— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Bij de psychologe

Ik stap de wachtruimte binnen en kijk even rond. Ik zie een man van een jaar of dertig zitten. Aan de andere kant zit een wat ouder stel. Ik haal een kop koffie bij het koffieautomaat en check mijn tas. Daar zit de brief in die ik vandaag ga voorlezen. Mijn psychologe heeft me gevraagd om mijn laatste ervaring op papier te zetten.

Zal me even voorstellen: Evelien. Ik ben net veertig geworden. Ben getrouwd met een leuke, fijne man. Met hem heb ik twee kinderen gekregen. Ik ben gelukkig met mijn huwelijk. We hebben het fijn en goed samen. Op alle vlakken. Ik heb een goede baan als manager in de sales en ben dik tevreden over mijn vrienden. De reden waarom ik bij de psycholoog ben, is omdat ik op jonge mannen val. Ik vind mijn man aantrekkelijk, maar toch ‘roept’ er iedere keer iets in me, en ga ik voor de bijl. En dat kan omdat ik eens per maand een twee of drie nachten niet thuis ben vanwege mijn werk.

De psychologe, een vrouw van mijn leeftijd, roept me en ik stap haar werkruimte binnen. Ze vraagt of ik mijn ervaringen zo precies mogelijk op papier heb gezet en of ik het wil gaan voorlezen. Ik knik, sla mijn benen over elkaar en begin.

Ik rijd vanuit Den Haag naar Groningen en ik zal twee nachten in een hotel slapen. Het is nu woensdagmiddag en dat betekent dat ik woensdag en donderdag in mijn hotel overnacht. Op vrijdagavond na het eten zal ik dan terug rijden naar Den Haag. Ik check in. Mijn hotel ligt in het centrum en activeer mijn Tinder account met sexy, ondeugende foto’s. Ik sta er niet herkenbaar op en geef aan dat ik op zoek ben naar een leuke ontmoeting. Vanavond om half acht. Ik heb veel matches en swipe er snel doorheen. Eén valt me op en ik stuur hem een berichtje. Ik krijg snel een respons en we zijn zeker vijftien minuten aan het chatten. Het is een student Bewegingswetenschappen, Sven en heeft van zijn hobby, roeien, zijn studie gemaakt. En dat hij wedstrijden roeit is aan zijn lijf af te zien. De afspraak wordt gemaakt en ik vertrek op tijd naar een ander hotel. In het kader van mijn privacy vind ik dat wel zo fijn.

Parkeer mijn auto en zoek een tafeltje in het redelijk volle restaurantgedeelte. Bestel een koffie en zie Sven even later binnen komen. “Oef”, denk ik. “Nog beter en strakker dan op de foto’s“. Sven ziet me, geeft me een glimlach en steekt zijn hand uit. Ik weet het al. Hij is straks van mij. We kletsen wat en ik vraag na een tijdje aan de ober of ik de drankjes kan betalen. Geef Sven €75 en zeg tegen hem dat hij hiermee het grootste gedeelte van de prijs van een hotelkamer kan betalen. Met het toegangspasje in de hand komt hij terug en samen lopen we naar de hotelkamer.

We stappen naar binnen en hij wil direct verder lopen. “Wacht maar even”, zeg ik duidelijk. “Wacht in het halletje van de hotelkamer en je komt naakt de kamer binnen met een stijve pik”. Zelf loop ik door, laat mijn rok van mijn benen glijden, gooi mijn blouse over de stoel en sta op mijn pumps èn in een mooi setje op Sven te wachten. Hij klopt op de deur. “Binnen”, roep ik en daar stapt hij naar voren. Wat een lijf. Wat een borstspieren. Die armen, een afgetraind lichaam, een sixpack en een mooie pik. Ik zie hem bewonderend naar mijn lijf kijken en we stappen naar elkaar toe. “Mmmmmm”, fluister ik. Ik zie zijn lippen naar mijn mond gaan maar beantwoord zijn kus niet. Ik draai voorzichtig aan zijn schouders en sta nu achter hem.

Met mijn linkerhand ga ik over zijn borstkas naar beneden. Mijn heupen duw ik wat naar voren, zodat mijn slipje tegen zijn billen aankomt. En mijn rechterhand reikt naar zijn pik. Ik pak die vast en ga, terwijl ik hem zachtjes in zijn nek kus, met mijn hand op en neer. Ik sta nu recht achter Sven en ik duw me wat harder tegen hem aan. En beweeg mijn hand sneller, terwijl mijn linkerhand op zijn gespierde buik ligt. Rustig beweeg ik door, soms wat harder, dan wat zachter. Ik voel dat het Sven niet onberoerd laat. Ik stop met bewegen. En wrijf nu met beide handen over zijn borstkas via zijn buik naar beneden.

“Draai je maar eens om”, zeg ik tegen hem en meteen hurk ik. Mijn lippen kussen het topje van zijn pik. Zachtjes bijt ik erin. Speel met mijn tong en kijk omhoog. Ik zie Sven genieten. Dan zuig ik harder en pak met mijn handen zijn billen vast. Stop even en ga dan weer door met zuigen. Dat wissel ik af en laat uiteindelijk zijn pik zo ver als ik het kan hebben in mijn mond glijden. Zachtjes laat ik Sven zijn pik uit mijn mond glijden en sabbel voorzichtig op het topje van zijn pik. Ik strek mijn armen uit en Sven snapt dat mijn benen stram zijn geworden en trekt me overeind.

“Ga maar op je rug liggen”, zeg ik tegen Sven. Ik trek mijn setje uit en kruip ook op bed. Ik ga op Sven zitten, mijn kutje is vlak boven zijn mond. Hij heeft uitzicht op mijn billen en ik buig me wat voorover en pak zijn pik weer vast. Sven likt me, en af en toe kantel ik mijn heupen zodat hij er beter bij kan. Ik laat hem lekker zijn best doen terwijl ik langzaam maar stevig met mijn hand over zijn pik ga. Ik voel zijn pik harder in mijn hand worden en stop even. Duw mijn billen wat meer in zijn gezicht en laat hem met zijn tong lekker begaan. Dan begin ik weer met mijn hand te bewegen en stop nu niet. Met een gesmoorde kreet hoor ik Sven klaar komen en zie de sperma in twee forse stralen op zijn buik belanden.

Ik draai me om en kan nu Sven in zijn ogen kijken. “Was het lekker?”, vraag ik. Hij knikt. “Lik me dan maar weer”, en ik beweeg met mijn kutje richting zijn mond. Zijn tong beroert me en ik kan het niet laten om zelf met mijn vingers over mijn clitoris te gaan. Sven doet het heerlijk en ik voel me steeds geiler worden. De spanning bouwt zich op in mijn onderbuik. Mijn vingers gaan sneller op en neer en dan ineens explodeert het. Een knallend orgasme komt naar buiten. Ik schok. Duw mijn kutje harder tegen zijn gezicht aan en voel zijn tong. Ik voel nog een golf van explosies komen en stimuleer het genot door mee te kreunen. Ik tril nog een beetje na en kom dan langzaam weer overeind. “Dat was lekker”, zuchten we alle twee.

Ik kijk om en zie dat de pik van Sven weer redelijk hard is. Stap uit bed en haal uit mijn handtas een condoom tevoorschijn. “Hier, doe die maar om je pik, dan wil ik dat me lekker neemt”. Terwijl Sven opstaat en het condoom omdoet, ga ik op de rand van het bed liggen en als hij zich naar het bed omdraait, spreid ik mijn benen. “Pak mijn enkels maar vast”, zeg ik tegen hem en zijn pik duwt, terwijl hij buiten het bed staat, tegen mijn kutje aan. Sven pakt mijn benen en ik lig wijdbeens op de rand van het bed en dan schuift hij heel langzaam, maar krachtig zijn harde pik in me. Op en neer, heen en weer. Heerlijk. Hij voert het tempo wat op, stoot wat harder en neemt dan na een tijdje weer wat rust. Wat is dat een fantastisch gevoel. “Stop even”, zeg ik tegen hem en ik pak een kussen. Ga daar met mijn achterhoofd op liggen zodat ik Sven goed kan zien. “Toe maar”, zeg ik en met een harde stoot is hij nu in me. Hij blijft krachtig stoten. Ik zie zijn spieren in zijn armen terwijl hij mijn enkels vasthoudt, op en neer gaan. Ik strek mijn hand uit en stimuleer mijn eigen kutje terwijl Sven hard aan het stoten is. In no-time zit ik tegen mijn hoogtepunt aan. Ik wrijf, hijg en met een diepe kreet kom ik klaar. Ik duw Sven even van me af omdat het gevoel te heftig is op dit moment en moet even op adem komen. Golven van genot trekken door mijn buik en bekken heen. Ik heb weer zin in zijn lekkere pik.

“Ga maar de grond liggen”, zeg ik tegen hem en doe mijn pumps weer aan. Ik hurk boven zijn pik, leg zijn handen onder mijn billen en beweeg op en neer. Door de hak van de pumps ben ik iets meer gebogen en kan ik makkelijker bewegen en Sven zijn handen onder mijn billen helpen ook mee. Ik pomp lekker op hem en hoor hem harder hijgen. Ik voer het tempo wat meer op en laat me iedere keer dieper en harder op hem vallen. Sven houdt het niet meer en komt schokkend klaar. Hij bolt zijn rug en spuit alles wat hij in zich heeft. Ik blijf even zitten en wrijf over zijn borstspieren en geef hem een kus. Voorzichtig kom ik overeind en zie dat het condoom goed gevuld is. We gaan samen op bed liggen, kletsen wat na en laten onze handen over elkaars lijf glijden. Ik sta na een tijdje op. Douche en fris mezelf weer op. Sven doet na mij hetzelfde. Dan schiet me iets door het hoofd. “Sven, je vertelde toch dat je mannen twee roeide? Dat is toch met twee mannen in één boot? “. Sven knikt. En ik zeg “denk je dat jullie morgen je training kunnen afzeggen?” Sven lacht en knikt. “Dat gaat wel lukken”. “Mooi” zeg ik. “Zelfde plaats, zelfde tijd? “

Ik kijk op vanuit mijn brief en zie de psychologe met grote ogen kijken. “Wow”, zegt ze en haar ogen twinkelen. Zou ik haar op een idee hebben gebracht?

Liefs Evelien.

Beoordeel dit verhaal

18 Reacties

 1. Thomas 21 okt 2023
 2. Evelien 22 okt 2023
 3. Gustav 22 okt 2023
 4. Dirk 23 okt 2023
 5. Evelien 23 okt 2023
 6. manon 23 okt 2023
 7. Gustav 23 okt 2023
 8. Thomas 23 okt 2023
 9. Evelien 24 okt 2023
 10. Gustav 24 okt 2023
 11. manon 25 okt 2023
 12. Evelien 25 okt 2023
 13. amad 27 okt 2023
 14. manon 27 okt 2023
 15. Evelien 27 okt 2023
 16. amad 27 okt 2023
 17. Luuk 27 okt 2023
 18. Gustav 06 nov 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *