— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een wild weerzien

Al de hele dag kijk ik uit naar het moment dat je thuiskomt. Ik heb zin in je en heb stiekem al gefantaseerd over ons avondje samen. Ik draag een strak hemdje, waar m’n figuur mooi in uitkomt en ik weet dat dat je opwindt. Plotseling voel ik twee handen op m’n heupen. ‘Hey lekker ding’, fluister je in m’n oor. ‘Wat zie jij er heerlijk uit.’ Je handen glijden langzaam over m’n lichaam en je strijkt m’n haar weg uit m’n nek. Je geeft kusjes in m’n nek en fluistert dat je zin in me hebt. Je ene hand knijpt zachtjes in m’n borst en de andere glijdt over mijn strakke spijkerbroek over m’n been. Ik duw m’n kontje naar achter en voel de bobbel in je broek. Als reactie knijp je met beide handen in m’n billen. Ik voel me kutje warm en nat worden en kan een lach niet onderdrukken. ‘Wat is er grappig?’ vraag je plagend terwijl je me omdraait. Ik kijk je strak aan in je mooie ogen en kroel door je krullende haar. ‘Hmm dat we precies hetzelfde idee hebben voor vanavond.’ Ik kus teder je lippen en pak je lekkere lijf vast. Al snel worden we wilder en we zoenen lang en intens, terwijl je me tegen het aanrecht duwt. De bobbel in je broek wordt groter en duwt tegen m’n kruis en ik kreun van genot. Ik trek je mee naar de woonkamer en je ploft neer op de bank.

Terwijl ik op je schoot ga zitten trek ik wild je shirt uit en pak je lekkere lijf vast. Je trekt mijn hemdje over m’n hoofd en niet veel later heb je ook mijn beha losgemaakt. We kreunen terwijl we intens zoenen en raken elkaars blote bovenlijven overal aan. Je handen omvatten m’n borsten en je masseert ze heerlijk. M’n tepels worden hard en je pakt ze vast tussen duim en wijsvinger, terwijl je er één in je mond neemt. Je tong glijdt over het harde puntje en je zuigt eraan. Ik word ongelooflijk geil en streel over je kruis. Mijn hand verdwijnt in je broek die ik losmaak en ik pak je stijve pik in je boxershort vast. Ik knijp er zachtjes in en je kreunt van genot. In plaats van door te gaan, stop ik plotseling ondeugend en begin ik mijn eigen broek los te maken. Je helpt me en doet wild m’n spijkerbroek uit. Ik kijk je geil aan terwijl ik over m’n natte slipje streel. Ik kreun als mijn vinger langs m’n slipje mijn natte kutje inglijdt. Je grijnst met een wilde blik in je ogen en leunt naar achter, terwijl je tevreden toekijkt hoe ik mezelf vinger. Dit stimuleert me nog meer, m’n vingers glijden ritmisch mijn kutje in en uit. Mijn vingers zijn nat van mijn geilheid en als ik ze naar je mond breng, lik je er gretig aan. Ik ga voor je op de grond zitten en kijk je intens aan terwijl ik je broek en boxershort verder uitdoe. Ik heb zoveel zin in je en wil je heerlijke grote pik in m’n mond voelen. Eerst lik ik langzaam lange halen vanaf je ballen naar je eikel en ik kijk je geil aan. Je kreunt en gewillig ga ik door. M’n tong draait cirkeltjes over je eikel en ik zuig zachtjes aan het topje. Opeens neem ik je pik helemaal diep ik m’n mond en ik voel hoe die tegen m’n gehemelte duwt. Je kreunt hard om deze plotselinge diepe stoot. Ik pijp je diep en je pik wordt helemaal nat van mijn speeksel. Met mijn hand omvat ik de schacht en mijn hand en mond bewegen samen over je natte pik. Ik word mega opgewonden en kreun terwijl ik je wild pijp. Als ik even stop trek je me overeind en we zoenen heerlijk.

Je staat op en neemt me mee naar de slaapkamer. Daar duw je me tegen de deur en doet m’n slipje uit. Je hand streelt tergend langzaam over m’n bovenbeen richting m’n kutje. Ik kreun en kijk je smekend aan. Je vinger glijdt over m’n natte clitoris en er gaat een rilling door mijn lijf. Je glijdt bij me naar binnen en het voelt zo intens. Ik gooi m’n hoofd naar achter en je likt m’n hals terwijl je me heerlijk vingert. Je trekt me weg bij de deur en duwt me op bed. Ik lig op mijn rug en terwijl je dominant boven me komt zitten doe je een blinddoek bij me om. ‘Nu is het mijn beurt om jou te verwennen.’ Je pakt mijn handen vast en duwt ze boven m’n hoofd in het matras. Hoewel ik het niet kan zien voel ik hoe je ogen goedkeurend over mijn naakte lichaam glijden en ik slaak een diepe zucht. ‘Hmm nu kan ik alles met je doen.’ Ik kreun instemmend en voel de nattigheid uit m’n kutje op het matras lopen. Wat is het heerlijk om me compleet aan jou over te geven. Teasend streel je met je vingertoppen over mijn huid. Langs mijn hals, mijn borsten, mijn buik… Ik wil meer en hef mijn onderlijf omhoog. Je gaat er niet op in maar gaat langzaam door met strelen. Steeds als ik denk dat je m’n kutje gaat bevredigen bewegen je vingers plagend een andere kant op. Ik hou het niet meer en beweeg mijn eigen hand naar mijn clitoris. Voordat ik mezelf aan kan raken omsluit jouw hand stevig mijn pols. ‘Hey, dat is niet bedoeling,’ zeg je streng. ‘Ik ben nu de baas.’ Dominant duw je mijn arm terug boven mijn hoofd. ‘Laat me je niet nog een keer betrappen, of je hebt een probleem…’ Hoewel ik stiekem zin heb om je uit te dagen, zucht ik gedwee en laat ik mijn armen braaf liggen. Jouw vingers glijden ondertussen richting m’n kutje en ik kreun als je over mijn clitoris streelt. Dominant duw je mijn benen uit elkaar zodat je heerlijk zicht hebt op mijn glimmende natte lipjes. Je gromt goedkeurend en het voelt ongelooflijk geil dat je mijn kutje bekijkt en alles met me kan doen.

Plotseling voel ik je zachte lippen op mijn wang en je geeft me kusjes. Ik draai mijn hoofd naar je toe zodat ik je kan zoenen. Ik wil je en je maakt me zo opgewonden. Je likt zachtjes langs mijn lippen en wild probeer ik je tong en lippen te omvatten om je te zoenen, maar plagend trek je je hoofd weer weg. Ik blijf hijgend achter en ik zie voor me hoe je grijnzend toekijkt. Vervolgens omvat je mond mijn puntige tepel en je zuigt en likt er wild aan. Kreunend zeg ik dat je door moet gaan en ondertussen draaien je vingers teasend rondjes langs de ingang van mijn kutje. Je duwt ze opeens diep naar binnen en het voelt geweldig als je langs de strakke natte wanden van mijn vagina streelt. Je weet precies wat ik lekker vindt en je trekt mijn binnenste lipjes uit elkaar. Je ziet hoe de nattigheid uit me druipt. Met het puntje van je tong lik je langs mijn lipjes naar mijn clitoris. Ik kreun van genot en je tong draait cirkeltjes over mijn kloppende clitoris. Ondertussen glijden je vingers ritmisch mijn kutje in en uit en het voelt samen zo perfect. Kreunend en steunend zeg ik hoe heerlijk je me beft en dat je me zo geil maakt. Ik duw mijn onderlijf omhoog en je vrije hand pakt stevig mijn kontje vast. Je knijpt erin met hetzelfde ritme als dat de vingers van je andere hand in me stoten. Ik voel dat als je zo doorgaat ik richting een hoogtepunt kom. Je kreunt als je merkt dat mijn ademhaling versnelt. Eigenlijk wil ik het uitstellen en ik zou willen dat dit heerlijke moment eeuwig duurt. Door mijn geilheid vergeet ik wat je eerder zei en mijn handen pakken je krullende haar vast. Ik streel langs je wang en voel je tong langs mijn vinger, terwijl die m’n clitoris likt. Je stopt met likken en plagend glijden je natte vingers langzaam naar buiten. Ik ril als ze langs de ingang komen. Dominant pak je mijn handen weer vast.

‘Wat had ik gezegd?’ zeg je streng. ‘Nu heb je een probleem, kleintje.’ Ik lach ondeugend en merk dat je anders gaat zitten. Ik voel je stijve pik over mijn buik bewegen en tussen mijn borsten door. Ik wil je pik vastpakken, maar je duwt mijn handen weer boven me en ik moet me overgeven aan jou. Plotseling voel ik hoe je dwingend je eikel tegen mijn lippen duwt. Zonder te aarzelen open ik mijn mond en wild lik en zuig aan je geile pik. Je moet lachen om mijn gretigheid en kreunt van genot. ‘Heel goed, lekker ding.’ Ik til mijn hoofd wat op, zodat je dieper bij me naar binnen kan bewegen en voel je pik diep in mijn keel. Luid kreunend doe je mijn blinddoek af en we kijken elkaar intens aan terwijl je in mijn mond stoot. Je pik wordt helemaal nat van mijn speeksel en ik kan niet wachten om je te neuken. In een wilde beweging duw ik je van me af en klim bovenop je, terwijl ik je schouders in het matras duw. Ik kijk je geil aan terwijl ik met mijn heupen zo beweeg dat mijn kutje heerlijk langs je glimmende natte pik glijdt. Langzaam beweeg ik over je eikel en ik laat deze steeds iets dieper in mijn natte strakke kutje verdwijnen. Je kreunt van genot en we kijken elkaar intens geil aan. Ik kom omhoog en vervolgens laat ik me zonder aarzeling stevig over je grote pik heen zakken. We kreunen luid en ik voel hoe je me van binnen helemaal vult. Mijn strakke kutje omsluit zich rond je grote pik. Je pakt met beide handen mijn heupen vast en we neuken wild en hard. Je ballen komen tegen mijn kontje aan en met je hand geef je een pets tegen mijn kont. Ik breng mijn vingers naar je mond en deze maak je nat met je speeksel. Met deze natte vingers draai ik rondjes over mijn clitoris terwijl je pik soppend in me stoot. Het voelt heerlijk intens en door je blik word ik nog geiler. We neuken wild en mijn borsten bewegen op en neer. Met mijn hand pak ik mijn ene borst vast en knijp er stevig in terwijl mijn andere hand heerlijk mijn clitoris bevredigt. Plotseling verander ik het tempo en langzaam beweeg ik omhoog om vervolgens snel naar beneden te gaan terwijl ik mijn heupen naar achter beweeg. Hierdoor komt je pik heel diep in me en ik voel hoe je eikel heerlijk tegen de gevoelige plek in mijn vagina duwt. Het voelt ongelooflijk intens en ik kreun van genot. Ik ga door met deze scheppende beweging en je ademhaling wordt sneller. Door de stimulatie van jouw harde pik in me en mijn vingers die wild bewegen voel ik dat ik richting een hoogtepunt kom. Ook jij kreunt hevig en je hijgende ademhaling wordt sneller en sneller. We kijken elkaar aan en ik kreun dat ik ga komen. Ik voel je pik in me kloppen en hijgend roep je dat ik door moet gaan. Je handen knijpen wild in mijn heupen en billen. Ik voel al mijn spieren aanspannen en gooi mijn hoofd naar achter. Kreunend kom ik intens klaar en mijn hele lijf schokt. Ondertussen voel ik hoe je zaad mijn vagina inspuit en je kreunt van genot. Je ogen rollen weg en je pik schokt in me. Het is onbeschrijflijk lekker en we schreeuwen het uit. We hijgen en kreunen en als we uit gehijgd zijn kijken we elkaar lachend aan. Ik ga naast je liggen en we omhelzen elkaar liefkozend. Ik zucht diep en kijk je aan, terwijl onze ademhalingen weer rustiger worden. ‘Ik hou van jou.’ Je kijkt me aan en trekt me stevig tegen je aan. ‘Ik hou van jou.’

Muis

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *