— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Feestje in deboshut, deel 2

Taylor, een van de mannen in de boshut, was op een goed moment zonder werk en ik herinnerde hem met een tikje op zijn schouder aan zijn belofte. Op dat moment hing zijn enorme lul nog in een mooi boogje naar beneden maar hij keek me aan, greep mijn tieten en zei:

“Look.”

En verdraaid, zonder dat zijn pik aangeraakt werd zag je het ding verstijven en dikker worden. Net als bij Chantal vroeg ik me af of het wel zou passen want ik heb wel een redelijke kut maar hij was zo dik!

Hij had kennelijk ervaring met dit soort vrouwenangst want hij pakte mijn hand, legde die op zijn stijve (die inmiddels horizontaal stond) en zei:

“Squeeze it.”

Ik moest hem samenknijpen. Toen voelde ik inderdaad dat de echt harde kern van zijn pik veel kleiner was en ik was niet bang meer. Het werd een van de mooiste momenten van de avond toen hij die paal langzaam en trefzeker naar binnen schoof. Ik probeerde diep adem te halen maar dat ging niet. Ik probeerde mijn kutspieren te spannen maar dat ging niet. Het enige wat ik voelde was die olifantenslurf die zich al glijdend een weg naar binnen duwde, als een bulldozer.

Ik verloor mijn zelfbeheersing, begon over mijn hele lichaam te trillen, ik schudde en probeerde op te springen maar ik zat vast aan die stang van vlees. Ik gilde van genot en toen hij uiteindelijk zijn paal weer uit me trok heb ik die glibberige stang wel tien keer gekust.

Martin had Chantal opgetild en liet haar over zijn stijve zakken. Hij hield zijn handen onder haar billen en tilde haar ritmisch op en neer – je kon haar kut horen soppen. Zo wankelde hij met haar de keuken in. Ze zwiepte haar tieten in zijn gezicht en hij stond daar in het midden van de keuken te grijnzen terwijl hij probeerde in een tepel te bijten als die langs kwam.

Arthur had Anna uitgekozen om zijn pik te likken en dat liet ze zich niet ontgaan. Ze stikte af en toe bijna als hij haar hoofd te lang tegen zijn kruis drukte maar allejezus wat was zijn pik groot, en glad, en sappig. Gelukkig hield hij Annas hoofd niet langer vast zodat zij zelf kon bepalen wanneer ze adem wilde halen en hoe diep hij in haar keel kwam.

Er kwam weer een rustpauze waarin iedereen stond of zat te hijgen. Chantal had zich losgemaakt van Martin en dronk de champagne nu zó uit de fles terwijl ze wat wazig rondkeek wie ze nu aan haar boezem kon verwachten.

Martin had nu Anna uitgekozen en hij neukte haar terwijl zij op een soort groot luchtbed lag wat Henk tevoorschijn had getoverd. Jonge, wat ging die vent te keer- ik hoopte dat Anna die beurt zou overleven. Aan de andere kant: haar stevige bouw maakte dat ze tegen een stootje kon, en die stootjes kreeg ze nu van een vakman.

Taylor ging met Jacky aan de slag en je kon dat duidelijk horen. Hij nam haar staande, eerst van voren maar dat ging kennelijk niet zo lekker en dus draaide zij zich om en boog zich voorover. Hij moest zijn voeten een stuk uit elkaar zetten om op de goede hoogte te komen maar toen het standje was gevonden pompte hij met volle kracht. Ik wist hoe zij zich voelde want datzelfde standje deed Henk vaak ook bij mij.

Arthur had me inmiddels gevonden maar hij was zo dronken dat hij eigenlijk geen controle meer had over zijn bewegingen. Bij mij begon de drank ook zijn invloed te hebben, ik stond niet erg vast meer op mijn benen en moest om ieder ding giechelen. Ook begon ik nogal eens mis te grijpen als ik Arthurs pik of zak wilde pakken. Ik besloot om even met de champagne te stoppen.

Hij wilde me meenemen naar het bed van Henk maar halverwege zakte hij door zijn knieën en ik kon hem niet opvangen. Samen lagen we gierend van de lach op het tapijt en hij graaide maar wat in het wilde weg naar mijn tieten en mijn kut. Zijn lul was slap en wat ik ook deed, ik kreeg hem niet meer hard.

Chantal was zó dronken dat ze niet meer kon opstaan. Ze probeerde elke lul te grijpen die bij haar in de buurt kwam, en als ze er eentje had dan liet ze niet makkelijk los. Uiteindelijk had ze Henk die duidelijk erg onder de indruk was van haar tieten maar die geen kans zag zijn stijve nog bij haar naar binnen te schuiven want ze wilde maar niet stilliggen.

Anna had kennelijk het minste gedronken van ons allemaal want ze praatte nog niet met een dubbele tong wat alle anderen al wel deden, maar ze klaagde wel over pijn in haar schaamdelen. Dat woord bleek voor de Engelsen een tongbreker maar door duidelijke en praktische uitleg waar die delen zich bevonden konden ze alle drie tegen het eind van de avond dit moeilijke woord produceren.
Henk probeerde nuchter te blijven, waarschijnlijk omdat hij verantwoording voelde voor zijn gasten, maar ik hoorde aan zijn praten wel dat hij een eindje heen was.

Zo was iedereen aan zijn trekken gekomen en alle lichamen waren kletsnat van het zweet en ander lichaamsvocht. De Engelsen wilden vol goede moed en alcohol aan een nieuwe ronde beginnen maar wij meiden waren ondertussen een beetje uitgewoond en we hadden even wat rust nodig. Uiteindelijk begonnen ook de gasten te kalmeren. Hun pikken werden slapper, ze konden door de drank alleen nog maar kruipen en zo kregen we even onze broodnodige rust. Ze gingen TV kijken en natuurlijk had Henk ervoor gezorgd dat er een paar stevige Amerikaanse neukDVD’s in de speler zaten waar de heren een beetje laveloos naar gingen kijken. En om eerlijk te zijn: af en toe keken we ook.

Dat had na een tijdje effect: de lullen werden weer stijf, hun blikken dwaalden van het TV-scherm weer naar ons en na een half uur of drie kwartier wilden ze een finale. Wankelend gingen ze staan om hun stijve pikken in onze monden te steken en na even pijpen waren ze weer steenhard. Je kunt van Engelsen zeggen wat je wilt, maar het zijn volhouders! Zo vond ik mezelf bovenop Martin die me van achteren nam terwijl Taylor aan de voorkant zijn inmiddels weer enorme lul in mijn kut duwde. Het was pompen of verzuipen, en ik had twee keer achter elkaar klaar een orgasme met geluiden die ik van mezelf niet kende. Anna en Jackie hielden zich met onze klitten bezig, wreven hun tieten waar ze ons en de mannen maar konden raken en eentje viel in voor de pijpbeurt van Chantal.

Taylor was de eerste die me onderspoot. Ik dacht dat er geen einde aan zou komen: viermaal of vijfmaal kreeg ik een lading sperma in mijn gezicht en mijn haren. Ondertussen had Martin zich onder mij uit gewurmd en nam het over, en voor de tweede keer die avond kreeg ik de volle laag. Na afloop wreef ik alles lekker in, geholpen door Anna en Jackie die gelukkig ook een deel van het spuitwerk over zich heen hadden gekregen.

Arthur en Henk haalden hetzelfde uit met Chantal, maar die was inmiddels zo dronken dat ze volgens mij geen idee had wat er met haar gebeurde. Henk lag onderop met zijn pik in haar kont en Arthur lag bovenop. Haar tieten bleven de grootste magneet. Ze lag op een luchtbed met haar ogen dicht maar haar mooie ronde prammen staken stevig in de lucht en daar mikten zowel Taylor als Henk op toen ze klaarkwamen. Hun mikpunt was kennelijk de tepel want na afloop stonden ze met hun dronken koppen te tellen hoeveel keer hun zaad een tepel had geraakt. Daar kwamen ze niet uit en dus besloten ze het nóg een keer te doen – maar door de alcohol en de werkzaamheden die ze vóór hun zaadlozing hadden uitgevoerd bleef het bij goede bedoelingen.

Terwijl Martin en Taylor met mij bezig waren hadden Anna en Jackie ontdekt hoe lekker het was dat ze elkaar konden bevredigen en hoewel ze ‘het’ nooit eerder met elkaar gedaan hadden ging het bijna vanzelf. Een paar druppels glijmiddel op hun clitoris en een voorbinddildo (waar Henk natuurlijk weer voor had gezorgd) waren voldoende om de meiden van genot te laten kronkelen. Bij Anna kwam bij haar orgasme haar kont zo vaak en zo schokkend omhoog dat Jackie alleen al van het ernaar kijken ook bijna klaarkwam.

De Engelsen waren nu zo uitgeput en zo gevuld met drank dat ze naar hun hotel wilden gaan en Henk regelde een taxi. Het afscheid van ons was langdurig want wij moesten hun bezwete lijven afdrogen, hen natuurlijk helpen met aankleden en daarbij moest hier en daar nog gevoeld worden. Het zoenen duurde lang en ze wilden allemaal van Henk weten wanneer de volgende bijeenkomst zou zijn maar die hield de boot nog even af. ”Eerst uitvinden wat dit geintje me totaal gaat kosten” zei hij, waarop de drie gelijk aanboden om de volgende keer de rekening op te pakken. Enfin, uiteindelijk bleven we met zijn vijven achter in Henk z’n boshut die er binnen uitzag alsof er een veldslag had gewoed. Met Chantal bijna buiten bewustzijn en Anna en Jackie hitsig alsof ze elkaar nog nooit eerder hadden ontmoet lag het voor de hand dat we pas de volgende ochtend nuttig werk konden doen, ik bedoel opruimen en afwassen en zo. Anna en Jackie wilden zó graag neuken met de dildo dat ze genoegen zouden hebben genomen met een betonvloer, maar door een gebruikt luchtbed om te draaien kwam de sperma aan de onderkant te zitten en dus konden ze zacht liggen.

Chantal lag op het andere luchtbed met sperma over haar bovenlijf en in haar gezicht en haren en was niet te vervoeren, dus legden we een deken over haar heen. Ikzelf ging met Henk naar zijn slaapkamer maar mijn kut was zo schraal dat zelfs pissen pijn deed en Henk zag geen kans meer hem behoorlijk overeind te krijgen dus vielen we in elkaars armen in slaap.

De volgende ochtend werd ik wakker door een redelijk stijve lul die heel voorzichtig in mijn mond werd geschoven en die ik in een paar minuten keihard en leeg had. Anna en Jackie stonden samen onder de douche en naar hun geluiden te oordelen speelden ze meer met hun onderste delen en hun tieten dan dat ze zich grondig schoonmaakten – en dat was na gisteravond toch echt hard nodig.
Henk en ik bemoeiden ons met voorbereidingen voor het ontbijt: tafel dekken, koffie zetten, sap persen, brood roosteren. Het moest een mooie afsluiting van een groots feest worden.

Daarna gingen we samen onder de douche en kleedden ons aan – Anna en Jackie zaten al aan de ontbijttafel te wachten. Van Chantal hoorden we niks, dus die lieten we nog maar liggen.

Bij het ontbijt, waar we weer ‘gewoon’ gekleed waren, begon Henk over onze betaling nadat hij vier enveloppen had klaargezet op een kastje. Hij had wel getallen genoemd, zei hij, maar toen wist hij nog niet met wat voor vriendinnen ik zou komen aanzetten. Dat klonk er even naar of hij zijn belofte niet wilde nakomen, maar het tegendeel was het geval.

“Omdat er niet meer precies nagegaan kan worden hoeveel mannen er door elk van de dames behandeld zijn heeft de directie besloten aan alle dames het ronde bedrag van drieduizend euro uit te keren als waardering voor hun niet-aflatende inspanningen het de gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken”, zei hij plechtig.

Hij had moeite ernstig te blijven want ‘de directie’ was Henk – in zijn eentje, en de plechtige taal van zijn verklaring klonk ook vreemd uit zijn mond. Wij waren er alle drie even stil van en lieten ons het ontbijt dus maar goed smaken. Met zo’n extra zakcent hadden we ook geen probleem met zijn wijze van bedienen: bracht hij het eitje dan stond hij naast onze stoel en leunde tegen onze arm waarbij zijn stijve duidelijk voelbaar was. We hoefden dus alleen maar even ons hoofd te draaien en een beetje te bukken om zijn lul te likken want zijn boxershort had heel korte pijpen. Ik kende dat bijzondere kledingstuk al van eerdere wilde nachten. Heerlijk. Hij deed dat ook bij het brengen van de koffie en het sap en het geroosterde brood en hij kwam dus uitgebreid aan zijn trekken terwijl wij ook weer wisten hoe een goede harde lul eruit ziet en smaakt.

En toen stond plotseling Chantal in de keuken. Ze was spiernaakt en kennelijk net wakker geworden want ze stond nog wat met haar ogen te knipperen en ze zwaaide een beetje op haar benen. Ze zat nog steeds onder opgedroogd sperma. Henk stond toevallig naast me en zijn lul maakte een zwieper omhoog vanuit zijn broekspijp. Een vlaag van jaloersheid kwam bij me op: kennelijk was het zien van een ongewassen lichaam onbelangrijk vanwege de prachtige, bolle tieten die daar naar voren staken. Bij mij had zijn pik nog nooit zo snel en fel gereageerd. “Meid, ik ga eerst even met jou onder de douche” zei ik daarom maar snel en voegde de daad bij het woord, maar Henk had nog steeds een geile bui en riep dat in zijn huis hij ook kon bepalen wie er met wie onder de douche ging – en deze keer ging hij haar rug wassen.

Chantal keek hem even aan met ogen waarin de drank van de vorige avond nog te zien was en zei toen:

“Je mag m’n rug op als je dat wilt maar van m’n tieten en m’n kut blijf je af want die doen pijn en met die stijve van jou zou het alleen maar erger worden.”

Tot mijn verbazing begon Henk te grijnzen en zei:

“OK baby, geen pik voor jou.”

Hij hield zich er ook nog aan, want terwijl ik Chantal stond te wassen stopte hij hem van achteren bij mij naar binnen. Toen hij weer weg was vertelde ik haar wat er in de enveloppen zat en ze rilde even van geluk, want ze verdiende niet al te veel en kon wat extra’s goed gebruiken. Ontbijt sloeg ze over want ze had een forse kater, ze ging zich aankleden.

Na het ontbijt kwam het laatste klusje: het schoonmaken en opruimen van het huisje.

“Zodat we de kosten van de werkster uitsparen”, zoals Henk zei.

We bleken allemaal last van spierpijn te hebben en toen Henk daarom voorstelde ons allemaal even te masseren was er niemand die ‘nee’ zei. En verdraaid, ook daar was hij goed in. Handdoek op het grote luchtbed, alles uit, eerst op de buik liggen om de rug en de benen en billen te behandelen en daarna op de rug om de borsten, de buik en de schaamstreek onder handen te nemen. Veel massageolie, veel kneden en knijpen in de daarvoor in aanmerking komende delen en ja, toen werd vanzelf alles weer nat bij ons en stijf bij Henk en was een korte wip snel gemaakt. Maar het hielp prima tegen de spierpijn.

We zochten onze feestkleding bij elkaar voor zover nog bruikbaar en niet kapotgescheurd, stopten alles mijn weekendtas, liepen naar buiten en wachtten tot Henk de buitendeur op slot had gedraaid. Toen liepen we naar de auto waarmee Henk ons weer naar mijn kamer in de stad bracht.

Bij het uitstappen nam hij me even apart en fluisterde:

”Vraag het adres van die tietentent aan Chantal en maak maar een afspraak – ik betaal.”

Yvonne

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *