— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Na een avondje stappen

Het was een zaterdagavond in de zomer en we besloten met enkele vrienden een stapje in de wereld te zetten. Na enkele biertjes in het café in ons dorp besloten we om naar de stad te gaan en de avond daar verder voort te zetten. We dronken daar nog enkele biertjes in een gezellig café waar naarmate de avond vorderde, de muziek ook luider gezet werd en er meer en meer ambiance kwam. Na daar een tijdje te zitten, gingen er enkele vrienden naar huis en wij besloten om met de rest naar de dancing te gaan in de stad, om daar nog eens een beentje te smijten. Daar eenmaal aangekomen zetten we onze fiets in het fietsenrek en gingen we de dancing binnen en bestelden iets om te drinken.

Eenmaal op de dansvloer voelde ik plots een hand op mijn schouder en draaide ik me om. Daar stond een vriendin van mijn vader en stiefmoeder die ondertussen enkele maanden gescheiden was van haar man en sedert dien vaak uitging en genoot van het leven. Sien heette ze en ze was een jaar of 45, maar zag er nog heel goed uit voor haar leeftijd. Ze was niet groot maar had wel een prachtig lichaam met mooie billen en borsten van de ideale grootte. Ik kwam haar nu en dan al eens tegen in die dancing en ik wist daardoor al dat ze graag danste en graag iets dronk en pas in de vroege uurtjes weg ging. We zeiden goededag tegen elkaar en hadden een kort gesprek. Ik stond samen met mijn vrienden wat te praten toen Sien naar me toe kwam met een biertje voor mij, ik bedankte haar en praatte nog wat verder met mijn vrienden. Toen mijn biertje op was besloot ik om mijn vrienden en ook Sien te trakteren, ik ging naar de bar achter bier, trakteerde mijn vrienden en stapte naar Sien toe met een biertje voor haar. Er stonden nog mensen bij haar die ik ken via mijn ouders en ik bleef een tijdje bij hen staan en praatte wat met die groep. Na even met hen te praten was het iets na vier uur en sloot de dancing waar we waren. Sien stelde voor aan haar vriendengroep om nog iets te gaan drinken bij haar thuis, ze was nog lang niet moe en had wel zin in nog enkele biertjes.

Ondertussen kwamen mijn vrienden naar me toe en vroegen of ik met hen ging meefietsen naar huis. Ik wou toestemmen toen Sien me vroeg of ik ook geen zin had om bij haar thuis nog iets te gaan drinken. Ik twijfelde even maar stemde uiteindelijk toch toe, ik zou dan wel alleen naar huis fietsen en liet mijn vrienden vertrekken. Ik verliet samen met Sien en twee vriendinnen en een vriend van haar de dancing en we fietsten naar Sien haar huis. Daar aangekomen installeerden we ons in de zetel en kregen we een biertje van Sien. We praatten wat met de groep en na enkele biertjes besloten de twee vriendinnen te vertrekken naar huis, doordat ze dezelfde richting uit moesten met de fiets besloot die vriend van hen die ook mee was om ook te vertrekken en samen te fietsen naar huis. Ik had nog een half flesje bier staan en stond recht terwijl zo vlug mogelijk de rest van mijn bier wou opdrinken om ook met hen te vertrekken naar huis. Maar Sien zei dat ik maar op het gemak moest drinken en me niet moest opjagen, ze had ook nog een half flesje staan en we zouden wel samen op het gemak het laatste opdrinken. Na afscheid te nemen van haar vrienden waren we terug in de zetel gaan zitten om nog het laatste op te drinken, ik ging in de linkerkant van de zetel gaan zitten en Sien kwam bijna helemaal tegen me zitten.

Ze keek me aan en zei ‘voila zie ons hier nu zitten, twee vrijgezellen die graag een stapje zetten en graag genieten van het leven’. ‘Inderdaad, maar ik ga dan ook naar huis achter deze hoor’, zei ik. Sien zei dat ik me niet moest haasten, ze vond het aangenaam om nog wat gezelschap te hebben zei ze en als ik wou mocht ik ook blijven slapen. Ik zei dat ik dat wat raar vond om zo bij een vriendin van mijn ouders te blijven slapen, vooral vanwege dat ze nog niet lang gescheiden was, maar stiekem wou ik het wel want het was nu eenmaal een knappe vrouw. Ik stemde toe en vroeg of er een logeerkamer was waar ik kon blijven slapen, ze keek me aan en zei al lachend: ‘bang om bij mij te liggen misschien?’, en legde haar hand om mijn been. Ik had ook al redelijk gedronken en durfde dus wat uitdagender te praten en zei: ‘neen hoor, maar ik weet niet of ik van je af zou kunnen blijven’. ‘Ik zeg toch ook niet dat je van me moet blijven’, was haar antwoord. Ik voelde dat er een bepaalde spanning in de lucht hing en legde mijn hand op haar hand die nog steeds op mijn been lag. Sien keek me aan en gaf me een kus op mijn mond, ik schrok en trok me meteen terug. Maar Sien nam mijn hand vast en zei me dat ik niet moest schrikken. Dat we beiden vrijgezel waren en dat niemand hiervan moest weten, ‘of wil je dit echt niet? Ik sta al een eind droog en heb zoveel goesting’, zei ze. Ik had eigenlijk ook al wel een tijdje geen seks gehad en vond Sien ook echt een knappe vrouw dus ik dacht waarom niet en kuste haar terug. We raakten verstrengeld in een hevige tongzoen en onze handen tastten elkaars lichaam af.

Ik voelde dat Sien haar handen mijn T-shirt vast namen en deze naar boven trokken, we stopten kort met zoenen en men T-shirt ging af en viel op de grond. We zoenden hevig verder terwijl ik haar handen over mijn borstkas en mijn buik richting mijn kruis voelde bewegen, ze kwam aan mijn riem en begon deze meteen open te doen. Ondertussen begon ik haar bloesje te openen en ik zag een sexy rode bh eronder tevoorschijn komen, ze smeet haar bloesje ook op de grond en ik zag haar prachtige borsten in haar sexy lingerie en werd nog geiler dan ik al was. Ondertussen was mijn riem open en had ze zelfs al mijn broek open gedaan, ik voelde mijn keiharde penis duwen tegen mijn onderbroek en voelde Sien haar hand erover strelen. Ze trok mijn onderbroek naar beneden en mijn harde paal kwam tevoorschijn. ‘Wauw’, zei ze, ‘daar heb ik al lang naar verlangd.’ Ze begon me voorzichtig af te trekken terwijl we terug hevig begonnen te tongzoenen. Ondertussen voelde ik met mijn hand onder haar rokje en voelde dat haar slipje helemaal nat was. Sien was bloedgeil en ik begon voorzichtig met mijn vingers over haar natte kutje te wrijven. Ze kreunde terwijl onze tongen in een intens gevecht zaten met elkaar. Plots stopte ze met kussen en kwam ze op haar knieën voor me zitten, trok mijn broek en onderbroek helemaal uit en nam mijn paal in één keer diep in haar mond. Ik kreunde nu ook, het voelde zalig. Wat een geil wijf, ze pijpte en kneedde met haar handen mijn ballen. Ik voelde dat ik ging komen en riep dat ook. Ze stopte met pijpen en toen ging ik op mijn knieën voor haar zitten. Ik trok haar rok en slipje uit en begon haar te beffen. Terwijl ik haar befte begon ik haar ook met twee vingers te vingeren.

Ik voelde het vocht langs mijn kin op de zetel lopen, Sien was enorm geil en na een minuut of tien begon ze te trillen. ‘Niet stoppen, verder doen!’, riep ze ‘ik kom bijnaaaa, aaah Oooh zalig!’ en dan ‘ooooh jaaaa ik kooooom’. Ze schreeuwde het uit! Ik drukte mijn tong terug in haar mond en we tongzoenden nog even. Plots keek ze me aan en zei: ‘kom we gaan naar boven ik wil dat je me neukt.’ Eenmaal in de slaapkamer aangekomen duwde ze me op bed en likte aan mijn eikel. ‘Je hebt mij al laten klaarkomen’, zei ze, ‘en ik zal nu eerst hetzelfde doen met jou. Ze nam mijn paal terug in haar mond en pijpte me zoals ik nog nooit gepijpt werd. Ze begon rustig en deed het heviger en heviger tot ik voelde dat ik ging komen. Ik riep dat ik ging komen en ze begon nog heviger te pijpen, het was een manier om aan te tonen dat ik mocht klaarkomen in haar mond en enkele seconden later spoot ik dan ook een grote lading zaad in haar mond. Ze slikte alles mooi door en zei; ‘voila nu we beiden zijn klaargekomen wil ik die paal nu wel eens in men kutje voelen’.

Ik lag op mijn rug en was zodanig geil dat mijn erectie gewoon bleef, nadat ik haar mond had volgespoten. Ze kwam op me zitten en nam mijn paal met haar hand vast om hem zo in haar natte kutje te leiden. Het voelde zalig, mijn harde paal in haar warme natte kutje, het voelde zelfs heel strak aan. Ze gaf me een kus en ik deed vlug het slotje van haar bh die ze nog steeds aan had open, ze gooide haar bh op de grond en ik masseerde haar mooie borsten terwijl ze me geil aan het neuken was. Na enkele minuten kroop ze van me en ging ze op haar rug liggen, het was mijn beurt om van boven te liggen en het tempo te bepalen. We neukten zo nog een half uur door en deden dat in verschillende standjes. Uiteindelijk neukte ik haar terug in missionaris houding en dreef het tempo op tot ze al kreunend klaarkwam en haar zien en voelen klaarkomen was zo geil dat ook ik op dat moment klaarkwam en haar kutje vulde met sperma. We zoenden nog even en vielen uiteindelijk naast elkaar in slaap. Toen we ‘s morgens wakker werden zijn we samen de douche in gestapt om erna opnieuw hevig te neuken. Nu hebben we af en toe nog eens seks, we kunnen gewoonweg niet aan elkaar weerstaan. Na het uitgaan slaap ik nu vaak bij Sien, zo moet ik niet zo ver fietsen en kunnen we een zalige afsluit van de feestnacht hebben.

Anoniem

Beoordeel dit verhaal

7 Reacties

  1. Marjan 14 feb 2024
  2. Gustav 15 feb 2024
  3. Fenna 15 feb 2024
  4. Marjan 16 feb 2024
  5. Jahon 16 feb 2024
  6. Gustav 18 feb 2024
  7. Fenna 18 feb 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *