— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De spelletjesclub deel 3

“Yes, yes, yes”, roep ik, als ik mijn zoveelste strike gooi op de bowlingbaan. Mijn vriend Bas danst met mij mee op de overwinning. Met zijn zessen toasten we op deze afloop. Mandy, de gastvrouw van deze avond, heeft alles georganiseerd. Zij is het die haar vriend Tim vraagt: “geef jij Linde haar prijs? En Linde, wil jij even voorlezen wat er op het kaartje staat?” Ik neem de kaart aan van Tim en lees hardop voor, terwijl de groep aandachtig luistert: “beste winnaar of winnares, jij hebt gewonnen. Voor jou dus de prijs. Alle verliezers moeten jou het ultieme gevoel geven in de woning van Mandy en Tim, waar alles klaarstaat voor een onvergetelijke avond”. Er stijgt een gejuich op in het bowlingcentrum. “Kom op jongens”, roept Joe terwijl hij zijn Janine omhelst, “we weten allemaal wat dat betekent, dus hup snel naar onze auto’s”. Even later klinkt het knarsende geluid van grind van de oprit als drie auto’s de parkeerplaats van het centrum verlaten.

Bij de woning van Mandy en Tim aangekomen lopen we door de gang de huiskamer binnen. “Ohhhh wat leuk”, schater ik, als ik zie hoe de meubels in de aangenaam verwarmde woonkamer opzij zijn geschoven en de vloer bezaaid is met matrassen en kussens. Alle gordijnen zijn dicht. Overal staan kaarsen tussen en ook glazen, die later gevuld zullen worden. Er hangen slingers door de hele ruimte en al bij binnenkomst klinkt er zachte muziek. Het is Tim die even uitleg geeft: “Linde, jij mag even beneden blijven. Je krijgt alvast een lekker glaasje bubbels en als je wil kan ik wel even een lekkere seksfilm voor je opzetten. De rest gaat allemaal naar boven om het zweet van onze lijven te spoelen. Shampoo, handdoeken, lekkere luchtjes, het is er allemaal. We verzamelen in de slaapkamer. En Linde, als we roepen mag jij naar boven komen om te douchen. Ben jij klaar, dan kom je ook naar beneden. Iemand nog vragen?” Even later zit ik in mijn eentje op een stel kussens met een lekker drankje te luisteren naar wat er boven gebeurt. Ik hoor de douche en veel gestommel en gelach. Ik zie een aansteker liggen en besluit de kaarsen alvast aan te steken, totdat ik mijn naam hoor roepen. Als ik via de trap op de eerste verdieping aan ben gekomen, zie ik de deur van de badkamer wagenwijd open staan. Flarden stoom komen me tegemoet, als ik in de fraai betegelde ruimte een krukje, met daarop een handdoek, zie staan. Eenmaal uitgekleed betreed ik de douchecabine. De waterstralen voelen heerlijk fris en warm aan mijn huid. Maar tussen het watergeruis door verraden giechelgeluiden en voetstappen dat mijn vrienden zich op de overloop bevinden en even later op de trap. Ik besluit nog even van de douche te genieten. Beelden fantaseren wat er straks gebeuren gaat. Die gedachten maken mij warm. De woorden “alle verliezers moeten jou het ultieme gevoel geven” kunnen maar op één ding duiden…

Eenmaal afgedroogd en weer een beetje opgemaakt vraag ik me af wat ik nu moet doen. Maar dan staat mijn Bas in de deuropening. “Hoi, liefie”, zegt hij teder, “ben je er klaar voor? Je mag naar beneden. Je hoeft niks aan te doen, dat hebben wij beneden ook niet.” Als ik achter Bas de trap afloop, klinkt er luid applaus en gejuich in de huiskamer. Ik zie dat mijn vrienden zich op de kussens en matrassen hebben gedrapeerd. Allemaal helemaal naakt en met glazen bubbels die ze naar mij gericht in de hoogte houden. Uit de speakers klinkt Sexual Healing van Marvin Gaye. Bas kijkt achterom naar mij. “Leuk hè?”, vraagt hij. Ik glunder. Als we op een matras zijn neer gevlijd is het wederom Tim met nadere uitleg: “lieve Linde, we gunnen jou en Bas een heerlijke vrijage. Je zult vanzelf merken dat die anders zal verlopen dan je gewend bent. Veel plezier”. Ik kijk Bas aan. Hij kijkt terug met een vertederende blik. “Kom maar liefje, laat je maar helemaal gaan”, fluistert hij me toe en neemt mij in zijn armen. Mijn wangen, haren, mijn neus en nek, overal belanden zijn lippen. Ik weet hoe teder, aandachtsvol en intens zijn zoenen zijn. Kijk ik om mij heen, dan zie ik de blikken die ons vertederd gadeslaan. Ja, dit is pure liefde, dit gevoel dat Bas bij mij oproept. En oh, wat weet ik dat dit om kan slaan in hartstochtelijke lust. In de onversneden geilheid, waar ik zou van houd. Ik grijp naar beneden en vind al gauw de indrukwekkende erectie van mijn lief. Die is al behoorlijk hard en wijst schuin omhoog. Traag laat ik mijn hand over de lekkere lul glijden. Ondertussen worden mijn borsten gekneed. Mijn tepels richten zich op, nu Bas er met zijn natte tong omheen cirkelt. Zijn de tepelhoven nat, dan blaast hij er lucht tegenaan. Hij voelt met een vingertop hoe stijf de tepels geworden zijn. Hij slaat één van zijn sterke armen om mij heen en legt mij op mijn rug op de matras. Ik sla mijn armen om hem heen. Wat hou ik toch van deze man, die mijn borsten nu in zijn mond neemt, zo ver hij kan. Maar dan voel ik plotseling dat mijn benen zachtjes uiteen geduwd worden. Ik kan net zo om Bas heen kijken, dat ik zie hoe Joe met zijn hoofd tussen mijn benen wegduikt. Zijn tong glijdt nu over mijn hele onderkant. De natte warmte van zijn speeksel verspreidt zich eerst tussen mijn billen, over mijn sterretje, buitenste en binnenste schaamlippen en komt dan aan bij mij clitje. Die beroert hij een seconde en dan legt hij weer hetzelfde pad af, van mijn kontje naar mijn clit. De sabbelgeluiden komen nu van Bas en Joe.

Terwijl ik me daar op wil concentreren zie ik boven mijn hoofd het onderlijf van Janine. Ze zakt zo omlaag dat ze haar kutje op mijn mond laat rusten. Ik proef haar sappen en ruik haar geur. Het is zo opwindend dat ik mijn tong uitsteek en diep in haar vagina begin te likken. Haar gekreun windt mij nog verder op. De geilheid ontbrandt meer en meer, zeker nu Janine even opstaat en het Mandy is die zich op mijn lippen plant. Ik kijk omhoog en zie de onderkant van haar imposante borsten op en neer wiebelen. Ze maakt met haar onderlichaam neukende bewegingen op mijn mond. Ik geniet van haar smaak, net iets zuurder dan die van Janine, maar zeker lekker. Ik laat mijn tong tussen haar grote schaamlippen glijden. Ze ribbelen door het speeksel op mijn tong. We zijn zo een poos bezig: Bas die mijn borsten kneedt en likt, Joe die mijn beft en Mandy die mijn mond neukt, totdat ik Bas hoor zeggen: “schatje, ik ga nu op de matras liggen, kom jij bovenop mij?” Ik zie hoe mijn vriend nu op zijn rug ligt, terwijl zijn fallus naar het plafond wijst. Als Joe en Mandy mij de gelegenheid geven, sta ik op, kruip over hem heen en laat me vervolgens over die grote erectie heen zakken tot aan zijn ballen aan toe.

Ik voel me zo op en top gevuld. Met mijn bekkenbodemspieren probeer ik in de dikke piemel van mijn Bas te knijpen, de wanden van mijn vagina om zijn pik heen te sluiten. Dan voel ik gekietel over mijn sterretje en vervolgens dat er warme olie tussen mijn billen wordt gegoten. Ik kijk wat opzij en zie nog net hoe Tim een condoom over zijn piemel uitrolt. Vervolgens wordt er tegen mijn sluitspier aan geduwd. Die geeft zich niet meteen gewonnen. Echter, de opwinding zit zo in mijn lichaam verankerd, dat ik zelf probeer mijn anus te ontspannen. Het strakke gevoel verdwijnt daardoor en even later glibbert Tim zijn mannelijkheid soepeltjes naar binnen. De ervaring is overweldigend, twee mannen die in mij zitten: Bas onder mij, Tim achter mij. Voor mij verschijnt Joe. Hij draagt zijn grote donkere geval in zijn hand, tot tegen mijn mond. Ik hap de enorme eikel tussen mijn lippen. Nu begint hij mijn mond te neuken, net als de andere twee heren dat doen in mijn kontje en kutje. Drie piemels die tegelijk mijn lichaam binnendringen, zich terugtrekken en dan weer toestoten. Mijn lichaam schokt dat mijn borsten in hetzelfde tempo meedeinen. Gelukkig pakt Bas ze nu beet met beide handen. Hij omvat ze met gespreide vingers zodat hij van het gewicht kan genieten. Het gevoel is overal zo verschillend. In mijn mond voel ik de warmte en dikte van de pik van Joe, mijn kutje vloeit zo dat Bas die van hem geil naar binnen kan laten glibberen, en mijn kontje omvat de lul van Tim zo lekker strak. Plagerig knijp af en toe mijn kringspier samen, zodat het gaatje nog nauwer aanvoelt voor Tim en hij het niet lang meer vol kan houden. Het werkt, want ineens hoor ik hem daverend keunen. “Ohhh ik kom”, roept hij terwijl hij het condoom volspuit met zaad. Hij trekt zich terug en verwijdert het volle condoom van zijn piemel. “Linde, ik wil je graag neuken”, hijgt Joe nu. Hij staat op uit zijn kniezit en rolt op zijn beurt een condoom om zijn lange donkere penis. Ondertussen merk ik dat mijn vriend het ook niet meer houden kan. Hij stoot en stoot harder zijn pik in mijn roze vagina, tot een laatste uithaal hem over het randje duwt. Meerdere stralen sperma verwarmen mijn kutje. Zijn grommen spreekt boekdelen, zo intens als dat hij zijn hoogtepunt beleeft.

Ik klim nu van zijn lichaam af en ga enigszins vermoeid van alle indrukken op mijn rug liggen. Er lekt zaad uit mijn vulva, wat goed uitkomt nu het Joe is, die tussen mijn gespreide benen, zijn eikel tegen mijn schaamlippen drukt. En dan glijdt het zwarte gevaarte maar zo mijn vagina in. Enkel die ervaring doet mij ontzettend klaarkomen. De krampen schieten als bliksemflitsen door mijn onderlijf. Ik hijg en kom bijna adem tekort. Joe speelt erop in door niet te stoten, maar zijn lange lul uiterst traag naar binnen en buiten te schuiven, door al mijn nattigheid en het zaad van Bas heen. Als mijn ademhaling tot bedaren is gekomen, zie ik het hoofd van Mandy boven mijn gezicht. Ze buigt zich naar mij toe en kust mijn lippen. Met haar tong likt ze mijn mond en vervolgens zijn we in een geile tongzoen verwikkeld. Ook Janine mengt zich nu in de strijd. Ze schuift naar mijn borsten en likt mijn tepels zo stijf als dat ze kunnen worden. Bas en Tim zijn zo bevangen door de opwindende sfeer, en dat wat ze zien, dat hun jongeheren meteen weer fier naar voren wijzen. Nadat ze die voorzien hebben van een nieuw condoom kruipen ze achter Mandy en Janine. Mijn Bas achter Mandy, Tim achter Janine. Doggystyle stoten ze toe, waarbij Mandy probeert mij te blijven zoenen en Janine zich vasthoudt aan mijn borsten. Onderwijl verandert Joe zijn tedere neuken in steviger schokken. Zijn lul is zo lang dat heel mijn vagina wordt gevuld. Vanuit zijn heupen brengt hij zijn ding in een heerlijke cadans, iets waar ook Bas en Tim zich mee bezighouden. Diep ademhalen, intense kreunen en grommen, af en toe een hoog gejammer, de kamer wordt met hitsige geluiden gevuld. Totdat hoogtepunt na hoogtepunt zich aandient. In een serie van krampachtige schokken, brengen Mandy en Janine zich naar hun beider orgasme. Ik zie hoe even later Bas en Tim met vertrokken gezichten klaarkomen. Warme stralen sperma zie ik uit de eikel van Joe, die in een enkele beweging het condoom van zijn pik af heeft getrokken, op mijn buik landen en voor de tweede keer trekken de wanden van mijn vagina samen en voel ik tintelingen aan mijn clit. Een langgerekt “aaaahhh” kan ik niet onderdrukken, als mijn benen ongecontroleerde bewegingen over de matras maken. Het is zo intensief dat ik mijn kut met mijn hand vast moet houden…

Wat is het intens geweest. Overal klinkt het nahijgen, kruipen partners tegen elkaar aan om te liefkozen. Na een poosje flap ik er enthousiast uit: “nog een rondje jongens?”

Jade.

Beoordeel dit verhaal

10 Reacties

  1. Wouter 19 dec 2022
  2. Adriana 20 dec 2022
  3. Ilse 21 dec 2022
  4. Lisa 25 dec 2022
  5. Jade 26 dec 2022
  6. Rob 28 dec 2022
  7. Redactie 28 dec 2022
  8. Erik 29 dec 2022
  9. Jesse 29 dec 2022
  10. Hans 04 jan 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *