— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Weekendje Parijs

We waren op weg naar het hotel om ons klaar te maken, na een hete dag op het strand. Ik en mijn vriendin gingen vanavond uiteten. We waren een weekendje naar Parijs in een mooi chic hotel. Toen we de kamer binnen kwamen, lagen onze koffers nog uitgestald op het bed. Mijn vriendin Kate legde haar spullen neer en liep naar de badkamer om de douche aan te zetten. Terwijl ik de koffers van bed haalde, keek ze me intens aan en zei met een lachje op haar gezicht: “ik ga douchen, ik zie je zo”. Ik keek haar aan en glimlachte, ik kreeg het ineens warm vanbinnen, er liep een soort spanning op. Ik ging me maar eens klaarmaken, want we hadden al om zes uur gereserveerd. Ik deed mijn haar, en toen ik op weg was om mijn make-up tasje uit mijn koffer te halen, hoorde ik Kate uit de badkamer lopen. Ze had een handdoek in haar haar en droeg een grote witte handdoek om haar natte lichaam. Zie liep naar haar koffer en haalde een lange satijnen rode jurk uit haar koffer. Ze keek me aan en vroeg: “wat is die mooi hè?” We maakten ons verder klaar, deden onze make-up en kleedden ons om. Ik had een mooie lange zwarte jurk aan met bijpassende hakken.

Toen we op het punt stonden om te gaan, stonden we samen nog even voor de spiegel en wat zagen we er mooi uit. Ik keek Kate aan en zei: “kom we gaan, anders komen we nog te laat’’. We liepen de deur uit op weg naar het restaurant. Het was maar een paar minuutjes lopen van het hotel. Toen we er waren werden we naar een mooi gedekte tafel gebracht met uitzicht op de zonsondergang. We bestelden gelijk een drankje. Kate bestelde een zoete witte wijn en ik koos een zoete cocktail. We bestelden nog wat stokbroodjes en kletsten de hele avond. Het was alweer wat later in de avond en we waren toch wel redelijk aangeschoten. We kletsten nog wat en besloten terug naar het hotel te gaan. Lachend en wankelend liepen we door de hotelgang naar onze kamer. We kwamen binnen en de schoonmaaksters hadden het bed mooi opgemaakt en de kamer schoongemaakt. We ploften neer op het grote bed en lachten naar elkaar. ‘’Wat was dat gezellig”, zei ik, “lekker er op uit”. Kate knikte ja en keek me intens aan. Ik ging dichterbij liggen en er zette een soort warme intense spanning op. Kate streelde met haar hand over mijn bovenbeen, terwijl mijn jurkje iets omhoogschoot. Ze zei zachtjes: “wat ben je mooi”. Ik keek haar diep in haar blauwe ogen en lachte.

Ondertussen lagen we al erg dicht bij elkaar. Ik streelde door haar haar en over haar nek. Ze kreunde zacht. We keken elkaar nog even aan en toen zoenden we voorzichtig. Ondertussen zakten onze dunne spaghettibandjes van onze schouders. Ik keek naar Kate haar mooie lichaam en naar haar kleine borstjes met haar harde tepels die lichtjes door de satijnen jurk schenen. Ik werd er warm van. Ik kreeg een soort warme intense rilling over mijn lichaam. We zoenden steeds sneller wat overging in zachte kusjes in elkaars nek. Ik duwde Kate zachtjes voorover op het bed. Vervolgens kroop ik over haar heen. Ik keek haar nog even aan en begon haar nek te kussen en steeds ging ik een stukje lager, tot ik bij het randje van haar jurk kwam. Ik stopte en schoof langzaam de satijnen stof over haar borsten. Ze kreunde zachtjes en ik kuste haar bosten en likte vervolgens haar stijve tepels. Kate begon harder te kreunen en onze ademhaling ging omhoog. Ik kuste over haar buik verder omlaag. Vervolgens spreidde ik haar benen over mijn armen en hield haar bovenbenen vast. Ik kwam aan bij haar slipje. Het was zwart met een kanten randje. Ik streelde er nog even overheen en trok hem daarna bij haar uit. Ik ging weer terug liggen en mijn lippen raakte al gauw haar natte poesje. Er klonken hete kreunen door de hotelkamer. Ik befte haar en streelde met mijn handen over haar bovenbenen. Kate kreunde en ademhaalde steeds harder, tot ook haar benen zachtjes begonnen te trillen. Ik voelde haar hand met haar roodgelakte nageltjes door mijn haren heen gaan. Ik stopte nu ook mijn vingers in haar natte poesje en ging langzaam op en neer. Ze kreunde hard en ik voelde haar spieren samentrekken. Er kwam een intense lange kreun uit haar mond, ze kwam klaar. Ze kwam nog even op adem en keek me aan en zei: “wat doe jij dat lekker zeg’’. Ik kwam weer naast haar liggen. We zoenden nog even verder. Kate stopte en keek me ondeugend aan ze zei: “nu is het jouw beurt”. Ik voelde weer een vloed van die hete spanning over me heen komen. Het werd nat tussen mijn benen.

Kate lachte en zei: “ik heb wat voor je”. Ze klom uit het bed en liep naar haar koffer. Ze haalde er een soort rode fluwelen zakje uit. Ze liep terug naar het bed en kwam tegenover mij zitten. Beiden stonden we tegenover elkaar op onze knieën in het bed. Het rode zakje hield ze tussen ons in. Ze keek ernaar en lachte. “Wat voor speeltje zou daarin zitten?”, dacht ik. Kate maakte hem open en trok er langzaam een rosé gouden vibrator uit. “Ik heb hem nieuw gekocht”, zei Kate, ‘’zullen we hem uitproberen?’’. Ik knikte ja en ging op het bed liggen. Ik had zoiets nog nooit eerder gedaan. Kate kwam langs me liggen en deed de vibrator aan. Ik voelde hem al gauw tegen mijn natte poesje en wow wat voelde dat goed. Langzaam ging ze met de vibrator over me poesje heen, ik werd steeds natter. Kate deed hem een standje harder en het voelde nog intenser. Ik kreunde zo hard, ik kon het niet laten. Toen ik bijna tot mijn hoogtepunt kwam deed ze hem zachter. Kate keek me ondeugend aan en zei: “wil je hem nog even zelf uitproberen?” Ze gaf de vibrator aan me en ik zette hem weer aan op dat ene lekkere standje. Ondertussen kuste en masseerde Kate mijn borsten, wat was dat lekker zeg in combinatie met de trillingen van de vibrator. Mijn benen begonnen nu ook te trillen en mijn ademhaling steeg. Er kwam een overvloed van warme en intense gevoelens over me heen. Ik kwam klaar, de sensuele rillingen schoten over mijn lichaam. Mijn spieren ontspanden weer en ik kwam weer langzaam op adem. “Wow”, hoorde ik Kate zeggen. Ik keek haar aan en ze lachte zachtjes. Ze zei: “volgens mij is die wel goedgekeurd.” Ik zij ja en we lachten. We bleven nog even op bed liggen, en streelden elkaar. We kletsten nog lang en vielen daarna bijna in slaap. Tot ik Kate nog zachtjes in mijn oor hoorde fluisteren: ‘’morgen weer?’’

Fenna

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. manon 21 mei 2022
  2. Zusterjessica 22 mei 2022
  3. Natalja 22 mei 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *