— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

EEN HAREM VOL MANNEN

“Een omgekeerde harem, dat lijkt me wel wat”, zeg ik. Erik, mijn man kijkt me aan met een vragende blik; “wat bedoel je daar nou mee?” Hij ziet de ondeugende twinkeling in mijn ogen en weet dat mijn gedachten weer van de stoute soort zijn. “Dat zo’n harem vol met mannen zit en niet met vrouwen, dat lijkt me wel wat. Dat je zo af en toe eens een snoepje kunt uitkiezen, zeg maar. Lekker hoor. Zo eentje met een heerlijke torso, een wasbordje en een goeie kop. En natuurlijk een behoorlijk ding. En dat hij ook weet hoe hij me eerst lekker opwarmt en zo”. Erik lacht breeduit. Hij kijkt op uit zijn stapel boeken. Hij bereidt zijn geschiedenislessen voor en is met zijn gedachten bij heel andere dingen, dan dat ik ben. Morgen wacht er voor hem een drukke lesdag en dat vergt van hem, dat hij zijn kennis op peil houdt.

Die avond gaan we vroeg naar bed. We knuffelen nog wat, want tijd om eerst nog flink te vrijen, dat is er eigenlijk niet. Hoewel, het is er wel, maar Erik wil vroeg slapen. Daar lig ik dan naast hem. Ik heb niet aangedrongen, in de wetenschap dat het altijd weer spannend is, zo’n eerste dag op school. Dat de klassen weer volstromen met kinderen die elkaar en de leerkrachten nog niet kennen. Dat het vak geschiedenis, net als andere vakken, niet bij alle leerlingen geliefd is. Leerlingen die eerst uit gaan proberen waar de grenzen liggen. Ik ben blij dat Erik een energiek mens is, maar vraag me ook wel eens af hoe hij het volhoudt. Ja, door op z’n tijd vroeg naar bed te gaan… om te slapen.

Ik hoor hem rustig ademen. Dat stemt me prettig. Blijkbaar heeft hij de slaap nu al te pakken. Maar ik staar in het donker naar het plafond. Eigenlijk is het nog veel te vroeg voor mij om in bed te liggen. Mijn gedachten werken nog volop en gaan van het één naar het ander. Tot ik stuit op wat ik tegen hem zei toen hij met zijn neus in de boeken zat: “Een omgekeerde harem, dat lijkt me wel wat”. Ik herinner me hoe ik erover grapte dat ik steeds een andere, aantrekkelijke man bij me zou roepen. In het duister zweven mijn bedenksels richting het lichaam van zo’n Adonis. Gespierd, zoals op de vele beelden uit de Romeinse tijd is terug te zien. Maar dan niet met zo’n klein dingetje of een vijgenblaadje, maar met een flinke vooruit priemende penis. Mmm, lekkerrrr. “Zou het ook met méér mannen kunnen?”, vraag ik me af. De fantasie gaat nu helemaal met me aan de haal.

Ik loop het smalle stenen trapje omlaag naar de ruimte, waar zich wel zo’n honderd mannen bevinden. Allemaal twintigers en dertigers, in de kracht van hun leven. Knapperds die ik zelf heb geselecteerd. Allemaal hebben ze voor mijn troon gestaan, opdat ik ze beoordelen kon. Als laatste onderdeel van de procedure moesten ze hun lendendoek laten vallen, zodat ik hun geslacht kon keuren. Telkens deed ik, gezeten op mijn troon, mijn knieën van elkaar en bood ze het zicht op mijn intiemste plekje. Begon de heer te steigeren, dan verdiende hij een plaatsje in mijn harem. Zo niet, dan viel het heerschap af. Fantaseren, alles kan, geweldig! En nu sta ik daar, in het midden van mijn zevende hemel. Alsof ik Juno, de vrouw van Jupiter ben. Godin en heerseres over alle vrouwen, met zin in al die stoere kerels die ik zie. Ik hoef maar te gebieden en er wordt gehoorzaamd!

Als in een vertraagde film lopen een aantal mannen op mij af en vormen een kring. Staand in het midden zie ik ze stuk voor stuk hun lendendoek afdoen, waardoor ik een blik kan werpen op een reeks aan prachtige piemels. Sommige van hen nog klein, anderen overduidelijk groeiend. Enkele mannen wachten er niet op en grijpen hun geslacht vast. Dat helpt, die heren tonen hoe snel hun erectie tot stand kan komen. Dan sluit de kring zich dichter om mij heen. Op mijn schouder voel ik een hand. Die grijpt mijn linnen gewaad en laat die van mijn schouders op de grond vallen. Daar sta ik, geheel naakt tussen al die lekkere kerels in. Een andere hand glijdt over mijn ruggengraat. Ook mijn nek wordt gestreeld, ja ook mijn haar. Brutale vingers voelen mijn billen. Mannen hurken om de voor- en achterkant van mijn benen te aaien. Ja zelfs de hakken en wreven van mijn voeten worden gestreeld.

Het is aan de voorzijde niet anders. De man die daar staat neemt mijn gezicht in zijn handen, om vervolgens mijn voorhoofd, mijn lippen en wangen te strelen. Naast hem staan mannen die het elk op een borst hebben voorzien. Ze knijpen er teder in en zacht als dons laten ze hun vingers om mijn tepels glijden. De handen die zij vrij hebben kietelen nu zachtjes mijn buik en navel. Naar omlaag spelen ze met het kleine bosje schaamhaar. Overal zijn er vingers die mijn huid bedekken en liefkozen, ik ril van de beleving. Dat wordt nog heftiger als ik merk dat handen worden ingeruild voor kussende lippen. Ik voel ze overal. Zo drukt de man voor mij zijn mond op de mijne. Ik kus hem terug, waarna hij dat beantwoordt met zijn tong. We raken in een wilde dans van zoenen, aangevuurd door alle mannen die hun handen en monden gebruiken om mij op te winden.

Dan ineens word ik opgetild door één van de spierbundels achter mij. Ik lig in zijn armen, terwijl hij me naar een tafel leidt. De andere mannen hebben mijn gewaad en hun lendendoeken over de tafel verspreid. Ook andere gewaden, die her en der op de andere tafels in de harem liggen worden er snel bij gepakt, waardoor er een dun matras ontstaat. Daar word ik op gelegd. Eén gewaad is opgerold en dient als hoofdkussen. Daar lig ik dan op mijn rug. Naast mijn hoofd zie ik een man naderen die zijn pik zo vasthoudt, dat ik zijn bedoeling niet hoef te raden. Als ik zijn penis vast heb in een hand duw ik de voorhuid naar achter, zodat ik zicht krijg op de glanzende eikel. Ik neem die tussen mijn lippen en laat mijn tong eromheen cirkelen. Dan wordt mijn vrije hand vastgepakt door een andere man. Hij brengt die hand naar zijn piemel ten teken dat hij afgetrokken wil worden. Met een volle vuist maak ik pompende bewegingen. Dat bevalt blijkbaar zo goed, dat deze man neukbewegingen in mijn hand begint te maken.

Links en rechts hebben andere mannen zich zo opgesteld dat ze mijn borsten kunnen vastpakken. Ze likken lange sporen. Hun tongen leggen een nat pad aan over mijn tepelhoven. Dan tikken ze elk met een tongpunt tegen de hard geworden tepels aan. Die bewegen stijf mee met hun aanrakingen. Plots ervaar ik een heftig kietelend gevoel rond en in mijn navel, waar weer een ander zijn kletsnatte tong in roert. Dat terwijl nog een ander mijn venusheuvel met tedere kusjes bedekt. Deze man sluit soms zijn lippen om de donzige schaamhaartjes die hij daar vindt en trekt er plagerig aan. Ondertussen worden mijn voeten, onder- en bovenbenen aandachtig gemasseerd. Maar helemaal doordringend is de tong van een man die mijn schaamlippen aan het verwennen is. Hij zuigt ze soms ietsje op in zijn mond en laat dan weer los. Hij doet dat met zoveel passie en aandacht dat ik me verheug op de gedachte dat deze man van mijn meest vrouwelijke plekje aan het genieten is.

Hij heeft ondertussen zijn tong zacht en slap gemaakt en laat die links en rechts van mijn clitoris glibberen. Proeven moet hij mij, die nattigheid van mij moet hij drinken. Die gedachte windt me zo op dat de gevoeligheid van dat kleine knopje verandert in lust. Ik duw mijn onderlichaam op zijn gezicht. Nu kan hij niet anders dan op fantastische manier volop mijn clit te likken. Mijn zuchten verandert in kreunen. Ik blijf mijn onderlijf steeds tegen het gezicht van mijn likkende lover drukken, tot ik mijn opborrelende hoogtepunt niet meer tegenhouden kan. Al die handen, tongen, dat wrijven en masseren, die kussen overal, het wordt me te veel. Ineens voel ik warm zaad in mijn hand en bijna op hetzelfde moment ook in mijn mond. Ik slik en beweeg vervolgens mijn hand naar omlaag. Ik duw mijn schaamlippen wijd open met twee vingers en laat de wijsvinger van mijn andere hand over mijn clit glijden. Ik kom, oh wat kom ik. En ik niet alleen. De mannen om mij heen rukken zich allemaal naar een heftig hoogtepunt. Zaad landt in stralen op heel mijn lichaam. Het is allemaal zo heftig, zo diep, er volgt een luidruchtige ontlading. Ik grom en kreun, samen met de mannen, mijn orgasme de nacht in.

“Heb ik nu gedroomd of niet?”, door mijn geilheid ik weet het heel eventjes niet meer. Maar verrukkelijk was het zeker. Mijn hele lichaam tintelt, mijn vagina broeit, mijn slipje is nat. Ik ben zojuist in mijn halfslaap heerlijk klaargekomen. Naast mij hoor ik het ademen van Erik. De schat, laat ik hem zijn nachtrust maar gunnen. Ik zal hem binnenkort mijn droom vertellen. Wedden dat hij het prachtig vindt? Dat hij het verhaal met alle liefde na wil spelen? Stilletjes stap ik in het donker het bed uit, om me nog even op te frissen voordat ik slapen ga.

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Marcel 09 nov 2021
  2. jwbr 11 nov 2021
  3. Marcel 14 nov 2021
  4. john 03 dec 2021
  5. Eline 11 feb 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *