— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dromen op de camping, deel 1

Ieder jaar ga ik met een groepje vrienden op vakantie. De meesten van ons kennen elkaar nog van school en soms komt er eens wat nieuwe aanwas bij. Inmiddels hebben veel van ons een relatie. Ik heb de afgelopen jaren wel wat gescharreld, maar iets serieus is er nog niet van gekomen. Dit jaar gaan we met zijn achten op vakantie: drie stelletjes, Tim en ik.

Meestal zoeken we een leuk hotelletje in een mooie stad in het zuiden van Europa, maar dit jaar moesten we wat meer op de centen letten. Twee van de stelletjes hebben namelijk pas een huis gekocht. Er is daarom besloten er voor een keer een low-budget vakantie van te maken: een weekje kamperen in de Ardennen. Eigenlijk houd ik er helemaal niet van om op een luchtbedje in een klein tentje te slapen. Ik heb veel liever wat meer luxe en comfort. Bijna had ik daarom besloten een jaartje over te slaan. Tot ik hoorde dat Tim mee zou gaan.

Drie jaar geleden leerde ik Tim kennen als de beste vriend van de lover van een van mijn vriendinnen. We ontmoetten elkaar op een feestje, waar we de hele avond met elkaar hebben zitten kletsen. Het klikte meteen. Hij was niet alleen heel aardig, spontaan en gezellig, maar ook nog eens ontzettend aantrekkelijk. Hij heeft felblauwe ogen, donker krullend haar, hij is lekker gespierd en ook niet onbelangrijk: hij is één meter vijfennegentig lang. Jammer genoeg ben ik er nooit achtergekomen of hij mij net zo leuk vindt als ik hem. Hij heeft nooit iets laten blijken en ik heb nog nooit een move durven maken. Ik wil de vriendschap die we inmiddels hebben opgebouwd niet in gevaar brengen.

Met twee volgepakte auto’s vertrekken we op zaterdagochtend richting de Ardennen. Na een paar uur arriveren we op de camping. Het is bloedheet: boven de dertig graden. Gelukkig vinden de mannen – macho als ze zijn – dat ze onze tenten wel met z’n vieren kunnen opzetten. Ik zoek mijn bikini en een zomerjurkje uit mijn tas en ga op zoek naar het dichtstbijzijnde toiletgebouw om me op te frissen en om te kleden. Als ik terugkom staan de tenten al overeind en zit de rest in het gras met een rosétje of een biertje in de hand. Ik ga erbij zitten. Tegenover Tim, die alleen nog een korte broek aan heeft. Blijkbaar laat ik mijn ogen net iets te lang op zijn ontblote torso rusten, want hij grijnst en geeft me een knipoog. Ik schrik ervan. Wat bedoelt hij daar nou mee?

Anna en Tessa, twee van de andere meiden, weten na een verkenningsrondje over de camping te vertellen dat er vlak bij onze plaats een riviertje stroomt waar we in kunnen zwemmen. We besluiten eerst wat verkoeling te zoeken en daarna de tenten verder in te ruimen. Eenmaal in het water proberen de mannen te ontdekken wie van hen het sterkst is door elkaar onder water te duwen terwijl de vrouwen er rustig omheen dobberen en af en toe een aanmoedigende kreet laten horen. Opeens duiken de mannen op hun vriendinnen af. Tim en ik blijven over. Voor ik het door heb springt hij vlak voor me omhoog en duwt hij me zonder waarschuwing onder water. Ik schrik me een ongeluk! Ik krijg een slok water binnen en zodra ik weer boven ben begin ik hard te hoesten. Verontschuldigend slaat Tim zijn armen om me heen. “Hoe kan ik het goedmaken”, vraagt hij. Ik weet wel iets, denk ik bij mezelf, maar dat durf ik hem niet te zeggen. In plaats daarvan haal ik mijn schouders op. “Nou, laat het maar horen als je iets bedacht hebt”, zegt Tim, voordat hij weer weg zwemt.

Na een tijdje gaan we terug naar onze campingplaats. De tentindeling stond al voor vertrek vast: de stelletjes bij elkaar en Tim en ik samen in een tentje. Na het eten besluiten we de avond lekker rustig bij de tenten door te brengen. We halen wat flessen rosé en bier uit de auto en gaan lekker in het gras liggen, terwijl we drinken en kletsen. Als het donker is geworden en de temperatuur begint te dalen, lopen we met ons allen naar het toiletgebouw om ons klaar te maken voor de nacht. Ik spring nog snel even onder de douche. Na de hitte van vandaag voelen de koele waterstralen heerlijk aan op mijn warme lichaam.

Ik weet dat Tim in het hokje naast me staat. Op nog geen meter afstand. Naakt. Ik laat mijn handen vol schuim langs mijn lichaam gaan. Ik voel een tinteling in mijn buik en tussen mijn benen terwijl mijn gedachten afdwalen naar het douchehokje naast me. Ik heb Tim al vaak genoeg in zijn zwembroek gezien, maar ik ben toch wel erg nieuwsgierig hoe hij er naakt uit zal zien. Langzaam laat ik mijn vingers tussen mijn benen glijden en streel ik mijn lipjes. Met mijn andere hand masseer ik mijn borsten zacht. Ik bijt op mijn onderlip; ik moet mijn best doen om niet te kreunen. Voorzichtig ga ik met mijn vingers langs mijn clit. Ik begin mezelf te verwennen. Het duurt niet lang voor ik op het punt sta klaar te komen, als er opeens op de deur wordt geklopt.

Het is Tim. “Hé, ben je bijna klaar?” vraagt hij. “De rest is al terug naar de tent.” Ik schraap mijn keel. “Euh, ja ik ben bijna zover”, weet ik er met moeite uit te krijgen. Ik draai de warme kraan helemaal uit en blijf een paar tellen onder de ijskoude waterstraaal staan om af te koelen. Dan droog ik me snel af en trek ik mijn nachthemdje aan. Mijn tepels drukken door de stof. Ze zijn hard geworden van het koude water, maar vooral door mijn geilheid.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *