— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Verloren en gevonden, deel 1

Ik snap niet goed waar ik mee bezig ben. Nog geen jaar getrouwd met de vrouw waar ik al zestien jaar mee samen ben en waarvan ik dacht dat het de liefde van mijn leven was. Vorige week heb ik bij het opruimen van de zolder een aantal oude brieven van Carin, een ex, gevonden die mijn hart weer in vuur en vlam zetten. Heel bizar, wist niet dat ik dit gevoel nog had.

Stiekem en voorzichtig, want mijn vrouw zit op de bank tv te kijken, ga ik achter mijn pc zitten en kijk of ik mijn ex kan vinden op hyves. Mijn hart bonst in mijn borstkas, zo hard dat ik bang ben dat ze hem hoort. Niets veranderd, wat ouder maar ach dat ben ik ook, zeventien jaar is een lange tijd. Haar profiel is helaas niet zichtbaar dus kan ik niet stiekem bij haar foto’s kijken.

Ik besluit een reactie bij haar foto te zetten, nee toch maar niet, shit verkeerde knop en weg is de reactie. Oh, wat ben ik toch een duffe muts. Een paar dagen later ontvang ik tot mijn verbazing een reactie met de vraag of ik toevallig uit Den Bosch kom. Ze blijkt mij ook nog steeds te kennen en is net als ik erg nieuwsgierig. Ze is getrouwd met de vrouw die ze, toen wij scharrelde ook, al had.

We besluiten elkaar toe te voegen als vrienden op hyves, en vanaf dat moment mailen en krabbelen we met elkaar. Mijn nieuwsgierigheid naar haar wordt groter en groter. Ik kan niet wachten om mijn pc aan te zetten en zelfs op mijn werk is hyves niet veilig. Vandaag heb ik besloten om apart te gaan zitten zodat ik mijn werk eens af kan krijgen.Ttja werk af krijgen met een kriebelend gevoel in mijn onderbuik en een kutje dat steeds natter wordt bij de gedacht aan haar.

Mijn gedachten dwalen af en voor ik het in de gaten heb ben ik met haar aan het vrijen, geen platte seks maar vrijen! Haar lichaam tegen het mijne voelen, haar borsten tegen de mijne, haar lippen op de mijne. Mijn handen zakken langzaam af naar de binnenkant van haar benen en volgen strelend de contouren waarna ik langzaam en plagend naar boven ga waar haar natte kutje op mijn strelingen wacht.

Met een schrik van een pingelend geluid uit mijn pc, word ik wakker uit mijn dagdroom. Een chat, shit Carin, het lijkt wel of ze mijn gedachten oppikt, terwijl ze toch zo’n 35 km verderop achter haar pc zit. We beginnen met elkaar te chatten, en van werken komt op dat moment ook niets meer. Het enige dat ik wil is met haar chatten maar nog liever haar in mijn armen nemen en met haar kussen en met haar vrijen. Weten of het nog net zo lekker is als zeventien jaar geleden.

Kan ik je bellen? Vraagt ze plotseling. En zoals de laatste dagen wel vaker is voorgekomen voel ik een warme rilling door mijn lijf gaan en type mijn nummer in de chat. Denk je me goed te kennen? Zal ik je durven bellen? Terwijl ik het bericht lees gaat de telefoon en staat mijn hart stil. Met Paul? Hoi, met mij, die stem door merg en been, nog steeds hetzelfde accent waar ik toen ook al van kon smelten, direct van mijn onderbuik recht naar mijn kutje en ik voel dat ik nat word en dat mijn lippen zich beginnen op te zwellen. Ikk wil haar.

Onzeker en onwennig vraag ik hoe het met haar is en we beginnen met elkaar te kletsen of er geen zeventien jaar tussen zit. De klik is er nog steeds. Ze verteld over haar relatie, ik over de mijne, maar kan het gevoel dat ik haar wil zien niet onderdrukken. Het gevoel zit er nog steeds, de waakvlam is weer een grote vuurzee geworden. Ik wil haar zien, haar spreken, ik wil haar voelen. Weten of dit een gevoel is van nu of iets is wat nooit is afgesloten.

We hebben de kans nooit gehad elkaar beter te leren kennen en onze gevoelens te verdiepen. Alsof zij het ook voelt geeft ze aan me te willen zien, mijn gevoel zegt me dat ik het niet moet doen, maar toch stem ik toe en we spreken af dat ik naar haar huis kom na mijn werk.

Terwijl ik in de auto zit voel ik me alleen maar heel erg schuldig. Schuldig naar mijn vrouw, naar haar vrouw, de angst, de onzekerheid mijn gevoel, het maakt alles heel warrig in mijn hoofd. Als verdoofd rij ik naar haar huis. Ik ben er nog nooit geweest maar rij er in één keer naartoe. Alsof ze naast me zit en me zegt hoe ik moet rijden. Mijn verlangen haar te zien wordt steeds groter en ik kan mijn gedachten niet bij de weg houden.

Mijn hart klopt in mijn keel en ik merk dat mijn stem stokt als ik naar haar deur loop en ze de deur voor me open doet. Normaal heb ik al een vrij zware stem, maar door al het gevoel in mijn lijf merk ik dat mijn stem zwaarder is dan anders, en dat gebeurd meestal alleen als ik supergeil ben. Het is lang geleden dat ik me zo heb gevoeld. Ondanks dat ik haar het liefst tegen de muur ophoog had gezet en haar van boven tot onder had gekust, bedwing ik mezelf en kus haar zoals vrienden dat doen. Netjes en met een bepaalde afstand.

Een beetje onwennig loop ik door haar huis, waar zij samen mat haar vrouw en kind woont. Ik voel me een inbreker, maar tegelijkertijd voel ik me nog meer met haar verbonden dan ooit te voren. We zitten beiden in een langdurige relatie waar we ons tevreden in voelden, tot we elkaar weer tegen kwamen.

Bij sommige mensen voel je je vrijer dan bij anderen zonder dat daar een directe aanleiding voor is. Terwijl ze vraagt hoe ik mijn koffie drink besef ik dat ze eigenlijk niets van me weet. Ze zet de koffie op tafel en komt naast me zitten op de bank, en vraagt hoe het met me gaat. Een beetje onwennige draai ik me naar haar toe en kijk recht in haar ogen. Prachtige blauwe ogen die me recht in mijn ziel kijken en die me laten smelten als sneeuw voor de zon, al mijn remmingen voel ik samen met mijn onzekerheid wegglippen.

Mijn lijf begint te trillen en mijn verlangen groeit. De warmte tussen mijn benen is bijna niet te houden. Het gaat redelijk hoor, probeer ik zo gewoon mogelijk te zeggen. Maar ik voel dat ze me niet helemaal gelooft. Ze komt dichterbij zitten en legt haar arm over de leuning van de bank. Zachtjes raakt ze mijn nek aan en begint, als ze merkt dat ik niet wegduik, zachtjes mijn nek te masseren.

Wordt vervolgd

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *