— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een rood slipje

Weet jij ’s morgens al waar je ’s avonds eindigt? Je kunt een inschatting maken, je kunt schema’s maken, afspraken inplannen. Maar er hoeft maar even een glas stuk te vallen op de tegelvloer van de keuken, of je wordt onderweg naar een afspraak verrast door een stortbui. Dan gaan er andere factoren meespelen. En de manier waarop jij flexibel weet om te gaan met onverwachte factoren bepaalt je leven. Dat heb ik geleerd toen ik mijn ketenen afgooide en besloot van mijn leven een feestje te maken. En Carla was degene die het me leerde.

Ik was net zo goed als iedereen sacherijnig zodra ik zag dat de wasbak in de keuken volstond met afwaswater van de vorige dag. Verstopt. Ik kon twee dingen doen. De wasbak laten voor wat ie was. Of ik kon een loodgieter bellen.
Ik zette mijn rode laktas op de keukentafel en ritste het zijvakje open om mijn mobiel eruit te pakken.
‘K kom later, afvoerprobleem. Wacht op loodgieter.’
Ik drukte op versturen en hoopte dat mijn zakenpartner het me zou vergeven.

Het voordeel van een man die veel weg is voor zijn werk, is dat je je leven kunt inrichten zoals jij dat wilt. Het nadeel: als er iets stuk gaat wat je niet zelf kunt maken sta je met lege handen. Gelukkig leven we in een digitaal tijdperk. Of niet, want Internet bood wel 1000 oplossingen: ‘Direct een loodgieter nodig?’ ‘24-uurs loodgieterservice’ ‘Loodgieter bedrijf Jansen BV’ en ‘Lood om oud ijzer – Carlo’.
Een loodgieter met gevoel voor taal. Ik besloot in een opwelling mijn afvoer in de handen van Carlo te leggen.

“Met Carla. Hoi, wat kan ik voor je doen?” Een hese stem aan de andere kant van de lijn.
“Ik was eigenlijk op zoek naar Carlo.” Mijn stem klonk opeens een toon hoger. Doe normaal, dacht ik teleurgesteld, ik belde gewoon een loodgieter, geen escort.
“Ik ben Carlo. Carla dus. Staat verkeerd op Internet. Wat is het probleem?”
“Een verstopte afvoer,” antwoordde ik, terwijl ik nog half in verwarring was over de genreverwisseling van mijn loodgieter. “Ik heb eigenlijk snel iemand nodig.”
“Ik kan snel komen, waar woon je?”

De gereedschapskist was het enige waaraan ik kon herkennen dat ik met een loodgieter te maken had. Je moet maar durven, dacht ik, toen ik haar korte spijkerrokje bekeek, met daarboven een blauw hemdje waaronder de kanten randjes van een rode BH zichtbaar waren. Haar lange gebruinde blote benen staken zonder sokken in een paar witte gympen. Toen ze een hand uitstak om de mijne te schudden moest ik even diep ademhalen. Haar hand was warm en uitnodigend. Wat een charisma. Een paar groene ogen keek me onderzoekend aan.
“Gaat het?”
Voordat ik kon antwoorden, nam ze zelf weer het woord.
“Breng me maar naar de keuken.”

“Koffie?”
“Straks.”
Carla lag al met haar hoofd in het gootsteenkastje iets ingewikkelds te doen met een tang.
“Heb je ’n emmertje?”
Ik kon m’n ogen niet van haar afhouden. Carla lag met opgetrokken knieën op haar rug. Haar spijkerrokje was tot ver boven haar dijbenen gegleden en ik had vrij zicht op een heel klein rood kanten broekje tussen haar benen. Ik probeerde van alles om mijn aandacht op de vloer, de tafel en de tuin buiten te richten, maar ik werd als een magneet aangetrokken door de druk doorwerkende Carla. Of liever gezegd door een specifieke plek: het kanten broekje was door het draaien tussen haar spleetje gaan zitten. Twee zachte, licht opgezwollen schaamlippen waren duidelijk zichtbaar.
“Heb je nog ’n emmertje?”
Ik sprong op. Zou ze gemerkt hebben dat ik zo zat te staren? Ik liep naar de bijkeuken en merkte dat mijn slipje doorweekt was. Er was iets mis met me. Het was 9 uur ’s ochtends en ik was ontzettend geil.

Ze was met haar hoofd onder de gootsteen vandaan gekomen.
“Kijk” zei ze en pakte me bij m’n hand. “Ik zal je laten zien wat er mis is, dan kun je het de volgende keer zelf ook.”
Ik zakte door m’n knieën en rook haar warme, zoete geur. Ze vertelde iets over zwanenhalzen en de wet van Meden en Persen. Maar ik keek naar haar benen. Ze zat nu op haar knieën en hield nog steeds mijn hand vast. Toen ze klaar was met haar verhaal keek ze me aan met haar groene ogen.

“Is er misschien nog iets waar ik je mee kan helpen,” vroeg ze terwijl haar mondhoeken ligt omhoog gingen. Ik deed mijn ogen dicht. Ik had het warm. Toen voelde ik twee koele lippen op de mijne. Heel licht. Een zacht wrijven. Lief maar doelbewust. Haar hand leidde mijn hand tussen haar benen, onder haar spijkerrokje. Ik durfde mijn ogen niet open te doen, maar liet haar begaan. En ik schaamde me een beetje omdat er een zacht “oh” aan me ontsnapte toen ik haar natte kutje voelde en het scherpe van haar rode kanten broekje.
“Ik zag je wel kijken, geil klantje van me. Toe maar,” fluisterde ze in mijn oor en beet daarna zacht in mijn oorlelletje.

Carla gleed weer soepel op haar rug met haar hoofd onder het gootsteenkastje. Ik rook haar sterke geur. Zoet, warm en geil. Ik deed mijn ogen weer open en keek. Wat onwennig wel, maar toch schoof ik voorzichtig het slipje een stuk opzij, zodat ik zicht had op een mooi kaalgeschoren kutje. Nog nooit had ik een ander dan die van mezelf aangeraakt. Ik voelde mijn baarmoeder schokken. Mijn kut trok zich samen. Ik boog me naar Carla toe en liet mijn tong tussen haar spleetje verdwijnen. Zoutig, oesters en geluk, dat zijn de woorden die in me opkwamen. Ze was nat, heel nat en het geile vocht droop naar haar billen.

Carla ging even verliggen en ik hoorde haar kreunen van genot. Ik zat op handen en voeten en likte. Ik likte haar kutje van binnen en gleed dan weer met mijn tong langs haar lipjes alsof ik nooit anders had gedaan. Ik snoof haar geur op langs de zijkant van haar dijbenen. Ze pakte mijn hand en bracht die naar haar mond en likte. Daarna leidde ze mijn hand omlaag voorbij haar roze gleuf naar haar billen. Ik voelde hoe het rondom haar aars nat was. Ik gleed verder en hoorde haar ademhaling zwaarder worden. Ik liet mijn vinger langzaam wegzakken in haar zachte anus. De spier sloot zich en opende zich rond mijn vinger. Ik gleed mijn vinger in en uit. Mijn tepels waren zo hard en ik wilde dat Carla erin zou bijten. Ik geloof dat ik dat ook zei.

“Neem me,” riep ik kreunend. “Neem me hard. Lik me. Hap me en wrijf me.”
Carla kwam onder het kastje vandaan en pakte mijn hoofd in haar handen. Haar tong gleed soepel in mijn mond en vermengde zich met mijn tong en veroorzaakte vonken in mijn lijf zoals die ik nog nooit gevoeld had.
“Lik me,” zei ze.

Ze trok me mee overeind naar de keukentafel, trok mijn T-shirt uit en legde me op mijn rug. Ik voelde hoe het hout mijn rug verkoelde. Carla opende de rits van mijn broek en trok hem hijgend naar beneden. Ik zette mijn benen op de rand van de tafel. Haar vinger gleed in een keer door in mijn natte kutje. Ik schreeuwde. Alsof ik onder stroom stond. Ze trok mijn broek en slipje helemaal uit en spreidde met twee handen mijn benen.

“Dus jij wilt hard genomen worden,” zei ze met haar hese stem.
Haar vinger gleed weer tussen mijn benen en bleef daar op en neer gaan. Op mijn klitje, ertussen, meer naar achter, tot aan mijn billen en weer terug. Ferm. Dwingend. Haar tong kwam erbij. Hard en dan weer zacht. Mijn handen gleden naar haar billen, en omhoog naar haar mooie gebruinde rug. Ik wilde net haar tepels in mijn mond nemen, toen ze ging staan. Ze trok haar rokje uit, maar hield haar slipje aan. Met twee vingers trok ze het kant opzij en hield ze uitnodigend haar kutje voor me open.

“Lik me,” zei ze. En ik likte. Ik likte haar zilte kut. Wat was dit lekker. Een hand naar haar tepel, een ander samen met mijn tong in haar natte spleet en ik hoorde haar ademhaling sneller gaan. Ik wilde haar dienen, ik wilde dat ze kwam. Maar ik wilde ook dat dit lang zou duren. Ik haalde mijn mond van haar gladgeschoren poesje en keek omhoog. Wat nu? Ze kroop op de tafel over me heen ze likte van mijn borsten naar mijn navel en verder en haar tong verdween daar weer in mij. Haar kutje lag nu precies boven mij en ik kon haar bedienen met mijn tong en vingers. Een vinger op en neer in haar poepgaatje, een tegen haar vurige klitje.

Ik kwam los van mezelf. Ik moest ademhalen maar wilde niet ophouden. Ik was zo ontzettend heet en geil dat ik het uitschreeuwde elke keer als zij even ophield. Zo nat was ik nooit geweest. Ik wilde niets anders meer. Haar vingers gaven het ritme aan en haar tong de melodie en ergens halverwege kwam ik klaar zoals ik nog nooit was gekomen. Ik voelde Carla tegelijkertijd kreunen en schokken terwijl ik haar bleef haar likken. Mijn heupen stonden in brand en ik weet zeker dat ik ejaculeerde en Carla bleef in me, met haar vingers en haar tong.

Toen ik was gekomen stak ook zij haar natte vinger zachtjes in mijn anus en kuste mijn nog steeds hevig brandende kut. Het enig wat ik kon doen me overgeven, want het was nog niet klaar. Ik wilde dat dit zou duren. Ik wilde… ik wilde… ik kreunde… Ik wilde voortaan alleen nog maar geneukt worden door een vrouw. Door deze vrouw. En ik kwam voor de tweede keer. Dieper nu, zoeter. Een lange zucht lang sloot ik mijn ogen. Ik voelde hoe Carla van me afgleed. Ik hoorde hoe ze haar spullen pakte en ik hoorde hoe ze zachtjes de keukendeur opende en over het grind door de tuin naar haar auto liep.

Zo leerde ik hoe je flexibel omgaat met problemen. Het zou de leidraad vormen in mijn leven. En dat wil ik graag delen met iedereen. Anoniem natuurlijk. Want voor de buitenwereld blijf ik de keurige zakenvrouw die op haar man wacht. Je mag me Laura noemen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *