— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het toetje

Ik was altijd al onder de indruk van het lijf van de vriend van mijn vriendin. Iedere keer als we elkaar ontmoetten kusten we elkaar hartelijk. Met blozende wangen, want ik voelde me altijd al tot hem aangetrokken. Hij is groot, sterk en spontaan, maar bleef tegen mij wel altijd wat afstandelijk. Na een dag shoppen in Maastricht zaten we met z’n vieren op een van de hotelkamers te genieten van een wijntje. Ik had mijn jurkje wat omhoog getrokken vanwege de hitte en zat heerlijk onderuitgezakt in een van de leunstoelen.

We praatten over koetjes en kalfjes en maakten constant grapjes. Hij stond op om nog even te douchen voor we gingen dineren. Hij pakte zijn schone kleren en liep naar de badkamer. Ik zag door de kier van de deur dat hij een felgekleurde boxer droeg met een mooi shirt erboven. Via de spiegel kon ik niet veel later een glimp opvangen van zijn bovenlijf. Hij had inderdaad een geweldig lichaam. Doordat ik stiekem zat te gluren ging het gesprek bijna volledig langs me heen. Toen we nog een wijntje namen schoof ik mijn jurkje wat verder omhoog. Toen hij even later uit de douche stapte en weer bij ons kwam zitten voelde ik dat zijn blik al snel op mijn benen rustte.

Onze blikken kruisten elkaar en even keek ik hem recht in de ogen terwijl het gesprek vrolijk verder ging. Vanaf zijn plek op het bed had hij schijnbaar een goed uitzicht want opnieuw liet hij zijn blik over mijn benen glijden. Toen gingen we naar beneden om te dineren in het restaurant. Er werd ons een gezellig tafeltje toegewezen en ik probeerde tegenover hem te gaan zitten. Zo kon ik lekker met hem kletsen. Na de amuses en nog meer wijn werden de gesprekken losser. We bespraken de lastige en mooie dingen aan onze relaties, vertelden elkaar wat onze leukste momenten waren. Toen het gesprek uitkwam op ochtendseks in het weekend kreeg ik het meteen nog warmer. Er verscheen al snel een duidelijke rode blos op mijn wangen.

Ik keek wat beschaamd over de rand van mijn glas en zag tegenover mij een glimlach op zijn gezicht verschijnen. Toen fronste hij zijn wenkbrauwen een beetje en ineens voelde ik iets langs mijn been strijken. Ik schrok, verslikte me bijna in mijn wijn, en kreeg een nog diepere kleur toen ik zag hoe hij me recht in mijn ogen bleef aankijken. Hij ging verzitten en maakte een opmerking over de slechte stoelen. Ondertussen ging zijn been weer bewust langs de mijne. Ik voelde hoe hij zijn been strekte en tegen mijn kuit bleef rusten. Hij wist natuurlijk heel goed dat het niet de tafelpoot was waar hij zo stevig tegenaan leunde. Hij bleef me glimlachend aankijken.

Gedurende het diner werden de meest heerlijke gerechtjes geserveerd met bijpassende wijnen. Onze benen bleven contact maken. Toen ik me hardop afvroeg wat het toetje zou zijn, antwoordde hij dat het wel iets heel lekkers moest zijn. Hierbij keek hij mij weer recht in de ogen en liet zijn been langs mijn kuit omhoog strijken. Ik keek hem aan en zei dat ik enorm van toetjes houd en er altijd wel een gaatje voor kan vinden. Mijn vriendin zuchtte diep en zei dat ze echt helemaal vol zat dus het toetje dit keer maar oversloeg. Zij doelde op het eten, ik natuurlijk op iets heel anders, maar dat bleef tussen hem en mij. Ik voelde me steeds geiler worden en merkte al snel dat het nat werd in mijn slipje.

Na het heerlijke toetje wilde mijn vriendin graag naar bed want ze voelde zich niet lekker van al dat eten, de vele wijn en de hitte. Ze vond het geen enkel probleem als wij nog een kopje koffie dronken. We hadden tenslotte toch alle tijd om lekker uit te slapen morgenochtend. En terwijl ze dat zei knipoogde ze naar haar vriend. Wat ze bedoelde met die opmerking was duidelijk. Hoewel hij glimlachte naar haar en zei dat ze dan maar goed moest uitrusten voor morgen, voelde ik zijn been ter hoogte van mijn knie. Ik voelde mezelf nog natter worden en kreeg het steeds warmer.

Na de koffie en de bonbons wilde ook mijn vriend graag naar bed maar ik zei dat ik eigenlijk de tuin bij het hotel nog even wilde zien bij maanlicht. Ik weet niet precies waarom ik dat zei, maar het leek me de enige mogelijkheid om nog even met hem alleen te zijn. Ik verwachtte niet dat mijn vriend me alleen zou laten, dus maakte me eigenlijk geen illusies. Maar tot mijn verbazing zei mijn vriend dat hij ging douchen en daarna op me zou wachten in de hotelkamer. En hij liep naar boven. Tegenover mij aan tafel bleef het stil. Toen ik opstond en in de richting van de tuin liep, schoof hij zijn stoel naar achteren en volgde me.
Eenmaal buiten stak hij hoffelijk zijn arm uit en ik accepteerde die maar al te graag. Arm in arm wandelden we onschuldig door de tuin. In het donker, op de smalle paadjes drukte ik mezelf dicht tegen hem aan en rook zijn heerlijke lichaamsgeur. Toen we bij een bankje kwamen draaide ik me naar hem toe en drukte stevig mijn borsten tegen zijn arm. Ik vroeg hem wat hij van het eten had gevonden, en dan vooral het toetje. Toen ik naar hem opkeek zag ik dat er een grote glimlach op zijn gezicht verscheen. En toen ik zei dat ik eigenlijk nog wel een toetje lustte, boog hij voorover met zijn lippen licht geopend. Ik deinsde nog even terug, keek om me heen of we voldoende beschut stonden, en zoende hem toen zachtjes op zijn lippen. Het begon als een voorzichtige kus maar ging al snel over in een heftige tongzoen. Toen we even op adem kwamen keek ik hem diep in de ogen en vroeg hem hoe discreet hij was. Hij antwoordde direct dat dit ons geheim zou blijven en dat ik nergens voor hoefde te vrezen.

Hij trok me vervolgens weer stevig naar zich toe, kuste mij heftig en liet zijn handen over mijn billen gaan. Mijn rokje werd al snel omhoog getrokken zodat zijn handen vrij spel hadden. Ik voelde hoe zijn stijve penis tegen mijn buik drukte en ik wrong mijn hand tussen onze lichamen om hem te voelen. Ik duwde hem naar achteren tegen een bankje aan en hij begon zijn riem los te maken. Ik trok mijn inmiddels drijfnatte slipje van mijn billen. Toen hij zijn broek en shirt uit had hielp ik hem uit zijn boxer. Ik zei hem dat hij moest gaan zitten op het bankje en dan nog het gewenste toetje kon krijgen.

Ik bukte voorover, pakte zijn lul vast, en streelde die zachtjes. Vervolgens nam ik zijn lul in mijn mond. En hoewel ik normaal gesproken niet zo happig ben op orale seks met mijn vriend, was ik nu zo geil als boter en wilde ik toegeven aan al mijn lusten. Ik pijpte hem stevig en hoorde aan zijn gekreun dat ik het goed deed. Ik draaide me lichtjes naar hem toe en leidde zijn hand onder mijn jurkje naar mijn kutje want nu wilde ik zelf ook wel verwend worden. Hij begon mij meteen heerlijk te strelen. Heerlijk geil werd ik ervan. Zijn stijve penis voelde ik kloppend in mijn mond en zijn vingers waren in en rond mijn kut. Dit was heel anders dan de vertrouwde seks met mijn vriend, maar daarom misschien des te lekker. Ik voelde mijn eigen vocht langs mijn benen naar beneden lopen. Heerlijk geil en nat was ik geworden onze urenlange uitdagingen onder tafel.

Toen hij zijn handen op mijn hoofd legde en duidelijk maakte dat ik moest stoppen, keek ik naar hem op. Ik verlangde naar zijn harde pik in mijn kut. Ik was zo geil dat zelfs mijn gedachten grover en geiler waren dan ooit. Het was lang geleden dat ik zulke pure lustgevoelens voor iemand had gehad. Ik zei dat ik hem in mij wilde voelen, spreidde mijn benen en ging schrijlings op hem zitten. Met mijn rug naar hem toe leidde ik zijn pik naar mijn gezwollen en drijfnatte lipjes. Hij had een heerlijke, grote lul, hij leek wel iets groter dan die van mijn vriend. Ik liet me eerst rustig over zijn lul heen glijden en voelde me helemaal gevuld worden. Pas toen hij helemaal in mij zat pakte hij met beide handen mijn borsten vast en begon ik langzaam op en neer te bewegen.

Wat een heerlijk gevoel. Al snel voerde ik het tempo op. Binnen een mum van tijd zat ik als een gek te wippen op zijn stijve lul. Hij liet zijn rechterhand zakken van mijn borst naar mijn lies en wist met zijn vingers mijn klitje te bereiken. Ik dacht dat ik niet geiler kon worden en ik snakte naar een orgasme. Ik wipte wild op en neer en hij kon amper zijn vingers op mijn klitje houden. Ik dreef haast weg en ik hoorde zijn lul steeds soppend in mijn kutje verdwijnen. Toen hij mij licht voorover duwde en ik zijn vingers over mijn anus voelde gaan, hield ik het niet meer. Ik voelde een golvend orgasme op gang komen wat ik al tijden niet had gehad. Mijn kutje spande samen en mijn beenspieren raakten vermoeid van al het op en neer wippen.

Toen ik mijn orgasme voelde afzwakken realiseerde ik me dat hij nog niet was gekomen. Ik draaide me een beetje om, nog steeds met zijn lul in mijn kutje, en zoende hem vol op de mond. Daarna vroeg hij me op te staan en ik voelde zijn lul uit mijn kutje glippen. Hij ging staan en draaide mij zo dat mijn billen naar achteren staken en ik met mijn armen op het bankje kon leunen. Ik zette zelf een been op het bankje en wachtte op zo op wat komen ging. Ik wilde door hem genomen worden en zei dat ik diep in mij wilde voelen hoe hij klaarkwam.

Toen ik hem achter mij voelde staan, zijn handen rond mijn heupen en billen en zijn lul tegen mijn drijfnatte kutje, kon ik niet langer wachten en duwde mijn billen naar hem toe. Hij gleed in één keer diep in mij en ik hunkerde naar zijn stoten. Stevig neukte hij me, en ik vroeg hem weer mijn klitje te stimuleren. Hij leunde wat voorover, zijn arm om mij heen, en wreef stevig over mijn keiharde klitje. Meteen voelde ik een volgend orgasme opkomen en ik drukte mijn kut tegen zijn lul. Aan zijn gehijg en het hoge tempo van zijn stoten hoorde ik dat hij ook niet ver van zijn ontlading kon zijn. Toen ik voor de tweede keer klaarkwam kneep ik mijn kut rond zijn lul en hijgde dat ik hem zo diep en hard mogelijk in mijn kut wilde voelen. Ik schrok niet eens van mijn dwingende en geile gepraat, en genoot intens van zijn laatste stoten, zijn gedempte kreet en zijn spuitende lul in mijn kutje.

Na nog wat schokkende bewegingen glipte hij uit mijn kut en direct voelde ik zijn sperma langs mijn benen naar beneden lopen. Ik draaide me om, nog trillend op mijn benen, en zoende hem nog een keer vol op zijn mond. Ik bedankte hem voor het geweldige toetje en legde een vinger op zijn lippen ten teken van ons geheim. Hij keek me dankbaar aan. Volledig verzadigd draaide ik me om, pakte mijn slipje op en liep alleen terug naar het hotel. Zijn sperma plakte aan mijn benen, maar het kon me weinig schelen.

Mijn vriend sliep al toen ik op mijn kamer kwam en zachtjes waste ik me schoon. Nagenietend van de heerlijke geheime vrijpartij viel ik in een diepe slaap en werd pas wakker toen ik de stijve penis van mijn vriend tegen mijn billen voelde aandrukken. Een heerlijke, ontspannen vrijpartij volgde waarbij regelmatig mijn gedachten afdwaalden naar de gebeurtenissen van die nacht. Na een lekkere verfrissende douche gingen we naar beneden voor het afsluitende ontbijt van ons vriendenweekend. Daar aangekomen zaten onze vrienden al aan tafel en lachend zei mijn vriendin dat ze hoopte dat ook wij zo’n heerlijke rustige nacht en ochtend hadden gehad. Zij hadden in ieder geval heerlijk geslapen en terwijl ze dat zei, glimlachte ze naar haar vriend, zodat het voor ons duidelijk was dat ook zij nog wel wat anders hadden gedaan dan slapen.

Tijdens het ontbijt bespraken we kort het heerlijke diner van de avond daarvoor. Toen we elkaar vroegen wat we het lekkerst hadden gevonden, zei mijn vriend dat hij de wijnen subliem had gevonden. Mijn vriendin vond het hoofdgerecht heerlijk. En toen ze naar haar vriend en mij keek antwoordden wij tegelijk: het toetje.

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Maud 06 mei 2024
  2. Gustav 08 mei 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *