— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Lingerieparty, einde

Eindelijk voel ik hoe mijn schaamlipjes worden geopend door de slanke vingers van Joyce en hoe ze de kop van Martin’s pik daartussen duwt. Instinctief laat ik mijn onderlichaam over de volle lengte naar omlaag zakken, totdat ik de stam tot aan zijn ballen in mijn lichaam heb. Ik ken dat gevoel natuurlijk als geen ander, maar nu ik weet hoe ik bekeken word door Joyce bezorgt het me een tinteling die als een razende in me tekeer gaat. Joyce die mijn intiemste lichaamsdeel ziet, dat kleddernat is en diep wordt geneukt door mijn man, wow, wat maakt me dat onbedaarlijk geil. Ik dans op en neer op die harde paal, mijn borsten doen wild mee op dat ritme, ik hijg, zucht en steun. Alsof het nog niet genoeg is merk ik hoor Joyce mijn kontje zachtjes kietelt. Het maakt mijn kreunen nog dieper. “Is het zo lekker lieverd?”, vraagt Martin naar de bekende weg. Krachtig stoot hij diep zijn mannelijkheid mijn kutje in, tot aan mijn baarmoeder toe. Ik merk hoe de opwinding ook hem in bezit heeft genomen.

Maar dan voel ik een tik op mijn billen. Het is Joyce. Ze smeekt: “Toe lieverd, laat mij er nu eens bij!” Ik begrijp hoezeer ze er naar hunkert ook weer eens de warmte van een echte man in zich te voelen. Daarom klim ik van mijn vent af en zie nog net hoe Joyce uit haar stringetje stapt. Ze heeft haar kutje volkomen kaal geschoren. Op haar venusheuvel zie ik de tattoo van drie kleine vuurrode hartjes. Het past bij haar, ik geniet er van als ik het zie. Het plaatje wordt helemaal compleet als ze zich ontdoet van haar BH. Want nu zie ik nog tweetal identieke hartjes net boven haar linker tepel. Het verrast me; nooit heeft ze er met een enkel woord over gesproken. Maar het staat haar prachtig. Ik krijg het ook volop te zien, want als ze op Martin klimt, doet ze dat met de rug naar zijn gezicht. Hij heeft nu het zicht op haar ronde billen, ik kan zo haar borsten en kutje goed bekijken.

Ik hou de piemel van Martin stevig in mijn hand omhoog. Daardoor kan Joyce zachtjes omlaag zakken met haar lichaam. Eerst verdwijnt de glimmende eikel en daarna de dikke stam van mijn lief tussen het roze vlees van haar kutje. Ik zie hoe het doorzichtige vocht omlaag glibbert tussen haar lipjes en zich verspreidt over de pik van mijn vent. Haar hand zakt omlaag over haar buik, langs de rode hartjes, in de richting van haar klit. Dat knopje is gegroeid tot een keihard knikkertje. Met de top van haar wijsvinger wrijft ze het vochtige klitje zachtjes in cirkeltjes. “Mel, wil jij?”, verzucht ze opgewonden.

Meer uitleg heb ik niet nodig. Ik kruip op mijn knieën naar voren tussen de benen van mijn lief en lik eerst zijn ballen en laat dan mijn tong naar boven gaan langs de aanzet van zijn stam, verder omhoog langs de gezwollen lipjes van Joyce, naar haar klitje. Als ik de punt van mijn tong tegen dat bolletje druk ervaar ik in mijzelf een heerlijke sensatie. Nooit had ik gedacht zoiets in mijn leven te doen, maar nu het werkelijkheid is geniet ik met volle teugen. Ik lik haar zachtjes, gemeen, en het duurt niet lang of ze bereikt hijgend haar hoogtepunt. “Oh Mel, wat is dit lekker, zo geil”. Haar kutvocht, mijn speeksel en het geil van mijn Martin vermengen zich en de geur is bedwelmend. Ik lik alles weer op en spoor ze beiden aan. “Wat neuken jullie lekker, wat een heet gezicht, doe maar lekker”, zeg ik, terwijl ik ga staan. Opgehitst door hun steeds wildere bewegingen duw ik me tegen Joyce aan. Dichterbij kan niet. We tongen hartstochtelijk en de stoten van Martin doen ook mij meedeinen op het geile ritme.

“Even pauze lieve schatten”, zegt Martin, en hij duwt Joyce zacht van zich af. Zijn paal staat fier overeind, glimmend, hard, en ik moet me beheersen me niet op hem te werpen. “Haha, even op adem komen lieverd?” Hij knikt en knipoogt naar me. “Ik haal nog wat te drinken, jullie ook wat?” Wat hou ik veel van mijn kerel. Als we vrijen, wil hij niets liever dan mij zo lang mogelijk laten genieten. En heel effectief last hij dan pauzes in, wat het genot verlengt en het verlangen alleen maar erger maakt. Ook nu weer. Maar dit keer is mijn lieve vriendin erbij. “Mel, wat is dit bijzonder, het voelt zo goed, zo fijn”, fluistert ze. Ik zucht en trek haar naar me toe op de vloer. “Echt wel! En reken maar dat Martin daar precies zo over denkt. Hij heeft hier veel over gefantaseerd!”

We gooien wat kussens op de grond en gaan beide op ons gemak ertussen liggen. Zo fluisteren we elkaar liever woordjes toe, terwijl we zonder schroom elkaars lijven verkennen. Vingers strelen, tongen likken, plagen en als Martin terugkomt kijkt hij vanaf de bank naar het geile spel waarmee ons trio begon. Hij nipt even aan zijn whisky en gaat dan snel over tot actie. “Wat zijn jullie toch een geil stel, mag ik er tussen?” Hij wacht niet op een antwoord maar manoeuvreert zich tussen ons in en slaat zijn armen om ons heen. “Kom eens op me zitten schatje”, en hij pakt me bij mijn heupen en beweegt langzaam zijn eikel tussen mijn natte lipjes. Het gevoel is overweldigend. In één tergende beweging schuift hij naar binnen en ik kreun het uit. “Oh schat, o lekkere vent van me, hij voelt zo goed, die lekkere pik in me. Joyce het is zo lekker… Ik…” Hijgend laat ik me nemen, sprakeloos van genot, zuchtend, en ik kom sneller dan ik had gedacht. “Allemachtig Mel, wat kwam je lekker! Doet je mannetje het goed?” giechelt Joyce. Ik kreun alleen maar als antwoord en vlij me tegen hem aan. Mijn borsten druk ik in zijn gezicht, zodat hij er goed bij kan. “Lik ze maar”, fluister ik.

Even later is Joyce achter me gekropen. Ze begint zacht mijn billen te strelen en drukt kussen op mijn rug en nek. Stoute woordjes fluistert ze, als ze haar borsten tegen mijn rug aan laat glijden. Martin blijft me neuken, langzaam, in en uit, om maar zo lang mogelijk te genieten. Dan verrast Joyce me door haar tong gemeen op mijn sterretje te drukken. Het kriebelt, het voelt stout en geil. Nog trager worden de bewegingen van mijn man, iedere millimeter pik schuurt langs mijn lipjes en diep naar binnen. “Wat is dit geil…” mompelt hij. En het wordt nog erger, voel ik, als Joyce haar tong rond mijn kontje laat dansen. “Vind je dit lekker lieve Melanie? Ben je zo lekker geil dat ik hier mag komen?” Ze likt, spuugt een beetje, en dan voel ik een vingertopje zachtjes tegen mijn kringspier. Het voelt vreemd maar lekker en zonder antwoord te geven voelt mijn vriendin dat ik het toelaat. Ik wil me helemaal aan mijn man en mijn beste vriendin geven. Ze mogen me overal bezitten, elk deel van mijn lijf gloeit en trilt van lust en ik sidder als ze haar vinger in me laat glippen. Haar vinger op die spannende plek en Martin’s stijve pik die me langzaam opvult maken me duizelig. Waar houdt dit op?

“Oh m’n ballen”, hoor ik Martin zuchten. Ik hoor soppende geluiden en weet zo dat Joyce ze met heel veel spuug aan het likken is. Het windt me zo mogelijk nog verder op dat ze blijkbaar erg goed in multitasking is, want ze blijft ondertussen mijn kontje stimuleren met haar vinger. Af en toe houdt ze op met likken om nog wat meer speeksel op mijn sterretje te spugen, maar daarna gaat haar vinger weer diep mijn sterretje in. Ik beweeg mijn lichaam op en neer op de dikke erectie van mijn lief en de vinger van mijn vriendin, die mijn beide openingen doen samentrekken van geilheid. Ik knijp met mijn spieren als een bezetene terwijl ik op en neer rijd in een wild en ongecontroleerd tempo. Het maakt me niks meer it dat Martin en Joyce me helemaal uit mijn dak zien gaan, desnoods verbazen ze zich dat ik mijn controle verlies, ik wil neuken, vozen, naaien, ik wil hartstochtelijk de gang naar een gigantische climax maken.

Maar ook Joyce heeft die stap blijkbaar gemaakt. Ook zij gaat voor de totale overgave. Want plotseling voel ik iets dat ik nog nooit heb meegemaakt. Een korte pijnscheut vertelt me dat ze een tweede vinger in mijn sterretje heeft bijgestoken. Die went gelukkig gauw aan het indringende gevoel en zo kan mijn genieten ongestoord doorgaan. Helemaal als ik merk dat mijn kutje nog meer wordt gevuld. “Lekker he?”, vraagt Joyce, terwijl ze haar duim langs de pik van Martin laat glijden, mijn kutje in. Ze kust me in mijn nek, likt over mijn rug, naar onderen, totdat ik voel dat haar tong langs de opening van mijn kontje cirkelt. Ik wist dat Joyce van seks hield, maar dat ze zulke stoute dingen doen kon, dat heb ik nooit geweten. Ik voel haar tong over de ribbeltjes van mijn sterretje en word warm van het gladde spuug. Ik geniet van haar vingers en merk hoezeer die mij oprekken bij het ingaan en mijn kringspier zich ontspant, als die zich weer terugtrekken.

“Neuk me lieverd, dieper, kom op, neuk me”, zucht ik in Martin’s oor. Ik wil dat hij me onbedaarlijk neemt, dat hij zijn dikke stijve lul in mij ramt, tot aan mijn baarmoedermond aan toe. Dat hij stoot als een wilde, dat zijn pik me bij elke stoot bewijst dat hij zo geil als boter is geworden van mij. Mijn kont word geneukt, mijn kut wordt geneukt, ik ga komen, oh ik ga komen, ik hou het niet meer, die lul, m’n kont ik… Ah”, gil ik het uit. Mijn hele onderlichaam verkrampt, ik schok en kroel, ik zucht en steun, mijn hele bestaan is eigenlijk een groot orgasme. Ik val neer op de buik en borst van mijn lief en hijg en hijg en hijg…Martin streelt me door mijn haar. Wat ontzettend lief, zelf heeft hij het helemaal nog niet gehaald.

Maar dan merk ik dat Joyce nog iets in petto heeft. Ze haalt de, nog altijd snoeiharde penis van mijn lief uit mijn vagina. Ik probeer achterom te kijken. Het is in deze positie moeilijk om te zien, maar als ik zo op mijn lief blijf liggen is het niet moeilijk te raden wat daar beneden gebeurt. “Ohhh Joyce, ga door, ohhh wat kun je dat goed”, brengt hij in opperste extase uit. Mijn vriendin rukt aan zijn pik, terwijl haar mond de eikel omvat. Mijn vent gromt dat het een aard heeft, totdat er een schreeuw uit zijn mond ontsnapt ten teken dat hij hardgrondig klaar komt. Snel stap ik van hem af om zijn hoogtepunt te bewonderen. Met een enorme vaart schiet hij zijn klodders zaad in de mond van mijn vriendin, warm en dik, ohh wat weet ik hoe dat voelt en smaakt. Zonder na te denken zoen ik haar en lik ik het van haar lippen, haar kin. Martin hijgt na en kan alleen maar “dit was te gek meiden…” uitbrengen. Hij heeft gelijk. Maar het is nog niet voorbij.

Als ik Joyce blijf zoenen en haar borsten en buik streel voel ik dat mijn lieve vriendin nog meer wil. Ze is onverzadigbaar lijkt het. “Maak me klaar Mel, ik wil je nog een keer voelen, toe dan!” Ik druk haar achterover in de kussens en duw haar benen iets van elkaar. Ze neemt mijn beweging over en trekt ze hoog op, zodat ik een prachtig uitzicht heb op haar vrouwelijkheid. In het kaarslicht bewonder ik haar kutje, kaal en versierd met haar tatoeage. Een beetje vocht glimt en ik wil haar weer proeven. Ik lik haar, langzaam, gemeen. Ik verken haar helemaal en laat haar kontje niet onberoerd. In één avond ga ik van een overtuigd hetero naar een biseksuele femme fatale. Gisteren had ik het ongetwijfeld bizar gevonden. Nu vind ik het merkwaardig dat ik Martin en mezelf dit nooit eerder heb gegund. En nu wil ik verder. Joyce kreunt en hijgt, “ahhh, ja, zo ja, doe maar lekker, toe maar… pak me helemaal…” en ik doe het. Twee vingers in haar warme grotje, eentje in haar strakke kont, ik zal haar verwennen zoals ik verwend ben.

Martin is weer enigszins bij zijn positieven en is naast ons komen liggen. Met een brede grijns gaat hij naast Joyce liggen. “Hmmm… nog niet klaar zie ik… Wat denk je lieverd, zullen we Joyce nog wat vuurwerk bezorgen?” Ik kijk hem aan, geef hem een knipoog, en richt me weer op haar intieme plekjes. Het kutvocht gutst bijna uit haar warme schoot en ik proef haar totaal. Martin streelt haar tepels, likt haar nek en moedigt haar aan. “Lig je lekker te genieten… Die vingers in je, zo lekker in je, voel je hoe nat je bent… Zit je er tegenaan?” Joyce mompelt wat onverstaanbaars, maar hij heeft het goed gevoeld. Seconden later komt ze. In een langgerekte zucht laat ze zich gaan. Met haar ene hand grijpt ze Martin’s arm, met de andere duwt ze mij dicht tegen haar kutje aan, dat overloopt van het geil. Het lijkt eeuwig te duren en van ons mag dat ook. Ik hoef mijn tong niet in haar samentrekkende gleufje te duwen, ze drukt die zelf hard naar mij toe, alsof haar kutje mijn tong berijdt. Nogmaals schokt ze, weer zucht ze en dan volgt de totale ontspanning. Tussen mij en mijn lief ligt mijn vriendin, haar lichaam natrillend van een fenomenaal orgasme. Wat een heerlijk aanblik.

We nemen de tijd om bij te komen van alle inspanning en indrukken die ons vervullen van vrolijkheid en blijdschap. “Zullen we douchen?”, vraagt Martin ons na een poos. Als we dat doen, tezamen als sardientjes in een blikje op elkaar gepakt in de douchecabine, weergalmt ons lachen in de hol klinkende ruimte. Schuimvlokken van de shampoo vliegen alle kanten op en onze gladde lichamen glijden als palingen tegen elkaar.

De badkamer uitgekomen trekt Martin zijn boxershort aan en Joyce en ik hullen ons in de pas gekochte lingerie. We beklimmen gedrieën het bed, met Martin tussen ons in. Het is een poosje stil, onze gedachten zijn bij wat we zojuist met elkaar hebben beleefd. Ik laat een hand over het lichaam van mijn lieve vent naar onder glijden, in de richting van zijn boxershort. Tot mijn grote verrassing ontmoet ik daar de hand van Joyce, die de penis van Martin masseert. Ik leg mijn hand op die van haar. Samen kneden we zachtjes door, waardoor we voelen hoe zijn geslacht weer aan kracht wint. Joyce en ik gaan een beetje rechtop zitten, zodat we elkaar kunnen aankijken. Beide zien we hoe Martin zijn ogen gesloten houdt. Hij concentreert zich op zijn lid, zoveel is duidelijk. Zijn zachte kreunen bevestigt die gedachte.

Ik trek zijn boxershort iets omlaag, zodat de piemel en zak vrij komen. Ik kietel hem zachtjes onder zijn ballen, terwijl Joyce haar hand om zijn pik gesloten houdt en op en neer trekt. “Lekker is ‘ie he?”, vraag ik haar. “Nou en of, nu alweer hard en weet je wat ik mooi vind? Hij heeft zo’n lekker dikke eikel”, bevestigt ze. Ik bekijk hoe die kop tussen haar vingers door flitst, zijn voorhuid op en neer schuift en de kop zich steeds laat zien. Ook Joyce kijkt omlaag en dan zien we hoe er grote stralen sperma uit het kleine gleufje spuiten. Pardoes op de buik van mijn lief. Joyce buigt zich er naar toe en alsof het zoete honing betreft likt ze alles op. “Kom maar dinnetje van me”, lach ik haar toe. We kussen elkaar. We proeven onze smaak, maar ook die van Martin. Het smaakt naar meer. Naar de volgende lingerieparty en alles wat daar op volgt.

Jwbr & Verona.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *