— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het is een nacht…

Wat begon als een veel te beneveld gesprek op een feestje waarbij we telefoonnummers uitwisselden, ontaardt binnen enkele weken in een steeds seksueler getint app-contact, waarin je duidelijk laat merken dat je me wilt domineren. Ik herken mezelf bij tijd en wijle niet terug: ik ben een sterke vrouw en laat me niet zomaar van de wijs brengen. Maar sinds jij in mijn leven bent, doe ik dingen die ik niet van mezelf had verwacht. Ondanks dat ik je amper ken, vertrouw ik je en maakt je manier van berichtjes sturen me ontzettend opgewonden en nieuwsgierig. Op de afgesproken tijd ga ik naar het hotel. Ik draag mijn favoriete zwarte setje met jarretelles en heb daaroverheen de gevraagde outfit aangetrokken: een kort wit bloesje met diep decolleté dat niks aan de verbeelding overlaat, een veel te kort rokje en daaronder een paar pumps: precies zoals jij had aangegeven me graag te zien. In mijn tas een fles Chablis en een zwarte buttplug met diamantje. Vlak voordat ik uit de auto stap, glijd ik met een hand onder mijn stringetje en voel dat mijn kutje al kletsnat is. Bij de incheckbalie vraag ik met een lichte trilling in mijn stem om de sleutel en krijg deze tezamen met een envelop. Ik loop naar de bar, bestel een wijntje en open met trillende handen de envelop:

‘Goedenavond slaafje,

Spannend hé…

Allereerst: maak je geen zorgen. We gaan er wat leuks van maken!

Hierbij hoe jij je gaat gedragen tot ik klaar met je ben.

Vanavond ga je naar mij luisteren, jouw Sir Wilfred, begrepen?!

Ik ga je gebruiken voor mijn genot, elk gaatje gaan we vullen…

Je spreekt me aan met twee woorden, maakt geen geluid tenzij je gevraagd wordt, kijkt me niet aan en raakt me niet aan zonder toestemming. Ík bepaal of en wanneer je klaarkomt. Mocht je niet meer willen of kunnen: het safeword is ‘Bloem’.

Ik voel het branden tussen mijn benen als ik de brief in mijn tas stop. De wijnfles en de plug leg ik bovenop, het diamantje glinstert uitdagend. Veel sneller dan goed voor me is, heb ik het glas leeg, laat me van de kruk glijden en loop met bonkend hart naar de lift. Ik laat je weten dat ik eraan kom en stap de lift in. Aarzelend loop ik in de richting van de kamer. Daar aangekomen adem ik een keer diep in en uit en open de deur… De ruimte is sfeervol verlicht en ik loop naar het bed. ‘Goedenavond sir’, mompel ik. Voordat ik goed en wel mijn zin heb kunnen afmaken loop je naar me toe, ruk je mijn tas uit m’n handen en duwt me ruw tegen de spiegelwand. ‘Goedenavond, slaafje’, zeg je met lage stem in mijn oor. Je trekt m’n jas uit en duwt mijn handen boven mijn hoofd. Mijn benen duw je met jouw voeten uit elkaar. Je zoent m’n nek en bij mijn oor aangekomen vraag je fluisterend: ‘vertrouw je mij?’ Mijn lichaam heeft het antwoord al lang gegeven: ik gloei over m’n hele lijf, sta te trillen op m’n benen, ben licht in mijn hoofd en voel dat mijn kutje kletsnat is. Ik wil niks liever dan me volledig aan je overgeven en me helemaal laten gaan. ‘Ja, sir’, kreun ik. Je laat je handen over mijn borsten gaan en pakt me stevig bij mijn billen om me tegen je aan te duwen. Ik ruik je sensuele geur en voel je grote, mannelijke lijf tegen me aan waarbij de bobbel in je broek verraadt dat dit alles jou ook bepaald niet onberoerd laat. Ik kan de verleiding niet weerstaan om je even aan te kijken. Dit blijft niet onopgemerkt: ‘wat had ik gezegd over aankijken?! Draai je om en bukken!’ Ik doe wat me gevraagd wordt en ga met mijn gezicht naar de spiegel staan. Je pakt me vast bij mijn haar en terwijl mijn versnelde ademhaling condensvlekken op de spiegel veroorzaakt, geef je me een harde tik op mijn billen. Ik kan een kreun niet onderdrukken. ‘Goed zo slaafje’, hijg je in mijn oor, waarna een tweede tik volgt. ‘Wie is jouw baas?’. ‘Sir Wilfred’, breng ik fluisterend uit.

Je draait me weer om en zoent me in m’n hals. Ik laat m’n handen zakken om je vast te pakken, maar jij duwt deze zonder pardon weer boven mijn hoofd. ‘Zoen me, nu!’, zeg je. Dat laat ik me geen twee keer zeggen en ik open mijn mond om jouw tong toe te laten. Gulzig neem je bezit van me en we raken verwikkeld in een heerlijke tongzoen. ‘Wat ruik je lekker, slaafje’, zucht je. Ondertussen pak je stevig mijn borsten en knijpt venijnig in mijn tepels: ik kan een kreun niet onderdrukken. ‘Wat een heerlijk lichaam, helemaal van mij vanavond’, zeg je waarderend terwijl je mijn rokje omhoog trekt en je handen over mijn billen laat gaan. Ik voel een vinger onder mijn stringetje glijden en beweeg mijn bekken in jouw richting om je vinger naar mijn gevoeligste plekje te lokken. Voorzichtig beroer je mijn clitje en ik kreun. Ik ben zo ontzettend nat dat eerst één en daarna nog een vinger moeiteloos bij me binnenglijden. Ik open m’n benen om je nog beter toegang te geven tot mijn intiemste plekje. Net zo plots als je begon, laat je je vingers uit me glijden en je duwt ze in mijn mond. Ik proef mijn eigen zilte geil en kreun.

Je dwingt me op m’n knieën en gaat voor me staan. ‘Je gaat me nu pijpen, slaafje. Als je dit goed doet, krijg je een beloning.’ Gretig trek ik je broek en je boxer naar beneden, waarop je mooie harde pik tevoorschijn springt. Plagend begin ik kusjes te geven aan de binnenkant van je benen waarbij ik ondertussen je ballen voorzichtig in mijn hand neem. Mijn kusjes verplaatsen zich naar de schacht en gaan over in likjes. Geen plekje sla ik over. Uitdagend kijk ik naar boven, dit komt me meteen op een tik in mijn gezicht te staan. ‘Je keek me aan!’, grom je. Je pakt mijn haar vast en duwt je pik ruw mijn mond in. Vol overgave begin ik je te pijpen. Ik laat mijn tong soepel rondjes draaien over je gevoeligste plekje en je kreunt en zucht goedkeurend: ‘wat een geil uitzicht.’ Je trekt je pik uit mijn mond en ik hap teleurgesteld naar adem. ‘Zo blijven zitten en naar beneden kijken’, zeg je, terwijl je iets pakt. ‘Doe je haar opzij!’ Je doet een halsband om mijn nek en maakt deze vast. Je pakt me bij m’n haar en draait mijn gezicht naar de spiegel. ‘Ziet er goed uit zo, of niet dan slaafje?’ Ik kreun, nu ben ik echt helemaal van jou…

‘Meekomen naar het bed!’ zeg je, mijn haren nog steeds in een stevige greep. Ik sta op en je duwt me ruw op het bed, ondertussen pak je een blinddoek van het nachtkastje en doet deze voor mijn ogen. Nu ben ik echt aan je overgeleverd. Ik moet moeite doen om stil te blijven liggen en probeer me te concentreren op de andere geluiden dan mijn eigen hijgende ademhaling en bonzende hart. Ik hoor je rondlopen en vervolgens klinkt het klaterende geluid van het inschenken van wijn. Je neemt hoorbaar een slok en zucht goedkeurend. ‘Heeft het slaafje al dorst?’ vraag je. ‘Ja sir’, zeg ik. ‘Mond open!’, beveel je. Ik open verwachtingsvol mijn mond en steek mijn tong uit. Daar waar ik verwacht de smaak van witte wijn te proeven, duw je de buttplug in mijn mond. ‘Zuig hier maar op dan’. Ik hoor hoe je om het bed heen loopt en probeer zo goed en zo kwaad het kan de plug te bevochtigen. Ik voel hoe je naast me op het bed komt zitten. Je kust me zacht, haast teder, in mijn hals en ik glimlach genietend. Je hand verdwijnt, strelend via mijn borsten en onderbuik, tussen mijn benen en ik voel hoe je mijn string opzij schuift en met je vingers zachtjes mijn clitje beroert. Ik kreun en je haalt de plug uit mijn mond. Je vraagt me mijn hoofd op te tillen en mijn mond te openen en geeft me een klein slokje wijn. Ik heb het gevoel dat ik sterker proef dan ooit en geniet van de frisse smaak.

Ineens verdwijnen je vingers van mijn clitje en hoor ik hoe je jezelf uitkleedt. Je komt boven op me zitten. ‘Mond open!’ zeg je. Ik doe wat je vraagt en je laat je pik naar binnen glijden. Zo goed als ik kan pijp ik je. Ik zuig op je eikel, lik het gevoelige plekje aan de voorkant. Je stoot hard in mijn mond en ik hoor je ademhaling versnellen. Opeens haal je je pik uit mijn mond en ik voel hoe je jezelf bevredigt boven mijn gezicht. ‘Wat heerlijk om jou zo te gebruiken’, zeg je hijgend. ‘Mond open!’. Ik open mijn mond en steek mijn tong verwachtingsvol uit. Ik hoor jou steeds sneller zuchten en zet me schrap. Ineens stop je en geef je me een tik in m’n gezicht. ‘Wat dacht jij nou, slaafje? Dat ik nu al ging klaarkomen? Ik ben nog lang niet klaar met je. Omdraaien en op je knieën gaan zitten, nu!’. Ik doe wat je vraagt. ‘Vanwege je brutale gedrag van de laatste tijd krijg je nu 18 tikken. Je telt hardop mee, begrepen?’ Je hand komt hard neer op m’n linker bil. ‘Eén’, tel ik kreunend mee. ‘heel goed!’, zeg je, terwijl de rechter bil aan de beurt is. ‘Twee’, zucht ik. Je voert het tempo op en wisselt dit af met het strelen van mijn inmiddels gloeiende kontje. Ik bedenk me dat deze situatie te bizar voor woorden is: ik laat me hier gebruiken als de eerste de beste slet, laat me (hard!) slaan en geniet er nog van ook…. En hoe, ik weet niet of ik me ooit eerder in zo’n geile trance heb bevonden. Normaal gesproken denk ik over alles na. Nu is dat volledig verdwenen en wil ik alleen maar jou overal voelen. Vanavond wil ik van jou zijn, jouw sletje.

‘Je billetjes worden al mooi rood, slaafje’. Je laat je vingers weer in mijn kutje verdwijnen: ‘volgens mij houd je hier wel van’. Ik kreun bevestigend. Opeens voel ik een klodder glijmiddel tussen mijn billen glijden. Met de vingers van je andere hand verdwijn je tussen mijn billen en je streelt me steeds dichterbij mijn kontgaatje. Ineens voel ik dat je een vinger naar binnen duwt. Ik voel een korte pijnscheut door m’n onderlichaam trekken. ‘Voorzichtig!’ roep ik geschrokken. Maar net zo snel als het gekomen is, gaat het gevoel over in een intens geil, gevuld gevoel. Je haalt je vingers uit me en ik voel hoe je de plug tegen mijn sterretje duwt. Moeiteloos glijdt deze naar binnen en ik bedenk me hoe opwindend dit eruit moet zien: ik op mijn knieën voor je met dat mooie diamantje tussen mijn billen. Je zet je pik tegen mijn natte kutje aan. Ik beweeg mijn billen naar achteren, haast smekend om je in me te mogen voelen. Plagerig duw je jezelf een klein stukje bij me naar binnen en trek je jezelf weer terug. Terwijl ik een zucht van teleurstelling niet kan onderdrukken, stoot je in één keer diep in me. Je pakt m’n heupen vast en neukt me hard en diep. ‘Dit vind je lekker he, sletje? Genomen worden met een plug in je kontje?’ ‘Ja sir!’, antwoord ik. Mijn antwoord wordt gesmoord doordat je me aan mijn haren rechtop trekt en twee vingers in mijn mond duwt. ‘Gevuld in alle gaatjes, precies zoals je wilde’. Ik kan alleen nog maar bevestigend kreunen. Terwijl je diep in me blijft stoten, voel ik hoe je vingers richting mijn clitje bewegen. Ik zucht, hijg, kreun en voel me slap worden in mijn armen. Wat is dit godsgruwelijk lekker!

Je trekt je pik uit me en draait me op mijn rug. ‘Vinger jezelf voor me!’ zeg je. Ik doe wat me gevraagd wordt. Jij loopt rond het bed en ik hoor hoe je een slok wijn neemt. ‘Wat heerlijk ziet dit eruit, zeg.’ Ik hoor hoe je het glas op het nachtkastje neerzet. Hierop duw je ruw mijn benen uit elkaar en glijdt soepel naar binnen met je harde pik. Terwijl jij in me stoot beweeg ik mijn vingers snel over mijn clitje. Ik voel mijn spieren zich aanspannen rondom jouw pik en de plug in mijn kontje en voel mezelf richting het randje gaan: ‘ik ga zo komen, sir!’, roep ik. ‘Smeek me!’, beveel je terwijl je me stevig bij mijn keel pakt. Ik zie sterretjes en alle gevoel van plaats en tijd lijkt te verdwijnen. Ik voel alleen nog maar overal jou in en op mijn lichaam. De spanning bouwt zich op tot ongekende hoogten in mijn onderbuik. ‘Mag ik alsjeblieft klaarkomen, sir?’, hijg ik. ‘Kom maar lekker, slaafje’, zeg je. En met die woorden voel ik alle opgebouwde spanning in één keer loskomen. Mijn onderlichaam maakt ongecontroleerde schokken, ik voel het overal tintelen en schreeuw het uit als een enorm orgasme door mijn lichaam raast. Na een minuut voel ik mezelf verslappen en zak ik ontspannen in de kussens. Je komt naast me liggen en haalt de blinddoek voor mijn ogen vandaan. Ik moet even knipperen om te wennen aan het licht. ‘Welkom, nu zijn we echt begonnen..’, zeg je met een brede glimlach.

A.K.

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Fenna 04 feb 2023
  2. Mij 07 feb 2023
  3. Thomas 16 feb 2023
  4. Ik 24 jun 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *