— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Milaan

Milaan, de modestad! Snel check ik in, zet mijn koffers in de daarvoor bestemde ruimte en verlaat met een licht hoofd het hotel. Slenterend door de straten geniet ik van de winkels, kleurrijke stoffen en de grote namen. Het soort waardoor je je even rijk, verwaand en hopeloos gelukkig voelt: Gucci, Guess, Armani, Versace. Wanneer ik in de iets goedkopere straten kom loop ik met opgeheven hoofd, ik heb namelijk twee gloednieuwe superluxe sjaaltjes gekocht van Cavalli himself! Opzichtig als altijd, maar oh zo mooi! Wanneer ik een paar prachtige pumps zie staan met reusachtig hoge hakken, stap ik de winkel binnen en neem mezelf voor dat ik er elegant op zal leren lopen.

Met tassen vol loop ik opnieuw naar het hotel en neem daar uitgebreid de tijd om te douchen en me klaar te maken. Ik trek een zomerjurkje aan, laat mijn lange, zwarte haar over mijn rug vallen, spuit wat parfum op en doe mijn make-up. Als finishing touch glij ik in mijn hoge pumps. Niet mijn nieuwe, ik wil mijn date immers niet verpesten door pijnlijke blaren. Ik kijk op de klok: 18.45 uur. Nog een kwartier voor André mij komt halen voor een diner. De zenuwen gieren door mijn lijf. Hoe zal hij in het echt zijn?

Tegen 19.00 uur sta ik beneden in de lobby en laat mijn ogen door de lege ruimte gaan. De receptionist is aan het werk en de conciërge loopt met koffers te sjouwen. Een korte zucht ontsnapt aan mijn lippen en om de tijd te verdrijven loop ik even langs het winkeltje.

“Principessa?”, klinkt het zachtjes in mijn oor terwijl warme adem mijn wang streelt. Ik schrik op, mijn hart klopt als een gek, mijn maag draait zich om. Langzaam draai ik me om. Op deze hoge hakken is hij maar een centimeter of twee groter dan ik ben. Hij is tenger en even bekruipt er een gevoel van teleurstelling? Maar dan lacht hij, die mannelijke grijns waar ik zo van hou en de twinkeling in zijn ogen maken me helemaal beverig. Zoals een typische Italiaan kleedt hij mij ter plekke uit met zijn ogen, terwijl ik gewillig zijn blik onderga. Zijn glimlach verdwijnt niet en wanneer zijn ogen zich eindelijk weer op mijn gelaat richten voel ik me sexy en uitdagend.

Hij biedt me zijn arm aan en we lopen naar buiten. We komen aan bij een klein maar gezellig restaurant. Prosecco als aperitief en een toast: “Op ons!” zijn glas tikt tegen het mijne. Wanneer een man met rozen voorbij komt, houdt André hem tegen. “De mooiste bloem voor de mooiste dame van de avond”, ik bloos wanneer hij een prachtig donkerrood exemplaar uitkiest en die vervolgens naar mij schuift. “Mag ik je deze aanbieden in ruil voor een kus?” Wanneer ik knik staat hij op, loopt naar me toe en onder luid gejuich van de gasten neemt hij mijn hoofd tussen zijn handen en kust me teder. Het gejoel, de commentaren, het doet hem niets. Het lijkt uren te duren voor hij zachtjes zijn hoofd wegtrekt en met een lachje naar me kijkt. De rest van de maaltijd ligt zijn hand over de mijne.

Ik laat mijn voeten uit mijn pumps glijden en laat mijn tenen langs zijn broekspijp gaan. Even schrikt hij, maar al snel beseft hij wat ik aan het doen ben en hij grinnikt even. Ik laat mijn voet langs zijn kuit glijden, hoger en hoger, langs zijn knie, langs de binnenkant van zijn dij. Zijn enige reactie is de verwijding van zijn ogen en de belofte die ik erin weerspiegeld zie. Als zijn blik de mijne vindt krijg ik kippenvel. Hij raakt opgewonden en terwijl hij veelbetekenend in mijn ogen staart drukt hij mijn voet even tegen zijn kruis, niemand die het merkt, enkel mijn tenen weten hoe hard hij is. Ik nip van mijn glas wijn en lik even langs het glas. Bij het neerzetten glijdt er een druppeltje naar beneden. Hij strijkt het weg en laat zijn tong over zijn vinger glijden, eerst het topje, dan de hele lengte. Ik hou mijn adem in als ik besef wat hij me toont.

Tegen de tijd dat hij de rekening vraagt, zijn we allebei in een aangename roes. De alcohol heeft de laatste remmingen weggenomen en hand in hand lopen we terug naar het hotel. Een beetje giechelig open ik mijn hoteldeur en laat hem voorgaan. Als ik met mijn rug naar hem toe zachtjes de deur dichtdoe, voel ik twee armen om me heen. Hij kent mijn hotspots, hij kent ze al maanden en hij kan niet wachten ze te testen. Hij knabbelt aan mijn oorlelletje en traceert met zijn lippen de lengte van mijn nek. Ik sluit mijn ogen en draai mijn hoofd wat naar links. Hij begrijpt de hint en gaat iets lager tot ik zachtjes kreun als hij de juiste plaats te pakken heeft. Hij bijt zachtjes, likt, zuigt, zijn handen kruipen naar boven en omvatten mijn borsten. Door de stof van mijn jurk heen knijpt hij zacht maar toch stevig in mijn tepels waarop ze direct reageren. Opnieuw kreun ik zacht, geniet nog even en draai me dan om.

Mijn lippen zoeken de zijne, ik hoor zijn adem versnellen, evenals die van mij. Onze kus is slordig, vurig, vol verlangen. Onze tongen spelen, onze lippen verkennen, woest en hevig, kleren sneuvelen. Ik wil zijn goddelijke lijf zien en hij het mijne. Zijn handen zijn overal en toch wil ik meer. Ik krijg een ideetje. Als we al zoenend en strelend op het bed vallen, excuseer ik me even. Snel doorzoek ik mijn tassen en haal mijn twee Cavalli sjaaltjes tevoorschijn. Heupwiegend trippel ik opnieuw zijn richting op, leun over zijn borstkas en maak zijn armen vast. Even denk ik dat hij zal protesteren, maar hij lijkt het geweldig te vinden.

Ik besluit te doen wat ik al zo lang wil doen, ik laat hem mijn levensgrote lollypop zijn. Ik begin bij zijn voorhoofd, zijn ogen, zijn vurige mond die me lijkt te verslinden. Hij zoekt de mijne, maar ik wil niet te snel toegeven en plaag hem enkele minuten tot ik hem eindelijk de streling van mijn tong toesta. Daarna zak ik naar beneden en onderwerp zijn hele borstkas en buik aan mijn strelingen. Hij ruikt mannelijk en het lijntje van zijn navel naar beneden is nog lekkerden dan op het scherm van mijn computer. Mijn haren laat ik als een waaier over zijn huid gaan, ze strelen, tintelen en kietelen. Hij geniet ervan. Zijn zware ademhaling verraadt zijn opwinding als ik dichter en dichter bij zijn mannelijkheid kom die uitdagend naar voren steekt.

Hij is groter dan hij leek en ik kan niet wachten hem in me te voelen, maar nu nog niet, hij moet me smeken. Plagerig lik ik zijn ballen, neem ze voorzichtig in mijn mond en sabbel eraan. Hij kreunt en ik neem mijn tijd. Daarna laat ik mijn tong de lengte van zijn schacht volgen. Alvorens ik mijn lippen over zijn eikel sluit zoek ik die ene speciale plaats die zo gevoelig is en stimuleer deze even lichtjes om zijn reactie te peilen. Hij schokt. Mijn tong beroert de gevoelige onderkant van de eikel terwijl ik zijn ballen niet aan mijn aandacht laat ontsnappen. Terwijl ik hem heel diep zuig, begint hij te schokken met zijn heupen.

Wanneer ik voel dat zijn hoogtepunt eraan komt, ga ik nog een stapje verder en laat mijn wijsvinger in zijn sterretje glijden. Hij gromt en vlak voordat hij gaat komen stop ik en laat ik hem afkoelen. Na een tijdje stimuleer ik hem opnieuw en zo gaat dit spelletje een tijdje door. Zijn houding is veranderd, elke aanraking van mij laat hem sidderen en beven. Hij schokt wanneer ik mijn warme adem langs zijn eikel laat gaan en trekt als een wilde aan de sjaals die hem hinderen. “Alsjeblieft, alsjeblieft, laat me vrij”, het klinkt smekend en moeilijk.

Zo wil ik hem, blind van verlangen. Wanneer ik hem langzaam wil losmaken, rukt hij zichzelf los. Hij grijpt mijn haren en drukt mijn mond passioneel op de zijne terwijl hij nog steeds met een hand vast hangt. Snel haast ik me die ook los te maken. Zijn mond verlaat de mijne niet. Hij is ruw, dominant. Hand twee is eindelijk vrij en daar heeft hij op gewacht. Hij graait naar me, drukt me onder zich en spreidt mijn benen. Zijn rechterhand ligt onder mijn rug en de linker heeft mijn kin gegrepen. Wanneer hij makkelijk bij me naar binnen stoot en ik af en toe mijn hoofd wegdraai van genot, pakt hij mijn gezicht en begint het te kussen. Hij eist mijn mond, mijn tong, mijn aandacht.

Ik ben de zijne en ik zal weten. Hij vult me en tijdens zijn hoogtepunt bijt hij in mijn hals. Daarna gaat hij gewoon verder. We hebben hier veel te lang op moeten wachten. Hij gaat van me af, dwingt me op mijn knieën en gaat verder in hondjesstijl. Hij trekt mijn hals naar achter en opnieuw bewerkt hij mijn gevoelige plekje. Hij hijgt en knijpt in mijn tepels.

Zijn ballen slaan bij elke stoot tegen mijn billen, zijn handen liggen rond mijn taille en hij berijdt me. Opnieuw en opnieuw, tot we schreeuwen van verlossing. Orgasme na orgasme lijkt me te verdrinken. Lichtflitsen en regenbogen achter mijn gesloten oogleden. Een hitte die me verschroeit, me optilt en wegvoert van het hier en nu. Schamen doe ik me niet. Hij heeft me ruw, rauw, het stukje ik zonder verpakking. Ik ben aan hem overgeleverd, ik heb nog nooit zo genoten.

Daarna moet ik even naar het toilet en wanneer ik terugkom is de kamer verduisterd. Door de snelle verandering zie ik even niets, maar al snel voel ik hoe ik tegen de muur word gedrukt. Tanden zetten zich in het zachte vlees van mijn hals en gaan zo naar beneden. Ze schrapen langs mijn tepels en buik. Ik voel hoe hij een been van me optilt, terwijl hij zich opnieuw in me beukt. Daarna draait hij me om en duldt geen nee. Zijn tong en vingers maken de weg vrij voor hun grote vriend en langzaam maar zeker stoot hij via mijn sterretje naar binnen terwijl zijn vingers mijn klitje beroeren. Hij voelt zo fantastisch!

Dan gooit hij het over een andere boeg. Hij begint af te wisselen, snel en langzaam, diep en minder diep, in en uit, hij maakt me gek! Zij aan zij liggen we naast elkaar onder de lakens, hij streelt mijn wang en hij kust mijn ogen, mijn lippen. Zijn vingers trekken lijntjes over mijn huid en hij raakt me nauwelijks aan. Ik kijk in zijn ogen en zie liefde branden. Wanneer hij zich langzaam naar me toe buigt merk ik dat hij opnieuw klaar staat. Deze keer neemt hij echter de tijd, hij liefkoost me zoals alleen een Italiaan kan, verkent me zoals geen man me ooit verkend heeft, zacht, strelend en overal. Wat heeft die jongen een talent en energie!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *