— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De verbouwing

In verband met de verbouwing van de badkamer heb ik een dag vrij genomen om de bouwvakkers wegwijs te maken. Vanuit de keuken zie ik een busje de straat inrijden. Deze stopt vlak voor de deur. Er stappen twee mannen uit, die gelijk hun gereedschap uit de bus halen en daarna naar mijn huis lopen.

Ik ruim snel op en kijk nogmaals door het keukenraam en zie twee grote, stoere kerels voor de deur staan. “Mmmmh, die mogen vaker iets bij mij verbouwen”, denk ik hardop voor ik de deur open. Het blijken ook nog eens leuke mannen te zijn en nadat ze hun koffie op hebben, gaan ze aan het werk. Als snel wordt het bloedheet in de badkamer en beide kerels doen hun t-shirts uit. Als ik bovenkom, zie ik twee sexy, halfnaakte, gespierde kerels aan het werk. Ik krijg het er zelf erg warm van.

Op de vraag of ik ze nog ergens mee van dienst kan zijn, kijken ze elkaar aan en met een knipoog knikt de ene. Met z’n tweeën stappen ze de badkamer uit en staan ze voor me. Beiden zijn zeker een kop groter dan ik. Dan pakt de een mijn hand en drukt een kus in mijn handpalm. Hij trekt me mee naar de slaapkamer. Beduusd en willoos laat ik dit toe. Ik voel de andere achter me staan. Ik ruik lekker mannenzweet en voel zijn mond in mijn nek. Ik laat me tegen hem aanleunen. Het lijkt erop, dat een fantasie van me uit gaat komen.

Hij streelt mijn lijf met beide handen en de man voor me komt dichter naar me toe en kust hardhandig mijn mond, terwijl hij zonder verder dralen de kleren van mijn lijf trekt. In no time sta ik naakt tussen deze twee mannen. Ik heb alleen een klein zwart kanten slipje aan. Ondanks deze twee grote kerels voel ik me veilig.
Hij laat mijn mond los en zakt langzaam door de knieën. Eerst streelt hij met z’n mond mijn hals, mijn borsten, mijn buik. Daarna zakt hij verder naar beneden totdat hij met z’n mond mijn slipje beroert. Mijn adem stokt.

De man achter mij heeft in de tussentijd mijn beide armen omhoog getrokken totdat ze om zijn hals liggen en streelt ze zacht. Plotseling voel ik mijn slipje scheuren. Ik kijk naar beneden en met een grijns legt de man de resten van mijn slipje buiten mijn bereik. Terwijl hij in mijn ogen kijkt, duwt hij langzaam mijn benen opzij zodat ik volledig voor hem open lig. Mijn kut glinstert door het vocht en hij blaast. Ik kreun zachtjes en probeer naar zijn mond te komen, maar de andere man laat dit niet toe en houdt me vast. Het volgende moment voel ik zijn vingers in me glijden en ik heb het gevoel dat ik ontplof. Daarna komt zijn tong erbij. Met lange halen likt hij mijn klitje en ik voel dat ik kom.

Veel rust krijg ik niet hierna. De man achter me draait me om en drukt me tegen zijn bezwete lijf. Mijn handen dwalen naar zijn spijkerbroek en ik voel een keiharde bobbel. Ik rits zijn broek open en zijn lul springt omhoog. Zijn jeans zakt verder naar beneden en met beide handen tilt hij me op zijn lul. Heel langzaam laat hij me over zich heen zakken. Ik voel de opwinding weer door mijn lijf schieten. Als hij diep in me zit, vallen we met z’n twee achterover op bed. We kussen elkaar hartstochtelijk. De andere man kijkt toe en wrijft over de voorkant van zijn jeans. We rollen over tot ik op de brede borst van de ene man lig. Wild kussend blijven we liggen.

Ik voel, dat de andere man het bed opkomt en dat hij mijn kont aanraakt. Ik ben zo vreselijk geil, dat ik mijn kont naar hem ophef. Hij bukt zich en likt mijn kontje terwijl hij het met beide handen kneedt. De ene man draait me op mijn zij en schuift langzaam weer in mijn kut. De andere man drukt zich tegen mijn rug en ik voel, dat hij zijn lul in mijn kontje wil steken. Hij streelt me met lange halen en voordat ik het weet zit hij in mijn kontje. Een pijnscheut volgt, maar hij stopt zodat ik op adem kan komen. Mmmmmmh, wat vreselijk geil. Een man in mijn kut en een andere in mijn kontje.

Langzaam schommelend kom ik tot een tweede hoogtepunt. Kort daarop volgen de twee mannen mijn hoogtepunt. Uitgeput rollen we uit elkaar. Als de badkamer verbouwd is, ga ik sparen voor een nieuwe keuken.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *