zet je handen terug op de tafel en laat ze daar. Wacht af wat er gebeurt”. Ze trok mijn shirt omhoog, bh er achteraan en beide werden achter in mijn nek ‘gelegd’. Met haar handpalmen wreef ze zacht en in een heel rustig tempo over mijn tepels. “Jij mag het zeggen, stop ik of ga ik door”, fluisterde ze met haar hete adem in mijn oor.

Ik sidderde. Ik kon het haast wel uitschreeuwen, maar bleef stil. “Voel eens hoe hard je knopjes smeken om wat aandacht en liefde. Hoe is het met je andere knopje? Wil die ook aandacht?”, fluisterde ze. Alleen die woorden al brachten me bijna tot een orgasme.
Ik was helemaal niet bezig met stoppen. Ik wilde door, maar wist dat dit heel erg fout was. Er bouwde zich een enorme spanning op in mijn lijf. Alles in mij spande zich aan. Ik trok mijn rug recht, mijn billen stonden strak en mijn tenen kromden zich. Ik had nog nooit een tepelorgasme gehad. Zou dit de eerste worden? Ik hijgde en kreeg een droge mond. En net toen ik dacht dat ik zou klaarkomen, stopte ze. Mijn tepels stonden keihard naar voren en haar handen zakten langzaam af naar beneden. Haar vingers gleden richting mijn venusheuvel.

“Oooohhh….oohh fuck!”. Ik voelde hoe haar vingers van mijn borsten over mijn buik gleden. Ze kropen onder de elastische boord van mijn broek. De buurvrouw likte en kuste mijn nek, terwijl haar vingers mijn liezen opzochten. Automatisch zakte ik wat door mijn knieën en deed ik mijn benen wijd. Haar vingers gleden op en neer door mijn liezen en af en toe gleed ze met de achterkant van haar nagels over mijn schaamlippen. En elke keer kreunde ik hoorbaar. Ik begon met mijn heupen te draaien en fluisterde: “Al… stu… blieft… aaahhh… oohhh”. De buurvrouw zei niets, kuste en likte nog steeds mijn nek. Minutenlang ging ze door en ik droop. Ik voelde hoe nat ik was en was niet eens meer bezig met of dit wel of niet kon, wel of niet mocht. Mijn gedachten waren bij haar vingers, volgden haar vingers en een schreeuwend verlangen maakte zich van mij meester.

Ik voelde hoe haar vingers naar boven gleden, de duimen in de elastische boord groeven en mijn broek naar beneden schoven. “Ooohhh, mijn gunst… oohh jaahh”. Trillend stond ik op mijn benen, pure geilheid maakte zich van mij meester. Ze schoof mijn broek tot op mijn enkels, zat op haar hurken en kuste mijn billen. Met haar nagels kriebelde ze de binnenkant van mijn bovenbenen, mijn liezen en mijn venusheuvel. Ik hield het niet meer! Ik greep de randen van de ronde tafel om de spanning wat kwijt te raken. De buurvrouw ging weer staan en zowel aan de voor- als achterkant voelde ik hoe haar vingers zich een weg zochten naar mijn clit én naar mijn kut. Terwijl ze heel zacht en langzaam mijn clit begon te wrijven, schoof ze achterlangs haar duim naar binnen. “Oooohh… oooh… God…jaaah!”. In één tempo vingerde ze er op los en ik kwam heel snel klaar. Oooh… God…jaaah. Haar duim bleef ze ook na mijn orgasme in en uit duwen en ik kwam een tweede keer klaar. Ze legde haar lippen op mijn oor en zei zacht: “Zie je dat het wel kan? Wàt een geil loedertje ben jij, zeg. Héérlijk!”

Ik stond bij de tafel nog bij te komen, toen zij mij omdraaide en me zacht achterover duwde. “Ga maar liggen en kom even bij”. Ik ging inderdaad even liggen, want voor mijn gevoel kon ik amper op mijn benen staan. Ik moest echt even bijkomen van twee heftige orgasmes. Ik dommelde zelfs even weg en werd wakker toen ik voelde hoe iemand mijn liezen likte en kuste. Mijn opwinding groeide meteen weer. De armen van de buurvrouw had ze onder mijn benen door op tafel liggen, waardoor mijn benen meer omhoog waren en ze had mijn beide polsen vast. Ik voelde haar lippen op mijn schaamlippen, terwijl zij ze kuste. Al kussend zochten haar lippen mijn clit.

De manier waarop zij haar lippen om mijn clit legde en er zachtjes aan zoog, zorgde voor een soort kortsluiting in mijn hoofd. Ik durfde amper adem te halen. Bang dat elke beweging dit gevoel zou wegdrijven. Met korte stootjes kreunde ik. Het zuigen wisselde ze af met het likken. Haar warme, hete tong bewoog eerst langzaam, daarna snel en dan weer langzaam over mijn clit. Er bouwde zich weer een enorme spanning op in mijn lijf. Mijn handen balde ik tot vuisten, ik kromde licht mijn rug en spande mijn billen aan.

“Oooohhh… ooohh.. yesss!”. Ik voelde hoe haar mond zich om mijn kut sloot en zij haar tong in en uit duwde. Dat zachte, natte lapje vlees voelde zo ontzettend lekker en warm. Mijn tepels waren keihard. Toen de buurvrouw weer aan mijn clit zoog en ik met een licht explosief gevoel in mijn hoofd en dichtgeknepen ogen klaarkwam, wist ik al dat ik zo’n orgasme nooit eerder had gehad. En misschien nooit meer zou krijgen. De buurvrouw kwam overeind en rondom haar mond was het nat. Ze likte haar mond even en droogde het af met haar bloes.

Na enige tijd gleed ik van de tafel, kleedde me weer fatsoenlijk aan en werkte nog twee uur door. Ik was zo in de war van wat mij was overkomen dat ik naar huis verlangde. Ik kroop op bed, sliep een paar uur en werd weer enorm opgewonden toen ik dacht aan wat me was overkomen. De bel ging en ik deed de deur open. Daar stond de buurvrouw van mijn klant met een doos in haar handen. “Je was dit vergeten”, zei ze en reikte me de doos aan. De boekjes! Ik voelde de reactie tussen mijn benen. Even wist ik niets te zeggen en keek haar lang aan. “Heb je zin om binnen te komen?”, vroeg ik.

Donalene

 

Beoordeel dit verhaal

9 Reacties

  1. Dennis 14 jun 2023
  2. Witvisje 15 jun 2023
  3. Tina 17 jun 2023
  4. Erik 17 jun 2023
  5. Marjan 17 jun 2023
  6. Zusterjessica 21 jun 2023
  7. Marja 28 jun 2023
  8. Fenna 01 jul 2023
  9. John 04 apr 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *