— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn kapster

Naar de kapper, iets wat vele vrouwen leuk en lekker vinden. Ik niet, dat gedoe aan mijn haar, die spiegel waarin je moet kijken die mij nou niet op mijn best laat zien. Nee niets voor mij. Gelukkig heb ik na mijn verhuizing al snel een kapster gevonden die dat begrijpt. Liane, een leuke dame die me snel en met een onderhoudende babbel helpt waardoor ik met een kwartier klaar ben. En in dat kwartier kijk ik niet naar mijzelf in de spiegel maar naar haar, een genot om naar te kijken. Mooie ogen en lekkere lippen die regelmatig lachen op een bijzonder aantrekkelijke manier. Af en toe gluur ik ook naar haar borsten en heupen. Mmmm, mooi lijf. Maar het is je kapster en getrouwd dus ja, lekker om naar te kijken maar verder niets.

Normaal ga ik altijd op vrijdag na mijn werk, op afspraak. Op een keer kwam ik binnen en keek Liane mij vertwijfeld aan. Ze was uitgelopen, nog druk bezig met een andere klant. Wetend hoe weinig geduld ik heb stelde ze voor mij een ander keer te knippen. Ik had de volgende dag een spannende date dus zei dat het dan wel zaterdagochtend moest. Geen probleem, ze had nog wel een gaatje voor mij.

Dus zit ik op zaterdagochtend bij haar in de stoel gezellig babbelend en met zin in het weekend. Bij het betalen vraagt ze mij mijn mobiele nummer zodat ze mij de volgende keer dat het uitloopt kan bereiken en ik niet voor niets langskom. Ik vraag nog in een grapje of het alleen voor professioneel gebruik is.

Na een leuke maar ook enigszins teleurstellende date was ik zondag weer vroeg op. Uit gewoonte kijk ik meteen op mijn telefoon, ook een beetje in de hoop dat mijn date van de avond ervoor nog gereageerd had. Nee, helaas. Wel een app van een onbekende die vraagt of het leuk was gisteravond. Ik app terug: ja best wel maar wie ben je? Ik weet dat ik gisteren aardig gedronken heb maar geloof toch niet dat ik mijn telefoonnummer aan iemand gegeven heb. Meteen krijg ik een reactie terug: nee sorry, ik ben het, Liane, hoop dat je het niet vervelend vindt dat ik je telefoonnummer heb opgeslagen? Erg? Nee natuurlijk niet, dat betekend voor mij dat je mij in ieder geval leuk vindt.

De weken daarna appen we iedere dag. Ik leer haar routine en wat ze zoal doet. Ik ontdek – ze is zeer open – dat ze een behoorlijk actief seksleven heeft. Ik vertel, door haar openheid, ook heel veel over mijzelf. Hoe ik enorm verlang naar een wilde vrijpartij, ik sta al jaren droog namelijk. Ze laat me echter duidelijk weten niet op vrouwen te vallen. Ja, ze heeft het een keer geprobeerd maar vond het niets.

Lekker, die duidelijkheid, maar niet waar ik op hoopte. Maar goed, we appen vrolijk door en ze wordt een deel van mijn dagelijkse leven. Ik fantaseer over haar terwijl ik mezelf bevredig. De trilling van mijn telefoon als ze appt maken mij zelfs op het werk geil. Ik positioneer mijn telefoon zo dat als ze een app stuurt ik de trillingen in mijn lendenen voel. Ooh wat is dat heerlijk. Het voelt alsof ze persoonlijk mij streelt.

En dan is de dag daar dat ik weer geknipt moet worden. Ik vindt het eng omdat ik ondertussen zoveel fantasieën over haar heb dat ik me afvraag of ik dit droog ga doorstaan. Ik heb voor de verandering ook maar een wasbeurt gevraagd. Iets waar ze om moest lachen, dan zit je toch echt langer in die stoel. Geeft niet, app ik, maar wil wel een hoofdhuidmassage dan. Ga ik nu te ver? Ze reageert niet meer. Ik kom aan op de afgesproken tijd bij de kapsalon. Gelukkig zie ik dat ze alleen is, geen andere klanten en geen collega’s.

We begroeten elkaar onwennig, ze zegt zelfs u. U mag op die stoel plaats nemen. Ik ga zitten, leg mijn hoofd achterover en zie boven mij haar gezicht met die mooie ogen en prachtige lippen. ‘Dus je wilt een lekkere hoofdmassage’, zegt ze met een knipoog. ‘Ja graag en nog veel meer’, komt uit mijn mond. Oh, wat zeg ik nou. Zij glimlacht en laat een lekkere lauwwarme straal water over mijn hoofd gaan. Haar handen kneden mijn hoofdhuid en ik word enorm geil. Ik kan het niet tegenhouden, mijn kutje reageert explosief. Ik word natter dan ik in jaren geweest ben.

Ik begin een beetje te kronkelen, mijn lichaam reageert op haar. Met toegeknepen ogen geniet ik van haar aanraking. Ben ik gek of merk ik dat zij er plezier aan beleeft? Ze heeft in de gaten hoe opgewonden ik raak, ze buigt zich over mij heen met haar borsten tegen mijn hoofd en fluistert mij in mijn oor: ‘Er hangen camera’s hier dus ik kan je helaas niet helpen maar zou best willen’, en weer die knipoog. Omdat ik haar baan niet op spel wil zetten probeer ik de rest van de wasbeurt mijn lichaam onder controle te houden.

Na het wassen zet ze me op een andere stoel dan dat ik gewend ben. Ze komt achter me staan, de schaar in de hand en zegt doodleuk: ‘Nu zijn we niet meer te zien op de camera’s, je mag jezelf bevredigen terwijl ik je knip.’ Ik schrik maar word tegelijkertijd ook weer bloedgeil. Meent ze dit echt? Haar handen liggen op mijn schouders en beginnen die langzaam te kneden. ‘Ontspan je’, zegt ze. Mijn handen gaan naar beneden, naar het plekje dat zo enorm warm voelt. Veilig onder de kapperscape rits ik mijn broek los. Ik vind in mijn broek mijn schaamlippen die uitpuilen van geiligheid, mijn clitoris steekt haar kopje op om verwend te worden.

Ik begin mezelf te vingeren en Liane begint mijn haar te knippen. Oohh wat is dat lekker. Liane duwt haar borsten regelmatig tegen mij aan terwijl ze me aan het knippen is, ik voel haar harde tepels in mijn nek. Terwijl ik met mijn ene hand mezelf bevredig probeer ik met andere hand iets van Liane te voelen maar ze ontwijkt mij. Ik kom grommend klaar en ook mijn haar is geknipt. Wat een idiote situatie.

De kappersbezoeken staan mij voortaan niet meer tegen.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Dolf 28 jul 2016

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *